-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μπορείς να μου πεις τους λόγους για τους οποίους τον ταυτίζεις με τον Χίτλερ?
ο χιτλερ ηταν καλυτερος, ειχε οραμα και διαβαζε και νιτσε
ο αλλος ηταν ξεπλενης τελειως, πηγαινε και εσφαζε χωρις νοημα..
τεσπα κ ο χιτλερ νταξ... μισες δουλειες εκανεπαντως γενικα ο μεσος νεοελληνας ειναι πιο εξυπνος απο τον μεσο αρχαιο ελληνα και ξερει και περισσοτερα πραγματα.. μιλαω για αμεση συγκριση...: πχ εγω, ειμαι ανωτερος απο τον αριστοτελη! ξερω και περισσοτερα πραγματα, ειμαι και πιο ομορφος, εχω και πιο πολλα λεφτα, ξερω 2 ξενες γλωσσες + λατινικα + αρχαια ελληνικα, ξερω καλυτερα μαθηματικα, καλυτερη φυσικη, ακομα και ιατρικη καλυτερη παρ'ολο που ο πατερας του ηταν ιατρος στην αυλη του βασιλεως και ειχε διαβασει τα περισσοτερα -αν οχι ολα- βιβλια του. επισης, εχω καλυτερη φυσικη κατασταση απο αυτον: μπορω να τρεξω πιο γρηγορα, να κολυμπησω γρηγοροτερα και για μεγαλυτερες αποστασεις, ξερω να χρησιμοποιω Η/Υ και να προγραμματιζω (αν και το σιχαινομαι) σε C++, JAVA ακομα και σε basic, ξερω να στηνω απο μικρα δικτυακια με RIP μεχρι τεραστια με παμπολλους routers και switchακια και πολυπλοκα πρωτοκολλα, ξερω να οδηγω αυτοκινητο με γραμμες ή με το πλαι, να οδηγω μηχανη, να κανω αναρριχηση κ.α.
επισης εχω περισσοτερες εμπειριες, εχω ταξιδεψει σε πολυ περισσοτερα μερη και εχω γνωρισει περισσοτερο κοσμο κλπ.
για να μην το κουραζω: ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
...βεβαια ειναι δεδομενο οτι ο μεσος αρχαιος ελληνας ηταν πιο εξυπνος απο τους ανθρωπους της εποχης του αποτι ο μεσος νεολληνας στην αντιστοιχη συγκριση (με τους ανθρωπους της εποχης μας)..
αυτα...
συνεχιστε
(λεμε κ καμια μαλακια να περναει η ωρα)Δεν είπες καμιά μλκία.......είπες πολλές μλκίες και δε θα σε πιάνει ύπνος το βράδυ
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Σωστός.....
αλλά μάλλον φταίει και ότι έχουμε ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που επί 60 τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για την Ιστορία αυτού του τόπου....
προσωπικά για μένα είναι ......... ΜΕΙΟΔΟΤΕΣτους οποίους στηρίζει ΠΟΙΟΣ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σωστός.....
αλλά μάλλον φταίει και ότι έχουμε ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που επί 60 τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για την Ιστορία αυτού του τόπου....
τα μεγάλα συμφέροντα........
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Σωστός.....
προσωπικά για μένα είναι ......... ΜΕΙΟΔΟΤΕΣΑν οι πολιτικοί είναι άχρηστοι τότε ο λαός είναι ηλίθιος που τους αφήνει να τον κυβερνάν.. προφανώς μάλλον εμείς φταίμε... κ η αδιαφορία μας... (γενιά του Playstation που λέγαμε.. κ του καφέ...)
μουφα το playstation... το xbox ειναι καλυτερο
Δεν είπες καμιά μλκία.......είπες πολλές μλκίες και δε θα σε πιάνει ύπνος το βράδυ
..συν τοις αλλοις, κοιμαμαι και πιο ευκολα (να μην πω σε θεμα ανεσης ποσο καλυτερος ειμαι ) απ'τους αρχαιους ελληνες
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σωστός.....
τους οποίους ψηφίζουν ποιοί; είναι η σωστή ερώτηση. εμείς τα ufo είναι η απάντηση
-
Σωστός.....
κι ο 'αθώος' λαουτζίκος του 80%
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Σωστός.....
τους οποίους ψηφίζουν ποιοί; είναι η σωστή ερώτηση. εμείς τα ufo είναι η απάντηση
Εσείς θες να πεις
Εμένα δε θα με βάζετε συνένοχο στα εγκλήματά σας -
Δεν θες και εσύ ένα μερίδιο από τη ''δόξα'';
-
Σωστός.....
ποια συμφέροντα ρε λαζόπουλε;
Ο ηλίθιος ο λαός, πολύ απλά.
-
ρε παιδια τι σας κανει εντυπωση παντα πισω κανουμε ετσι και τωρα..αντε επειδη ειμαστε καλα παιδια να τσιμπησουμε κανα πυραυλακι patriot απο τα αμερικανακια
-
... ή βρισκομαι στο πιο αριστερο φορουμ που εχει ποτε υπαρξει ή δεν ξερω τι να πω .
Σε αυτο το φορουμ μοιαζει κανεις ποτε να μην εχει ψηφισει ΝΔ ή Πασοκ ...
