-
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν μιλάμε σοβαρά ή κάνουμε πλάκα!!!
Φαντάζεστε η πλειοψηφία των Ελλήνων το 1940 που ήταν αγρότες με ποιότητα ζωής άστα να πάνε, τρύπια παπούτσια (αν φορούσαν) και παντελόνια, που η απομάκρυνση τους από τα χωράφια σήμαινε καθόλου η μειωμένη σοδειά άρα πεινασμένη οικογένεια, να έλεγε 'που να τρέχω για την κώλο Ελλάδα που δεν μου προσφέρει παντεσπάνι για πρωινό, ας πάνε να πολεμήσουν οι πλούσιοι και οι ευνοημένοι της ζωής'!!!!!
Ποτέ δεν είμαι υπέρ της έσχατης λύσης που είναι η βία αλλά όταν ακούω αυτά που ακούω αναρωτιέμαι τι διάβολο θέλουν ορισμένοι και μένουν σε τόσο αφιλόξενο κράτος και δεν πάνε αλλού που θα τους έχουν στα όπα όπα!!!!
-
Φημες για εισβολη της Αμερικης επειδη σε πολλες πολεις υπαρχουν οδοι και λεωφοροι Ρουσβελτ ελεγχονται ως ανακριβεις. Αντιθετα αιγυπτιακα μεταγωγικα ετοιμαζουν αποβαση στην Κρητη επειδη υπαρχουν πολλες οδοι 'ελ αλαμέιν' σε συμμαχια με τη Συρια για τις οδους 'Λουκιανου'.
Επισης με προσφατη ανακοινωση το ΓΕΕΘΑ μας εκανε γνωστο οτι δεν προτιθεται στο αμεσο μελλον να εισβαλει στη ΠΓΔΜ γιατι επικειται εισβολη στη Γεωργια των ΗΠΑ αφου τολμησαν να εχουν πολη Αθενς
-
Ωχ ωχ λες να διακινδυνεύω; Μένω κοντά σε ακτή με όνομα Τομπρούκ!!!!
-
Κανε την οσο ειναι καιρος
-
Φήμες οτι όλα τα ανωτέρω πόστ είναι off topic, αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινές.Προτέινεται εντούτοις, να συνεχιστεί η ενδιαφέρουσα συζήτηση στο εξής τόπικ.... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=17153
-
Πακετάρω κιόλας!!!!!!!
Sorry για τα off topic.
-
Πριν 15 περίπου χρόνια ο Μητσοτάκης είπε το προφητικό 'Σε 10 χρόνια δεν θα θυμόμαστε το μακεδονικό ζήτημα'. Τότε είχαν πέσει να τον φάνε, αφού βλέπεις ημείς οι Έλληνες είμαστε πολύ περήφανος λαός και δεν σηκώνουμε τέτοιες βαρύτατες προσβολές. Είχαμε μάλιστα κάνει και μποϊκοτάζ στα ολλανδικά και ιταλικά προϊόντα εξαιτίας δηλώσεων των ΥΠΕΞ αυτών των χωρών - αυτό κράτησε μέχρι και 1 βδομάδα μπορώ να πω, ίσως 2...
Ο τ. ΥΠΕΞ της Ελλάδας έκανε ταξίδι μέχρι την γείτονα και φίλη Τουρκία προσκυνώντας τον τάφο του Κεμάλ Ατατούρκ, Τούρκου ήρωος και σφαγέα των πληθυσμών της Ιωνίας. Ίμβρος και Τένεδος έχουν ξεχαστεί μαζί με τα γεροντάκια που τολμούν να διατηρούν γλώσσα και θρησκεία μέχρι να τους θάψουν και να κατασχέσουν τις περιουσίες τους. Ίδια η πολιτική και από τους προηγούμενους και επόμενους ΥΠΕΞ και Πρωθυπουργούς.
Στα Ίμια χάσαμε άλλη μια μάχη. Στην Κύπρο ευτυχώς προέκυψε ο Παπαδόπουλος και οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας που ΕΜΕΙΣ ψηφίζουμε δεν γιόρτασαν με τους εισβολείς τη νομιμοποίηση μιας κατάστασης που κανείς, ούτε καν ξένος, δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει - όχι επισήμως τουλάχιστον.
Στο Αιγαίο έχουμε το δικαίωμα να επεκτείνουμε την ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ μας κατά αρκετές χιλιάδες τ. χιλιόμετρα ΝΟΜΙΜΩΣ. Εντούτοις δεν το κάνουμε μήπως ΤΥΧΟΝ μας επιτεθούν οι Τούρκοι.
Για να μην τα ξαναγράφω, συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα έγραψε παραπάνω ο EMMANOYHL:
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν μιλάμε σοβαρά ή κάνουμε πλάκα!!!
