-
Όσον αφορά στο 1) την έκλεισαν γιατί είχαν πορεία οι απολυμένοι της siemens.
-
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
0,963 η βενζινη! Ζουμε ιστορικες στιγμες!!!
Κατι ασχετο τωρα...τις διαφορες στις τιμες μεταξυ ιδιων σουπερμαρκετ σε διαφορετικες περιοχες τις εχετε παρατηρησει;;;Μιλαμε για διαφορες τις ταξης των 50 λεπτων(170δρχ) σε χυμο πορτοκαλι 1 λιτρου κ των 15-20 λεπτων(50-70δρχ)στο γαλα!!!Πανε καλα;;;0,945 χθες
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
0,963 η βενζινη! Ζουμε ιστορικες στιγμες!!!
Κατι ασχετο τωρα...τις διαφορες στις τιμες μεταξυ ιδιων σουπερμαρκετ σε διαφορετικες περιοχες τις εχετε παρατηρησει;;;Μιλαμε για διαφορες τις ταξης των 50 λεπτων(170δρχ) σε χυμο πορτοκαλι 1 λιτρου κ των 15-20 λεπτων(50-70δρχ)στο γαλα!!!Πανε καλα;;;0,945 χθες
Στα 0,899 παμε ολοι μαζι να το γιορτασουμε...
-
0.949 εβαλα σε ΕΚΟ στην Πολιχνη!!την καταλληλη στιγμη επεσε η βενζινη!αυριο φευγω Λιμνη Πλαστηρα,οποτε 600χλμ πανε ελα!
By the way, εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη ταβερνα στη Λιμνη?ή και κατι αλλο? -
Έχει πάρα πολλές καλές, μην ανησυχείς. Το 90% αυτών που πήγα ήταν εξαιρετικές.
-
Χτες το βράδυ κάποιος αφού χτύπησε κάτι κάδους 20 μέτρα πιο μακριά και γέμισε με μαύρα τζάμια το δρόμο, ήρθε και έπεσε (αυτός ή άλλο αμάξι που έσπρωξε) πάνω στη κολώνα του καταστήματος. Ξεφλούδισε και το καημένο το δεντράκι (έχει και ροδιά στο χώμα ακριβώς δίπλα στο κορμό).
Πάλι καλά που χτύπησε τη κολώνα του καταστήματος και δεν έσπασε τη βιτρίνα.
(στο λιμάνι, η γωνία πριν τα μπακαλιαράκια) -
Προφανώς θα ήταν κομμάτια...
-
Δυο τρεις φορές μέσα σε 2 εβδομάδες έχω πετύχει κατα τις 2,30' το μεσημέρι αστυνομία να κλείνει την Εθν. Αντιστάσεως/Βασ.Όλγας στο ύψος πριν την Νομαρχία και να κατευθύνουν τα αυτοκίνητα είτε προς Μοσχονησίων/Βούλγαρη είτε προς Γρηγορίου Κυδωνίων με κατευθυνση προς Καλαμαριά.
Ξέρει κανένας γιατί? -
Ηρθε η ωρα αλλαγης αμοστισερ.
Εχετε να μου προτεινετε κανεναν καλο μαστορα; -
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Ηρθε η ωρα αλλαγης αμοστισερ.
Εχετε να μου προτεινετε κανεναν καλο μαστορα;εγώ 2-3 φορές που πήγα στην 'Ανάρτηση' δεν είχα κανένα πρόβλημα
-
Τι μπουρδέλο που είναι η πόλη ρε σεις; Η εγνατία από βαρδάρη και ανατολικά κλειστή από αστυνομία, τι έγινε; Φυσικά εκτροπή όλη η κίνηση από παραλία, και της πουτ@νας το κάγκελο.
Το τηλέφωνο της τροχαίας ποιό είναι; Θα γίνω ρουφιάνος, γιατί στην Ζέρβα και την καυτατζόγλου δεν πάει άλλο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το τηλέφωνο της τροχαίας ποιό είναι; Θα γίνω ρουφιάνος, γιατί στην Ζέρβα και την καυτατζόγλου δεν πάει άλλο.
ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ .-
-
Ειλικρινά, το σκέφτομαι σοβαρά. Άλλη φάση γυρνώντας από την δουλειά να μπαίνεις άνετος στο κτήμα με τα δέντρα και το πράσινο.
-
Η Βούλγαρη στο ρεύμα προς Χαριλάου είναι κλειστή (περίπου στο ύψος του βίντεοκλάμπ 7) λόγω έργων ΕΥΑΘ. Όλη η κίνηση διοχετεύεται σε ένα στενάκι (όχι την Κηφισίας) που προφανώς δεν τους χωράει όλους. Περιμένω στο φανάρι, στο ρεύμα προς Καλαμαριά και παρατηρώ απέναντι 2 οδηγούς που μπινελικώνονται. Από δίπλα μου, (ξεκράνωτος) ντελιβεράς μονολογεί φωναχτά: 'Μαλάκες όλοι τους!'
Δεν τη παλεύουμε άλλο...
-
Τσιμισκή τώρα φρακαρισμένη!
Οι οδηγοί έχουν φάτσες φρίκης. Μην τους κοιτάξεις είναι έτοιμοι να σε φάνε λάχανο.Τρελοκομείο συνφορουμίτες έχουμε γίνει.
-
Eγώ στην ζέρβα δεν άντεξα, και ξέσπασα πάνω σε έναν που περίμενε 2πλος μπροστά από το μαγαζί με τα αξεσουάρ αυτοκινήτου. Να ναι καλά που από απέναντι ένας με ένα μοντέο στέισον με κρατικές πινακίδες στριμώχτηκε και καταφέραμε να περάσουμε. Ο άλλος όταν τον ρώτησα γιατί το αφήνει όπου τον βολεύει και εμείς ταλαιπωρούμαστε μου απάντησε όλο εξυπνάδα ότι δεν το άφησε, καθώς είναι ακόμα μέσα. Κάπου εκεί τρόμαξα και εγώ με τον εαυτό μου. Μπουρδέλο ρε φούστη, ο καθένας για την πάρτη του και εγώ στην μέση σαν μ@λάκας μην τυχόν ενοχλήσω τον οιοδήποτε.
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
0.949 εβαλα σε ΕΚΟ στην Πολιχνη!!την καταλληλη στιγμη επεσε η βενζινη!αυριο φευγω Λιμνη Πλαστηρα,οποτε 600χλμ πανε ελα!
By the way, εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη ταβερνα στη Λιμνη?ή και κατι αλλο?Λοιπόν, θυμάμαι 2 μέρη: Το μανιτάρι στο νεοχώρι για καφεδάκι, πολύ ωραίο μέσα με ωραία μουσικούλα για τα γούστα μου. Επίσης, εκεί ήπια τον καλύτερο φρέντο (και φτηνό) που έχω πιει. Για φαγητό έχει πολλά που δεν θυμάμαι ρε γμτ, αλλά ένα καλό είναι η Μούχα, μετά το φράγμα όπως πας από νεοχώρι προς λαμπερό, από την κάτω μεριά. Το θυμάμαι γιατί για εκεί όταν πήγα είχε καμιά 5-6 χλμ φλαταδούρα με πατημένο 3Α υπόστρωμα για καινούριο δρόμο... Άφησα την γυναίκα στο εστιατόριο να ξεκουραστεί και εγώ έκανα 2-3 φορές πάνω κάτω την διαδρομή.
-
Περνάω κι εγώ καθε μέρα απ' τη Ζέρβα και σκέφτομαι τα ίδια.
Χτες την κατέβαινα και μετά από 700 ζιγκ-ζαγκ μ' έπιασε το φανάρι της Γεωργίου, κι απ' τα νεύρα μου άρχισα να βρίζω μόνος μέσα στο αμάξι.Τέρμα το αμάξι για τη χειμερινή σεζόν, από τον Μάιο και πάλι.
ΥΓ: Πάντα απορώ, γιατί τα ταξί κάνουν πιάτσα στη Ζέρβα κι όχι μπροστά στα Goody's που έχει εσοχή.
-
Γιατί είναι κωλοταρίφες. Δεν παλεύεται άλλο ρε πστ μου, δεν παλεύεται. Ψάχνω το τηλ της τροχαίας στο νετ, αλλά λάθος το έχουν. Να πάρω στο 100 άραγε; Δεν θελω να το επιβαρύνω κιόλας με μη-life threatening κλήση.
Posts προς Θεσσαλονικείς