-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Saki έχεις δει μια μαύρη GT που κυκλοφορεί με την ζάντα της Άλφα ξέρεις με τις πολλές ακτινές,κόκκινες δαγκάνες με το λογοτύπο Άλφα Ρομεο και πινακίδες πατρινές.Δυο μέρες κάθε πρωί την βλέπω παρκαρισμένη στην Αγ.Ανδρέου λίγο πριν βγεις στην Δ. Γούναρη.Aυτος που την πηρε ειναι φιλος του νικου.Ειναι 3.2 αλλα η 17αρα ζαντα ειναι σκετη αηδια για αλφα.Η συγκεκριμενη 17αρα διατιθεται μονο στην 3.2 και λογω της σχεδιασης της δειχνει μικρη και δεν δενει τοσο καλα οσο με την αλλη δεκαεφταρα.
Που ακριβως την ειδες?Λιγο μετα τον τριμακια ηταν παρκαρισμενη?
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Saki έχεις δει μια μαύρη GT που κυκλοφορεί με την ζάντα της Άλφα ξέρεις με τις πολλές ακτινές,κόκκινες δαγκάνες με το λογοτύπο Άλφα Ρομεο και πινακίδες πατρινές.Δυο μέρες κάθε πρωί την βλέπω παρκαρισμένη στην Αγ.Ανδρέου λίγο πριν βγεις στην Δ. Γούναρη.Aυτος που την πηρε ειναι φιλος του νικου.Ειναι 3.2 αλλα η 17αρα ζαντα ειναι σκετη αηδια για αλφα.Η συγκεκριμενη 17αρα διατιθεται μονο στην 3.2 και λογω της σχεδιασης της δειχνει μικρη και δεν δενει τοσο καλα οσο με την αλλη δεκαεφταρα.
Που ακριβως την ειδες?Λιγο μετα τον τριμακια ηταν παρκαρισμενη?
-
Ακριβώς λίγο μετά τον trim ήταν παρκαρισμένη.Και σήμερα το απόγευμα την είδα έξω από το πλαίσιο.
-
Την ειδα χτες το βραδυ στο πλαισιο.Μες την μπιχλα ηταν εξωτερικα.Θα παω μεταμεσονυχτια να του την καθαρισω
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Εχτές μπήκα σε ενός φίλου του πατέρα μου την GT. Ωραία είναι εξωτερικά αλλά εσωτερικά βρε παιδιά είναι ΙΔΙΑ με την 147!!!! Δεν μπορούσα να βρω μία διαφορά. Είναι και προσθιοκίνητη...
Ξενέρωσα τελείως....Σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας
Να 'σαι καλά! Αν έβγαινε πισωκίνητη και με άλλο ταμπλό μάλλον θα την περίμενα και εγώ μαζί σας.
Αλλά έτσι κι αλλιώς εύχομαι με το καλό να σας έρθει και να την ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο.
-
sado
To saab ειναι πισοκινητο;
Σπυρος -
Όχι, αλλά είναι ο οδηγός της!!
Κοίταξε τα Saab τα έχω συνδέσει στο μυαλό μου με την μπροστινή κίνηση και τις Alfa με την πίσω.
Η αλήθεια είναι ότι θα με ψιλόξενέρωνε πισωκίνητο Saab, όχι τόσο φυσικά όσο με ξενερώνει μπροστιοκίνητο Alfa. -
Δυστυχως το επομενο 9.5 θα ειναι πισωκινητο, μια Αμερικανοποιημενη πλατφορμα, Σιγκνουμ, και κατα 99% θα φιαχνεται στο Ντιτροιτ!
Θα εχει και Βε 8 μηχανη!
Και ισως η επομενη μεγαλη, σπορτ Αλφα ειναι πισωκινητη!
Σπυρος -
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Δυστυχως το επομενο 9.5 θα ειναι πισωκινητο, **μια Αμερικανοποιημενη πλατφορμα, Σιγκνουμ, και κατα 99% θα φιαχνεται στο Ντιτροιτ!**Θα εχει και Βε 8 μηχανη!
Και ισως η επομενη μεγαλη, σπορτ Αλφα ειναι πισωκινητη!
ΣπυροςΔεν περίμενα κάτι καλύτερο απο δαύτους(GM)!!
Μία μικρή Alfa πισωκίνητη με τα βασικά μόνο και χωρίς ηλεκρονικές λαλακίες μπορούν να βγάλουν να την πάρω την άλλη μέρα το πρωί;;;
(ΥΣ
Το email που σου έστειλα την Δευτέρα το πήρες;; έχω κάτι προβλήματα με τα Skickat emails -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχτές μπήκα σε ενός φίλου του πατέρα μου την GT. Ωραία είναι εξωτερικά αλλά εσωτερικά βρε παιδιά είναι ΙΔΙΑ με την 147!!!! Δεν μπορούσα να βρω μία διαφορά. Είναι και προσθιοκίνητη...
Ξενέρωσα τελείως....Σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας
Να 'σαι καλά! Αν έβγαινε πισωκίνητη και με άλλο ταμπλό μάλλον θα την περίμενα και εγώ μαζί σας.
Αλλά έτσι κι αλλιώς εύχομαι με το καλό να σας έρθει και να την ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο.
Thx paw. That's the spirit
-
Οχι Σταυρο!!
Δεν το πηρα .... ακομα!
Στειλτο ξανα στο leak@glocalnet.net
Σπυρος
ΥΓ. Μααα η 8C ειναι μεγαλη;Μικρη δεν ειναι;και πισωκινητη! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Lazare μιχαλη πειτε αλευρη
Βρε αθεόφοβε, θα μας την πουν πάλι...
-
αλλη μια δυσκολη μερα περασε!!!μαλλον εγω εχω αλλες 45 να μετρησω!! αλλα που θα παει θα περασουν, και αμα περασουν ερε γλεντιααααααααααα!!!!!!
-
Εγώ ενημερώθηκα ώστε να καταβάλω το ποσόν.Ανέφερα λέξεις ώς τελωνείο - εκτελωνισμός και τα συναφή, απήντησαν ότι το 'ξοφλάμε με τον εκτελωνισμό', αρα να υποθέσω ότι ή προώρως καταβάλλω ή ...
-
Ερχεται λαζαρε Αφου θελουν φραγκα για να περασει τελωνειο τυχερακια
-
http://www.alfa.co.nz/showroom/cars/gtc ... ameset.htm
pasa tempo
-
Την Δευτέρα ίσως τη δω για πρώτη φορά
-
Ρε π@$#^$* τελικά μου λεν ότι ήρθε με κόκκινο δέρμα και με NAV αντί μπέζ / χωρίς.
-
Και θα την δεχτείς?
Alfa Romeo GT