Φαντάζεστε η πλειοψηφία των Ελλήνων το 1940 που ήταν αγρότες με ποιότητα ζωής άστα να πάνε, τρύπια παπούτσια (αν φορούσαν) και παντελόνια, που η απομάκρυνση τους από τα χωράφια σήμαινε καθόλου η μειωμένη σοδειά άρα πεινασμένη οικογένεια, να έλεγε 'που να τρέχω για την κώλο Ελλάδα που δεν μου προσφέρει παντεσπάνι για πρωινό, ας πάνε να πολεμήσουν οι πλούσιοι και οι ευνοημένοι της ζωής'!!!!!
Ποτέ δεν είμαι υπέρ της έσχατης λύσης που είναι η βία αλλά όταν ακούω αυτά που ακούω αναρωτιέμαι τι διάβολο θέλουν ορισμένοι και μένουν σε τόσο αφιλόξενο κράτος και δεν πάνε αλλού που θα τους έχουν στα όπα όπα!!!!
Ύστερα συζητάμε για το αν έχουμε εκμαλακιστεί ως λαός; Μήπως μας φταίνε οι 'φονιάδες των λαών Αμερικάνοι' ή οι Εγγλέζοι ή οι πολιτικοί που εμείς επιλέγουμε; Υπάρχει περίπτωση να σε σεβαστούν οι ξένοι όταν αποδεικνύεσαι λαπάς; Ή φταίνε οι πολιτικοί; Αφού κάνουν αυτό που θέλουν οι πολλοί βάσει δημοσκοπήσεων, ειδικά αν αυτό δεν έχει συνέπειες στη μάσα τους.
-
Εχουμε εκμαλακιστεί εννοείες ότι έχουμε μαλακώσει φυσικά,και αυτό μάλλον είναι η φυσιολογική εξέλιξη τών πολιτών που ζούνε σε δυτικές χώρες.
Τουλάχιστον μίλώντας για εμάς τα βουτυρόπαιδα τηες πόλης,που βάφουμε τα μαλιά μας,βάζουμε κρέμα προσώπου και χτυπάμε αναβολή απο το στρατό γιατι 'δέν μπορούμε'
Θα συμφωνήσω μαζί σου λοιπών.
Δεν είμαστε σε καμμία περίπτωση το ίδιο ανθεκτικοι και σκηραγωγημένοι με τους προγόνους μας.
Το μόνο αντισταθμιστικό σε αυτά είναι ο τρόπος που θα διεξαχθεί ένας πολεμος σήμερα,βασίζεται πάνω σε μεθόδους στρατηγικής που ελάχιστα έχουν να κάνουν με την φυσική σωματική αντοχή μας -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Κύπρο ευτυχώς προέκυψε ο Παπαδόπουλος και οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας που ΕΜΕΙΣ ψηφίζουμε δεν γιόρτασαν με τους εισβολείς τη νομιμοποίηση μιας κατάστασης που κανείς, ούτε καν ξένος, δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει - όχι επισήμως τουλάχιστον.Μη βγάλουμε και ήρωα τον Παπαδόπουλο.
Και γω με το όχι ήμουν, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους.
-
HUNTER, αναφέρομαι πρώτιστα στη νοοτροπία και το ψυχικό σθένος. Η φυσική κατάσταση, μολονότι πολύ σημαντική, έπεται σε έναν πόλεμο κατά την ταπεινή μου γνώμη.
charmak66, αν είχα να επιλέξω μεταξύ του κ. Αναστασιάδη και του κ. Παπαδόπουλου, δαγκωτό στον δεύτερο. Ο πρώτος μου θυμίζει δικούς μας πολιτικούς της κατηγορίας 'που να τρέχουμε τώρα' ή 'ας το ξεχάσουμε κι αυτό'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
HUNTER, αναφέρομαι πρώτιστα στη νοοτροπία και το ψυχικό σθένος. Η φυσική κατάσταση, μολονότι πολύ σημαντική, έπεται σε έναν πόλεμο κατά την ταπεινή μου γνώμη.charmak66, αν είχα να επιλέξω μεταξύ του κ. Αναστασιάδη και του κ. Παπαδόπουλου, δαγκωτό στον δεύτερο. Ο πρώτος μου θυμίζει δικούς μας πολιτικούς της κατηγορίας 'που να τρέχουμε τώρα' ή 'ας το ξεχάσουμε κι αυτό'.
μιλας δηλ ως χουντικος?
για να καταλαβω -
Δηλαδη οποιος μιλαει πατριωτικα ειναι χουντικος
Καλα να παθουμε με τα Σκοπια, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, τωρα ολοι οι 'ψευτοπροδευτικοι' θα τα ριξουν σε λαθανθασμενους χειρισμους των εκαστοτε κυβερνησεων ενω η αληθεια ειναι οτι ολα γινονται επειδη οι μεγαλες δυναμεις αποφασισσαν ετσι. Μας βαζουν αλλο ενα 'αγκαθι' να ασχοληθουμε, να αναλωθουμε, και να αποπροσανατολιστουμε, 'διαιρει και βασιλευε' απο τους φιλους μας τους Εγγλεζους και Αμερικανους. -
Η αληθεια ποια ειναι?
