-
Στο τσιφλίκι της Γερμανίας δυστυχώς δε μας παίρνει να κάνουμε κουμάντο.
Οι φίλοι μας βρήκαν άλλο τρόπο να κατακτήσουν την Ευρώπη, show me the money. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Φόβαμαι οτι ο Γκιουργκεφσκι έχει αρχίσει να Μιλοσεβιτσίζει..... καλλιεργούν ένα άκρατο εθνικισμό εκεί πάνω που στο τέλος δεν θα τους βγεί σε καλό....
Φαινεται οτι τελικά ούτε τα Σκόπια θα γλυτώσουν από το σύνδρομο της Γιουγκοσλαβίας
Δεν μας ενδιαφέρει.......
ΜΗ ΛΥΣΗ......ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ......
Είπα κι εγκώ...;!;!; Τοση ωρα toyotaman, ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ,.......ΜΗ ΕΝΤΑΞΕΙ...!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Φόβαμαι οτι ο Γκιουργκεφσκι έχει αρχίσει να Μιλοσεβιτσίζει..... καλλιεργούν ένα άκρατο εθνικισμό εκεί πάνω που στο τέλος δεν θα τους βγεί σε καλό....
Φαινεται οτι τελικά ούτε τα Σκόπια θα γλυτώσουν από το σύνδρομο της Γιουγκοσλαβίας
Δεν μας ενδιαφέρει.......
ΜΗ ΛΥΣΗ......ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ......
Είπα κι εγκώ...;!;!; Τοση ωρα toyotaman, ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ,.......ΜΗ ΕΝΤΑΞΕΙ...!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/24/1543171.htm' target='_blank'...*Νέα θέση Παναμά
Αλλαγή στάσης από τον Παναμά στο θέμα της αναγνώρισης της ΠΓΔΜ. Ο πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα κ. Αντόνιο Φότι Τάκι Οτσόα συναντήθηκε χθες με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία ανακοίνωσε ότι η χώρα του δεν θα την αποκαλεί πλέον με το συνταγματικό της όνομα. Βάσει της δήλωσης του πρέσβη, ο Παναμάς θα χρησιμοποιεί πλέον την προσωρινή ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας*....'
Αλλαγή γενικότερα στάσης ή ευκαιριακό σύμπτωμα? Ειδικά ο Παναμάς κινείται με βάση τις ΗΠΑ!
λάθος Νίκο.....οι ΗΠΑ τον χαβά τους........
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ας γελάσουμε και με αυτή.....
-
Τα Σκόπια ζητούν τη στήριξη της Ε.Ε. στην προστασία και την προώθηση της μακεδονικής ως μειονοτικής γλώσσας, στην Ελλάδα.
Επιστολή προς τον αρμόδιο για την πολυγλωσσία κοινοτικό επίτροπο, Λεονάρντ Όρμπαν, από τον οποίο ζητά να στηρίξει «τα αιτήματα των εκπροσώπων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στην προστασία και την προώθηση της μακεδονικής ως μειονοτικής γλώσσας», απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι.«Η Μακεδονία, ούσα στην καρδιά των Βαλκανίων, έχει έναν αριθμό εθνοτικών ομάδων που οργανώνονται ελεύθερα στον πολιτικό τομέα, χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους στην επίσημη επικοινωνία, γαλουχούν και αναπτύσσουν τις δικές τους πολιτιστικές αξίες. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, η Μακεδονία προσφέρει τη δική της συμβολή στην εμπέδωση των ευρωπαϊκών αξιών» αναφέρεται- μεταξύ άλλων- στην επιστολή του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ προς τον κ. Όρμπαν.
Ο κ. Μιλόσοσκι εκφράζει, επίσης, την πεποίθηση ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της αποστολής της ως φύλακας αυτών των συνθηκών, θα παροτρύνει την Ελλάδα- ως κράτος μέλος της Ε.Ε.- να παράσχει ένα εποικοδομητικό μοντέλο για την εφαρμογή των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων η γλώσσα και άλλα δικαιώματα που εκφράζουν την ταυτότητα των εθνογλωσσικών μειονοτήτων».
look look eu ...έχω τον απόγονο του βουκεφάλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα Σκόπια ζητούν τη στήριξη της Ε.Ε. στην προστασία και την προώθηση της μακεδονικής ως μειονοτικής γλώσσας, στην Ελλάδα.
