-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάλλον εννοεί 5,000 και όχι 50,000!
Μάλλον εννοεί 500 και όχι 5000!!!
Μάλλον εννοεί 50 και όχι 500
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
1)Ρε λαζαρε μερικες φορες το trip computer μου εδειξε καταναλωση μεχρι και 40 αλλα επεσε σταδιακα και σταθεροποιηθηκε γυρω στο 11.
2)Επισης οταν το σταματησα απο περιεργεια ειπα να το ξαναβαλω μπρος και εκανε εναν θορυβο ο κινητηρας που δεν ελεγε να σταματησει.Αυτο τον θορυβο το κανουν μια και καλη ολα τα αυτοκινητα οταν το σταματας και οχι αφου το βαλεις μπροστα.Τι εγινε?
3)Το cruise control πως το επαναφερεις σε λειτουργια αφου πατησεις φρενο και απενεργοποιηθει?Το βελακι πανω η κανω κατι με το on και off?
Aυτα τα ολιγα απο εμενα.Ντρεπομαι να το οδηγησω.Δεν μου αξιζει!
!)Ναι.Στα γεμίσματα με δευτέρα-τριτη.Εκανα 3700 για να πεσει η μεση 11.Ηταν 12.9 για αρκετο διάστημα.Θα πέσει κι αλλο σιγουρα οσο στρωνει.
2)Δεν παρατηρησα κατι εκτος των τσιγκ - μπιγκ απο την των μεταλων,
3)το βελάκι πάνω.Aυτα τα ολιγα απο εμενα.Ντρεπομαι να το οδηγησω.Δεν μου αξιζει!
Take it easy.Ετσι ειναι η ζωή, άλλοι οδηγούν Ferrari στην ηλικία σου.
Τα ιδια όμως θα πρέπει να κάνεις και συ για το παιδι σου.Ολα εδώ πληρώνονται. -
Sorry 5000χλ.
Παιδια οπωσδηποτε να αγορασετε ενα ματι γιατι με τοσα βλεμματα πανω σας δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει.Αυτο ειναι που με χαλαει,οτι σε κοιτανε οι αλλοι λες και δεν εχουν ξαναδει αυτοκινητο.Δεν τα ειχα συνηθησει ουτε τα γουσταρω τα βλεμματα.BTW ανταλλαξα φωτεινους χαιρετισμους με μια 147 και μια cambiarosa
Επισης εχεις δικιο λαζαρε οτι ακουγεται ο αερας απο τον καθρεφτη αλλα ρε παιδι ολα αυτα ειναι ελλασωνος σημασιας μπροστα στην χαρα που σου δινει οταν κρατας και στριβεις με αυτο το ξυραφενο τιμονι.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥ ΗΛΗΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ DRIVE ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 156 ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ!
Οσο για τον κινητηρα δεν καταλαβα τι εννοουσε ο καββαθας λεγοντας περιμενα περισσοτερα απο τους ιταλους.Με δευτερα-τριτη σκοτωνει.Μετα τα 120 χεζεσαι πανω σου.Αντε παρατα μας ρε νταλαρα.Βγαλτε πρωτα εσεις 165hp σε διλιτρο με την καλυτερη ροπη σε αυτα τα κυβικα απο ατμοσφαιρικο μοτερ και μετα παραπονεισου.Προσοχη μελλοντικοι gtakides.Μπορει να μην ειναι πισωκουνα αλλα σε προκαλει να του αλλαξεις τα φωτα!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Aυτα τα ολιγα απο εμενα.Ντρεπομαι να το οδηγησω.Δεν μου αξιζει!
Take it easy.Ετσι ειναι η ζωή, άλλοι οδηγούν Ferrari στην ηλικία σου.
Τα ιδια όμως θα πρέπει να κάνεις και συ για το παιδι σου.Ολα εδώ πληρώνονται. [/quote]Αμα ειναι για Alfa οτι θελει.Μην ακουσω για γερμανικο η τιποτα toyota θα πεσει αποκληρωση -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οσο για τον κινητηρα δεν καταλαβα τι εννοουσε ο καββαθας λεγοντας περιμενα περισσοτερα απο τους ιταλους.
Τους ξερει καλα και χρόνια Σάκη μου γι' αυτό πάντα θα περιμένει περισσότερα.Δεν είναι κακό.Τους φοβάται μην αράξουν πάλι.
-
Μου αρεσει λαζαρε που σε ρωταγα αν θα σκεφτομαι να οδηγησω αλλο αυτοκινητο απο αυτα που εχουμε.Εχω gkabl@!#sei toso πολυ που cu in sms party soon.Τα λεμε το βραδυ παλι.Εχει αρκετη βενζινη μεσα που καποιος πρεπει να την καταναλωσει
-
Αντε και καλή ...χώνεψη
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Αμα ειναι για Alfa οτι θελει.Μην ακουσω για γερμανικο η τιποτα toyota θα πεσει αποκληρωσηΜπα!Δε βγαζεις γιεννίτσαρο εσύ.
-
αν και ημουν ενα βημα πριν ακυρωσω την παραγγελεια μου για τα ματια του rx-8 συνετιστικα και επανηλθα περιμενοντας και παλι το μωρο μου!!!!ενα ξενοκοιταγμα ηταν μονο πειραζει???????????το εχω μετανιωσει!!!!!!!!!!συχγωρεστε με!!!!!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
αν και ημουν ενα βημα πριν ακυρωσω την παραγγελεια μου για τα ματια του rx-8 συνετιστικα και επανηλθα περιμενοντας και παλι το μωρο μου!!!!ενα ξενοκοιταγμα ηταν μονο πειραζει???????????το εχω μετανιωσει!!!!!!!!!!συχγωρεστε με!!!!!ΜΙΧΑΛΗ. Θέλω να σ' ακούσω 'με λένε Μιχάλη και ειμαι καλά'
-
την γλυτωσα λες εεε????
-
...
-
Kαι τα δυο καλα ειναι
Μιχαλη επειδη μου χες πει οτι δεν σου αρεσει η κεραια με 5ευρουδακια μπορεις να βαλεις της 156 που παει τζαμι.
Οσο την οδηγω τοσο με πορωνει.Και φυσικα οταν επιστρεφουμε σπιτι παντα διαλεγουμε οσο το δυνατον πιο χρονοβορα διαδρομη και η ανταμειβη στις στροφες ειναι δεδομενη.Το τιμονι της ειναι απο αλλο πλανητη
Τελικα λαζαρε αρχιζω και τη βρισκω και με το κιβωτιο.Εχει κορυφαια αφη,μαθαινω τα κουμπωματα αρκει να βρω το καταλληλο timing στις σωστες στροφες και ολα o.k.Δευτερα-τριτη-τεταρτη ειναι κοντες οποτε διευκολυνει στις αλλαγες.Και για να μην φθειρεις τα γραναζια οταν βαζεις οπισθεν πρεπει να κρατησεις πατημενο τον συμπλεκτη για τουλαχιστον 3 δευτερα!Αλλιως θα ακουστει το κλασσικο χρατσα χρουτσσσσσ
Ολα τα λεφτα ο κοκκινος φωτισμος στα οργανα ετσι?
-
Τα κόκκινα όργανα δημιουργούν οχι μόνον επιθετική αλλά και κατα περίπτωση κατανυκτική ατμόσφαιρα.Για παράδειγμα εχθές βράδυ με βροχή εως μπόρα και χαμηλά το radio και τις στροφές και ψηλά τις σχέσεις, σε μία ακόμη επίδειξη των οδηγικών μου ικανοτητων, εύκολα επήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Η εντός ολίγου γυναίκα μου κοιμήθηκε
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τελικα λαζαρε αρχιζω και τη βρισκω και με το κιβωτιο.Εχει κορυφαια αφη,μαθαινω τα κουμπωματα αρκει να βρω το καταλληλο timing στις σωστες στροφες και ολα o.k.Δευτερα-τριτη-τεταρτη ειναι κοντες οποτε διευκολυνει στις αλλαγες.
Και με το καιρό στρώνει περισσότερο.Εγώ πάντως ειλικρινά την τετάρτη σπανίως την χρησιμοποιώ.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Kαι τα δυο καλα ειναιΜιχαλη επειδη μου χες πει οτι δεν σου αρεσει η κεραια με 5ευρουδακια μπορεις να βαλεις της 156 που παει τζαμι.
Όποιος αφήσει την GT του με την μαμά κεραία τύπου golf, polo, 307 κτλ κτλ είναι για πολύ ξύλο!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Kαι τα δυο καλα ειναι
Μιχαλη επειδη μου χες πει οτι δεν σου αρεσει η κεραια με 5ευρουδακια μπορεις να βαλεις της 156 που παει τζαμι.
Όποιος αφήσει την GT του με την μαμά κεραία τύπου golf, polo, 307 κτλ κτλ είναι για πολύ ξύλο!
Για δώστε περισσότερες πληροφορίες ρε παιδιά.Μιλάμε για το αισθητικό αποτέλεσμα ετσι δεν είναι?Οταν το παρέλαβα είχε αλλη μια κεραία στη πόρτα του συνοδηγού που αφενός την ανακάλυψα μετα από μια βδομάδα αφετέρου δεν εκανα το κόπο να δω αν διαφέρει από την άλλη και εκ τρίτου την παρέδωσα πίσω με το χαμόγελο του 'άλλη μια καλή πράξη για σήμερα.'
-
Ρε συ λαζαρε μηπως με ψιλοdirty look ειναι ακομα πιο ομορφη?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ρε συ λαζαρε μηπως με ψιλοdirty look ειναι ακομα πιο ομορφη?Σας το 'χα πεί .Η πλάκα είναι ότι η σκόνη που επιστρώνεται καθε μερα της δινει συνεχώς διαφορετική απόχρωση , που προσωπικά για να διαπιστώσω ότι δεν είναι η 'κανονική' κανω μια γραμμή με το δάχτυλα να φανεί η διαφορά. Ακόμα δεν την είδα με ψιλοdirty οδηγό πως δείχνει...
-
ερώτηση προς έχοντες:
αυτό το καπάκι με το σήμα GT που έχει απο κάτω του τον αναπτήρα κλείνει???? γιατι σε όσες εκθέσεις είχα μπεί σε gt δεν έκλεινε με τίποτα
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Kαι τα δυο καλα ειναι
Για δώστε περισσότερες πληροφορίες ρε παιδιά.Μιλάμε για το αισθητικό αποτέλεσμα ετσι δεν είναι?
Προφανώς και μιλάμε για το αισθητικό αποτέλεσμα. Αν προσέξεις το παλούκι-κεραία με το οποίο εφοδιάζεται και η GT δεν διαφέρει σε τίποτα από την αντίστοιχη ενός Stilo, Polo κτλ.
Προτείνω τη λύση που ανέφερε ο Σάκης. Κεραία μικρή από 156. Μέσα στην Θεσσαλονίκη δεν καταλαβαίνω διαφορά στο σήμα, αλλά στην εθνική και στην επαρχία το CD είναι μονόδρομος. Η αισθητική διαφορά όμως είναι μεγάλη και αξίζει το κόπο. Το πολύ-πολύ πάρε και μια μικρή, κι αν δεν σου κάνει, ξαναβάλε το αρχικό ματσούκι.
Alfa Romeo GT