-
συ είπας
Εγώ το βασικό που ήθελα να πω είναι πως το κλείσιμο στενών σε ώρες αιχμής είναι συνήθης πρακτική κ την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές που τύχαινε να μην έχω χρόνο για να περιμένω.
-
Γι'αυτό επειδή είμαστε προοδευτικοί άνθρωποι και κοιτάμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητά της, εγκαταλείπουμε τα αυτοκίνητα καβαλάμε πολύ προσεκτικά και συντηρητικά 2κυκλο και έχουμε διαρκώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μας ένα χαμόγελο και κυρίως τα νεύρα μας ήρεμα αλλά και την τσέπη γεμάτη
Πριζουνίκ Μαρινόπουλος -
Θα πας χαρούμενος δλδ
-
Κάθε μέρα πηγαινοέρχομαι χαρούμενος
-
-
Θα 'πας'
-
και θα'ρθω
-
θαύμα, θαύμα
-
drdino ποιος ειναι τελικα αυτος ο προδοτης που επελεξε οπελ;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γι'αυτό επειδή είμαστε προοδευτικοί άνθρωποι και κοιτάμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητά της, εγκαταλείπουμε τα αυτοκίνητα καβαλάμε πολύ προσεκτικά και συντηρητικά 2κυκλο και έχουμε διαρκώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μας ένα χαμόγελο και κυρίως τα νεύρα μας ήρεμα αλλά και την τσέπη γεμάτηΜε μείον 3 oC έξω το σαρδόνιο χαμόγελο στο μηχανάκι είναι εξασφαλισμένο. Το πουλί μας όμως;...
Kon5, θέλω να σου εκφράσω μια απορία μου. Χρησιμοποίησες δύο φορές το ρήμα 'δίκαζα' (την έχω ακούσει και από άλλον συνάδελφό σου) και μου γεννήθηκε η απορία αν η έκφραση είναι σωστή. Αν δηλαδή συνηθίζεται η χρήση της λέξης 'δικάζω' από δικηγόρους που παρίστανται σε δίκες. Δεν μου κάθεται καλά, καθώς θεωρώ ότι αυτός που δικάζει είναι ο δικαστής. Ίσως 'εκδικάζω' να είναι πιό σωστή έκφραση; Μπορεί να κάνω και λάθος.
Καληνύχτα!
-
έτσι το λένε οι παλιοί έτσι το συνεχίζουμε και εμείς
-
οι παλιοι δλδ ο κουγιας ο αλλος που πηγε φυλακη,ολα τα λαμογια
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol: έτσι το λένε οι παλιοί έτσι το συνεχίζουμε και εμείςΡωμαϊκό δίκαιο, κλπ.
Σαν τον Σερβετά δεν μοιάζει αυτός;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πιο ανατολικά; Εσύ πού είσαι, χαλκιδική;
Μαλλον μπερδευω την περιοχη 'μηδεν' με αλλο μηδεν...
Εχουμε καποιο στιγμα απο χαρτη?
Διασταύρωση οδού Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας με οδό προς Επανωμή.
Διασταύρωση τριλόφου με την θεσσαλωνίκης-Ν. μηχανιώνας
Διασταύρωση Πλαγιαρίου στην οδό Θεσσαλονίκης - Περαίας.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kyr, ρε φιλε νταξ δεν ξερω, εδω στο ουγκαντα εμεις δεν την παλευουμε με καθηστερησεις των 5'', όχι 2 λεπτων εσεις ειστε λιγο πιο χαλαροι
Αν ειχα κανει κατι τετοιο εγω αθηνα ας πουμε, θα ειχα φαει ξυλο μεχρι και απο 80χρονη κυρια 7 αμαξια πισω απο εμενα
Μα εννοείται ότι είσαι ευγενικός, και ότι αν δεις 5 αμάξια να περιμένουν φεύγεις. Ο τυπάς ήταν ένας, και είχα φορτώσει σχεδόν. Στο στενό αυτό μένουν πάνω από 100 οικογένειες. Και αυτό γίνεται διαρκώς, γιατί πρέπει να πάνε τα ψώνια σπίτι τους. >συ είπας
Εγώ το βασικό που ήθελα να πω είναι πως το κλείσιμο στενών σε ώρες αιχμής είναι συνήθης πρακτική κ την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές που τύχαινε να μην έχω χρόνο για να περιμένω.
6 ώρα το απόγευμα Δευτέρας, δεν είναι ώρα αιχμής.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πιο ανατολικά; Εσύ πού είσαι, χαλκιδική;
Μαλλον μπερδευω την περιοχη 'μηδεν' με αλλο μηδεν...
Εχουμε καποιο στιγμα απο χαρτη?
Διασταύρωση οδού Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας με οδό προς Επανωμή.
Διασταύρωση τριλόφου με την θεσσαλωνίκης-Ν. μηχανιώνας
Διασταύρωση Πλαγιαρίου στην οδό Θεσσαλονίκης - Περαίας.
Και ο νικητής είναι ο φάνκυ με τον εσβι2 να ακολουθεί με σχεδόν σωστή απάντηση. Ο δόκτορας δυστυχώς έδωσε λάθος απάντηση
-
Ναι ε; Και γω μέχρι τώρα νόμιζα πως είναι εκεί που είναι η shell.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
6 ώρα το απόγευμα Δευτέρας, δεν είναι ώρα αιχμής.Μη το παίρνεις προσωπικά, με αφορμή το δικό σου ποστ μίλησα γενικά.
Και φυσικά, πολλές φορές δεν υπάρχει εναλλακτική. -
Νιφαδούλες στο κέντρο μια πιο έντονες μια πιο χαλαρές .
Ψηλά φαντάζομαι θα ρίχνει καλά.Σύντομη συναντησούλα το πρωϊ καθ'οδόν με συμπολίτη - μέλος
Posts προς Θεσσαλονικείς