Επιστολή προς τον αρμόδιο για την πολυγλωσσία κοινοτικό επίτροπο, Λεονάρντ Όρμπαν, από τον οποίο ζητά να στηρίξει «τα αιτήματα των εκπροσώπων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στην προστασία και την προώθηση της μακεδονικής ως μειονοτικής γλώσσας», απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι.«Η Μακεδονία, ούσα στην καρδιά των Βαλκανίων, έχει έναν αριθμό εθνοτικών ομάδων που οργανώνονται ελεύθερα στον πολιτικό τομέα, χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους στην επίσημη επικοινωνία, γαλουχούν και αναπτύσσουν τις δικές τους πολιτιστικές αξίες. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, η Μακεδονία προσφέρει τη δική της συμβολή στην εμπέδωση των ευρωπαϊκών αξιών» αναφέρεται- μεταξύ άλλων- στην επιστολή του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ προς τον κ. Όρμπαν.
Ο κ. Μιλόσοσκι εκφράζει, επίσης, την πεποίθηση ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της αποστολής της ως φύλακας αυτών των συνθηκών, θα παροτρύνει την Ελλάδα- ως κράτος μέλος της Ε.Ε.- να παράσχει ένα εποικοδομητικό μοντέλο για την εφαρμογή των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων η γλώσσα και άλλα δικαιώματα που εκφράζουν την ταυτότητα των εθνογλωσσικών μειονοτήτων».
look look eu ...έχω τον απόγονο του βουκεφάλα...
ο πεινασμένος......καρβέλια ονειρεύεται.......
-
στρουθοκαμηλιζουμε επικινδυνα και απο κεραταδες θα βγουμε οντως δαρμενοι και θα μας αξιζει κιολας
-
Η νέα τακτική των Σκοπιανών είναι να ποντάρουν στο ότι αυτούς δεν τους υποχρεώνει κανείς να κάνουν κάτι (μέχρι να φάνε το καλάσνικοφ στον κώλο), ενώ εμείς είμεθα κράτος δικαίου με την πολιτικώς ορθή Ε.Ε. να μας μαλώνει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η νέα τακτική των Σκοπιανών είναι να ποντάρουν στο ότι αυτούς δεν τους υποχρεώνει κανείς να κάνουν κάτι (μέχρι να φάνε το καλάσνικοφ στον κώλο), ενώ εμείς είμεθα κράτος δικαίου με την πολιτικώς ορθή Ε.Ε. να μας μαλώνει.τους υποχρεωνει η ΕΕ, ΑΝ θελουν να γινουν μελος. Το θεμα ειναι για ποσο καιρο μπορουν/θελουν να παραμεινουν ενα τσοντοκρατιδιο του κερατα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
στρουθοκαμηλιζουμε επικινδυνα και απο κεραταδες θα βγουμε οντως δαρμενοι και θα μας αξιζει κιολαςέτσι λές ??????
το έχω πεί πολλές φορές παραπάνω για τους Σκοπιανούς........
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
στρουθοκαμηλιζουμε επικινδυνα και απο κεραταδες θα βγουμε οντως δαρμενοι και θα μας αξιζει κιολαςΗ εν λόγω γλώσσα (τα επονομαζόμενα ντόπικα) μιλιέται σε διάφορα χωριά παραμεθόριων νομών. Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει πρόβλημα μη γνώσης των ελληνικών, όπως πχ σε μουσουλμανικά χωριά της Ξάνθης.
Και επίσης δε νομίζω να τίθεται θέμα εθνογλωσσικής μειονότητας. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
στρουθοκαμηλιζουμε επικινδυνα και απο κεραταδες θα βγουμε οντως δαρμενοι και θα μας αξιζει κιολας
Η εν λόγω γλώσσα (τα επονομαζόμενα ντόπικα) μιλιέται σε διάφορα χωριά παραμεθόριων νομών. Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει πρόβλημα μη γνώσης των ελληνικών
ακόμα χειρότερο, σου λέει αυτοί οι άνθρωποι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και όχι απο ανάγκη να μιλάνε σε αυτή τη 'γλώσσα' (τα εισαγωγικά δικά μου)
Και επίσης δε νομίζω να τίθεται θέμα εθνογλωσσικής μειονότητας.
εσύ δεν το νομίζεις αλλά αυτοί το θέτουν.