Σαν τους Σαλονικιους ... που κανεις δεν λεει οτι ψηφισε Ψωμιαδη ... κανεις δεν δεν καταλαβαινει ποιος τον ψηφιζει ... αλλα στις εκλογες παιρνει 60αρια
Ο χαζος λαος ειμαστε εμεις και πρωτος και καλυτερος εγω ...
Ειμαστε τελικα 'εθνος αναδελφο' οχι γιατι ειμαστε ξεχωριστοι απλα γιατι κανεις δεν γουσταρει μαλακες - ψωνια , ξερολες και μπορολες στην παρεα του.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ειμαστε τελικα 'εθνος αναδελφο' οχι γιατι ειμαστε ξεχωριστοι απλα γιατι κανεις δεν γουσταρει μαλακες - ψωνια , ξερολες και μπορολες στις παρεες τους.
αυτό
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σωστός.....
πρώτον δεν λέγομαι Λαζόπουλος......
γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα για την κατάντια της Βαλκανικής ? -
Για να καταλάβετε γιατί ντόμινο μιλάμε κοιτάξτε τις εθνότητες και τα εδάφη που καταλαμβάνουν στην Βοσνία...
μπλε->σέρβοι
πράσινο->βόσνιοι [μουσουλμάνοι]
πορτοκαλί->κροάτεςπληθυσμιακά στην χώρα των 4,5 εκ. κατοίκων : Bosniak (muslim) 48%, Serb 37.1%, Croat 14.3%, other 0.6% (2000)
Σήμερα ο Πάγκαλος ανέφερε ότι η ΦΥΡΟΜ στην ουσία είναι δυτικοβούλγαροι που ξέμειναν με το ανακάτεμα της τράπουλας επι Τίτο. Θεωρεί δε, εάν πάει έτσι η δουλειά με τους αλβανούς δυσοίωνο το μέλλον τους.
Οπως θεωρεί δυσοίωνο το μέλλον και της Βοσνίας...το ντόμινο που γράφω παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι άνοιξε το κουτί της πανδώρας.
-
Σωστός.....
γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα για την κατάντια της Βαλκανικής ?όταν ψήφισες τους μεν ή τους δε ποια μεγάλα συμφέροντα έφταιγαν;
ελπίζω να καταλαβαινόμαστε, μην το πάρεις προσωπικά... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σωστός.....
γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα για την κατάντια της Βαλκανικής ?όταν ψήφισες τους μεν ή τους δε ποια μεγάλα συμφέροντα έφταιγαν;
ελπίζω να καταλαβαινόμαστε, μην το πάρεις προσωπικά...δεν το παίρνω προσωπικά, η πολιτική των ΗΠΑ δεν ήταν πάντοτε διάλυσε της πάλε ποτέ Γιουγκοσλαβίας και την δημιουργία μικρών κρατών ? για τα δικά τους συμφέροντα ?
αυτά εννοώ μεγάλα συμφέροντα....... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σωστός.....
ελπίζω να καταλαβαινόμαστε, μην το πάρεις προσωπικά...Τουλάχιστον κάποιος κατάλαβε.
-
αδέρφια έχει δίκιο ο τογιοταμαν...δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής από ελλάδα.
τα ηπαμερικανικά συμφέροντα είναι μεγάλα στην περιοχή.αυτά εννοεί...
-
Να πάνε οι εν λόγω 'κύριοι' να ενταχθούν στο 'Ουράνιο Τόξο'. Άντε και σιχτίρι με τον κάθε 'επιστήμονα' της κακιάς ώρας.
Που να δείς και τι άλλο είπαν:
'Οτι οι Αλβανοί Τσάμηδες πολεμούσαν κατά του Χίτλερ και ότι η Εθνική Αντίσταση ήταν με τους Γερμανούς....'Ναι, την άκουσα κι αυτήν τη μαλακία που πέταξαν. Και μάλιστα, τη στιγμή που το ίδιο το αλβανικό κράτος είχε δώσει τα ΠΑΝΤΑ στους κωλοναζήδες. Κάτι τέτοιοι θέλουν εκτέλεση.-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να πάνε οι εν λόγω 'κύριοι' να ενταχθούν στο 'Ουράνιο Τόξο'. Άντε και σιχτίρι με τον κάθε 'επιστήμονα' της κακιάς ώρας.
Που να δείς και τι άλλο είπαν:
'Οτι οι Αλβανοί Τσάμηδες πολεμούσαν κατά του Χίτλερ και ότι η Εθνική Αντίσταση ήταν με τους Γερμανούς....'Ναι, την άκουσα κι αυτήν τη μαλακία που πέταξαν. Και μάλιστα, τη στιγμή που το ίδιο το αλβανικό κράτος είχε δώσει τα ΠΑΝΤΑ στους κωλοναζήδες. Κάτι τέτοιοι θέλουν εκτέλεση.-
το θέμα είναι άλλο:
Ποιός τους κάλεσε να κάνουν διάλεξη στο Πάντειο ?
Ή ηλίθιος είναι ή υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από όλα αυτά........
Εγώ πιστεύω στο δεύτερο........
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας