-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
το πρωτο μου αμαξι το 1982 ηταν Lada...του ειχα φορεσει μια mirafiori πανω και το πηγαινα με τον κολο. αμα ειχε βρεξει και λιγο...γινοταν πανικος...εμπαινα στις πλατειες με τη μουρη.... πριν το πουλησω ειχε τρυπησει απο τη σκουρια το δαπεδο και παρα λιγο θα παταγα φρενο με το ποδι..αξεχαστες εμπειριες συγκινηθηκα...
δειτε και αυτο! http://video.google.com/videoplay?docid ... 1095354850το 2105 ειχες; ποια μηχανη ειχες βαλει, την 1.6 ή την 2.0; ειχες αλλαξει αναρτηση, φρενα, τιμονι. μου εχουν πει οτι παει κουτι η μηχανη οπως και το πενταταχυτο κιβωτιο της Φίατ, αλλά καιει υπερβολικα.
το βιντεο το εχω δει......λες να ειναι πραγματικο; στο τελος φαινετε να περναει μπροστα το Λαντα.
-
Συγκινήθηκα τώρα... Την πρώτη μισή δεκαετία του 90 την έβγαλα με ένα 2103... Τετρατάχυτο... Πήγαινα με 120 Αθήνα-Χαλκίδα συχνά και με την βαβούρα και τους κραδασμούς νόμιζα ότι πήγαινα με 200...Το αυτοκίνητο μηχανολογικά δεν ζητούσε τίποτα... Ηλεκτρολογικά ζητούσε πάντα τα πάντα... Μετά από κάποια επιδιόρθωση από 'μάστορα', συνειδητοποιώ, ότι άν πατούσα alarm, μπορούσα να γυρίσω το κλειδί αριστερά, να το βγάλω, να βγώ από το αυτοκίνητο, να κλειδώσω, και ο κινητήρας να δουλεύει...
-
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
Συγκινήθηκα τώρα... Την πρώτη μισή δεκαετία του 90 την έβγαλα με ένα 2103... Τετρατάχυτο... Πήγαινα με 120 Αθήνα-Χαλκίδα συχνά και με την βαβούρα και τους κραδασμούς νόμιζα ότι πήγαινα με 200...Το αυτοκίνητο μηχανολογικά δεν ζητούσε τίποτα... Ηλεκτρολογικά ζητούσε πάντα τα πάντα... Μετά από κάποια επιδιόρθωση από 'μάστορα', συνειδητοποιώ, ότι άν πατούσα alarm, μπορούσα να γυρίσω το κλειδί αριστερά, να το βγάλω, να βγώ από το αυτοκίνητο, να κλειδώσω, και ο κινητήρας να δουλεύει...ειχες προβληματα υπερθερμανσης οταν πηγαινες τις στροφες πολυ ψηλα για πολυ ωρα; σε ανηφορες, στροφες, εθνικη με υψηλες ταχυτητες; 1500 κυβικα δεν ειναι το 2103;
-
Λοιπόν σχετικά με το 2105
Απαράδεκτα φρένα (μια σου εφευγε αριστερά μια δεξιά) από την 1η μέρα που αγοράστηκε καινούργιο.
Απαράδεκτη ποιότητα κατασκευής
Δεν μας άφησε ποτέ στο δρόμο..Στα λεφτά των 1500-2000 ευρώ φύγε για κάποιο Στάρλετ ή κάποιο παρόμοιο και άσε τα Λάντα. Το Σαμάρα ήταν από τις μεγαλύτερες πατάτες. Πολλές ζημιές, τιμόνι νταλίκας και άγιος ο Θεός. Τρακαραν μια φίλη μου από πίσω και ενώ δεν έσπασε καν ο προφυλακτήρας, τσαλάκωσε στη μέση το Σαμάρα!!!
Επίσης στα ίδια χρήματα
Citroen AX, ZX
Peugeot 106 (93-97)
Νissan Micra -
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
Eιχες προβληματα υπερθερμανσης οταν πηγαινες τις στροφες πολυ ψηλα για πολυ ωρα; σε ανηφορες, στροφες, εθνικη με υψηλες ταχυτητες; 1500 κυβικα δεν ειναι το 2103;
Στην εθνική ποτέ...
Σε μποτιλιάρισμα το καλοκαίρι αρκετές φορές...
Το κόλπο γιά να την βγάλω καθαρή ήταν να ανοίγω το καλοριφέρ στο φούλ και να φέρνω ζεστό αέρα από την μηχανή στον χώρο επιβατών... LOL βασανιστήριο...
1200 ήταν το 2103... Το 2105 ήταν 1500 και συνήθως station wagon... -
Αν δεν κάνω λάθος, το 2103 (μετέπειτα 2107) ήταν βασισμένο στο Fiat 125 κι έβγαινε σε 1300 και 1500. Το 2101 (μετέπειτα 2105) ήταν το Fiat 124 κι έβγαινε σε 1200.
Τα sw που αναφέρεσαι λέγονταν 2104 και βασίζονταν είτε στο 2105 είτε στο 2107.
-
ετσι πρεπει να ειναι.
να και μια αγγελια που βρηκα
http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=105957
καλο φαινετε...... -
ετσι πρεπει να ειναι.
καλο φαινετε......Δυόμισι χιλιάρικα για ένα ξεβαμμένο αυτοκίνητο παρωχημένης τεχνολογίας; Μα πραγματικά, γιατί δεν κοιτάζεις για ένα Accent; Εναλλακτικά, τολμώ να προτείνω Tipo και Tempra, όπως και το τελευταίας γενιάς Sunny.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, το 2103 (μετέπειτα 2107) ήταν βασισμένο στο Fiat 125 κι έβγαινε σε 1300 και 1500. Το 2101 (μετέπειτα 2105) ήταν το Fiat 124 κι έβγαινε σε 1200.Τα sw που αναφέρεσαι λέγονταν 2104 και βασίζονταν είτε στο 2105 είτε στο 2107.
Δίκιο έχεις, το 2101 είχα...
-
Πάντως μιάς και ο άνθρωπος επιμένει γιά παλιό Lada, θα του πρότεινα κάποιο από τα παλιά, της σειράς 21XX γιά τα οποία ίσως μπορεί ακόμα να βρεί κάποια ανταλλακτικά και να παίξει με κινητήρες (mirafiori 131 κλπ αν βρει) και μπόλικο χέριασμα..
Για Libra, Αquarius κλπ δεν ξέρω τι ανταλλακτικά υπάρχουν στην αγορά... -
ετσι πρεπει να ειναι.
καλο φαινετε......Που βρε ειδες το καλο?Για 300 ευρω ναι,ουτε σεντ παραπανω,2500 παιρνουν(και αμα...) το Καρινα μου του 92 ΕΛΕΟΣ,παρα κατι σε Japan μην μπεις σε διαδικασια Λαντα,μην το κανεις στον εαυτο σου...
-
Ισως δίνει δώρο και καμμιά Σβετλάνα μαζί...LOL
-
-
Το 2105 έβγαινε 1200 και 1300 κυβικά. Μετά το πιο πλούσιο μοντέλο της κατηγορίας είχε 1500κ.εκ, μεγάλη μάσκα και καθαριστήρες στα μπροστινά φανάρια. ....
-
παρε κανενα hyundai kia 93 94. Ανετα τα βρισκεις με 2500 χιλιαρικα.. Και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
παρε κανενα hyundai kia 93 94. Ανετα τα βρισκεις με 2500 χιλιαρικα.. Και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχοΕΛ ει ντι ει και παλι Ελ ει Ντι ει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΤελικά ο άλλος με την Porsche ακυρώθηκε για μη ομολογκαρισμένο καθρέφτη συνοδηγού...
πρεπει να ειναι το ιδιο Λαντα που εκανε κοντρα με την Φερραρι...........τι του εχει φορεσει και εχει τετοιες επιδοσεις;
-
Τελικά ο άλλος με την Porsche ακυρώθηκε για μη ομολογκαρισμένο καθρέφτη συνοδηγού...
πρεπει να ειναι το ιδιο Λαντα που εκανε κοντρα με την Φερραρι...........τι του εχει φορεσει και εχει τετοιες επιδοσεις;
ΦΠΕ!!!!
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
ετσι πρεπει να ειναι.
καλο φαινετε......Που βρε ειδες το καλο?Για 300 ευρω ναι,ουτε σεντ παραπανω,2500 παιρνουν(και αμα...) το Καρινα μου του 92 ΕΛΕΟΣ,παρα κατι σε Japan μην μπεις σε διαδικασια Λαντα,μην το κανεις στον εαυτο σου...
ναι αλλά το συγκεκριμενο μοντελο ειναι του 2000. Τα καρινα ειναι του 1992 θα εχουν μια 200000χιλ τουλαχιστον, το συγκεκριμενο λαντα δεν ξερω ποσα εχει αλλά ειναι χαμηλη η τιμη για αυτοκινητο 7 ετων. εχω βρει το ιδιο μοντελο 6 ετων με 40000χιλομετρα 4000 ευρω.........εαν venus 4 ετων 5500 ευρω με 45000 χιλιομ.
Ερώτηση για Lada