-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Kαι εγω που την παρειγειλα νωριτερα απο εσενα τι ειμαι που θα την παρω νοεμβριο και βαλε?Ο μαλακας της υποθεσης?Τα χουνε κανει μπαχαλο οι ιταλοι.Και ενας αλλος πατρινος που την παρειγγειλε 1,5 μηνα μετα απο εμενα την παρελαβε ηδη.Και η δικαιολογια του αντιπροσωπου μου ειναι το navigator που εβαλα.ΗμαρτονΣτη δικη μου αντιπροσωπεία το navigator το εφερναν μόνον μαζί με το πακέτο luxury αντι συνολικού τιμήματος 10.000Ε.Μήπως το γεγονός ότι παρήγγειλες Σακη το navigator σκετο (χωρις lux δερματα κλπ) οδηγησε σε extra καθυστέρηση?
-
Σκετο το εβαλα χωρις την επενδυση δερματος σε ταμπλο-πορτες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μην υποτιμάτε τα 'μπλιμπλίκια' στο τιμόνι. Συνεισφέρουν πάρα πολύ στην ασφάλεια. Ιδιαίτερα το πλήκτρο Mute είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Ξέρετε πόσα τρακαρίσματα έχουν γίνει επειδή ο οδηγός έπαιζε με το ηχοσύστημα; Και (προσωπική μου γνώμη) ομορφαίνουν πολύ το ήδη όμορφο τιμόνι.Αυτό το mute είναι μεγάλη υπόθεση. Στο astra υπάρχει λειτουργία mute αλλά δουλεύει αν πατήσεις το (ευτυχώς μεγάλο) πλήκτρο on-off συνεχώς για 2', πράγμα δύσκολο με τα σκαμπανεβάσματα του δρόμου - είναι και αρκετά χαμηλά. Έτσι προτιμώ να κλείνω τελείως το Radio CD όταν χρειάζεται. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ΠΟΛΥ με τα χειριστήρια, τα μάτια σου φεύγουν από τον δρόμο για 1' για να κάνεις ο,τιδήποτε, άρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Τα δε aftermarket Pioneer δεν έχουν καθόλου λειτουργία mute, άγνωστο γιατί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα δε aftermarket Pioneer δεν έχουν καθόλου λειτουργία mute, άγνωστο γιατί.Για να αγοράζεις το remote.
-
1.Εβαλα καινουργια πινακιδα πισω μονο.
2.Αυριο 12, 5 δοκιμαζουμε την γνωστη πατέντα πλαισιο στο πλαισιο και βλεπουμε για την μπροστινη.
3.Οδηγησα για 40' ενα πραγμα κόκκινο με κατι νουμερα 156 νομιζω .Α και κατι γραμματα. G T A νομιζω? Any questions?. Α και κατι να πω σε κατι παιδακια που τους φάνηκε οτι ποοοοοοολυ όμορφα ακουγεται η φράση '250 αλογα στους εμπρος τροχούς ειναι παρα πολλά....'Γιατι καλέ.Γιατι παιδιά μου?Γιατί?Γιατι ρε? Γιατι ρε? Τα οδηγήσατε ρε? Γιατι ειναι πολλά καλόπαιδά μου?Χαλάει η μανέστρα μήπως?Δόξα το θεό να λέμε που υπάρχουν τετοια αυτοκίνητα.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ._ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μην υποτιμάτε τα 'μπλιμπλίκια' στο τιμόνι. Συνεισφέρουν πάρα πολύ στην ασφάλεια. Ιδιαίτερα το πλήκτρο Mute είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Ξέρετε πόσα τρακαρίσματα έχουν γίνει επειδή ο οδηγός έπαιζε με το ηχοσύστημα; Και (προσωπική μου γνώμη) ομορφαίνουν πολύ το ήδη όμορφο τιμόνι.
Αυτό το mute είναι μεγάλη υπόθεση. Στο astra υπάρχει λειτουργία mute αλλά δουλεύει αν πατήσεις το (ευτυχώς μεγάλο) πλήκτρο on-off συνεχώς για 2', πράγμα δύσκολο με τα σκαμπανεβάσματα του δρόμου - είναι και αρκετά χαμηλά. Έτσι προτιμώ να κλείνω τελείως το Radio CD όταν χρειάζεται. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ΠΟΛΥ με τα χειριστήρια, τα μάτια σου φεύγουν από τον δρόμο για 1' για να κάνεις ο,τιδήποτε, άρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Τα δε aftermarket Pioneer δεν έχουν καθόλου λειτουργία mute, άγνωστο γιατί.
Συμφωνω και γω παιδια και ηδη ανησυχώ μήπως 'ξεβαψει' το πληκτρο απ την πολλή χρηση.Ασυναισθητα μόλις αισθανθείς ότι πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή το πρώτο που κανεις ειναι να πατήσεις το mute(η να κλεισεις το ηχοσυστ. αν δεν εχεις mute)
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
λαζαρε φερτην να την πλυνουμε την κουκλα
Ρε παιδια τι νομιζετε, εγω δε σκεφτηκα να την πλύνω μόνος.Μεγαλη απόλαυση, θα κανω και τη γυμναστική μου λέω (στα 42 κατι τετοια συστηνουν οι γιατροι για γυμναστική - μαζι με πολυμορφικά...)
Αγοραζω λοιπόν κατι σαμπουαν με κερι , κατι magik squax η κατι τετοιο, δερματα κλπ. 33 Ευρω σύνολο-αν δεν τελειώσουν σκεφτομαι δεν παω σε πλυντηριο (...αφριζει-ξαφριζει σε πληρωσα κλπ)
Του Π@^%$^^& σκεφτομαι μια βρυση θα βρω.
Του Που$#@
Αμ δε .Παν εκεινοι οι καιροι.Οι δρομοι εγιναν πεζοδρομοι κι βρυσες συντριβάνια...Πολύ καλή γυμναστική είναι. Σκύβεις, σηκώνεσαι, τρέχεις γύρω γύρω, απομακρύνεσαι-εντοπίζεις στόχο-επανέρχεσαι, τα χεράκια δουλεύουν σταθερά πάνω κάτω, αριστερά δεξιά (όπως στο Karate Kid - 'wax on, wax off') κλπ κλπ
ΒΡΥΣΗ: Δύο λύσεις. Ή αγοράζεις μακρύ λάστιχο και το κατεβάζεις από το μπαλκόνι. Ή σκάβεις (με βοήθεια υδραυλικού αν δεν τα καταφέρνεις σε κάτι τέτοια) το πεζοδρόμιο δίπλα στο ρολόι σου (της ΕΥΔΑΠ, ε; ) και τοποθετείς μια βρυσούλα στην οποία μετά βάζεις το λάστιχο. Εννοείται ότι η βρυσούλα πρέπει να τοποθετηθεί ΜΕΤΑ το ρολόι, διαφορετικά σε κυνηγάει η ΕΥΔΑΠ για κλοπή νερού. Επίσης εννοείται ότι η βρυσούλα πρέπει να κλειδώνεται με λουκετάκι για παν ενδεχόμενο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(όπως στο Karate Kid - 'wax on, wax off') -
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
2.Αυριο 12, 5 δοκιμαζουμε την γνωστη πατέντα πλαισιο στο πλαισιο και βλεπουμε για την μπροστινη.................Λάζαρε όσον αφορά στο στρώσιμο του κινητήρα τι οδηγίες σου δώσανε?
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
2.Αυριο 12, 5 δοκιμαζουμε την γνωστη πατέντα πλαισιο στο πλαισιο και βλεπουμε για την μπροστινη.................Λάζαρε όσον αφορά στο στρώσιμο του κινητήρα τι οδηγίες σου δώσανε?
Xmmm, διάφορα.Απο το ειναι ηδη στρωμενος (αυτο μου τοχαν πει και το 92 με το Honda-παλια τι γινοταν δηλαδη ρε παιδες?) μεχρι τα πρωτα 1000 μην πας πανω απο 4.000στρ. και καπου καπου 5.000. Εγω εκανα οτι ειχα κανει με το HONDA. Μεχρι τα 1000χλμ. προσεχα , τωρα καπου καπου δωσιμο, η τελικη παντα με αφηνε αδιαφορο, αλλα στα στροφιλικια κανω και καμμια αλλαγη ψηλα ψηλα.Περισσότερο με προβληματιζει η 'βαναυση' ανηφορα του parking μου.
-
λάζαρε με την μπροστινη πινακιδα τι εκανες?φαινεται πολυ χαλια?
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
λάζαρε με την μπροστινη πινακιδα τι εκανες?φαινεται πολυ χαλια?Ετοιμαζομαι να παω από κει πάλι κατα τις 12:30'
Θα δοκιμασουμε να βιδώσουμε ενα πλαισιο (για την ακρίβεια παραλληλογραμο) πανω στη θεση που προβλέπεται για πινακιδα στον προφυλακτήρα ωστε να ερχεται σε ευθεια και να μην γυρναει πανω (ενν. στον προφυλακτηρα η τοσο μακρια πινακιδα).
Δοκιμασαμε χθες να την τοποθετησουμε με γυρισμα και α) ΑΠΑΙΣΙΑ ,ΑΙΣΧΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Η ΑΛΦΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LADA-sorry lada- ασε πουναι ενα θεμα που και τιποτα να μην γινει στο τελος τελος θα της προσφερει δωρεαν διαφήμιση-τοσο ομορφα αυτ/τα που αυτες οι πινακιδες κ.λ.π.) **β)**βρίσκει **σε νευρο **στον προφυλακτήραΠάντως παιδια το να μη βάλω καθόλου εμπρός δεν μου καθεται καλά -προς το γελοίο μου κανει- και δεν νομίζω οτι λόγω ηλικίας αλλα και άλλων θα μπορούσα με επιχειρήματα να το υποστηρίξω.
Υ.Γ. Εντύπωση ρε παιδια μου έκανε ότι ο επιχειρηματίας κυριολεκτικά 'φαρμακώθηκε'. Αφού αισθάνθηκα ασχημα που επισημανα το παράτερο της εμφανισης.Πρέπει κι αυτοί να 'δενονται' τελικα
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Πάντως παιδια το να μη βάλω καθόλου εμπρός δεν μου καθεται καλά -προς το γελοίο μου κανει- και δεν νομίζω οτι λόγω ηλικίας αλλα και άλλων θα μπορούσα με επιχειρήματα να το υποστηρίξω.
Φίλος σε 156 ΤΙ 1,8Τ κατακόκκινη δεν έχει βάλει την μροστά πινακίδα και ειλικρινά το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Το αμάξι φαίνεται πανέμορφο!
Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ το είχα κάνει όταν μου είχαν πάρει τις πινακίδες, και μετέπειτα για σπάσιμο τις πρώτες 2-3 εβδομάδες δεν είχα βάλει την μπροστινή.
-
Lazaro έγραψε:
Πάντως παιδια το να μη βάλω καθόλου εμπρός δεν μου καθεται καλά -προς το γελοίο μου κανει- και δεν νομίζω οτι λόγω ηλικίας αλλα και άλλων θα μπορούσα με επιχειρήματα να το υποστηρίξω.
Φίλος σε 156 ΤΙ 1,8Τ κατακόκκινη δεν έχει βάλει την μροστά πινακίδα και ειλικρινά το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Το αμάξι φαίνεται πανέμορφο!
Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ το είχα κάνει όταν μου είχαν πάρει τις πινακίδες, και μετέπειτα για σπάσιμο τις πρώτες 2-3 εβδομάδες δεν είχα βάλει την μπροστινή.
Alfa Romeo - La cosa piu bella
και με τους μπατσους τι γινεται αν δεν βαλεις την μπροστινη πινακιδα?
-
Lazaro έγραψε:Πάντως παιδια το να μη βάλω καθόλου εμπρός δεν μου καθεται καλά -προς το γελοίο μου κανει- και δεν νομίζω οτι λόγω ηλικίας αλλα και άλλων θα μπορούσα με επιχειρήματα να το υποστηρίξω.
Alfa Romeo - La cosa piu bella
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=255
-
Λοιποοοον! Εβαλα και μπροστα και το πλαισιο με την πινακιδα...
Στη Γυναικα μου αρεσε.
Σε ενα φίλο μου αρεσε (το φχαριστηθηκε μηπως...?)
Το αφεντικο της alfa επι λεξει:καλό , ψιλοκαλό , τι ψιλοκαλο δηλαδη μ@λ@κι@ είναι.
Εγω λέω απλά πραγματα. Σκαρώνει ενα πίνακα ο Πικάσο, σκεφτεται, στριμώχνεται, παθιαζεται κλπ τον τελειώνει.Και πάει ο Μαλέας με την καρεκλίτσα του μαζί παντα και πεταει ενα κουβα μπογιά.
Το σκάνδαλο των εξοπλισμων με τις νεου τυπου πινακίδες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ειναι και (αρχαιοελληνική) υβρίς αντι να λέμε ευχαριστώ που αξιωθήκαμε να χουμε το οχημα , να κλαιγομαστε.
Εγω αντίσταση δεν κανω πάντως - μαλλον,γιατι αναποδιάζω καπου καπου- αλλα τώτρα που κοιτω καλύτερα
α)το πλαίσιο σαν να προεξέχει στην στροφή του προφυλακτήρα.
2)η πινακίδα σαν να προεξέχει από το πλαίσιο.
3)σαν επικίνδυνο το βλέπω να φαει την επιγονατίδα κανενός πεζού
Μήπως... -
Κανονικά έχει πρόστιμο. Αυτόν τον έχουν σταματήσει 2-3 φορές αλλά μέχρι στιγμής την έχει σκαπουλάρει.
Λάζαρε μήπως να έβαζες καμιά φώτο για να αποκτούσαμε και προσωπική άποψη;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Κανονικά έχει πρόστιμο. Αυτόν τον έχουν σταματήσει 2-3 φορές αλλά μέχρι στιγμής την έχει σκαπουλάρει.
Λάζαρε μήπως να έβαζες καμιά φώτο για να αποκτούσαμε και προσωπική άποψη;
Θελω επιεικια γιατι θαναι ΜΕ πινακίδες
(ερωτ. ασχετος ων εβγαλα photo οι οποιες ειναι ολες θολες.Πως το καταφερα αυτο με ψηφιακή (μπαταριες? - φακός?)αφου η συγκεκριμμένη zoom και τετοια γιοκ?Μήπως επειδη τη δανειστηκα απο φίλο μου μεσίτη που την ειχε να φωτογραφίζει μονον ακινητα...edit
προσθετω ότι πολύ θα της πήγαινε μια ακόμη πινακίδα στα δεξιά της μπροστα για συμμετρία. (σαν να καρφώθηκε αεροπλανάκι στη μουρη της θαταν)
Προφανώς ολα γινονται για να βγαινουν... ομορφες οι photo στην Εθνικη ετσι δεν ειναι? -
Κοιταχτε να με κανετε κομπλεξικο με τις πινακίδες τωρα
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0010.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... hisone.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 009new.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 012new.jpghttp://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0011.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0013.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0014.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0016.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0015.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CI0017.JPGκαι για πρωτη ακρόαση στη νέα σας GT προτεινω:
Gotan Project, La Revancha Del Tango. ΤΑΜΑΜ -
Σε ωραιο περιβαλλον μεγαλωνεις το μωρο σου
Alfa Romeo GT