-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ερώτηση προς έχοντες:αυτό το καπάκι με το σήμα GT που έχει απο κάτω του τον αναπτήρα κλείνει???? γιατι σε όσες εκθέσεις είχα μπεί σε gt δεν έκλεινε με τίποτα
Mονο τα προπαραγωγης ειχαν αυτο το προβληματακι.Κλεινει μια χαρα!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Kαι τα δυο καλα ειναι
Μιχαλη επειδη μου χες πει οτι δεν σου αρεσει η κεραια με 5ευρουδακια μπορεις να βαλεις της 156 που παει τζαμι.
Όποιος αφήσει την GT του με την μαμά κεραία τύπου golf, polo, 307 κτλ κτλ είναι για πολύ ξύλο!
Για δώστε περισσότερες πληροφορίες ρε παιδιά.Μιλάμε για το αισθητικό αποτέλεσμα ετσι δεν είναι?
Προφανώς και μιλάμε για το αισθητικό αποτέλεσμα. Αν προσέξεις το παλούκι-κεραία με το οποίο εφοδιάζεται και η GT δεν διαφέρει σε τίποτα από την αντίστοιχη ενός Stilo, Polo κτλ.
Προτείνω τη λύση που ανέφερε ο Σάκης. Κεραία μικρή από 156. Μέσα στην Θεσσαλονίκη δεν καταλαβαίνω διαφορά στο σήμα, αλλά στην εθνική και στην επαρχία το CD είναι μονόδρομος. Η αισθητική διαφορά όμως είναι μεγάλη και αξίζει το κόπο. Το πολύ-πολύ πάρε και μια μικρή, κι αν δεν σου κάνει, ξαναβάλε το αρχικό ματσούκι.Δυστυχως παρατηρησα οτι σε ψηλα κτιρια που το σημα ειναι ασθενες η κεραια της 156 δυσκολευεται και κανει κενα στο σημα.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Δυστυχως παρατηρησα οτι σε ψηλα κτιρια που το σημα ειναι ασθενες η κεραια της 156 δυσκολευεται και κανει κενα στο σημα.Δεν ξέρω αν στην Πάτρα υπάρχει πρόβλημα και μέσα στην πόλη. Είναι πιθανό. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι χειρότερο από το να έχεις να προεξέχει από το πανέμορφο coupe σου ένα ματσούκι, παρόμοιο με των Stilo, Golf, 307 κτλ (η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως! ).
-
Λαζαρε ειναι λογικο που ανυσηχω οταν την παρκαρω μη την βρω χτυπημενη η γρατσουνισμενη?Γι αυτο δεν θα την πλενω εξωτερικα τακτικα για να μην τραβαει βλεμματα!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λαζαρε ειναι λογικο που ανυσηχω οταν την παρκαρω μη την βρω χτυπημενη η γρατσουνισμενη?Γι αυτο δεν θα την πλενω εξωτερικα τακτικα για να μην τραβαει βλεμματα!Λογικό είναι αλλα μη μας γίνει και εμμονή.Εγω 'εκπαιδεύομαι' ότι κάποτε θα γίνει κι αυτό.Δεν μπορείς να μην τη πλένεις .
-
Συνεχιζω τις παρατηρησεις
1)Καθε φορα που την βαζω μπρος ειναι σα να την οδηγω για πρωτη φορα.
2)Ακομα να καταλαβω ποτε προλαβα να κανω μεσα στην πολη σε 2 μολις μερες 140χλμ΄.
3)Ειναι πραγματικα απιστευτο ποσο γρηγορα παιρνει τις στροφες.Χαλαρα με δευτερα και λιγο πριν μπω σανιδωμα και δεν προλαβαινεις να καταλαβεις ποτε βγηκες απο την στροφη.Εχει γκαζι και ροπη η δευτερα κατι που βοηθαει στην επιταχυνση πριν και μεσα στη στροφη
4)Βεβαια απιστευτη ειναι και η καταναλωση αλλα αμα θες να βγαινεις με ντιβα πρεπει να της τα σκας!
5)Τα φρενα ακομα δεν τα εχω πιεσει ακραια αλλα σιγουρα μου κανει εντυπωση οτι ακομα και το αποτομο σταματημα ειναι ομαλο και φυσικα σταθερο χωρις παρεκλησεις δεξια και αριστερα.Ας μας πει καλυτερα ο λαζαρος για αυτο.
6)Τα καθισματα ειναι ψιλοσκληρα αλλα σε αποζημειωνει η πλευρικη στηρηξη.
7)Ακομα και το χειροφρενο δειχνει και ειναι ποιοτικο με το γλυκο ανεβοκατεβασμα του.
Στο manual λεει οτι οταν βαλεις οπισθεν για να μην βαγωθουν τα γραναζια με τον γνωστο θορυβο που κανει πατας για 3 δευτερα τουλαχιστον τον συμπλεκτη και μετα κουμπωνεις.
Mελλοντικα θα βγουν βελτοιωσεις για την GT apo την AUTODELTA
http://www.autodelta.co.uk/catalog/index.php?cPath=101Συνιστω 30-31(μπρος-πισω) psi για την 17αρα!
-
τωρα εχει γινει 35αρι μου λεει για ναδουμε μεχρι που θα φτασει!!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
τωρα εχει γινει 35αρι μου λεει για ναδουμε μεχρι που θα φτασει!!αστο μην το ψάχνεις. υπομονή. ποτε ακριβώς την παράγγειλες?
-
....
-
Μολις γυρισα απο το πρωτο μινι ταξιδι μου στο αιγιο.Ειχα μια μερα να την οδηγησω και φυσικα στα πρωτα χιλιομετρα χαμογελουσα μονος μου.
Το αυτοκινητο ειναι οντως πολυ πορωτικο στις στροφες.Κυριολεκτικα εντυπωσιακος ο τροπος που βουταει και σχιζει με την μουσουδα της τη στροφη κανωντας σε να νομιζεις οτι θα φυγεις με τον κωλο και φυσικα πριν προλαβεις να διανοηθεις τι συμβαινει βγαινεις με τα τεσσερα και με τα λαστιχα να σκουζουν σαν μικρα μωρα.
Αχ αχ αχ....ποτε θα φτιαξει ο καιρος να την ξαναοδηγησω.Την λυπαμαι στην βροχη
Xrιστο μιχαλη υπομονη.Ακομα και εγω που την εχω στο γκαραζ ανυπομονω ποτε θα βρεθω πισω απο το τιμονι της.Ειναι σκετη gk@%λ@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ρε συ λαζαρε ποσες στροφες ανεβαζει το μαμημενο.Παω να κανω αλλαγη και αυτο συνεχιζει ατελειωτα να ανεβαζει και να ανεβαζει.Δεν σταματαει σαν τον jonny walker...οποτε καποια στιγμη φτανει στις 4000 με 3η και ενω το βλεπω οτι μπορει να συνεχισει και αλλο το σταματαω για να μην παραβω τον ιερο κανονα.Οχι πανω απο τις 4000στροφες τα πρωτα 5000χλ
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Xrιστο μιχαλη υπομονη.Ακομα και εγω που την εχω στο γκαραζ ανυπομονω ποτε θα βρεθω πισω απο το τιμονι της.Ειναι σκετη gk@%λ@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Μόλις τις πάρουμε όλοι προτείνω να κάνουμε ενα Alfa GT meeting.Σάκη λές οτι σε κοιτάνε λίγο σαν σπάνιο πουλί με την GT. Άμα τις βγάλουμε πασαρέλα όλοι να δείς στραβολαιμιάσματα στο δρόμο. λουμπάγκο θα πάθουν οι περαστικοί.
-
Μόλις τις πάρουμε όλοι προτείνω να κάνουμε ενα Alfa GT meeting.Σάκη λές οτι σε κοιτάνε λίγο σαν σπάνιο πουλί με την GT. Άμα τις βγάλουμε πασαρέλα όλοι να δείς στραβολαιμιάσματα στο δρόμο. λουμπάγκο θα πάθουν οι περαστικοί.
Eνα τετοιο meeting οντως θα ηταν πασαρελα, ελπιζω να το κανετε και να μας ενημερωσετε.
-
Xρηστο ευχομαι να συναντηθουμε στα Μεγαρα.Τι λες?
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Οταν το παρέλαβα είχε αλλη μια κεραία στη πόρτα του συνοδηγού που αφενός την ανακάλυψα μετα από μια βδομάδα αφετέρου δεν εκανα το κόπο να δω αν διαφέρει από την άλλη και εκ τρίτου την παρέδωσα πίσω με το χαμόγελο του 'άλλη μια καλή πράξη για σήμερα.'και μένα η 147! Νομίζω ότι την έχουν όλες και είναι έξτρα!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Xρηστο ευχομαι να συναντηθουμε στα Μεγαρα.Τι λες?
μια χαρά είναι τα Μέγαρα. Αντε να δουμε. για το 2005 το βλέπω
-
Ενταξει ρε συ θα γλυτωσεις και τα τελη.Τα χριστουγεννα ευχομαι να τα πουμε!
Λαζαρε παρατηρω οτι στο ρελαντι ο κινητηρας αρχιζει και γινεται πιο μπασος!Οταν λεμε οτι για τα πρωτα 5000χλ δεν θα ξεπερνω τις 4000στροφες παιζει ρολο και ο τροπος που ανεβαζω στροφες μεχρι τις 4000?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ενταξει ρε συ θα γλυτωσεις και τα τελη.Τα χριστουγεννα ευχομαι να τα πουμε!
Λαζαρε παρατηρω οτι στο ρελαντι ο κινητηρας αρχιζει και γινεται πιο μπασος!Οταν λεμε οτι για τα πρωτα 5000χλ δεν θα ξεπερνω τις 4000στροφες παιζει ρολο και ο τροπος που ανεβαζω στροφες μεχρι τις 4000?
χαχαχα νομίζεις οτι αν έρθει πιο μπροστά θα σκεφτώ τα τέλη? Λίγο το αβαντάζ οτι θα είναι μοντελο 2005 σκέφτομαι....αλλα αν έρθει πριν τις 15 Δεκεμβρη θα την πάρω όπως είναι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οταν το παρέλαβα είχε αλλη μια κεραία στη πόρτα του συνοδηγού που αφενός την ανακάλυψα μετα από μια βδομάδα αφετέρου δεν εκανα το κόπο να δω αν διαφέρει από την άλλη και εκ τρίτου την παρέδωσα πίσω με το χαμόγελο του 'άλλη μια καλή πράξη για σήμερα.'
και μένα η 147! Νομίζω ότι την έχουν όλες και είναι έξτρα!
Επρεπε να χαν και μια εξτρα γριλια φιλε δυστυχώς.
-
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 96/0/1.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 98/0/2.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 00/0/3.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 01/0/4.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 08/0/5.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 10/0/6.JPG -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οταν λεμε οτι για τα πρωτα 5000χλ δεν θα ξεπερνω τις 4000στροφες παιζει ρολο και ο τροπος που ανεβαζω στροφες μεχρι τις 4000?Tα 5000χλμ που λες ειναι μαλλον υπερβολικα! Αντε μεχρι τα 2000χλμ και μετα θελει σταδιακα ανοιγματα μεχρι τις 5000-6000σαλ.
Alfa Romeo GT