-
σημερα ανοιγει η εκθεση που εχει σχεση τη βελτιωση του αυτοκινιτου και οχι μονο . η εκθεση γινετε για 4 συνεχη φορα εχω παει και στις προηγουμενες που γινοταν κοντα μου, στο περιστερι .φετος δεν νομιζω να δουμε περισσοτερα η διαφορετικα πραγματα απο τις αλλες χρονιες πανω κατω ιδια θα ειναι . εγω θα παω σε λιγο και μολις γυρισω θα σας πω τις εντοιπωσεις μου ,το εισητιριο μαλλον 7 ευρο θα εχει
-
σημερα ανοιγει η εκθεση που εχει σχεση τη βελτιωση του αυτοκινιτου και οχι μονο . η εκθεση γινετε για 4 συνεχη φορα εχω παει και στις προηγουμενες που γινοταν κοντα μου, στο περιστερι .φετος δεν νομιζω να δουμε περισσοτερα η διαφορετικα πραγματα απο τις αλλες χρονιες πανω κατω ιδια θα ειναι . εγω θα παω σε λιγο και μολις γυρισω θα σας πω τις εντοιπωσεις μου ,το εισητιριο μαλλον 7 ευρο θα εχει
-
-
Δεν έχω πάει στις προηγούμενες αλλά θα πάω σ'αυτή
Υπάρχει βέβαια σοβαρός λόγος μιας και που υπάρχουν αρκετά περίπτερα με clubs αυτοκινήτων εκ των οποίων βέβαια και το 106sportclub.
Δείτε περισσότερα.. http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2717&part=1
-
Κι εγω θα πάω!Τουλάχιστον βλέπεις κάποια πράγματα!Βέβαια ο πειρασμός είναι μεγάλος!!!
Ας ελπίσουμε ότι το νέο σημείο (ΕΚΕΠ) θα βοηθήσει και στο μεγάλωμα της έκθεσης!
Θα σας δούμε Αντώνη αλλά το Σ/Κ!!!
-
Το Renault Club εχει δικο του περιπτερο στον 2ο οροφο μαζι με πολλα αλλα club...
Κυριε Κουκ(κ οποιος αλλος ενδιαφερεται) θα μας επισκεφτειτε ε?? -
μαγκες μολις γυρισα η εκθεση ηταν καλη ειχε αρκετα αμαξια και καλα ηταν σαφος μεγαλητερη και καλητερη απο τις προηγουμενες ειχε πολλα clubs αυτοκινιτων ,απο μηχανες δεν ελεγε και πολλα αλλα ειχε το κατι της της αρκετοι οικη ηταν και πολλα τουμπανα υπηρχαν .αξιζει τα 8 ευρο
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μαγκες μολις γυρισα η εκθεση ηταν καλη ειχε αρκετα αμαξια και καλα ηταν σαφος μεγαλητερη και καλητερη απο τις προηγουμενες ειχε πολλα clubs αυτοκινιτων ,απο μηχανες δεν ελεγε και πολλα αλλα ειχε το κατι της της αρκετοι οικη ηταν και πολλα τουμπανα υπηρχαν .αξιζει τα 8 ευροRenault club
106 club
ποια άλλα ήταν εκεί? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
μαγκες μολις γυρισα η εκθεση ηταν καλη ειχε αρκετα αμαξια και καλα ηταν σαφος μεγαλητερη και καλητερη απο τις προηγουμενες ειχε πολλα clubs αυτοκινιτων ,απο μηχανες δεν ελεγε και πολλα αλλα ειχε το κατι της της αρκετοι οικη ηταν και πολλα τουμπανα υπηρχαν .αξιζει τα 8 ευρο
Renault club
106 club
ποια άλλα ήταν εκεί?ηταν honta evo club malon to focus club δεν ειμαι συγουρος και καποια αλλα δεν εδωσα πολυ συμασια στα clubs kai malon toyota
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Renault club
106 club
ποια άλλα ήταν εκεί?ηταν honta evo club malon to focus club δεν ειμαι συγουρος και καποια αλλα δεν εδωσα πολυ συμασια στα clubs kai malon toyota
punto club
stilo club
ibiza club -
GTC
Renault club
106 club
Saxo club
Redliners
HPC
Alfa Romeo
Tfrc
Ibiza
Club Cento
Focus club
Mini club
S3 club
Scubi club
Mr2 club
Evolution club
Starlet club
Punto club
Peugeot sport club(πρωην 206 club)
Stilo club
4x4 club
VW club
Δεν πρεπει να ξεχναω καποιο...
Γενικα η εκθεση ειναι καλουτσικη κ στον οροφο των club εχει μεγαλη κινηση.. -
Ξερω οτι για καποιους είναι ισως ασήμαντο να το σημειώσω, αλλα θα μου επιτρέψετε να διορθώσω το '106 club' σε 106sportClub μιας και όλο λάθος το βλέπω γραμμένο..
Η εκθεση είναι νομιζω καλοστημένη, 'προσεγμένη' και σε κάποια σημεια αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγουμενες.
Αν το δουμε πιο 'αναλαφρα' .. Γενικως είναι ενας τρόπος να περάσει κανεις ευχάριστα ένα απογευμά του.
