-
και εγω αυτον τον φοβο ακριβος εχω, μηπως το Λαντα το πληρωσω για αξεντ.
τα φορωτ σιερρα, εσκορτ και οριον ειναι καλα? ειναι φτηνοτερα απο ενα αξεντ αλλα πιστευετε οτι θα ειναι σε καλη κατασταση ή και παλι το κοστος θα φτασει στα επιπεδα ενος αξεντ?
Για ΚΙΑ και Νταεου εχετε να μου πειτε τιποτε? το λανος, το νεξια, το σεφια για παράδειγμα.
αντεχουν οι μηχανες των κορατικων αυτοκινητων στα πολλα χιλιομετρα? γιατι ενας γνωστος μου, μου ειπε οτι μετα απο 3-4 χρονια θελουν αλλαγή τα μοτερ. και κατι αλλο. ειναι γερα αυτοκινητα? μετα απο ενα τρακαρισμα φτοιαχνοντε ή αχριστευοντε ευκολα? γιατι εχω ακουσει και την εξης φημη. οτι σε χτυπανε πισω και το αμαξωμα στραβώνει μπροστα.!!!!ειδα στην εφημεριδα και ενα Λαντα λιμπρα με 45000χιλιομετρα με 4500ευρω. 4 ετων. τα λιμπρα και ακουαριους αξιζουν τιποτε?
-
Απο αυτά που ψάχνεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις μόνο Accent - Lanos.
Είναι πολύ αξιόπιστα και φθηνά στη συντήρηση. Βρες κάποιο που δεν είναι τρακαρισμένο και δεν θα σε απασχολήσει η συντήρηση του.
Αυτά περί 3-4 χρόνια .... είναι μπαρούφες -
Πάντως γενικά μείνε μακριά από lada γιατί είναι..... ιστορίες με φίδια
-
Σαν κατοχος accent ενα εχω να σου πω..
Ειναι σκυλι.70000κμ εχει πανω τωρα κ δεν ζητησε τπτ και ας εχει φαει αρκετο σκησιμο...
Θειος μου με το παλιο accent το πουλησε στα 210000κμ που αρχισε να τσιμπαει ελαχιστο λαδι...Μπορει να μην εχεις τρελο κρατημα/φρενα (ολα φτιαχνονται βεβαια!) αλλα ξερεις οτι δεν θα σε προδωσει ποτε.
Και ανταλακτικα παμφθηνα...Τωρα αν πας σε τοσο παλιατζουρες παρε εστω ενα απο τα τελευταια καντετ.
Η κατι σε φορντ..Το lada που ανεφερες ηταν για πλακα ετσι???
-
οχι σοβαρα μιλαω για το λαντα.
δηλαδη κορεα και παλι κορεα ! -
Για φτηνό αμάξι είναι μονόδρομος τα κορεάτικα. Όσα ακούς για αναξιοπιστία είναι φίδια; Μπορεί να μην έχουν τα καλύτερα πλαστικά αλλά αντέχουν και έχουν φτηνά ανταλλακτικά και συντήρηση.
-
Lada 2105 (μπορείς να το πεις και ελ έ'ι' ντι έ'ι') έχει ο πατέρας μου για τη δουλειά και μπορώ να πω ότι είναι αξιόπιστο καθώς δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα (έχει κάνει μόνο 120.000 km).Αν το προσέχεις και το συντηρείς σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα.Μη νομίζεις βέβαια ότι είναι καλό για μεγάλα ταξίδια.Μόνο που καίει λάδια.
-
γεια σας
θα ηθελα να γραψετε την γνωμη-εμπειρια σας για τα αυτοκινητα μαρκας λάντα. μοντελο, χιλιομετρα, καταναλωσεις και εντυπωσεις απο το αυτοκινητο σας. επισης θα ηθελα να μου πειτε μερικα πραγματα για το μοντελο που πωλειτε αυτη την στιγμη lada 110-111-112 ή αλλιως libra, aquarius, venus, grand tour (η στέϊσιον εκδοση).ευχαριστω
-
να συνεχισω την ερωτηση. υπαρχει επαρκεια ανταλλακτικων + η αποτελεσματικοτητα και αξιοπιστια του κλιματιστικου των νεων μοντελων που τοποθετειτε στα αυτοκινητα στην Ελλαδα.
-
Σκέφτεσαι να αγοράσεις κάποιο μοντέλο ή κάνεις κάποια έρευνα;
-
αυτη την στιγμη κανω ερευνα να συλλεξω πληροφοριες και μετα θα αποφασισω για αγορα.
-
Έρευνα για να αγοράσεις κάποιο λάντα; Πόσο κάνει αυτήν την στιγμή αυτό που σε ενδιαφέρει;
-
ναι για αγορα Λάντα. Τα aquarius που βρισκω κοστιζουν απο 2500 ευρω μεχρι 4500 ευρω. εχω βρει και venus με 5500ευρω. για σαμαρα δεν ξερω πολλα πραγματα. απο εφημεριδα 500ευρω-1500 ευρω.
-
Α, για μεταχειρισμένο κοιτάς, οκ.
-
δεν εχω παει σε αντιπροσωπια τωρα κοντα για να δω τις τιμες & εαν εχουν καποια προσφορα. μονο απο το περιοδικο βλεπω τις τιμες.
-
Ψάχνεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο για πρώτο ή για βοηθητικό?
-
αυτη την στιγμη για πρωτο. εχω δει που χρησιμοποιουν λάντα για βοηθητικο κυριως τεχνιτες και ελευθεροι επαγγελματιες.
-
Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο να θέλεις Lada, θα σου έλεγα να έπαιρνες ένα πιο σύγχρονο αυτοκίνητο, στα ίδια χρήματα. Ειδικά αφού ψάχνεις για μεταχειρισμένο.
Τα Lada βγάζουν αρκετή σκουριά, και επειδή οι περισσότεροι τα έχουν για βοηθητικά, παιρνάνε αρκετά δύσκολες στιγμές.
Οδηγείς χρόνια ή είσαι νέος οδηγός?
-
το πρωτο μου αμαξι το 1982 ηταν Lada...του ειχα φορεσει μια mirafiori πανω και το πηγαινα με τον κολο. αμα ειχε βρεξει και λιγο...γινοταν πανικος...εμπαινα στις πλατειες με τη μουρη.... πριν το πουλησω ειχε τρυπησει απο τη σκουρια το δαπεδο και παρα λιγο θα παταγα φρενο με το ποδι..αξεχαστες εμπειριες συγκινηθηκα...
δειτε και αυτο! http://video.google.com/videoplay?docid ... 1095354850 -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο να θέλεις Lada, θα σου έλεγα να έπαιρνες ένα πιο σύγχρονο αυτοκίνητο, στα ίδια χρήματα. Ειδικά αφού ψάχνεις για μεταχειρισμένο.Τα Lada βγάζουν αρκετή σκουριά, και επειδή οι περισσότεροι τα έχουν για βοηθητικά, παιρνάνε αρκετά δύσκολες στιγμές.
Οδηγείς χρόνια ή είσαι νέος οδηγός?
αυτη την στιγμη δεν εχω 8500-9000 ευρω σε μετρητα που απαιτουντε για την αγορα κενουργιου. το μοντελο για το οποιο κυριως με ενδιαφερει να βρω πληροφοριες ειναι τα 110-111-112 ή αλλιως aquarius, libra, venus δηλαδη αυτο που πωλειτε αυτη την στιγμη και ως καινουργιο. το samara το εχω σαν μια δευτερη επιλογη κυριως οικονομικοτερη. Δεν ειμαι νεος οδηγος. ευπροσδεκτες και οι οποιες άλλες προτασεις για άλλες μαρκες, αλλά εχω ενα ειδος 'εμμονης' με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα απο μικρος. μπορει να ακουγετε αστειο αλλά την εχω......θα ηθελα καποια στιγμη στην ζωη μου να αγορασω ενα ειτε τωρα ειτε αργοτερα.
Ερώτηση για Lada