-
Χώσ'τους τα και ζήτα, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, δωρεάν καλούδια (διακοσμητικά, κουκούλα, μπρελόκ, πατάκια, μαρσπιέδες, αλουμινένια πεντάλ ό,τι έχουν τέλος πάντων). Εννοείται εφόσον τελικά δεχθείς να την παραλάβεις.
-
Δεν θελω να παιξω με τον πονο σου λαζαρε αλλα αυτη ειναι η δικη μου.Πες τους να μου την στειλουν πατρα....
Τερμα η πλακα.Ακου πως εχουν τα πραγματα γιατι σε κοροιδευουν.
Μου ειπες οτι σου ζητησαν χρηματα πριν ερθει το αυτοκινητο.Μεγα ψεμα διοτι οπως μου ειπε και ο αντιπροσωπος μου την προκαταβολη την δινεις μονο οταν το αυτοκινητο ερθει αθηνα.
Επισης εμαθα οτι μετα απο τα παραπονα των αναμενουντων gtακιδων παραιτηθηκε ο υπευθυνος της alfa στην ελλαδα που εχει εικονα στο εργοστασιο και γνωριζει την ημερομηνια παραγωγης του εκαστωτε μοντελου για τον εκαστωτε ιδιοκτητη.Ακομα και οι ιδιοι δεν ειναι σιγουροι με την παραγωγη τους καθως αυτοκινητα που εχουν πιο πολλα extra καθυστερουν περισσοτερο σε σχεση με τα απλα.Δηλαδη εγω εχω βαλει navigator και κατι αλλα συμπραγαλα και ενας που εχει παραγγειλει με βασικη εκδοση και ενα μηνα αργοτερα απο εμενα θα την παρει νωριτερα απο εμενα.Αρα εγω με τα extra μερα με την μερα μπορει να χανω προτεραιοτητα στην σειρα παραγωγης απο αλλα μοντελα που εχουν τον βασικο εξοπλισμο.
Τωρα η αναμονη εχει εκτοξευθει στους 7 μηνες.Ενας που την παρειγγειλε μαιο ακομα περιμενει....
Να φανταστεις ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι υπαρχει φημη οτι θα φερουν ολες τις παραγγελειες που εγιναν απο μεχρι αρχες αυγουστου λιγο πριν κλεισει το εργοστασιο μεσα στον οκτωβρη αλλα υπαρχει και το αλλο σεναριο για τελη νοεβρη.Ουτε ο ιδιος ο θεος δεν ξερει ποτε θα τις εχουμε.
Πανω απ ολα ομως συγκρατησε τα νευρα σου και φυσικα ακυρωσε τη μαυρη gt με το κοκκινο δερμα και το nav που κοστιζει 3000extra και κανε νεα παραγγελεια.Δωσε μου το τηλεφωνο της αντιπροσωπειας σου
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Ρε π@$#^$* τελικά μου λεν ότι ήρθε με κόκκινο δέρμα και με NAV αντί μπέζ / χωρίς.Ωπα μάγκες! IT WAS A JOKE!!! (maybe a bad one but still a joke)
Σάκη ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής όλα φαίνονται ΟΚ!, Αν στραβώσει κάτι νάσαι σίγουρος ότι θα στο στείλω με PM first. Νόμιζα ότι θα πιάσεις το αστείο.Συγννώμη πάντως και από τα άλλα τα παιδιά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους Μου φαίνεται ότι τελικά αν συμβεί οτιδήποτε θα την πάθω σαν τον ωβοσκό και τον λύκο. -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
αυτοκινητα που εχουν πιο πολλα extra καθυστερουν περισσοτερο σε σχεση με τα απλα.Δηλαδη εγω εχω βαλει navigator και κατι αλλα συμπραγαλα και ενας που εχει παραγγειλει με βασικη εκδοση και ενα μηνα αργοτερα απο εμενα θα την παρει νωριτερα απο εμενα.Αρα εγω με τα extra μερα με την μερα μπορει να χανω προτεραιοτητα στην σειρα παραγωγης απο αλλα μοντελα που εχουν τον βασικο εξοπλισμο.Αρα έτσι εξηγούνται όλα!
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Την Δευτέρα ίσως τη δω για πρώτη φοράmakari na tin pareis toso sintoma lazare mpas kai doume ki emeis kamia xara. alla mexri stigmis isxiei afto pou eixa grapsei. paragogi aftokinitou noemvri, paralavi teli dekemvri (sorry gia ta greeklish,grafw apo kinito)
-
7 το πολυ μερες χωριζουν τον λαζαρο απο την στιγμη της αληθειας
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
αυτοκινητα που εχουν πιο πολλα extra καθυστερουν περισσοτερο σε σχεση με τα απλα.Δηλαδη εγω εχω βαλει navigator και κατι αλλα συμπραγαλα και ενας που εχει παραγγειλει με βασικη εκδοση και ενα μηνα αργοτερα απο εμενα θα την παρει νωριτερα απο εμενα.
XEXEXE
-
http://www.autostaller.de/Bilder/IAA/IA ... 3%2043.jpg
http://www.autostaller.de/Bilder/IAA/IA ... 3%2056.jpg -
pantos oi perisoteres fotos to adikoun to aftokinito
-
Μόλις γύρισα από τον Τόλια στο Γέρακα και για πρώτη φορά εξέτασα από κοντά την GT.
Είχε μια προς παράδοση 3.2 μαύρη μεταλλική με μπεζ δέρμα ..... απλά πανέμορφη !!!
Μπροστά στην έκθεση είχε μια ασημί 1.8 με μαύρο δέρμα και αυτήν είδα περισσότερο βέβαια , αφού δεν ήθελα να μπω μέσα σε αυτοκίνητο που περίμενε τον ιδιοκτήτη του.
Από design ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες δεν παίζονται οι Ιταλοί.
Εντυπωσιακότατη μέσα κι έξω και με πολύ καλούς χώρους για coupe.
Tα υλικά μέσα στην καμπίνα είναι καλής ποιότητας , ειδικά τα δέρματα.Ομως ..... με στεναχώρησε που είδα πολλές ατέλειες στο φινίρισμα (πχ. το λάστιχο στην εσωτερική πλευρά της πόρτας μεταξύ τζαμιού και λαμαρίνας)
αλλά και στη συναρμολόγηση (πχ. η δερμάτινη επένδυση στις πόρτες έτριζε όταν ακουμπούσα το χέρι μου , τα στεγανωτικά λάστιχα στις πόρτες στο επάνω σημείο που είναι οι αεροκουρτίνες δεν ήταν καλά τοποθετημένα , η ασημένια βάση του επιλογέα έτριζε κ.α.)
Επίσηςοι κολλήσεις του αμαξώματος (όσες φαίνονται) και οι ανοχές των τμημάτων απέχουν πολύ από τα γερμανικά.
Είμαι ψείρας , αλλά όταν δίνει κάποιος 45Κ πρέπει να έχει απαιτήσεις ακόμα και στα πιο ασήμαντα θέματα ποιότητας.
Είναι κρίμα για την Alfa , έπρεπε να την προσέξουν περισσότερο την κούκλα. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μόλις γύρισα από τον Τόλια στο Γέρακα και για πρώτη φορά εξέτασα από κοντά την GT.
Είχε μια προς παράδοση 3.2 μαύρη μεταλλική με μπεζ δέρμα ..... απλά πανέμορφη !!!
Μπροστά στην έκθεση είχε μια ασημί 1.8 με μαύρο δέρμα και αυτήν είδα περισσότερο βέβαια , αφού δεν ήθελα να μπω μέσα σε αυτοκίνητο που περίμενε τον ιδιοκτήτη του.
Από design ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες δεν παίζονται οι Ιταλοί.
Εντυπωσιακότατη μέσα κι έξω και με πολύ καλούς χώρους για coupe.
Tα υλικά μέσα στην καμπίνα είναι καλής ποιότητας , ειδικά τα δέρματα.Ομως ..... με στεναχώρησε που είδα πολλές ατέλειες στο φινίρισμα (πχ. το λάστιχο στην εσωτερική πλευρά της πόρτας μεταξύ τζαμιού και λαμαρίνας)
αλλά και στη συναρμολόγηση (πχ. η δερμάτινη επένδυση στις πόρτες έτριζε όταν ακουμπούσα το χέρι μου , τα στεγανωτικά λάστιχα στις πόρτες στο επάνω σημείο που είναι οι αεροκουρτίνες δεν ήταν καλά τοποθετημένα , η ασημένια βάση του επιλογέα έτριζε κ.α.)
Επίσηςοι κολλήσεις του αμαξώματος (όσες φαίνονται) και οι ανοχές των τμημάτων απέχουν πολύ από τα γερμανικά.
Είμαι ψείρας , αλλά όταν δίνει κάποιος 45Κ πρέπει να έχει απαιτήσεις ακόμα και στα πιο ασήμαντα θέματα ποιότητας.
Είναι κρίμα για την Alfa , έπρεπε να την προσέξουν περισσότερο την κούκλα.Water in footwell
After a sodden 4 hour journey from Stansted back to Rochdale yesterday, found that the passenger footwell of the GT has turned into a swimming pool. I'm getting very down about my GT now. Anyone else noticed water in the footwell. It seems to be running down from the middle console right at the back. I don't think it is heater related as the water hasn't got that feel to it, and it happend to be throwing it down outside.
..its another scarlet Alfa Romeo whitewash..
Murray Walker 1994Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες
-
Lazare ηρθε?
-
σημερα ενας γειτονας μου, παρελαβε μια κατακοκκινη κουκλα..
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Lazare ηρθε?Οχι,Οχι!!! Αυτή που 'εβαλε νερό' ήταν black/red/navy.
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Lazare ηρθε?Μπορεί σήμερα το απόγευμα, μπορεί αύριο,το αργότερο Τετάρτη STOP
Τα λεφτά τα 'δωκα σήμερα πάντως STOP
Ηταν 29-9-2004 Αθήνα μου παν τα παιδιά STOP
Μέχρι να βγαλουν πινακίδες (Παρασκευή) θα την κανω βολτούλες και πίσω στην μαμά πάλι STOP
Ουδέν άλλο νεότερο από το μέτωπο STOP -
Zηλευωωωω Θελω και γω το τουτου μου
Θα σου βαλουν ευρωπαικες πινακιδες?Περιμενω εντυπωσεις η αν μπορεις τραβα καμια φωτoγραφιουλα.Over
-
Και το 'quote of the week award' πάει στο Λάζαρο:
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Οχι,Οχι!!! Αυτή που 'εβαλε νερό' ήταν black/red/navy. -
Διχτυ αποσκευων στο πορτ μπαγκαζ ειχε?Οχι,αρα
-
Παιδια ηλθε!!!
5-10-2004 19¨33' εδέχθην τηλ. στο κινητο από αντ/πεία και τους τοκλεισα μαλιστα καταλάθος.Με παίρνουν αμέσως στο σταθερο στο γραφείο, μου το ανακοινώνουν καταφέρνω καποτε να ξεμπλέξω -δύσκολη η αυριανη γ@$^$^ -και με τη γυναικα μου (οπου ναναι)την είδα , την οδήγησα , της εβαλα βενζίνη, με τον πωλητη μεσα και ΔΟΚ και .... την επεστρεψα. ειναι οπως την περιμενα κουραγιο παιδια στα ιδια ημουνα.Παντως δεν μου την δίνουν πριν Δευτέρα - Τριτη μου λεν τωρα, αλλα βολτες μπορω να κανω και ξανα στην μαμα.Παιδια κουραγιο ερχονται και οι δικες σας.
Και στην στιγμή της χαράς να θυμόμαστε όλοι ότι ο καλύτερος οδηγός του κόσμου σκωτ. οδηγόντας το καλυτερο αμάξι στον κόσμο. (Α.Σ.) -
H έκπτωση των 1300 - 1500€ που κάνουν στα άλλα μοντέλα alfa ισχύει και στη GT για πληρωμή μετρητά?
Όσον αφορά τις νέες πινακίδες τις είδα σε μια 147 και μου φάνηκε πολύ μεγάλη η μπροστινή. Τόσο που ασκημαίνει αρκετά το αυτοκίνητο μια και δείχνει εντελώς αταίριαστη και ξεχωρίζει αρκετά. Γιατί τις έκαναν τόσο μεγάλες στραβοί είμαστε? -
Moνο για 156-147 ισχυει.
Οχι εμεις οι αστυνομικοι ειναι τυφλοι
Alfa Romeo GT