-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Λες να έβαλαν energy?Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για το άρμα M1 Abrams και έδειχνε ότι τα πέδιλα των ερπυστριών του έχουν ελαστική επίστρωση. Φρενάροντας, είχε τόση πρόσφυση που μπορούσε να κάνει endo σαν μοτοσυκλέτα!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Λες να έβαλαν energy?
Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για το άρμα M1 Abrams και έδειχνε ότι τα πέδιλα των ερπυστριών του έχουν ελαστική επίστρωση. Φρενάροντας, είχε τόση πρόσφυση που μπορούσε να κάνει endo σαν μοτοσυκλέτα!
Για αυτό το λόγο τα TOR μεταφέρονταν πάνω σε αρματοφορείς. Τα ατσαλένια πέδιλα θα προξενούσαν ζημιά στην άσφαλτο, χώρια που θα είχαν σημαντική φθορά.
Πολύς κόσμος πάντως σήμερα παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με τα παιδιά του. Στεκόμουν από τη μεριά που έιναι οι λαμαρίνες του πάρκου του δημάρχου και η απόσταση από τα οχήματα ήταν εντυπωσιακά μικρή. Εντύπωση μου έκανε ο μικρός βαθμός δόνησης ακόμα και όταν περνούσαν τα πρωτοεμφανιζόμενα LEo-2 HEL. Η διαφορά από παλιότερες παρελάσεις με αμερικάνικα άρματα ήταν παραπάνω από εμφανής. -
-
Να δούμε πόσο θα κρατήσει.
-
Από εμάς εξαρτάται,ε?
-
Και από εμάς (βασικό) και από το τι συντήρηση θα πέφτει.
-
πέρασα με το αμάξι και φαίνεται πανέμορφη
-
Όντως, μακάρι να μην γίνει άλλο ένα παρατημένο πάρκο-φάντασμα.
-
Ουάου!!! Φοβερή η παραλία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και από εμάς (βασικό) και από το τι συντήρηση θα πέφτει.Πράγματι. Και από τη συντήρηση αλλά ΚΑΙ από εμάς. Φοβάμαι όμως ότι πάλι θα τα κάνουν χάλια με τα σπρέϋ μερικά καλοαναθρεμμένα καλόπαιδα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ουάου!!! Φοβερή η παραλία.Είναι όντως, αν και εμένα μου άρεσε και η τρισμέγιστη γραφικότητα της παλιάς, ειδικά για βολτίτσες αγκαζέ.
Απλά φοβάμαι μην καταντήσει σε μερικά χρόνια χειρότερη... Δεν είναι και ελεγχόμενος χώρος σαν το Μετρό σας, που όσο να 'ναι είναι εύκολο να βλέπεις τι γίνεται και να επιβάλεις μια Α τάξη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
[quote='
Είναι όντως, αν και εμένα μου άρεσε και η τρισμέγιστη γραφικότητα της παλιάς, ειδικά για βολτίτσες αγκαζέ.αχ σοροπιάρη μου εσύ...θα φτιάξουμε και σαραγλί με τα σορόπια
-
Εγώ δεν ντρέπομαι να το πω ότι είμαι ρομαντικούλης. Και ας με δουλεύετε
-
Αγκαζέ, με τον Βαρδάρη να 'ξυρίζει' ρε? Δεν παίζει.
Για να πάω από το Μακεδονία Παλλάς μέχρι τον Πύργο μου έφευγε η ψυχή!
Η παραλία ήταν σκέτη αλάνα. Τώρα είναι κούκλα! -
Εμ, πού να καταλάβεις εσύ... Εφόσον ξυρίζει ο Βαρδάρης (κόντρα ), η αγαπητή κορασίδα θα αποζητά την θαλπωρή του βέρου σαλονικιού... Οπότε;
-
Ας είχες δίπλα σου κανένα καλό γκομεν@κι παππούλη και θα βλεπες...
-
Περασα κι εγω χθες με το αυτοκινητο και επαθα πλακα!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Μεχρι που το ειχα συνηθισει το μοτιβο τοσα χρονια που η ομορφια με ξενισε...!Μπραβο παντως!το μονο που δε με τρελανε ειναι τα κοκκινα λαμπακια πανω στους στυλους,αλλα ενταξει..μας δωσανε γαιδαρο και τον κοιταμε στα αυτια!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ας είχες δίπλα σου κανένα καλό γκομεν@κι παππούλη και θα βλεπες...Και που ξέρετε εσεις αν ήμουνα ή δεν ήμουνα?!
-
λίγο προσοχή όταν περνάτε με το αυτοκίνητο από την νέα παραλία.. μη σας την φέρει κανένας από πίσω καθώς θα κοιτάει το πάρκο... !!!
-
Εγω την περπάτησα χτες βραδυ και τρελαθηκα
θα παω και σημερα
Posts προς Θεσσαλονικείς