Ζητω ο Παπαδοπουλος? .......ο πατριωτης? -
G60 τον Τάσσσσσσον τον Παπαδόπουλον λέμε. Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας (της νότιας )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
G60 τον Τάσσσσσσον τον Παπαδόπουλον λέμε. Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας (της νότιας )ο κοσμον μιλαειν βρε αλλα να καταλαβαινουμεν κι εμεις
-
ΥΓ.Α ναι της νοτιας γιατι για το υπολοιπο κομματι το εκαναν το θαυμα τους τα δικα μας τσιρακια των αμερικανων
-
Η ιστορια με τα Σκοπια ως Μακεδονια ειναι χαμενη υποθεση καθως και τελειωμενει εδω και καποια χρονια.
Την εχουν αναγνωρισει ως Μακεδονια τα μισα και βαλε κρατη της υφηλιου μονο εμεις στρουθοκαμιληζουμε..αραγε ως ποτε??????Θυμαμαι σας σημερα την Ελληνικη γεροντοαννοια προσωποιημενη με τους Μητσοτακηδες ,Παναδρεους -και λοιπους συμμοριτες να βγαινουν απο την συσκεψη των αρχηγων με τον προεδρο της Δημοκρατιας και να κραυγαζουν την αρνηση οποασδηποτε λυσης εστω με συνθετικο ονομα που ηταν και η ορθοτερη.
Που ειναι ολοι αυτοι σημερα ? τι εχουν να πουν για την διορατικοτητα της διπλωματιας τους?
Ιστορικο λαθος του Μητσοτακη που δεν προχωρησε απο μονος του στην λυση του θεματος δεχομενος την συνθετη ονομασια, αλλα μπηκε στην λογικη της κοινης στρατηγικης η οποια αποδειχθηκε καταστροφικη και οδηγησε σε αυτο που προσπαθουσαμε να αποφυγουμε τα Σκοπια να λεγονται επισημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.-
-
Η ιστορία με τα Σκόπια σάν Μεακεδονία έχει τελειώσει απο την εποχή του Τίτο. Ο ίδιος ονόμασε στην διάρκεια των 50 και βάλε χρόνια που κυβέρνησε την νότια περιοχή της χώρας του Μακεδονία χωρίς να βρεί αντίθεση απο πουθενά.
Και όταν η ίδια περιοχή κινήθηκε για ανεξαρτητοποίηση πάλι το ίδιο όνομα φυσικό ήταν θα απαιτούσε με όλα τα συνακόλουθα. Οι περισσότερες χώρες του κόσμου πήραν το μέρος τους ίσως απο κάποιο φθόνο στην Ελλάδα ή κάτι άλλο. Εγώ δέν περίμενα τίποτα το διαφορετικό, μετά την αναγνώριση των Η.Π.Α. το θέμα έχει τελειώσει παίζουν χωρίς αντίπαλο. -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, τωρα ολοι οι 'ψευτοπροδευτικοι' θα τα ριξουν σε λαθανθασμενους χειρισμους των εκαστοτε κυβερνησεωνΘα έλεγα ότι θα πρέπει να είμαστε σαφώς πιο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε διάφορους χαρακτηρισμούς. Εγώ είμαι ενας από αυτούς που πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο βάρος και την ευθύνη για όλους τους χειρισμούς τα έχουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Δεν νομίζω να είμαι ψευτοπροοδευτικός και ούτε δέχομαι τους χαρακτηρισμούς αυτούς από κάποιον που δεν με γνωρίζει. Και μην πει κανείς ότι αναφέρετε γενικά γιατί μέσα στο γενικό είμαστε όλοι.
Και στην τελική όλοι κάνουμε εύκολα κριτική για τα πάντα και έχουμε άποψη για τα πάντα. Να μην ξεχνάει κανείς ότι αυτούς που μας κυβερνάνε εμείς τους στέλνουμε στην Βουλή. Κάθε φορά που έχουμε εκλογές τρέχουμε ( και τώρα μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα ) να ρίξουμε την ψήφο μας στους ίδιους και στους ίδιους κάθε φορά. Αυτούς που μετα όλοι κατηγορούμε για ενδοτισμό για έλειψη τσαμπουκά και όλα τα σχετικά
-
Μα ενα απο τα ελλατωματα της φυλης μας ειναι η ευκολια που κατηγορουμε τους αλλους για λαμακιες δικες μας.
Και στο Σκοπιανο ε μη τα ριχνουμε ολα στους αλλους.Οπως ειπε και πριν ενας φιλος οταν ο Τιτο ονομασε τη περιφερεια των Σκοπιων ως Μακεδονια,εδω το φαγαμε αμασητο μιας και τοτε νομιζαμε οτι μας βολευε.
Και αφου για χρονια εκεινοι το ελεγαν και εμεις το δεχομαστε ηρθε μια στιγμη και ειπαμε.-Οχι αλλαξτε το, δεν ειναι δικο σας ,ειναι δικο μας.
Και θελουμε να το επιβαλλουμε και με το ζορι αν χρειαστει.
Αν το FYROM ζητησει το δικαστηριο της Χαγης νομιζετε οτι ειναι σιγουρο οτι θα κερδισουμε;
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας