-
Για το φουντο το θέλει προφανώς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για το φουντο το θέλει προφανώς.εεε σιγα ρε... αυτο για τον φουντο ειναι... δεν ειναι το καλο τους αλλωστε.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Την αλλη κυριακη τελικα τα εγκαινια της παραλιας (μεγαλεξ - ναυτικος ομιλος)
Πάτε να μου πείτε εντυπώσεις, γιατί μάλλον σε κάνα μήνα θα βρω χρόνο να πάω προς τα εκεί.
εεπ, θα 'ναι ξανα πεζοδρομος η Νικης εκεινη τη μερα. 4.5 συνεχομενα χιλιομετρα
μη ριξει κανα βρωμοβροχο μονο -
Τρισμέγιστη μαλακία η πεζοδρόμηση της νίκης
-
-
^ναι μπετόβλακα. Τι πιο λογικό να γίνεται πουτάνα ολο το κέντρο απο κίνηση.
-
τι κεφτες εισαι!!
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ
-
ναι γιατί τα λεωφορεία πχ. ΔΕΝ επηρεάζονται καθόλου.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για το φουντο το θέλει προφανώς.
εεε σιγα ρε... αυτο για τον φουντο ειναι... δεν ειναι το καλο τους αλλωστε.
Αφού το ξέρετε ότι κάθε εβδομάδα είμαι και σε άλλο χιονοδρομικό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ναι γιατί τα λεωφορεία πχ. ΔΕΝ επηρεάζονται καθόλου.Ισχύει η απάντηση του ποπολαρου ξανα. Αλλα έτσι και αλλιώς ποιο/ποια λεωφορεία επηρεάζονται? Το 23 που χρησιμοποιώ συχνά κάνει μια στάση στο λιμάνι και μετά μπαίνει Νίκης για να ανέβει την Βενιζέλου. Άντε αυτό να επηρεάσει(λίγο προφανώς) τα πρωινά δρομολόγια μόνο.. big deal!
-
Παρ'ότι είμαι υπέρ της πεζοδρόμησης της Νίκης (αμήν και πότε όλο αν γίνεται το κέντρο), τα λεωφορεία επηρεάζονται τουλάχιστον μέχρι την Εγνατία. Been there, seen that.
Ίσως καλύτερη ενημέρωση, ίσως καλύτερη τροχαιονόμηση...
-
Η θεσσαλονίκη έχει Δυτ. προς Ανατ. 3 δρόμους. Αγ, Δημ, Εγνατία το ένα ρεύμα (που με τα εργα γίνεται γαμησε τα) και τη Νίκης.
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις οτι κλείνοντας τη Νίκης κάνεις μπουρδέλο ολους τους υπολοίπους +τους μικρότερους παράλληλους.
Οσο τον κόβει τον καθένα δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.
Πείραμα:
Οποιος θέλει μπορεί να ερθει το πρωί πριν κλείσει η Νίκης στον σταθμό και αφού κλείσει να πάρει κάποιο λεωφορείο προς ανατολικά. Να δούμε τι μαλακίες θα λέει μετά.Το αυτό και για όσες φορές κάποιος υπάνθρωπος (Βλ. κατσίβελοι διαδηλωτές) έχει τη φαεινή ιδέα να κλείσει την εγνατία την τσιμισκή κλπ.
Βέβαια αν ζείς ανατολικά είναι 'καλή' ιδέα να γίνει πεζόδρομος η Νίκης
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βέβαια αν ζείς ανατολικά είναι 'καλή' ιδέα να γίνει πεζόδρομος η ΝίκηςΚέντρο μένω,φοιτητής χωρίς αυτοκίνητο είμαι (χρησιμοποιώ αστικά δλδ ,ειδικά τις Κυριακές αν γυρνάω απο ΣΚ στους γονείς, το οποίο περνάει απο Νίκης) και δεν θεωρώ χαζή ιδέα την πεζοδρόμηση. Δοκίμασε να περπατήσεις εσυ και άλλοι δυο φίλοι σου στην ίδια ευθεία στο πεζοδρόμιο της Νίκης (απο την μεριά της παραλίας γιατί στην άλλη ειναι μαγαζιά) χωρίς να πατάς την ποδηλατολωρίδα και δες πως είναι! Δεν γίνεται! Θα δεχτώ την καθυστερηση/παράκαμψη ειδικά όταν ξέρω ότι ΘΑ γίνει/γίνεται αν πρόκειται να είναι πιο βιώσιμη η φάση εκεί για τους πεζούς!
-
Μπορούν κάλλιστα να επεκτείνουν το πεζοδρόμιο προς τη θάλλασα. Ή να διώξουν όλα τα παρκαρισμένα (αφού κάνουν κανένα μεγάλο πάρκινγκ στο κέντρο) στη Νίκης και να κάνουν ποδηλατοδρόμο μέσα στο δρόμο.
Εκτός απο τα πόδια είναι ωραιο μέρος η παραλία ΚΑΙ για βολτα με αμάξι. Η πεζοδρόμηση είναι εντελώς ηλίθια ιδέα.
-
Δεν πεζοδρομείς κάτι αν δεν έχεις πάρει τα κατάλληλα μέτρα για τις υπόλοιπες οδούς που θα σηκώσουν την κίνηση. Δεν την βγάζεις καθαρή όταν έχεις την μισή Εγνατία (εξαιτίας μετρό και παράνομα παρκαρισμένων) και άλλη μια μισή Αγίου Δημητρίου που το διπλοπαρκάρισμα και το τριπλοπαρκάρισμα πέφτει σύννεφο.
Αν θες να σου πετύχει η πεζοδρόμηση βάλε από άκρη σε άκρη σε Εγνατία και Αγίου Δημητρίου να γράφουν αβέρτα μπας και διώξεις τα παράνομα. Έτσι ίσως αποθαρρύνεις πολλούς να κατέβουν με το αυτοκίνητο ενώ παράλληλα βοηθάς τα αστικά.
Βέβαια όλα αυτά είναι να'χαμε να λέγαμε...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η θεσσαλονίκη έχει Δυτ. προς Ανατ. 3 δρόμους. Αγ, Δημ, Εγνατία το ένα ρεύμα (που με τα εργα γίνεται γαμησε τα) και τη Νίκης.Μητροπόλεως?
-
Δεν εχει καμια λογικη η πεζοδρομηση μιας κεντρικης αρτυριας. Να πεζοδρομησουμε και τον Περιφερειακο αμα λαχει...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μητροπόλεως?^LEL
Πραγματικά αμφιβάλω αν μερικοί απο εσάς περνάτε απο το κέντρο. Εχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες και για το αν μένετε Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπορούν κάλλιστα να επεκτείνουν το πεζοδρόμιο προς τη θάλλασα.τέθηκε το ζήτημα και μερικα κολλημενα μυαλα σαν το δικο σου ανεφεραν οτι θα χαλασει η αισθητικη της προβλητας οπως την βλεπουν τα καραβια (FACT)
Ή να διώξουν όλα τα παρκαρισμένα (αφού κάνουν κανένα μεγάλο πάρκινγκ στο κέντρο) στη Νίκης και να κάνουν ποδηλατοδρόμο μέσα στο δρόμο.
η μαλακια και ωχαδερφισμος του ελληνα δεν το επιτρεπει αυτο.
μεγαλο παρκινγ στο κεντρο; που και ΓΙΑΤΙ;Εκτός απο τα πόδια είναι ωραιο μέρος η παραλία ΚΑΙ για βολτα με αμάξι. Η πεζοδρόμηση είναι εντελώς ηλίθια ιδέα.
με τέτοιες νοοτροπίες και τετοιες αποψεις ποτε κανεις δεν πηγε μπροστα.
για ολα μετα φταινε η πολιτεια και οι τοπικοι αρχοντες. οταν οι ιδιοι οι πολίτες ειναι
ΧΑΙΡΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ -
μιλαμε για ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ το ΜΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ μεεεεεεεεεεεεεεεερες πιο πριν ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ και ο μαλακας ο ελληναρας καθεται, γκρινιαζει και αναμασαει την καραμελα του συντηρητισμού.
ΕΛΕΟΣ
Posts προς Θεσσαλονικείς