-
κάποιες σουπερ αμόλυβδες τρίτων εταιρειών πχ elin λένε τίποτα? ή μακρια?
-
Αυτο σου λεω.Και οι ελληνικες 100αρες ειναι πολυ καλες και προπαντον φθηνες αλλα ποιος μου εγγυαται οτι δεν ειναι νοθευμενες?Η εκο για παραδειγμα θεωρειται ισαξια της v racing.Δες και τα προστιμα!
http://www.bloka.com/m_gas_prostima.htmΗ πιο φθηνη 100αρα απο τις καλες ειναι η ultimate αλλα πρεπει να βρεις καθαρο πρατηριο!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
μαγκες τα ψεματα τελειωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο εχω ραντεβου να παραλαβω το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα μην κοιμηθω σημερα.Full moon@r@ GT
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Η GT μου ΕΙΡΘΕ!!!!Αλλά........
Ή εκτελωνίζεται τώρα και την παίρνω σε 10 μέρες ή λέω και μου την κρατάνε και την εκτελωνίζουν με τον καινούριο χρόνο και την παίρνω κατα τις 10/1/2005. Μετά απο 1 μήνα δηλαδη!
Αν τη πάρω μετά απο 1 μήνα
1)γλιτώνω 370 euro τα τέλη του 2004
2)το αυτοκίνητο θεωρείται μοντέλο 2005Αν την πάρω τώρα χάνω τα παραπάνω αλλα τελειώνει μια 6μηνη σχεδόν ψυχοβγαλτική αναμονή.
Με δεδομένο οτι έχω αυτοκίνητο η λογική λέει να το πάρω σε 1 μήνα αλλα το συναίσθημα λέει τώρα!
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου????
σιγά μην περίμενα μέχρι τον Ιανουάριο
Φυσικά και ξεκίνησα διαδικασία για πινακίδες και σε καμιά 10ρια μέρες......... -
παιδια εχθες την πηρα και σημερα κατεβηκα απο το αμαξι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυπνος και κουρασμενος αλλα το μυαλο μου παλι εκει!!! και που να μην ξενερωνα με το γδαρσιματακι του προφηλακτηρα,τα χειριστηρια του ραδιοφωνου να μην αναβουν και να μην δουλευουν,το σκισιμο στον ουρανο!!!!κατα τα αλλα ολα καλα.σε δεκα μερες περιπου μου ξηλωνουν ολη την ταπετσαρια του ουρανου και βαζουν αλλη και την δευτερα παω για τα χειριστηρια!!!ειναι δυνατον?????????????
-
Καλα πως εγιναν αυτα ρε μιχαλη?Χρηστο περιμενουμε πολλες photos!
-
και που να μην ξενερωνα με το γδαρσιματακι του προφηλακτηρα,τα χειριστηρια του ραδιοφωνου να μην αναβουν και να μην δουλευουν,το σκισιμο στον ουρανο!!!!κατα τα αλλα ολα καλα.σε δεκα μερες περιπου μου ξηλωνουν ολη την ταπετσαρια του ουρανου και βαζουν αλλη και την δευτερα παω για τα χειριστηρια!!!ειναι δυνατον?????????????Κανονικά αυτά έπρεπε να επιλυθούν πριν σου παραδοθεί το αμάξι, για να μην σου μένει περίεργη γεύση. Μην σε προβληματίζει, συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες.
Κατά τ΄άλλα πολύ χαρούμενο σε βλέπω, κι έχω την αίσθηση ότι αυτή η χαρά θα διατηρηθεί και θα αυξηθεί στο μέλλον. -
To follow me home πως το ενεργοποιω?
-
παιδια απο την παρασκευη εκανα 1000χλμ!!μηπως ειμαι καυλομενος????εεε λιγο!!!!σημερα πηγα ελατη.αυτα τα στροφιλικια ειναι απολαυση!!!να πω και κατι αλλο!!!εκανα 1000χλμ με 110 ευρω και εχω 1/4 περιπου ακομα!ρουφαει σαν τρελο!!!!!αλλα χαλαλι!!δεν ξερω πως να βαλω φοτο να σας δειξω το μωρο μου!!
-
δεν ξερω πως να βαλω φοτο να σας δειξω το μωρο μου!!http://www.uploadit.org
Κάνε μια σύντομη δωρεάν εγγραφή και ανέβαζε μετά φωτογραφίες (μέχρι 200 KB η κάθε μία - μίκρυνε αυτές που έχεις με κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα όπως το paint shop).
Μετά πάτα 2 φορές το πλήκτρο 'Img' που εμφανίζεται όταν γράφεις νέο μήνυμα και ανάμεσα στα [img ] [/img ] αντίγραψε το link της φωτογραφίας από το http://www.uploadit.org. -
παιδια απο την παρασκευη εκανα 1000χλμ!!μηπως ειμαι καυλομενος????εεε λιγο!!!!σημερα πηγα ελατη.αυτα τα στροφιλικια ειναι απολαυση!!!να πω και κατι αλλο!!!εκανα 1000χλμ με 110 ευρω και εχω 1/4 περιπου ακομα!ρουφαει σαν τρελο!!!!!αλλα χαλαλι!!δεν ξερω πως να βαλω φοτο να σας δειξω το μωρο μου!! -
παιδια απο την παρασκευη εκανα 1000χλμ!!μηπως ειμαι καυλομενος????εεε λιγο!!!!σημερα πηγα ελατη.αυτα τα στροφιλικια ειναι απολαυση!!!να πω και κατι αλλο!!!εκανα 1000χλμ με 110 ευρω και εχω 1/4 περιπου ακομα!ρουφαει σαν τρελο!!!!!αλλα χαλαλι!!δεν ξερω πως να βαλω φοτο να σας δειξω το μωρο μου!!Ρε Μιχάλη τώρα πρόσεξα ότι είσαι Σαλονικιός. Θα σε φακελώσουμε στο Alfa Romeo Salonica Club!
Όταν λες Ελάτη που εννοείς; -
ελατη-περτουλι-βροντερο!! τρικαλα-καρδιτσα! τρομερη διαδρομη με πολλα στροφιλικια και πανεμορφα τοπια
-
ελατη-περτουλι-βροντερο!! τρικαλα-καρδιτσα! τρομερη διαδρομη με πολλα στροφιλικια και πανεμορφα τοπιαΦίλε μου κι εγώ αυτή τη διαδρομή είχα στο μυαλό μου! Πραγματικά πανέμορφη, ενώ συχνά στρώνεται με φρέσκια άσφαλτο ελέω των πολλών τουριστών. Στροφές κάθε είδους και χαλαρή κίνηση εκτός από τις αργίες που γίνεται το έλα να δεις (άσε που τα τουριστικά λεωφορεία είναι σκότωμα )! Ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων είναι χειρότερα κι από πρωι στη Βασ. Γεωργίου.
To follow me home πως το ενεργοποιω?
Σάκη αν εννοούμε το ίδιο, με ένα απλό τράβηγμα του διακόπτη των φώτων προς τα εσένα, όπως όταν κάνεις σινιάλο με τα φώτα σε κάποιον. Αυτό φυσικά αφού σβήσεις τον κινητήρα και ετοιμάζεσαι να βγεις.
-
Here is one of the best written press reviews of the GT I have so far seen
'GT may be Alfa's best wine
Let's face it, nobody can design a car body like the Italians.
Even if occasionally they produce something like the Fiat Multipla, at least most of the results are never dull.
And Alfa Romeo's consultant designers, such as Bertone, simply do beauty in metal.
Take the latest Alfa, the GT.
At first I wondered why, when they already had such fabulous and successful bodies as the 156 and the GTV and Spider. All three of which also provided all the performance required to match the looks.
Maybe there was a spare styling design option that hadn't been used? A scribble on the back of menu at the end of a fine Italian meal which someone had forgotten about until they were picking through the receipts on the bedside table to fill out their expenses?
It's as good a reason as any?
And perhaps it is just another case of the best wine being kept until last.
Because, in the metal and with a key thrust into one's sweating palm, the GT is truly as gorgeous a metal creature as it looked in concept form at one of the motor shows I was at a couple of years ago.
There's something about the proportions. Something which can't be brought down to the mathematics of a computer, but which requires the kind of eye that can judge a beautiful form without ever needing a tape measure to assess the actual vital statistics.
A millimetre off can ruin an aesthetic as badly as a bird dropping on a picnic table's covering white cloth. And this cloth is pristine.
Indeed, the one blemish on the shape of the Alfa GT is the requirement to have a number-plate stuck on the front, which has nothing to do with the original design.
The sooner we get beyond physical identification plates for cars, the better.
Inside the GT is a familiar enough environment for drivers used to the 147 and 156. Subtly different but intrinsically keeping to the format. I think the dials in this one are better placed so not to be obscured by the driver's hands on the wheel at critical speed points.
The seats are very cuddling, making sure that all the driver has to worry about is driving. Because every Alfa is first and foremost a driving machine and the GT is maybe the current ultimate of that.
Dance the pedals, push and pull the shifter, point the wheel. And listen to your choice of sound, depending on whether you've bought the 1.9-litre M-Jet, the 2-litre JTS, or the awesome 3.2-litre V6 that can get you into penalty points going backwards.
Alfa Ireland's Joe Gantly quipped that they were considering installing a gizmo that would count out loud those points as you accumulated them.
'And then tell you to stop, as you no longer have a licence,' I responded.
And, since this piece is related to the 3.2, I was going to have to be very careful not to drive myself out of business.
It is truly an engine that has no place in Irish driving conditions. Even if the top speed available was allowed, there isn't a stretch of motorway here that will make it worthwhile.
But there is a special feel to acceleration in this 240bhp GT from a standing start to the legal limit.
Like not having to change gear more than once if you want to change at all because not to results in a sound only otherwise heard on the likes of a Formula One racing track.
I have driven this engine, in a 156 GTA, on a track. It is truly a magnificent mill.
For Ireland, I'd suggest the 150bhp M-Jet diesel, because it will give you enough thump within legal speeds to feel as good as the car looks, though with a definitely basso tone.
I should go back to seats, specifically the back seats that I haven't mentioned. If the owner is Italian, because as a nation they produce smaller people than we are currently growing in Ireland, there is decent room for a pair in the back.
Behind me, forget it.
Behind me, in a machine like this, I don't care anyways.
Beauty is best appreciated on one's own.
There are then no squeals from the back as you step on the gas, except maybe from the tyres under pressure. -
-
μερικες φορες οταν το αμαξι ειναι σταματημενο για πολλες ωρες μολις παω να ξεκινησω ακουγεται ενα κρακ σαν να μπαινει κατι στην θεση του καπου αναμεσα στις δυο μπροστινες ροδες και μετα χανεται!!!τι να παω να πω και σε ποιον??????
-
μερικες φορες οταν το αμαξι ειναι σταματημενο για πολλες ωρες μολις παω να ξεκινησω ακουγεται ενα κρακ σαν να μπαινει κατι στην θεση του καπου αναμεσα στις δυο μπροστινες ροδες και μετα χανεται!!!τι να παω να πω και σε ποιον??????Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και τι είδους είναι ο θόρυβος. Προσωπικά δεν θα ανησυχούσα αφού θυμάμαι κάποιους θορύβους κατά την εκκίνηση πριν από χρόνια, χωρίς περαιτέρω ανησυχία.
-
μερικες φορες οταν το αμαξι ειναι σταματημενο για πολλες ωρες μολις παω να ξεκινησω ακουγεται ενα κρακ σαν να μπαινει κατι στην θεση του καπου αναμεσα στις δυο μπροστινες ροδες και μετα χανεται!!!τι να παω να πω και σε ποιον??????χμμμμ με την ανωμαλία που έχει ο καιρός τελευταία με τις απότομες εναλαγές ζέστης και κρύου απο το μεσημέρι στο βράδυ φυσικό ειναι να δημιουργούνται συστολές-διαστολές. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό που φταίει
-
ο θορυβος που ακουγεται δεν ειναι απο την μηχανη αλλα καπου εκει στα ημιαξονια,και ακουγεται σαν να ειναι κολλημενοι οι δισκοι στις δαγκανες και μολις ξεκιναω κανει ενα κρακ δεν ξερω τι να πω!!!
Alfa Romeo GT