-
Και με κάνουν να αισθάνομαι και άσχημα τα γίδια, επειδή σκέφτομαι να τους δώσω στεγνά μπας και γίνει τπτ.
-
Εμενα με 113 μου ηρθε
-
Πού σε ποιό σημείο?
-
Εξοδο αγιου παυλου προς ανατολικα
-
Πόσο το μαλλί Θάνο?
-
33ευρω
-
Πάλι καλά. Είχες αφαιρεθεί όταν οδηγούσες ή ήλπιζες να έχουν θέσει το όριο παραπάνω?
-
Η κληση δεν ειναι φετινη ειναι περσινη απλα τωρα πηρα στα χερια μου τη φωτο!
Απο εκει και περα οταν κινουμε στον περιφερειακο παω με 100-140 και οταν γυρναω ξημερωματα 140+++
Αλλα εχει καμια βδομαδα που διαβασα για καμερες και ειμαι με 90-110 και εχω σπαστει ασχημα οποτε αποφευγω τον περιφερειακο!
Φτηνηναν και την βενζινη οποτε 9 στις 10 φορες παω απο πανοραμα -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εμενα με 113 μου ηρθεΩ ρε γελια,μια χαρα θα σκυψουμε το κεφαλι οπως σκυψαμε και στα καρναβαλια τους δημοτικους αστυνομικους,αυτα τα γιουρος σε ποιο ταμειο θα μπαινουν?
Και επισης thanix ποσες μερες περασαν απο την 'παραβαση' μεχρι να σου ερθει η λυπητερη? -
2μηνο περιπου και πηραν τηλεφωνο!
Οσον αφορα τις δημοτικες κλησεις απλα ΜΗΝ τις πληρωνεται.
Η λυση ειναι απλη -
Θάνο και αν σου κάνουν μια βεβαίωση στην ΔΟΥ μετά δεν θα μπορείς να πάρεις ενημερώτητα. Το έχεις τσεκάρει αυτό για τις δημοτικές?
-
Το εχω τσεκαρει.
Λοιπον το προτεινα σε ενα φιλο που δεν ειχε κονε..οταν ερθουν οι δημοτικες εκλογες πας στο εκλογικο κεντρο του ιπταμενου και του λες οτι τον ψηφιζεις αλλα εχεις κατι κλησουλες και σβηνονται αμεσα... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε παιδιά να υπενθυμίσω ότι π.χ 120 χλμ κοντερίσια ουσιαστικά μιλάμε για 108-112 πραγματική,σύμφωνα πάντα με το gps.(Λόγω της γνωστής απόκλισης που έχουν τα ταχύμετρα)
Οι κάμερες φυσιολογικά φαντάζομαι ότι θα γράφουν την πραγματική,οπότε αν σου δώσουν και ένα slack 20χλμ αυτό αυτόματα σημαίνει ότι. π.χ για το περιφερειακό θεσ/νίκης που έχει όριο 90 πάμε στα 110+σφάλμα=120 χοντρικά χοντρικά κοντερίσια.
Μια σκέψη έκανα έτσι....Σωστή σκέψη.
Αρκει να δειχνει λαθος το κοντερ σου.
Κοίτα να δεις...
Θεωρούμε ότι το gps είναι ότι ποιο ακριβές υπάρχει όσον αφορά την μέτρηση της ταχύτητας σωστά;
Οταν το κοντέρ είναι ακριβώς στα 100χλμ το gps γράφει γύρω στα 92-93 αν θυμάμαι καλά.
Οσο αναβαίνει η ταχύτητα η απόκλειση ψιλομεγαλώνει.
Οπότε θεωρώ ότι το κοντέρ έδειχνε,δείχνει και θα δείχνει λάθος πάντα. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ρε παιδιά να υπενθυμίσω ότι π.χ 120 χλμ κοντερίσια ουσιαστικά μιλάμε για 108-112 πραγματική,σύμφωνα πάντα με το gps.(Λόγω της γνωστής απόκλισης που έχουν τα ταχύμετρα)
Οι κάμερες φυσιολογικά φαντάζομαι ότι θα γράφουν την πραγματική,οπότε αν σου δώσουν και ένα slack 20χλμ αυτό αυτόματα σημαίνει ότι. π.χ για το περιφερειακό θεσ/νίκης που έχει όριο 90 πάμε στα 110+σφάλμα=120 χοντρικά χοντρικά κοντερίσια.
Κοίτα να δεις...
Θεωρούμε ότι το gps είναι ότι ποιο ακριβές υπάρχει όσον αφορά την μέτρηση της ταχύτητας σωστά;
Οταν το κοντέρ είναι ακριβώς στα 100χλμ το gps γράφει γύρω στα 92-93 αν θυμάμαι καλά.
Οπότε θεωρώ ότι το κοντέρ έδειχνε,δείχνει και θα δείχνει λάθος πάντα.Δεν χανουν ολα τα κοντερ το ιδιο.Στα δικα μου:χιουνται κουπε οταν το κοντερ γραφει 100 εχει 98 στο gps και αυτη η διαφορα παραμενει μεχρι τα 160 που το εχω μετρησει,στην μπαρκετα οταν το κοντερ δειχνει 100 το gps δειχνει 93 και μετα τα 140 ψιλομεγαλωνει φτανωντας στα 10χλμ/ωρα διαφορα.
Και στα δυο εχω λαστιχα/ζαντες στα εργοστασιακα νουμερα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θάνο και αν σου κάνουν μια βεβαίωση στην ΔΟΥ μετά δεν θα μπορείς να πάρεις ενημερώτητα. Το έχεις τσεκάρει αυτό για τις δημοτικές?Οι κλήσεις της τροχαίας πηγαίνουν στο Δημόσιο Ταμείο, οι δημοτικές όχι.
Βέβαια αν σε γράψουν και θες να εισπράξεις από το δήμο δεν την γλιτώνεις αλλά γενικά δεν... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Μια σκέψη έκανα έτσι....Η οποία όμως πάσχει στο ότι βασίζεται σε λογική συνεπαγωγή, αγνοώντας το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη, ΔΕΝ υπάρχει λογική.
Αν υπήρχε, για παράδειγμα δεν θα επιτρέπονταν επίσημα τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες την ώρα που τις χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.Και εχεις τα τζιμανια του φτερωτου να γραφουν στην Κουντουριωτου μονο στην αριστερη προς δυτικα,η μονο στην αριστερη προς ανατολικα
(...)
Πρεπει να γραφουν μονο τα διπλοπαρκαρισμενα σε μεγαλους δρομους οπως Κουντουριωτου ,Βενιζελου κτλΗ Κουντουριώτου είναι μονόδρομος. Που εννοείς;
Όσο για το άλλο, έχεις δίκιο. Όχι μόνο στην Αγ. Δημητρίου αλλά πρακτικά παντού! Ειδικά Κασσάνδρου, Δραγούμη, Σβώλου/Ερμού, Μητροπόλεως, Εθν. Αμύνης, Εθν. Αντιστάσεως, Δελφών (πάει αυτή) κ.α. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κοίτα να δεις...
Οπότε θεωρώ ότι το κοντέρ έδειχνε,δείχνει και θα δείχνει λάθος πάντα.Δεν χανουν ολα τα κοντερ το ιδιο.Στα δικα μου:χιουνται κουπε οταν το κοντερ γραφει 100 εχει 98 στο gps και αυτη η διαφορα παραμενει μεχρι τα 160 που το εχω μετρησει,στην μπαρκετα οταν το κοντερ δειχνει 100 το gps δειχνει 93 και μετα τα 140 ψιλομεγαλωνει φτανωντας στα 10χλμ/ωρα διαφορα.
Και στα δυο εχω λαστιχα/ζαντες στα εργοστασιακα νουμερα.
Πάσο...
Πάσο
-
σε μένα είναι αναλογικά.
6χλμ στα 100 και 11-12χλμ στα 200 -
Οι χειρότεροι δρόμοι σε διπλοπαρκάρισμα πρέπει να είναι, με διαφορά, η 28ης Οκτωβρίου (Ιταλίας) και η Μπότσαρη. Ειδικά στην πρώτη η κατάσταση είναι τραγική, διπλοπαρκάρουν στη γωνία ακριβώς που στρίβουν τα λεωφορεία 33, 39, και γίνεται χαμός. Θυμάμαι μια φορά είχε κολλήσει το λεωφορείο εκεί, μη μπορώντας να στρίψει, και η ουρά του έκλεινε σχεδόν και τα δύο ρεύματα της Δελφών.
Είναι ζώα.
Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι πάντως, αφού ΟΛΗ η 28ης Οκτωβρίου είναι διπλοπαρκαρισμένη, αντ' αυτού (και αντί να κλείνουν τους συμπολίτες τους), θα μπορούσαν απλά όλοι τους να παρκάρουν κάθετα-διαγώνια από τη μία μεριά του δρόμου. Και περισσότερα αυτοκίνητα θα χωρούσαν και ο ίδιος (ή και περισσότερος) ελεύθερος χώρος θα υπήρχε για τα λεωφορεία, και δεν θα έκλειναν κανέναν..αλλά πού να το σκεφτούν αυτό...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Και εχεις τα τζιμανια του φτερωτου να γραφουν στην Κουντουριωτου μονο στην αριστερη προς δυτικα,η μονο στην αριστερη προς ανατολικα
(...)
Πρεπει να γραφουν μονο τα διπλοπαρκαρισμενα σε μεγαλους δρομους οπως Κουντουριωτου ,Βενιζελου κτλΗ Κουντουριώτου είναι μονόδρομος. Που εννοείς;
Όσο για το άλλο, έχεις δίκιο. Όχι μόνο στην Αγ. Δημητρίου αλλά πρακτικά παντού! Ειδικά Κασσάνδρου, Δραγούμη, Σβώλου/Ερμού, Μητροπόλεως, Εθν. Αμύνης, Εθν. Αντιστάσεως, Δελφών (πάει αυτή) κ.α.[/quote]Με συγχωρεις,εχεις δικαιο
Κουντουριωτου ειναι αυτη που ερχεται προς δυτικα ετσι?ο αλλος δρομος που πηγαινει ανατολικα,που βγαζει παραλιακη ειναι διαφορετικα ονοματιζόμενη
Δεν ειναι γελοιο να γραφουν μονο απο μια πλευρα,μονο απο αριστερα?
και εξαλλου σε αυτους τους δρομους δεν προκειται ποτε να μην υπαρχουν σταθμεμευνα,δεν γινεται
να γραφουν τα διπλοπαρκαρισμενα,εξαλλου οι 3 λωριδες ειναι αρκετες,αφου εχει φαναρι πιο κατω κολλαει την κινηση
και 10 λωριδες να ειχε εκει δεν εξυπηρετουν αφου βγαζουν σε δρομους λιγοτερων λωριδων,ειναι εισπρακτικη τακτικη
ναι συμφωνω στην τσιμισκη και στην εγνατεια να μην αφηνουν ουτε λεπτο να σταθμευουν σε ωρες αιχμης,απο τις 9.00 εως τις 20.00
Posts προς Θεσσαλονικείς