Οσο για το χωρο των clubs:
Οπως σωστα εγραψε ο CLIO-V6 πιο πανω, (αλλα με μια σειρά) θα δει κανεις:Scooby net Hellas
Evo club
MR2 club
mini club
S3-TT club
Impreza club
106sportClub
Punto club
Saxomania club
GTC
club Focus
Ibiza club /seat cupra gr
tfrc
club cento
Alfa club
Renault club
VW club
stilo club
fiat punto club
Σκαραβαιος club
starlet clubκαι στον χωρο αναμεσα στους διαδρομους:
Redliners
Rover club
Λεσχη 4x4 ΕΚΑΛΗ
HPC
Peugeot sport club (πρων 206 club)
ΕΛΠΑ -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Ξερω οτι για καποιους είναι ισως ασήμαντο να το σημειώσω, αλλα θα μου επιτρέψετε να διορθώσω το '106 club' σε 106sportClub μιας και όλο λάθος το βλέπω γραμμένο..Η εκθεση είναι νομιζω καλοστημένη, 'προσεγμένη' και σε κάποια σημεια αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγουμενες.
Αν το δουμε πιο 'αναλαφρα' .. Γενικως είναι ενας τρόπος να περάσει κανεις ευχάριστα ένα απογευμά του.
Οπως σωστα εγραψε ο CLIO-V6 πιο πανω, (αλλα με μια σειρά) θα δει κανεις:Scooby net Hellas
νικο ανατριχιασα σφοδρα τωραEvo club
MR2 club
mini club
S3-TT club
Impreza club
106sportClub
Punto club
Saxomania club
GTC
club Focus
tfrc
club cento
Alfa club
Renault club
VW club
stilo club
fiat punto club
Σκαραβαιος club
Redliners
Rover club
Λεσχη 4x4 ΕΚΑΛΗ
HPC
ΕΛΠΑανατριχιασα σφοδρα τωρα νικο......τργικη διαφορα!!!
που εισαι εσυ ρε??? -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Ξερω οτι για καποιους είναι ισως ασήμαντο να το σημειώσω, αλλα θα μου επιτρέψετε να διορθώσω το '106 club' σε 106sportClub μιας και όλο λάθος το βλέπω γραμμένο..
Η εκθεση είναι νομιζω καλοστημένη, 'προσεγμένη' και σε κάποια σημεια αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγουμενες.
νικο ανατριχιασα σφοδρα τωραEvo club
MR2 club
mini club
S3-TT club
Impreza club
106sportClub
Punto club
Saxomania club
GTC
club Focus
tfrc
club cento
Alfa club
Renault club
VW club
stilo club
fiat punto club
Σκαραβαιος club
Redliners
Rover club
Λεσχη 4x4 ΕΚΑΛΗ
HPC
ΕΛΠΑανατριχιασα σφοδρα τωρα νικο......τργικη διαφορα!!!
που εισαι εσυ ρε???τι ανατριχιασες με τα clubs?
-
sorry για το προσωπικο της συζητησης.. απλά ο Alfa156 είναι ένας φίλος που έχω (ή μαλλον μετα απο τη σημερινη μέρα.. είχα) καιρό να δώ
-
Ειναι η πρωτη Auto-Exelixis που επισκεπτομαι (τα προηγουμενα χρονια ημουν στην Αγγλια) και πιστευω οτι ο χωρος της βελτιωσης στην Ελλαδα... βελτιωνεται συνεχως.
Προσωπικα θα βρισκομαι εκει καθε μερα, στο περιπτερο του ScoobyNet Hellas & Evo Club οποτε ειστε ολοι ευπροσδεκτοι να πιουμε ενα ποτο και να γνωριστουμε.
Μπραβο σε ολα τα clubs για τα πολυ προσεγμενα περιπτερα.
-
Κ εγω ειμαι καθημερινα στο περιπτερο του GreekRenaultClub.
Εντυπωση μου κανει η αυξημενη προσελευση κοσμου κ το παρτυ που γινεται στον 2ο οροφο που βρισκονται τα club.
Χθες ιδιαιτερα γινοταν πανικος επανω...
Λιγο χαμηλοτερα η μουσικη να ηταν μονο(απο καποια club) κ θα ηταν τελεια... -
οντως η μουσικη ειναι ενα προβλημα παροτι την δευτερα εγινε συζητηση μεταξυ των υπεθυνων των clubs ωστε η μουσικη να τοσο δυνατη ωστε να ακουγεται μονο στο εκαστοτε περιπτερο οσο ειναι δυνατον......δυστυχως παρα την συζητηση που εγινε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ clubs (για να μην πω συγκεκριμενΟ ) συνεχιζει να αγνοει αυτα που ειπωθηκαν
-
Ε ας ξανακανονισουμε 2η συναντηση,για να το λυσουμε μια και καλη...
Εμεις ιδιως εχουμε μεγαλο προβλημα... -
Το καλύτερο έκθεμα ήταν η κοπέλα που μοίραζε τα φυλλάδια σε περιοδικό βελτίωσης!Τι πόδι ήταν αυτό!!?
Κατά τα άλλα δεν μου άρεσε η έκθεση...
AUTO-MOTO EXELIXIS 2004