Γενικά έχουμε χάσει τη πρωτοβουλία και τη κινητικότητα μας. Στρουθοκαμηλισμός όπως λέει ο skye, αναίτια χαλάρωση λόγω της επιτυχίας του Βουκουρεστίου? δεν ξέρω? εντωμεταξύ γνωρίζετε φαντάζομαι οτι δεν πρόκειται να βγει αυτοδύναμη κυβ/ση στις επόμενες εκλογές. και όσο αυτές αφήνουν το τέλος της 4ετιας και έρχονται να μας συναντήσουν halfway τόσο το θέμα γίνεται πιο επείγον -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Η εν λόγω γλώσσα (τα επονομαζόμενα ντόπικα) μιλιέται σε διάφορα χωριά παραμεθόριων νομών. Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει πρόβλημα μη γνώσης των ελληνικών
ακόμα χειρότερο, σου λέει αυτοί οι άνθρωποι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και όχι απο ανάγκη να μιλάνε σε αυτή τη 'γλώσσα' (τα εισαγωγικά δικά μου)
Γενικά έχουμε χάσει τη πρωτοβουλία και τη κινητικότητα μας. Στρουθοκαμηλισμός όπως λέει ο skye, αναίτια χαλάρωση λόγω της επιτυχίας του Βουκουρεστίου? δεν ξέρω? εντωμεταξύ γνωρίζετε φαντάζομαι οτι δεν πρόκειται να βγει αυτοδύναμη κυβ/ση στις επόμενες εκλογές. και όσο αυτές αφήνουν το τέλος της 4ετιας και έρχονται να μας συναντήσουν halfway τόσο το θέμα γίνεται πιο επείγονγιατί το κουράζετε το θέμα ????
αφού είναι γνωστό τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για την διεύρηνση της ΕΕ.....
η Ελλάδα θα απαντήση όπως και στο Βουκουρέστι και με την στήριξη της Γαλλίας.......κλπ κλπ κλπ...... -
και συ γιατί μας κουράζεις με την ίδια καραμέλα; (αν το πάμε έτσι δλδ)
-
Το θέμα ποιό είναι, αν θα ξαναβάλουμε βέτο στην Ε.Ε.; Αυτό είναι το μόνο που θα έπρεπε να κάνουμε, ή να κάνουμε συνεχή εκστρατεία με τις θέσεις μας και να τους γελοιοποιούμε συνεχώς; Δεν είναι αυτοί ικανοί, ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ανίκανοι.
Έτσι επαναπαυόμασταν και πριν λίγα χρόνια, σαν μπουνταλάδες. Το ίδιο και με τους κωλότουρκους που παραβιάζουν κάθε συμφωνία στη Θράκη και εμείς παίζουμε το τρίτο το μακρύτερο. -
και συ γιατί μας κουράζεις με την ίδια καραμέλα; (αν το πάμε έτσι δλδ)αφού το λέει η ίδια η κυβέρνηση.....
τι φταίω εγώ ????? -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Γενικά έχουμε χάσει τη πρωτοβουλία και τη κινητικότητα μας. Στρουθοκαμηλισμός όπως λέει ο skye, αναίτια χαλάρωση λόγω της επιτυχίας του Βουκουρεστίου? δεν ξέρω? εντωμεταξύ γνωρίζετε φαντάζομαι οτι δεν πρόκειται να βγει αυτοδύναμη κυβ/ση στις επόμενες εκλογές. και όσο αυτές αφήνουν το τέλος της 4ετιας και έρχονται να μας συναντήσουν halfway τόσο το θέμα γίνεται πιο επείγονγιατί το κουράζετε το θέμα ????
αφού είναι γνωστό τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για την διεύρηνση της ΕΕ.....
η Ελλάδα θα απαντήση όπως και στο Βουκουρέστι και με την στήριξη της Γαλλίας.......κλπ κλπ κλπ......Ακριβως!
Ακομα, Καλοκαιρι,Μπανια του Λαου,Θερινη ραστωνη.......κλπ κλπ κλπ.......
-
Η εν λόγω γλώσσα (τα επονομαζόμενα ντόπικα) μιλιέται σε διάφορα χωριά παραμεθόριων νομών. Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει πρόβλημα μη γνώσης των ελληνικών, όπως πχ σε μουσουλμανικά χωριά της Ξάνθης.
Και επίσης δε νομίζω να τίθεται θέμα εθνογλωσσικής μειονότητας.Οι ντοματες και τα αμνοεριφια μπορουν να ειναι ντοπια ή ντοπικα ή ντοπαρισμενα.
Αυτα ειναι βουλγαρικα.Τωρα, το τι θεμα τιθεται ειναι ενα ζητημα που ΑΝ ποτέ αφηναμε τους ανθρωπους να μιλησουν θα μαθαιναμε. Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν δικαιωμα να καπαρωσουν τη Μακεδονια ολακερη για παρτη τους, ολα τα αλλα συζητιουνται
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας