-
**Απαντώ στον φίλο lkar . **
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για την GT τα χουμε ξαναγράψει κι επειδή κάπου έγινε η ερώτηση για το αν το design αξίζει 3Κ περισσότερα, η απάντηση (φυσικά ) είναι όχι. Προσφέρει σε επιδόσεις κάτι το design; σε οδική συμπεριφορά; στα φρένα; Αντίστοιχα δεν έχουν νόημα -για μένα- τα 5Κ επιπλέον του Α3 TFSI DSG έναντι του GTI DSG, που για μένα είναι χειρότερο το Α3 (πιο ακριβό, πιο βαρύ, πιο αργό)
Φίλε μου η εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό σε κάθε προιόν. Αυτό είναι αυτονόητο δεν νομίζω ότι πρέπει να το εξηγήσω.
Λές ότι δεν θα στρίβει καλύτερα!! Συγκεκριμένα έχει λίγο καλύτερο τιμόνι από την 156 και λίγο πιο σφικτές αναρτήσεις. Άρα στρίβει λίγο καλύτερα.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι Η GT προσφέρει:
1.Καλύτερη εμφάνιση(Εξ’αρχής σχεδίαση)
2.Καλύτερη ποιότητα (άμεσα παρατηρήσιμη μέσα κι έξω)
3.Καλύτερο εξοπλισμό (μπείτε σο site να δείτε)
4.Ελαφρά καλύτερο στήσιμο(πλην της GTA έκδοσης) μιας και το έθεσες.Και όλα αυτά με 3000
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Φίλε μου η εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό σε κάθε προιόν. Αυτό είναι αυτονόητο δεν νομίζω ότι πρέπει να το εξηγήσω.
για σένα! για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό ή πρακτικό.
Λές ότι δεν θα στρίβει καλύτερα!! Συγκεκριμένα έχει λίγο καλύτερο τιμόνι από την 156 και λίγο πιο σφικτές αναρτήσεις. Άρα στρίβει λίγο καλύτερα.
και τίγκα στα ηλεκτρονικά, άρα στριβει χειρότερα, στερώντας απόλαυση
[quote='Babbis']
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι Η GT προσφέρει:
1.Καλύτερη εμφάνιση(Εξ’αρχής σχεδίαση)
2.Καλύτερη ποιότητα (άμεσα παρατηρήσιμη μέσα κι έξω)
3.Καλύτερο εξοπλισμό (μπείτε σο site να δείτε)
4.Ελαφρά καλύτερο στήσιμο(πλην της GTA έκδοσης) μιας και το έθεσες.Και όλα αυτά με 3000
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν σημαίνει ότι στρίβει πιο αργά!!
δηλαδή η 147 έχει καλύτερη ποιότητα από την 156;
Άσχετο το υλικό της 147 είναι χειρότερο από της GT. Τι σχέση έχει η 147 με την 156????
ενώ τώρα με την GT δεν είσαι με παλιό μοντέλο που θα βγει η Brera;
Φυσικά και σε έκδοση 'κουβά' Supercar θα παραμείνει. Ενώ το να 'χεις ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο σε 'όνομα' ή εμφάνιση και στο δρόμο να μην πηγαίνει μία είναι σωστό;Μαλλον είσαι αδιάβαστος! Η brera δεν αντικαθιστά την GT αλλά την GTV!!
Tα μοντέλα είναι διαφορετικά, το ένα Grand Tourismo το άλλο καθαρόαιμο!! και απευθύνονται σε άλλο κοινό!! Η 159 αντικαθιστά την 156 όμως!!Αυτό εμένα σε 'ψώνιο' μου κάνει και τάσεις επιδειξης. Με το 'όλοι' είσαι απόλυτος και δεν ισχύει για όλους. Μέχρι τώρα ήμουν τυχερός κι έχω οδηγήσει πολλά 'ακριβά' και 'ωραία' αυτοκίνητα. Πραγματικά λυπόμουν όταν με κοιτούσαν οι άλλοι/ες με 'θαυμασμό' και το πως μ'έκριναν ανάλογα με το τι οδηγούσα. Φυσικά στην παλιά SLK ήμουν πολύ πιο όμορφος απ' ότι στο STi, άσχετα αν η SLK δεν προσφέρει τίποτα στο θέμα οδήγηση.
Εμένα μου κάνει φυσιολογική ανθρώπινη συμπεριφορά! Εσύ μπορεί να είσαι ανώτερος άνθρωπος και συγχαρητήρια. Εμείς οι κοινοί θνητοί όμως έχουμε πάθη
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν σημαίνει ότι στρίβει πιο αργά!!
Φυσικά και στρίβει πιο αργά και δεν εννοώ μόνο στην πίστα όπου τόσες και τόσες δοκιμές έχουν δείξει ότι με τα ηλεκτρονικά 'ΟΝ' οι χρόνοι είναι χειρότεροι. Αν εσύ στρίβεις πιο γρήγορα με τα ηλεκτρονικά 'ΟΝ' είναι άλλο θέμα.
Άσχετο το υλικό της 147 είναι χειρότερο από της GT. Τι σχέση έχει η 147 με την 156????
Εμένα ίδιο μου φαίνεται κι αν δεν είναι ίδιο, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το κόστος. Δηλαδή οι 147/156 δεν έχουν καμία σχέση;
Μαλλον είσαι αδιάβαστος! Η brera δεν αντικαθιστά την GT αλλά την GTV!!
Tα μοντέλα είναι διαφορετικά, το ένα Grand Tourismo το άλλο καθαρόαιμο!! και απευθύνονται σε άλλο κοινό!! Η 159 αντικαθιστά την 156 όμως!!Το πως θα πλασσαριστεί κάτι είναι διαφορετικό από το τι πραγματικά ισχύει Η 159 αντικαθιστά την 156, αλλά η δίπορτη 159 (Brera) δεν αντικαθιστά τη δίπορτη 156; (GT) Εκτός κι αν είναι καλύτερο να θυσιαστεί ένα θρυλικό λογότυπο -GTV- και να γίνει Brera.
Εμένα μου κάνει φυσιολογική ανθρώπινη συμπεριφορά! Εσύ μπορεί να είσαι ανώτερος άνθρωπος και συγχαρητήρια. Εμείς οι κοινοί θνητοί όμως έχουμε πάθη
Αυτά τα 'πάθη' εκμεταλλεύονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες και πολύ καλά κάνουν τελικά, αφού βρίσκονται 'κοινοί θνητοί' που τα πληρώνουν επιπλέον.
Marketing again
-
Ο χρήστης babbis έγραψε:
Οπως δικαίωμα κάποιων άλλων είναι να πλήρώνουν την εμφάνιση που την χαίρονται κάθε μέρα είτε αράζοντας στην αυλή ή στην βεράντα ή στο παράθυρο και χαζεύοντας το όποιο αμάξι αγοράσανε, είτε με το κεφαλογύρισμα που προκαλεί ένα όμορφο αμάξι. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον θαυμασμό των άλλων για κάτι που έχεις είτε είναι ρούχο, είτε σπίτι, είτε κινητό, είτε αυτοκίνητο. Νομίζω ότι όλοι νιώθουμε όμορφα σε αυτή την περίπτωση.
Αυτό εμένα σε 'ψώνιο' μου κάνει και τάσεις επιδειξης.
Επειδή σε αυτό το φόρουμ είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς από καλοπροαίρετους αλλα και κακοπροαίρετους συμφορουμήτες αναγκάζομαι να εκδίδω διευκρινίσεις!!
Λοιπόν την GT την πήρα γιατί την ερωτεύτηκα κατά 70% και την έκρινα σε όλους τους τομείς ότι ήταν πολύ καλή. Σε άλλους παίρνει 10 σε άλλους 7 ή 8 αλλά παντού είναι καλή!!
Το ότι βλέπω το κόσμο να την θαυμάζει έξω είναι απλά ένα φαινόμενο που με κάνει να νιώθω ικανοποίηση χωρίς να είναι και αυτός ο λόγος που την επέλεξα. Eίναι κάτι σαν μπόνους!!
Επίσης μου αρέσει να την θαυμάζουν καλοπροαίρετα αλλά όχι να νιώθουν άσχημα που δεν την έχουν!! Αυτό έχει μεγάλη σημασία!! Ποτέ δεν κάνω επίδειξη για να πληγώσω κάποιον!!
Είναι πολύ απόλυτο και άδικο να σε χαρακτηρίζουν ψώνιο γι'αυτό!
-
Λοιπόν αν μπεις σε μια 147 και σε μία GT θα καταλάβεις ότι τα υλικά που επιλέχτηκαν είναι σαφώς πιο ποιοτικά.
Η BRERA δεν είναι δίπορτη 159 ούτε η gT δίπορτη 156 με την ένοια που η Sportcoupe είναι δίπορτη C-CLASS ή η 3άρα κουπέ μία δίπορτη 3άρα σεντάν.
Αν θες να το πιστεύεις πίστευέ το δεν θα κάτσω να το συζητήσω άλλο.
Το ωραίο είναι καλό και το θέλω να το έχω και ευχαριστώ την όποια βιομηχανία μου το προσφέρει και έχω διάθεση να το πληρώσω γιατί ο σχεδιαστής του ωραίου κουράστηκε για να το φτιάξει και πρέπει να αμοιφθεί.
Ούτε το marketing ούτε οι βιομηχανίες είναι τα όργανα του Διαβόλου και προσπαθούν να μας κοροιδέψουν!!Τουλάχιστον όχι όλες και πάντα
Μπορεί να έχουμε πάθη αλλά έχουμε και λογική. Η λογική η δική μου θεώρησε ότι τα λεφτά για την GT είναι δίκαια και την πήρα. Αν μου την έδιναν 35000 για 1800 σε Progression δεν θα την έπερνα.
Αν εσύ θες να με θεωρείς κορόιδο ,γιατί αυτό υπονοείς, σε πληροφορώ ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου!!
Όπως έχετε δει δεν επιτίθομαι παρά μόνο για άμυνα σε άλλα αμάξια , και αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχω πρόβλημα.
Εσύ ρε lkar γιατί τόσο μένος με την GT. Καλά εμένα είναι το αμάξι μου και γουστάρω να χάνω χρόνο για να γράφω αρλούμπες!! εσύ τι ζόρι τραβάς και συνέχεια υπονοείς ότι είναι χρέπι και κουβάς και ότιδήποτε άλλο?
Μήπως δεν τα εέχεις καλά με το εαυτό σου.
Γιατί και ο MECO, JD, NASS διαφωνούνε μαζί μου αλλά από τα γραφόμενά τους δείχνουν ότι είναι cool!!
Eσύ γιατί είσαι στη τσίτα [/b]
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Λοιπόν αν μπεις σε μια 147 και σε μία GT θα καταλάβεις ότι τα υλικά που επιλέχτηκαν είναι σαφώς πιο ποιοτικά.Η BRERA δεν είναι δίπορτη 159 ούτε η gT δίπορτη 156 με την ένοια που η Sportcoupe είναι δίπορτη C-CLASS ή η 3άρα κουπέ μία δίπορτη 3άρα σεντάν.
Αν θες να το πιστεύεις πίστευέ το δεν θα κάτσω να το συζητήσω άλλο.
Έχω μπει -κι όχι μόνο- ελάχιστη διαφορά. Δηλαδή τι είναι η GT; ότι και η Ci για την τριάρα. Το διαφορετικό αμάξωμα δεν αλλάζει τη βάση
Το ωραίο είναι καλό και το θέλω να το έχω και ευχαριστώ την όποια βιομηχανία μου το προσφέρει και έχω διάθεση να το πληρώσω γιατί ο σχεδιαστής του ωραίου κουράστηκε για να το φτιάξει και πρέπει να αμοιφθεί.
Ούτε το marketing ούτε οι βιομηχανίες είναι τα όργανα του Διαβόλου και προσπαθούν να μας κοροιδέψουν!!Τουλάχιστον όχι όλες και πάντα
Μπορεί να έχουμε πάθη αλλά έχουμε και λογική. Η λογική η δική μου θεώρησε ότι τα λεφτά για την GT είναι δίκαια και την πήρα. Αν μου την έδιναν 35000 για 1800 σε Progression δεν θα την έπερνα.
Αμοίφθηκε αδρά από την Alfa ο σχεδιαστής. Απ' ότι είπες έδωσες 33Κ για την 1.8
Αν εσύ θες να με θεωρείς κορόιδο ,γιατί αυτό υπονοείς, σε πληροφορώ ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου!!
Όπως έχετε δει δεν επιτίθομαι παρά μόνο για άμυνα σε άλλα αμάξια , και αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχω πρόβλημα.
Εσύ ρε lkar γιατί τόσο μένος με την GT. Καλά εμένα είναι το αμάξι μου και γουστάρω να χάνω χρόνο για να γράφω αρλούμπες!! εσύ τι ζόρι τραβάς και συνέχεια υπονοείς ότι είναι χρέπι και κουβάς και ότιδήποτε άλλο?
Μήπως δεν τα εέχεις καλά με το εαυτό σου.
Γιατί και ο MECO, JD, NASS διαφωνούνε μαζί μου αλλά από τα γραφόμενά τους δείχνουν ότι είναι cool!!
Eσύ γιατί είσαι στη τσίτα
Αυτοί είναι cool, εγώ είμαι hot;
Το μένος δεν είναι με την GT, ούτε με την Alfa. Οι 147/156 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (όσο δεν έχουν ηλεκτρονικά ), η GT όχι. Το ίδιο 'μένος' υπάρχει και για το TT (Golf IV με καμπύλες)
Το 'μένος' αφορά στο 'wannabe'. Να δείξω κάτι που δεν είμαι. Ένα coupe αμάξωμα δεν κάνει το αυτοκίνητο 'σπορ' ή γρήγορο.
-
Έδωσα 33 γιατί πήρα Distinctive:
Bose ηχοσύστημα
SUBWOOFER
Δερμάτινα καθίσματα
Προεγκατάσταση κινητού τηλκαι εξτρά:
Μεταλικό χρώμα
Συναγερμό
Αισθητήρα παρκαρίσματοςΌταν συγκρίνουμε τιμές μοντέλων συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις
Αυτό το έχω ξαναγράψει αλλά εσύ συνέχεια με τσιγκλάς για να δημιουργείς εντυπώσεις!
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι 28900!! έβαλα 4200 πάνω για να το κάνω λίμο! τι σχέση έχει ο σχεδιαστής με αυτό!!
Η GT δεν θέλει να δείξει κάτι. Σε όλες τις διαφημήσεις δεν υπονοήθηκε ότι είναι καθαρόαιμο αμάξι για πίστα!! αλλά ένα σπορ αμάξι με καλή σχεδίαση, πολύ καλή οδική συμπεριφορά (όχι ισως σαν το RX8-350Z-EVO) και πολυτελές με ποιότητα και χώρους. Συνδιάζει την ομορφιά την φινέτσα και την άνεση με το σπορ πνεύμα με μοναδικό τρόπο.
Αν το παρουσιάζανε σαν ένα πύραυλό να τρέχει σε πίστες και να βγάζει φωτιές στην άσφαλτο και να λιώνουν τα λάστιχα τότε θα ίσχυε αυτό που λές :
Άλλο είμαι άλλλο δείχνω!!! Τώρα όμως όχι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι 147/156 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (όσο δεν έχουν ηλεκτρονικά ), η GT όχι.σε τι υστερει η GT εναντι των 147/156 ???
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Οι 147/156 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (όσο δεν έχουν ηλεκτρονικά ), η GT όχι.
σε τι υστερει η GT εναντι των 147/156 ???
ηλεκτρονικά + κόστος και η 1.8 σε επιδόσεις.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι 147/156 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (όσο δεν έχουν ηλεκτρονικά ), η GT όχι.
σε τι υστερει η GT εναντι των 147/156 ???
ηλεκτρονικά + κόστος και η 1.8 σε επιδόσεις.
Εγω τα ηλεκτρονικά σύμφωνα με το οδηγικό μου στυλ τα θεωρώ πλεονέκτημα.
Για το κόστος, θεωρείς οτι η GT έπρεπε να κοστίζει το ίδιο με την 147???
Η GT 1.8 έχει ίδιες επιδόσεις με την αντίστοιχη 156 1.8 -
Το αν τα ηλεκτρονικά είναι πρόβλημα ας το κρίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές και οι κάτοχοι. Δεν είναι κρυφό!!
Εφόσον αυτοί δεν έχουν πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πρόβλημα οι μη κάτοχοι και οι μη υποψήφιοι αγοραστές!!
Επαναλαμβάνω άλλο πράγμα δεν μου αρέσει ένα αμάξι και άλλο πράγμα αν είναι καλό αμάξι.
Εγώ ας πούμε θεωρώ το VOLVO S60 2.OT πολύ καλό αμάξι και δεν το κατακρίνω.
Όμως εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!
Καταλαβαίνω τον lkar, ή τους jd,meco, nass να μην τους αρέσει η GT αφού δίνουν ο καθένας σε διαφορετικά πράγματα βάρος !!
Όμως δεν χρειάζεται να κρίνουμε και το αμάξι και τους ιδιοκτήτες του!!
Πρέπει σε κάθε αμάξι να βλέπουμε και τα καλά στοιχεία του όπως πχ ο nass έκανε λέγοντας τα κάλά που αυτός ανακάλυψε!!
Τέλος όπως έχω ξαναπεί το να κρίνεις την GT γιατί δεν είναι καθαρόαιμο κουπέ(πχ έχει ηλεκτρονικά, μοιράζεται πλαίσιο με 156/147, μπροστά κίνηση κλπ) είναι σαν να λές ότι όλα τα SUVs είναι κακά αμάξια γιατί δεν είναι καθαρόαιμα off-road
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Εγω τα ηλεκτρονικά σύμφωνα με το οδηγικό μου στυλ τα θεωρώ πλεονέκτημα.
Για το κόστος, θεωρείς οτι η GT έπρεπε να κοστίζει το ίδιο με την 147???
Η GT 1.8 έχει ίδιες επιδόσεις με την αντίστοιχη 156 1.8Στα 'λόγια' μου έρχεσαι. Η GT έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 156. Δηλαδή ένα 'coupe' ή 'σπορ' έχει τις ίδιες επιδόσεις με ένα κλασικό οικογενειακό. Είναι σωστό αυτό;
Με 10,6 0-100 και 32,1 το 1000μέτρο για 'σπορ' αυτοκίνητο είναι μέτριες. Ένα απλό δίλιτρο hatchback των 23Κ ευρώ έχει 8,6 και 29,6 αντίστοιχα. Οκ δεν έχει 'εμφάνιση'. (και μην πει κανείς είναι δίλιτρο έναντι 1.8, είναι κατά πολύ φτηνότερο)
Η GT με κόστος 500-1.000 ευρώ επιπλέον κυμαινόταν σε λογικά επίπεδα. Γιατί να μην επιλέξω 156, αφού κέρδος σε επιδόσεις δεν έχω; Αν κρίνονται μόνο από την εμφάνιση τ'αυτοκίνητα τέλος.
Άλλωστε οι διαφορές μεταξύ τρίθυρων/πεντάθυρων κάπου εκεί κυμαίνονται. Μου θυμίζει κάτι 'παλιά' 100ΝΧ και ΜΧ-3 που ήταν Sunny και 323, αρκετά πιο ακριβά λόγω 'σπορ' χαρακτήρα, αλλά εξίσου γρήγορα (αργά) με τα αντίστοιχα οικογενειακά.
Αντίστοιχα απαράδεκτη ήταν και η διαφορά της δίπορτης 'σπορ' Ci από την τετράπορτη προηγούμενη τριάρα. Τις συμπεριφορές των εταιρειών 'καυτηριάζω' και τα τμήματα marketing. Δεν αφορά μόνο στην GT.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Το αν τα ηλεκτρονικά είναι πρόβλημα ας το κρίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές και οι κάτοχοι. Δεν είναι κρυφό!!Εφόσον αυτοί δεν έχουν πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πρόβλημα οι μη κάτοχοι και οι μη υποψήφιοι αγοραστές!!
Επαναλαμβάνω άλλο πράγμα δεν μου αρέσει ένα αμάξι και άλλο πράγμα αν είναι καλό αμάξι.
Καταλαβαίνω τον lkar, ή τους jd,meco, nass να μην τους αρέσει η GT αφού δίνουν ο καθένας σε διαφορετικά πράγματα βάρος !!
Πρέπει σε κάθε αμάξι να βλέπουμε και τα καλά στοιχεία του όπως πχ ο nass έκανε λέγοντας τα κάλά που αυτός ανακάλυψε!!
Τέλος όπως έχω ξαναπεί το να κρίνεις την GT γιατί δεν είναι καθαρόαιμο κουπέ(πχ έχει ηλεκτρονικά, μοιράζεται πλαίσιο με 156/147, μπροστά κίνηση κλπ) είναι σαν να λές ότι όλα τα SUVs είναι κακά αμάξια γιατί δεν είναι καθαρόαιμα off-road
Φυσικά, το Type R δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο. Και το GTI αδιάφορο είναι εξωτερικά, αυτό δεν αλλάζει τις δυνατότητές του.
Αντίθετα, η GT είναι πολύ όμορφη, αλλά μόνο να τη βλέπω θέλω. Η οδήγηση αφήνει στυφή γεύση. Πας να χαμογελάσεις και στο κόβει απότομα. Αν αρέσει αυτό στους κατόχους, δικό τους θέμα ;). Για Alfa Romeo -αν βάλουμε και την ιστορία μέσα- είναι ανεπίτρεπτο.
Τα SUV (γενικά) σε σχέση με τα επιβατικά είναι κακά, γιατί υστερούν σε συμπεριφορά και επιδόσεις. Σε σχέση με τα καθαρόαιμα επίσης υστερούν εκτός δρόμου. Συνολικά δεν είναι άσχημα, αλλά έχουν συμβιβασμούς (εκτός κι αν λέγεσαι Forester XT )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στα 'λόγια' μου έρχεσαι. Η GT έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 156. Δηλαδή ένα 'coupe' ή 'σπορ' έχει τις ίδιες επιδόσεις με ένα κλασικό οικογενειακό. Είναι σωστό αυτό;Κλασικό οικογενειακό η 156; Και οι αποσκευές της οικογένειας που μπαίνουν;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Στα 'λόγια' μου έρχεσαι. Η GT έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 156. Δηλαδή ένα 'coupe' ή 'σπορ' έχει τις ίδιες επιδόσεις με ένα κλασικό οικογενειακό. Είναι σωστό αυτό;
Κλασικό οικογενειακό η 156; Και οι αποσκευές της οικογένειας που μπαίνουν;
380 λίτρα έχει. Εδώ τα 350 των hatchback θεωρούνται ικανοποιητικά. Υπολείπονται βέβαια των άλλων, αλλά δεν θα πάρεις Alfa για χώρους
κλασικό με τη μορφή των τριών όγκων
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το αν τα ηλεκτρονικά είναι πρόβλημα ας το κρίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές και οι κάτοχοι. Δεν είναι κρυφό!!
Εφόσον αυτοί δεν έχουν πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πρόβλημα οι μη κάτοχοι και οι μη υποψήφιοι αγοραστές!!
Φυσικά, το Type R δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο. Και το GTI αδιάφορο είναι εξωτερικά, αυτό δεν αλλάζει τις δυνατότητές του.
Αντίθετα, η GT είναι πολύ όμορφη, αλλά μόνο να τη βλέπω θέλω. Η οδήγηση αφήνει στυφή γεύση. Πας να χαμογελάσεις και στο κόβει απότομα. Αν αρέσει αυτό στους κατόχους, δικό τους θέμα ;). Για Alfa Romeo -αν βάλουμε και την ιστορία μέσα- είναι ανεπίτρεπτο.
Τα SUV (γενικά) σε σχέση με τα επιβατικά είναι κακά, γιατί υστερούν σε συμπεριφορά και επιδόσεις. Σε σχέση με τα καθαρόαιμα επίσης υστερούν εκτός δρόμου. Συνολικά δεν είναι άσχημα, αλλά έχουν συμβιβασμούς (εκτός κι αν λέγεσαι Forester XT )
Μπροστά δεν είναι αδιάφορο (σε οποιοδήποτε χρώμα )
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Το αν τα ηλεκτρονικά είναι πρόβλημα ας το κρίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές και οι κάτοχοι. Δεν είναι κρυφό!!Πρωτα απ'ολα γιατι ψαρωνεις? Μιλαμε για ενα vdc αρα για ενικο αριθμο αρα ηλεκτρονικο και οχι ηλεκτρονικα.Δεν εχει ουτε DSC,CBC, DBC ουτε υποβοηθηση στο τιμονι(EMPS),ηλεκτρονικες αναρτησεις.....
Τωρα το κατα ποσο σε κοβει......δεν ισχυει κατι τετοιο διοτι επεμβαινει και βοηθαει στην διορθωση χωρις να σου παιρνει το γκαζι.Ακομα και η 320 με απενεργοποιημενα τα ηλεκτρονικα δεν πλαγιολισθαινει οπως η παλια 3αρα.Απλως πετα ελαφρα την ουρα της αν την πιεσεις οπως και η Gt αν γνωριζεις πως να χειριστεις ενα προσθιοκινητο η να γλυστρισεις με τα 4ρα με το asr off.Η αμεσοτητα(feeling) και ο τροπος που διαβαζει το καλοστυμενο πλαισιο της 156 που σαφως ειναι πιο σπορ ρυθμισμενο στην Gt ειναι κατι το μοναδικο.
-
Εγώ προσωπικά έχω ζορίσει την GT σε στροφές και ένιωσα το αμάξι να διορθώνει μόνο του και να πέρνω τη στροφή πολύ γρήγορα. Δεν με νοιάζει αν έπεσαν λίγο οι στροφές ή ότι άλλο έγινε. Με νοιάζει ότι και την στροφή πήρα γρήγορα και γούσταρα αλλά και ένιωσα ασφαλείς ότι αν κάποιοα φορά κάνω το λάθος θα μου σώσει ίσως την ζωή.
Ο κόσμος απλά δεν καταλαβαίνει ότι κάθε υλοποίηση ηλεκτρονικού συστήματος ευστάθειας είναι διαφορετική και σε υλοποίηση και σε λειτουργία και σε οδηγικό προσανατολιμό!!
Τώρα αν κάποιος θέλει να ζεί στο όριο και η ρόδα ίσα που να γλείφει το χαντάκι γιατί έτσι γουστάρει ας μην πάρει Άλφα!! Αλλά να μην μας πρήζει κι όλας ότι είναι χρέπι και ακριβή και ότι άλλο!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στα 'λόγια' μου έρχεσαι. Η GT έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 156. Δηλαδή ένα 'coupe' ή 'σπορ' έχει τις ίδιες επιδόσεις με ένα κλασικό οικογενειακό. Είναι σωστό αυτό;
Τόσο λογικό και σωστό όσο και το οτι πχ αυτό το οικογενειακό http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o=MERCEDES
είναι ποιο γρήγορο απο αυτό το σπορ
http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o=MERCEDES
Alfa Romeo GT