-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γελω βεβαια γιατι πλεον ειμαι διτροχος
Μεγάλες αλλαγές
Εσύ να τα βλέπεις αυτά!
Όλοι οι φίλοι σου αποκαταστάθηκαν, έχουν γυναίκα και παιδιά κι εσύ ακόμα μπάκουρος. Εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;
εεπ
http://www.thita.gov.gr/sites/default/f ... i-2013.pdf
Ευχαριστώ (καθυστερημένα) για το link. Λίγο wishful thinking μου φαίνονται όλα αυτά (ειδικά οι γραμμές του τραμ), αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι υπάρχουν σκέψεις.
-
η πολη χτιστηκε οταν τα αυτοκινητα ηταν μετρημενα στα δαχτυλα.....
ας φανταστουμε λοιπον την πολη που ζουμε ( οπως και τις αλλες) ποσο πιο ανθρωπινες θα ηταν εαν με καποιο μαγικο τροπο μειωνοταν ή εξαφανιζοταν τα οχηματα απο τους δρομους που απ την κατασκευη τους δεν δημιουργηθηκαν για τον σημερινο φορτο κινησης και σταθμευσης....
δεν ξερω ποσοι το εχετε κανει....αλλα την κυριακη νωρις το πρωϊ το κεντρο ειναι απιστευτα ευχαριστο για βολτα ή για καφε...σε χαλαρωνει λες και κανεις διακοπες σε αλλη χωρα.... -
(η πολη χτιστηκε οταν γουσταρισε τον θερμαϊκο ο δολοφονος του μικρου αλεκου κασσανδρος )
εδω θα ταιριαζει η φωτογραφια του φρυδα που ξηλωνει τις ραγες καπου στην πλατεια δημοκρατιας αν καλοθυμαμαι.
μπρος στ' αυτοκινητα χαρη (και) στον μεγαλο ευεργετη της θεσσαλονικης -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
βγαινω απο το κλιμα της συζητηση,μεταχειρισμενα ανταλλακτικα οπελ στην θεσσαλονικη που μπορω να βρω?περιοχη ξηροκρηνης κυριως?επεσα πισω απο τσιπακι με κοτσαδορο και με εσπασα προφυλακτηρα, ψυγειο,τραβερσαστην περιοχη ξηροκρηνης θα βρεις εσυ επρεπε να μας τα λες δεν επρεπε να σε τα λεμε εμεις,εγω εχω βρει τα παντα στη δραγουμανου και τη γυρο περιοχι αλλα δεν ξερω αν θα σε εξυπηρετησει λογω μτχ και ο ραδος στην πιψου στα ξυλαδικα αλλα εχει και μαγαζι στη διοικητηριου
Για το άλλο φλέγον θέμα, ο jtadlib είναι μέλος της ΠΟΜΙΔΑ Κέντρου και πολλαπλασιάζει το εισόδημά του με τα φορολογικά έσοδα που προκύπτουν από τους κατοίκους Καλαμαριάς που εργάζονται στον τρισκατάρατο και πολύπαθο δήμο Θεσσαλονίκης.
Από αυτά που είπε ο leonp διαφωνώ γενικώς στο στόχο (όχι στην πραγματοποίηση) αλλά το ακίνητο του δημάρχου με έβαλε σε σκέψεις. Δεν θα περνούσε από το μυαλό μου ότι πέρα από τον jtblastern έχουν και άλλοι συμφέροντα.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
χρειαζονται ελευθεροι χωροι· δεν ειναι η πολη εργαλειο των αυτοκινητων
Ωραίο τσιτάτο -να το πείτε και σε καμιά διαδήλωση ως σύνθημα- αλλα το αυτοκίνητο είναι βασικό εργαλείο αυτών που αποτελούν την πόλη. Και αυτοί πρέπει να κινούνται, και με αυτό, γρήγορα και χωρίς να παρεμποδίζουν ή να παρεμποδίζονται (βλ. χύμα πάρκινγκ, 2-3πλο παρκινγκ). Το αυτό και για τους ποδηλάτες και τους πεζούς.
Για να μπορεί να γίνει το παραπάνω πρέπει να υπάρχει ροή. Αμα κόψεις μια απο τις βασικές οδούς προς τα ανατολικά (πολύς κόσμος δουλεύει Σινδο πχ.) πρέπει αυτή να διοχετευτεί αλλού. Και guess what. ΔΕΝ χωράει. Το έχουμε δεί τις κάμποσες φορές που έκλεισε η Νικης σε ώρα αιχμής.
-
με την προσφορά του Eσκιάδη τι έγινε ρε παιδιά, παίζει ή όχι και πόσο βγαίνει τελική το Octavia?
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
με την προσφορά του Eσκιάδη τι έγινε ρε παιδιά, παίζει ή όχι και πόσο βγαίνει τελική το Octavia? -
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
με την προσφορά του Eσκιάδη τι έγινε ρε παιδιά, παίζει ή όχι και πόσο βγαίνει τελική το Octavia?Παίζει λέμε. Δεν ακούς μετρόπολις, Ραπτόπουλο-Κόκκινο; Νίκησε ο Ηρακλής.
1000 ευρώ έκπτωση στο οκτάβια.
Άμα βάλεις και την απόσυρση, τζάμπα πράγμα σου βγαίνει.
Για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι;
Εν πάση περιπτώσει χτύπα τους ένα τηλεφωνάκι να στα πούνε όλα χαρτί και καλαμάρι. -
Αντίστοιχες εκπτώσεις πάντως κάνει και η βιαμάρ
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αντίστοιχες εκπτώσεις πάντως κάνει και η βιαμάργια εσκιαδη ξερεις τπτ;
υγ.2πλο αυριο
-
Η Λεωφόρος Νίκης εξυπηρετεί διερχόμενα αυτοκίνητα και δεν επιτρέπεται να πεζοδρομηθεί.
Μπορεί να πεζοδρομηθεί πχ. η Μητροπόλεως.Λύση στο κυκλοφοριακό θα δώσει το μπάζωμα της παλιάς παραλίας και κατασκευή υπερυψωμένων λεωφόρων-εξπρές πάνω σε υφιστάμενους δρόμους.
Τέτοια έργα δεν απαιτούν διόδια γιατί δεν έχουν απαγορευτικό κόστος.Η νέα παραλία μπαζώθηκε από την χούντα και τα πάρκα της είναι τα μοναδικά που απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και στην παλιά παραλία.
Η σημερινή αισχρή πόλη προέρχεται από τους ηλίθιους που έχτισαν δεκαόροφα κτίρια κολλητά μεταξύ τους χωρίς ελεύθερους χώρους και πολύ στενούς δρόμους.
Μια λύση είναι να γκρεμιστεί όλη η πόλη, άλλη λύση είναι να μπαζωθεί η παραλία. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από αυτά που είπε ο leonp διαφωνώ γενικώς στο στόχο (όχι στην πραγματοποίηση) αλλά το ακίνητο του δημάρχου με έβαλε σε σκέψεις. Δεν θα περνούσε από το μυαλό μου ότι πέρα από τον jtblastern έχουν και άλλοι συμφέροντα.Το πεζοδρόμιο μπροστά στο ακίνητο του Δημάρχου κατασκευάστηκε από τον εργολάβο του ΟΛΘ (όχι από τον Δήμο) για να μην υπάρχουν δωρεάν θέσεις στάθμευσης δίπλα στο πάρκινγκ του ΟΛΘ (δεν έχει σχέση ο σημερινός Δήμαρχος).*
Πριν φτιάξουν τα πεζοδρόμια είχαν βάλει ταμπέλες που απαγόρευαν τη στάση και την στάθμευση αλλά γελούσαν και τα παρδαλά κατσίκια. Μετά έγινε το έργο της καταστροφής 200 δωρεάν θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα θα κατέστρεφαν και τις άλλες θέσεις μπροστά στο Χημείο αλλά μετά από σθεναρή αντίσταση του Χημείου, το κοινωφελές έργο αποτράπηκε.*Μόλις όμως έγινε Δήμαρχος δεν έκανε κάτι για να δημιουργήσει θέσεις στάθμευσης αλλά άφησε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΑΧΡΗΣΤΑ πεζοδρόμια να εξυπηρετούν τα συμφέροντα 2-3 νυκτερινών μαγαζιών (και του δικού του).
-
αντι να αλλαξει η πολη ειναι ευκολοτερο και αμεσο να αλλαξουν τακτικη οι πολιτες της.....και δεν εννοω να πληγει ουτε το επαγγελματικο κομματι, ουτε οι διαμενοντες στο κεντρο...
η 'τροχαια' να κουνησει επι τελους τον κωλο της και να κανει το αυτονοητο για τα λεφτα που παιρνει....
δεν γινεται να κλεινει το δευτερο ρευμα της τσιμισκη για να περιμενει ο κυριος την μπουχεσα του μεχρι να κανει τα ψωνια της .....ουτε το καθε τσουτσεκι να πινει τον καφε του διπλοπαρκαροντας σε αποσταση 5 μετρων το καρο του... -
Το τι θέλουμε ή πρέπει με το τι ισχύει ή θα γίνει δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Οπότε Λεωνίδα και Στέφανε ούτε η πόλη δεν αλλάζει ούτε οι κάτοικοι της ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
ζουμε με την ελπιδα ενος καλυτερου αυριο...μη μου γκρεμιζεις το ονειρο....
-
Αντε καλά
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Αντίστοιχες εκπτώσεις πάντως κάνει και η βιαμάρ
για εσκιαδη ξερεις τπτ;
σαν τί;
υγ.2πλο αυριο
γνωστά αυτά
-
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο κέντρο της πόλης, με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων πόλης μας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες στο πλαίσιο της συμπλήρωσης πέντε ετών από συμβάν θανάσιμου τραυματισμού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
http://www.enikos.gr/society/196413,Kyk ... onikh.html
καλά τώρα είμαστε σοβαροί? Έχει γίνει 'ηρωας' ένα παιδάκι που καθάρισε ενας cowboy και κάθε χρόνο θα έχουμε και εκδηλώσεις που θα γαμάνε την πολή... επειδή έτσι γουστάραν 5 φορείς και 200 άτομα?
-
^φασίστας
-
meanwhile φωτιά σε σκουπίδια στη Γιαννιτσώνε.
http://www.thestival.gr/society/police/ ... giannitson
Posts προς Θεσσαλονικείς