-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πχ, ΟΤΙ και να μου λετε, δεν μου αλλαζετε γνωμη οτι 3 το πρωι καθημερινης με στεγνο και ΑΔΕΙΟ δρομο μπορω να κατεβαινω την Συγγρου με 180 χωρις να ενοχλω κανεναν. Παρανομια που θα μου στερησει αδεια+διπλωμα+$$$$$$ αλλα οχι επικινδυνη.ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
Αχ να σ΄έβλεπα στην USA ή στην autobahn τι θα έκανες!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο αναμαρτητος πρωτος τω λιθω βαλλετω (η καπως ετσι)Τελικα ολοι σας κανετε παρανομιες, απλως ο καθενας κανει οποια παρανομια τον βολευει περισσοτερο και κατακρινει ολους τους αλλους που κανουν καποια διαφορετικη παρανομια. Δεκτον οτι υπαρχουν παρανομιες μονο και μονο στους τυπους, παρανομιες ενοχλητικες η παρανομιες επικινδυνες, αλλο αυτο δεν αλαλζει το οτι ειστε ολοι υποκριτες αμα κρινετε κανωντας τα ιδια.
Μα όχι γιατι το λες αυτό??Τόσες σελίδες βγήκε το συμπέρασμα οτι μερικοί ειμαστε οι κανίβαλλοι και οι δολοφόνοι των δρόμων και μερικοί άλλοι ξυπνάνε και κοιμούνται με τον ΚΟΚ παρέα......Ευγε παλικάρια μου,χαίρομαι πολύ που σας έχω συμπολίτες μου και μακάρι να βρεθούν κι άλλοι σαν και εσας.Οταν όμως σταμαησετε την υποκρισία θα χαρω πολύ περισσότερο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πχ, ΟΤΙ και να μου λετε, δεν μου αλλαζετε γνωμη οτι 3 το πρωι καθημερινης με στεγνο και ΑΔΕΙΟ δρομο μπορω να κατεβαινω την Συγγρου με 180 χωρις να ενοχλω κανεναν. Παρανομια που θα μου στερησει αδεια+διπλωμα+$$$$$$ αλλα οχι επικινδυνη.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 3%F1%EF%FD
-
Αμα ηξερες και γιατι εγιναν τα ατυχηματα, θα καθομουν να σε ακουσω. Οσο δεν ξερεις, τι σε κανει να υποθετεις
α) οτι οντως πηγαιναν με 200 και οχι πχ 120, απο την στιγμη που αυτος που λεει για το ατυχημα πιθανοτατα το ακουσε απο 3ο,4ο,5ο χερι?
β) οτι η ταχυτητα προκαλεσε το ατυχημα? -
Χωρίς να είμαι μάντης, αυτόπτης μάρτυρας ή ειδικός πραγματογνώμονας, διαβάζοντας τότε τα αποτελέσματα των συγκρούσεων στην εφημερίδα δεν μπορώ να υποθέσω τίποτα διαφορετικό για την ταχύτητα παρά μόνο ότι ήταν πάνω από 150-160. Ο ένας έγινε αεροπλάνο και δρεπανοφόρο, ο άλλος απογείωσε ένα Α3 1300 κιλών πάνω από τις μπάρες!
Δεν μ'ενδιαφέρει ποιος ήταν ο λόγος των ατυχημάτων (ίσως ήταν πιωμένοι, ίσως κλαίγανε για τη χυλόπιτα που φάγανε, ίσως τους πήρε ο ύπνος, ίσως χίλια δυο). Μ' ενδιαφέρουν όμως τα αποτελέσματα της σύγκρουσης. Αν πήγαιναν με κάμποσα χλμ λιγότερα, δύσκολα θα υπήρχαν τόσα θύματα. Διαφωνείς σ'αυτό;
-
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Ο αναμαρτητος πρωτος τω λιθω βαλλετω (η καπως ετσι)
Τελικα ολοι σας κανετε παρανομιες, απλως ο καθενας κανει οποια παρανομια τον βολευει περισσοτερο και κατακρινει ολους τους αλλους που κανουν καποια διαφορετικη παρανομια. Δεκτον οτι υπαρχουν παρανομιες μονο και μονο στους τυπους, παρανομιες ενοχλητικες η παρανομιες επικινδυνες, αλλο αυτο δεν αλαλζει το οτι ειστε ολοι υποκριτες αμα κρινετε κανωντας τα ιδια.
Μα όχι γιατι το λες αυτό??Τόσες σελίδες βγήκε το συμπέρασμα οτι μερικοί ειμαστε οι κανίβαλλοι και οι δολοφόνοι των δρόμων και μερικοί άλλοι ξυπνάνε και κοιμούνται με τον ΚΟΚ παρέα......Ευγε παλικάρια μου,χαίρομαι πολύ που σας έχω συμπολίτες μου και μακάρι να βρεθούν κι άλλοι σαν και εσας.Οταν όμως σταμαησετε την υποκρισία θα χαρω πολύ περισσότερο.
Ωπα παίδες!!!Γιατι είναι λίγο βαρύ το περί υποκρισίας!!
Ρε συ kacey (που μ αρέσει και το avatar σου!! ) με 180 σε δρόμο που είναι αστικός είναι έγκλημα οποιαδήποτε ώρα και με οποιονδήποτε ΚΟΚ!Τι με κάνει υποκριτή όταν στο λέω??!!
Σκυλιά,γκόμενες,μεθυσμένοι μπορούν ανα πάσα στιγμή να πεταχτούν στον δρόμο για να περάσουν απέναντι!!!Θα τους δεις??!!!Και απο πότε βρε LEON@MANIA οταν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτά που λέει κάποιος άλλος είναι υποκριτής?!!!
Οχι για να καταλάβω!
Εγω κατεβαίνω με 140 την Συγγρού αριστερά και ανάβω φώτα για να περάσω ενω εσυ πάς από δεξιά για να περάσεις και εγω είμαι υποκριτής που σου λέω οτι κάνεις λάθος??!!!! -
Μάλιστα, αυτοί που κατεβαίνουν με 180 κάνοντας ταυτόχρονα σφήνες σε όλο το μήκος και πλάτος του δρόμου (από αριστερή μέχρι ΛΕΑ) θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς, επιβάτες και πεζούς, λένε τους υπόλοιπους υποκριτές.
Εδώ πλέον δεν μιλάμε για έλλειψη αστυνόμευσης, έλλειψη παιδείας υπάρχει και στοιχειώδους κοινής λογικής. Αν είναι έτσι, μακάρι να παραμείνουν όλες οι κάμερες στους δρόμους και να βάλουν και περισσότερες.
Πάντως όσο δεν αφαιρούνται διπλώματα δεν θα γίνει τίποτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν πήγαιναν με κάμποσα χλμ λιγότερα, δύσκολα θα υπήρχαν τόσα θύματα. Διαφωνείς σ'αυτό;Εγώ διαφωνώ, διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός ήταν πιωμένος. Και όταν είσαι πιωμένος, ακόμα και με 10 να πηγαίνεις μπορείς να προκαλέσεις θανατηφόρο τροχαίο.
Στη Συγγρού συγκεκριμένα, αν και δεν παιρνάω τακτικά με αυτοκίνητο αλλά με το παπί, όποτε κατεβαίνω το πατάω. Ειδικά βράδυ, αν θέλω να το πατήσω και ο μπροστινός μου πάει με 140 και δεν κάνει δεξιά, θ'αλλάξω μία δύο και τρείς λωρίδες για να τον περάσω.
Θα πρέπει όμως να μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, γιατί εννοείται πως τις λωρίδες θα τις αλλάξω αφού τσεκάρω, πάρω τα μέτρα μου, και διαπιστώσω πως δεν πρόκειται να κλείσω κανέναν ή να τον βγάλω από την πορεία του.
Μάλιστα, αυτοί που κατεβαίνουν με 180 κάνοντας ταυτόχρονα σφήνες σε όλο το μήκος και πλάτος του δρόμου (από αριστερή μέχρι ΛΕΑ) θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς, επιβάτες και πεζούς, λένε τους υπόλοιπους υποκριτές.
Εχεις δίκιο. Γιατί προδικάζεις/προδικάζετε όμως πως θα θέσεις όλους αυτούς σε κίνδυνο; Είναι πια τόσο εξωπραγματικό να κάνεις μια σφήνα ή μια προσπέραση από δεξία, χωρίς να χρειαστεί να κινδυνεύσει κανείς;
Γιατί είστε τόσο κατηγορηματικοί; Γιατί τόσο απόλυτοι; Δεν είναι όλοι καυλωμένοι πιτσιρικάδες που οδηγούν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα! Πέρασα κι εγώ από το στάδιο αυτό και, αν θέλετε να με πιστέψετε, μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλές κατηγορίες οδηγών, και όχι μόνο οι ΔΥΟ που θέλετε ντε και σώνει να μας πείσετε: Οι άγγελοι και οι δολοφόνοι!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
............
Εχεις δίκιο. Γιατί προδικάζεις/προδικάζετε όμως πως θα θέσεις όλους αυτούς σε κίνδυνο; Είναι πια τόσο εξωπραγματικό να κάνεις μια σφήνα ή μια προσπέραση από δεξία, χωρίς να χρειαστεί να κινδυνεύσει κανείς;Γιατί είστε τόσο κατηγορηματικοί; Γιατί τόσο απόλυτοι; Δεν είναι όλοι καυλωμένοι πιτσιρικάδες που οδηγούν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα! Πέρασα κι εγώ από το στάδιο αυτό και, αν θέλετε να με πιστέψετε, μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλές κατηγορίες οδηγών, και όχι μόνο οι ΔΥΟ που θέλετε ντε και σώνει να μας πείσετε: Οι άγγελοι και οι δολοφόνοι!
nasos,όλοι κάνουμε μια σφήνα...μια προσπέραση από δεξιά!
Αυτό που εγω λέω είναι οτι το κάνουμε ξέροντας οτι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί!!!
Είναι παράνομο και επικίνδυνο αλλά μερικές φορές αναγκάζεσαι να το κάνεις!
Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς και να το αιτιολογήσεις και να πεις ότι καλώς κάνεις και το κάνεις συστηματικά!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς και να το αιτιολογήσεις και να πεις ότι καλώς κάνεις και το κάνεις συστηματικά!!Συμφωνώ, δε ζητάω να μου πείτε μπράβο. Αλλά μη με αφορίζετε κιόλας...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς και να το αιτιολογήσεις και να πεις ότι καλώς κάνεις και το κάνεις συστηματικά!!
Συμφωνώ, δε ζητάω να μου πείτε μπράβο. Αλλά μη με αφορίζετε κιόλας...
Κάτσε....κανείς δεν αφορίζει κανέναν!!! Προς Θεού!
Συζήτηση κάνουμε και εκφράζουμε απόψεις!!!Δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση!!!!Και οι συζητήσεις δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσουν σε αλλαγή απόψεων!
Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε είναι δείγμα ωριμότητας των συμμετεχόντων και ικανότητας κατάθεσης επιχειρημάτων!Οπως επίσης και ανοιχτού μυαλού!Η παρεξήγηση συνήθως είναι ότι μια άποψη στρέφεται εναντίον κάποιου!
-
Συμπέρασμα του thread αυτού: 'χαιρετίσματα'.
Τελικά...δεν αλλάζουμε με τίποτα. Με τέτοιες καταστροφικές φιλοσοφίες hard-coded μέσα μας, δεν θα βελτιωθεί η καφρίλα στους δρόμους:
-Μάγκες θα μπαίνουν στην ΛΕΑ για 'μερικά δευτερόλεπτα'. Οταν γίνει το ατύχημα, θα φταίει η κακιά ώρα
-Στη Συγγρού θα γίνονται φοβερά δυστυχήματα και θα φταίει η 'υπερβολική ταχύτης' και οχι ο τσίφτης που άλλαξε τρείς λωρίδες με 140+ 'ελέγχοντας' με την βιονική ορασή του το σκοτεινό περιβάλλον
-Θα στραβωνόμαστε επειδή συμπολίτες μας επιμένουν να κυκλοφορούν με φώτα ομίχλης 'για να βλέπουν τις λακούβες'
-Θα μας προσπερνάνε σε στροφές, σε διασταυρώσεις κτλ. επειδή είμαστε 'κουλοί' και δεν πηγαίνουμε με 180+ η δεν πέφτουμε στο πρώτο χαντάκι δεξιά βλεποντας τον 'χερά' με το VT/RS/M3/Saxo/etc στο καθρέπτη να μας αναβοσβήνει τους προβολείς (μαζί με τα φώτα ομίχλης, φυσικά)... -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
-Μάγκες θα μπαίνουν στην ΛΕΑ για 'μερικά δευτερόλεπτα'. Οταν γίνει το ατύχημα, θα φταίει η κακιά ώραΜόνο το γεγονός ότι μπήκε κάποιος στην ΛΕΑ δεν θα φταίει, μάλλον η γκαβομάρα μπορεί να φταίξει. Η γκαβομάρα θα φταίξει και για ατύχημα σε οποιαδήποτε άλλη λωρίδα.
-Στη Συγγρού θα γίνονται φοβερά δυστυχήματα και θα φταίει η 'υπερβολική ταχύτης' και οχι ο τσίφτης που άλλαξε τρείς λωρίδες με 140+ 'ελέγχοντας' με την βιονική ορασή του το σκοτεινό περιβάλλον
Δεν ξέρω αν είσαι πάνω από 100 χρονών, αλλά εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι βιονική όραση για να δω τι γίνεται γύρω μου, ειδικά σε δρόμους φωτισμένους σαν τη Συγγρού.
-Θα στραβωνόμαστε επειδή συμπολίτες μας επιμένουν να κυκλοφορούν με φώτα ομίχλης 'για να βλέπουν τις λακούβες'
Συμφωνώ βέβαια εδώ, εννοείται!
-Θα μας προσπερνάνε σε στροφές, σε διασταυρώσεις κτλ. επειδή είμαστε 'κουλοί' και δεν πηγαίνουμε με 180+ η δεν πέφτουμε στο πρώτο χαντάκι δεξιά βλεποντας τον 'χερά' με το VT/RS/M3/Saxo/etc στο καθρέπτη να μας αναβοσβήνει τους προβολείς (μαζί με τα φώτα ομίχλης, φυσικά)...
Βρε φίλε, δεν σου έχει τύχει να σ'έχει προσπεράσει ποτέ κάποιος με 180+ χωρίς να είσαι εσύ κουλός, ή χωρίς να σε ρίξει σε χαντάκι, ή χωρίς να σου ανάψει προβολείς και ομίχλης;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
-Θα μας προσπερνάνε σε στροφές, σε διασταυρώσεις κτλ. επειδή είμαστε 'κουλοί' και δεν πηγαίνουμε με 180+ η δεν πέφτουμε στο πρώτο χαντάκι δεξιά βλεποντας τον 'χερά' με το VT/RS/M3/Saxo/etc στο καθρέπτη να μας αναβοσβήνει τους προβολείς (μαζί με τα φώτα ομίχλης, φυσικά)...
Βρε φίλε, δεν σου έχει τύχει να σ'έχει προσπεράσει ποτέ κάποιος με 180+ χωρίς να είσαι εσύ κουλός, ή χωρίς να σε ρίξει σε χαντάκι, ή χωρίς να σου ανάψει προβολείς και ομίχλης;
Μπά. Πάω συνήθως με 190+.
-
Θεωρείς δηλαδή τον εαυτό σου 'χερά' και τους άλλους 'κουλούς', και όταν τους προσπερνάς με 190+ τους ρίχνεις σε χαντάκια, αναβοσβήνοντάς τους προβολείς μαζί με τους ομίχλης;
-
βρε maxmara κι εσυ υπερβολικός είσαι τώρα!!!
Γιατι πρέπει ντε και καλά να ισχύει το 'πας μη Ελλην,βάρβαρος'??!!!Ψυχραιμία....σκεφτείτε λίγο ότι ο συνομιλητής σας είναι καλοπροαίρετος!!
-
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Θεωρείς δηλαδή τον εαυτό σου 'χερά' και τους άλλους 'κουλούς', και όταν τους προσπερνάς με 190+ τους ρίχνεις σε χαντάκια, αναβοσβήνοντάς τους προβολείς μαζί με τους ομίχλης;
Αστειευόμουν.
Αλλά τώρα που το λές...έχω προσπεράσει αρκετούς πηγαίνωντας με 200+, **ποτέ ** όμως απο δεξιά, ποτέ με άσχημο καιρό, ποτέ σε δρόμο επιπέδου κάτω απο autobahn, ποτέ δεν έπεσα σε προφύλακτήρα προπορευόμενου, ποτέ σε ΠΣΚ με κίνηση, ποτε απο την ΛΕΑ, ποτέ με προβολείς ομίχλης, ποτέ κουρασμένος, κτλ. Επίσης όταν δώ αυτοκίνητο αξιώσεων να με πλησιάζει με σαφώς ανώτερη ταχύτητα απο εμένα και **εχω ** την δυνατότητα να πάω δεξιά, το κάνω αμέσως
-
Αστειευόμουν.Το κατάλαβα.
Αλλά τώρα που το λές...έχω προσπεράσει αρκετούς πηγαίνωντας με 200+, **ποτέ ** όμως απο δεξιά, ποτέ με άσχημο καιρό, ποτέ σε δρόμο επιπέδου κάτω απο autobahn, ποτέ δεν έπεσα σε προφύλακτήρα προπορευόμενου, ποτε απο την ΛΕΑ, ποτέ με προβολείς ομίχλης, ποτέ κουρασμένος, κτλ. Επίσης όταν δώ αυτοκίνητο αξιώσεων να με πλησιάζει με σαφώς ανώτερη ταχύτητα απο εμένα και **εχω ** την δυνατότητα να πάω δεξιά, το κάνω αμέσως
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως εγώ πχ ή κάποιος άλλος 'κάφρος' δεν θα κάνει το ίδιο (με δικά του κριτήρια ασφαλείας βέβαια), αλλά θα πρέπει να πάρει και καμιά δεκαριά 'άμαχο πληθυσμό' μαζί του στον άλλο κόσμο;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αστειευόμουν.
Το κατάλαβα.
Αλλά τώρα που το λές...έχω προσπεράσει αρκετούς πηγαίνωντας με 200+, **ποτέ ** όμως απο δεξιά, ποτέ με άσχημο καιρό, ποτέ σε δρόμο επιπέδου κάτω απο autobahn, ποτέ δεν έπεσα σε προφύλακτήρα προπορευόμενου, ποτε απο την ΛΕΑ, ποτέ με προβολείς ομίχλης, ποτέ κουρασμένος, κτλ. Επίσης όταν δώ αυτοκίνητο αξιώσεων να με πλησιάζει με σαφώς ανώτερη ταχύτητα απο εμένα και **εχω ** την δυνατότητα να πάω δεξιά, το κάνω αμέσως
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως εγώ πχ ή κάποιος άλλος 'κάφρος' δεν θα κάνει το ίδιο (με δικά του κριτήρια ασφαλείας βέβαια), αλλά θα πρέπει να πάρει και καμιά δεκαριά 'άμαχο πληθυσμό' μαζί του στον άλλο κόσμο;
Ε? Με μπέρδεψες. Κατι μου λέει οτι κατα βάθος συμφωνούμε αλλά δεν ξέρω πώς.
Το δικαίωμα στην αυτοκίνηση, η ασυδοσία κ' το "μάντρωμα