-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πλέον να φοβάμαι να περπατάω σε πεζοδρόμια ρε γμτ...Ο κάδος ήταν σε ειδική έσοχή στη Β.Όλγας και οι μηχανές μαζί με τον κάδο βρέθηκαν στη μέση του πεζοδρομίου σχεδόν, 3-4 μέτρα μέσα. Οι αναβάτες πρέπει να είναι εντάξει πάντως.
Τι είναι αυτό που είπες τώρα? Θέλεις να περπατάς ανέμελος στο πεζοδρόμιο? Και να ενοχλείς τα μηχανάκια με τα delivery που κάνουν τη δουλειά τους? Ασε που ενοχλείς και αυτόν που θέλει να παρκάρει έξω από το σπίτι του πάνω στο πεζοδρόμιο. Αλίμονο από αύριο πεζός στο πεζοδρόμιο με κράνος και «βάδισμα της γάτας» ξέρεις αυτό από το στρατό… Μπορεί κάποιος αφηρημένος οδηγός να μη σε προσέξει… και δεν θα πάθει και τίποτα.
-
Πριν από μερικούς μήνες είχα πετύχει παρόμοια ώρα ένα RX-8 να έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να έχει καταλήξει σε κολόνα, ακριβώς εκεί που έχει ένα Pet Shop απέναντι από τη σχολή τυφλών.
-
Εγώ πέρυσι θυμάμαι στη Β. Όλγας, στη στάση του Λαογραφικού Μουσείου κατά της 3:00 τα ξημερώματα, ένα κίτρινο S2000 με βόδυ-κίτ είχε πάρει σβάρνα 5-6 σταθμευμένα αυτοκίνητα αριστερά του δρόμου.. Είχα και φωτογραφία κάπου.. Ποιός ξέρει πως θα πήγαινε..
-
E, είναι και από τα κατά τεκμήριο γρήγορα σημεία της πόλης...
Μα τα 400 αμορτισέρ, δε μπορώ να χωνέψω πώς γίνονται τέτοιου είδους βλακείες...
-
Είναι γνωστό οτι η Όλγας προσφέρεται για γρήγορη οδήγηση
Δείτε και αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 895#898895 -
Τι εννοείς Νάσο; Αρπάχτηκαν δλδ μάλωσαν, ή απήχθησαν;
-
Κατι αντιστοιχο ακουσα για το Cosmos... (απο πολυ αξιοπιστη πηγη!)
Εγινε ΑΠΟΠΕΙΡΑ αρπαγης ενος παιδιου! Το παιδι αρπαχθηκε απο το καροτσακι που εσμπρωχνε η μανα του και ενω αυτη χαζευε τα καταστηματα!!
Οταν αντιληφθηκε την απουσια του παιδιου, ενημερωσε τους σεκιουριταδες, εκλεισαν ολες οι πορτες απο τις οποιες βγαινει εξω στα παρκινγκ ο κοσμος.......και τελικα το παιδακι βρεθηκε στις τουαλετες, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ το κεφαλι του!!!! (προφανως για να μην αναγνωριστει απο κανενα !!)
Αν ειναι δυνατον...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Κατι αντιστοιχο ακουσα για το Cosmos... (απο πολυ αξιοπιστη πηγη!)
Εγινε ΑΠΟΠΕΙΡΑ αρπαγης ενος παιδιου! Το παιδι αρπαχθηκε απο το καροτσακι που εσμπρωχνε η μανα του και ενω αυτη χαζευε τα καταστηματα!!
Οταν αντιληφθηκε την απουσια του παιδιου, ενημερωσε τους σεκιουριταδες, εκλεισαν ολες οι πορτες απο τις οποιες βγαινει εξω στα παρκινγκ ο κοσμος.......και τελικα το παιδακι βρεθηκε στις τουαλετες, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ το κεφαλι του!!!! (προφανως για να μην αναγνωριστει απο κανενα !!)
Αν ειναι δυνατον...
απο φίλο φίλου ετσι
-
Απο την αδερφη της μανας μου που ηταν εκει...!
-
Απο την αδερφη της μανας μου που ηταν εκει...!ε πές ετσι
-
εντάξει, καλά τα λέει το snopes.com και δε διαφωνώ οτι ένα μεγάλο ποσοστό των ιστοριών που ξεκινάνε με 'ένας γνωστός του τάδε μου είπε...' είναι καραμούφα αλλά για καλό και για κακό ας προσεχουν οι γονείς λιγο παραπάνω τα παιδιά τους
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εντάξει, καλά τα λέει το snopes.com και δε διαφωνώ οτι ένα μεγάλο ποσοστό των ιστοριών που ξεκινάνε με 'ένας γνωστός του τάδε μου είπε...' είναι καραμούφα αλλά για καλό και για κακό ας προσεχουν οι γονείς λιγο παραπάνω τα παιδιά τουςκανείς δεν είπε να μην προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους
απλά πολλά ακούγονται και μεγαλοποιούνται + η καχυποψία για το κάθε τι έχουν δημιουργίσει φοβιες που δεν στέκουν
και μια και αναφέρθηκαν οι απαγωγές
συνήθως δεν θα πάρουν το παιδί του πρώτου τυχόντα (να θυμίσω το περιστατικό με την κόρη του εμπόρου εκκλησιαστικών ειδών πριν κάμποσα χρόνια στη θεσσαλονίκη)
-
εκτός αν το ζητούμενο δεν είναι τα λύτρα αλλά, ας πούμε, όργανα...
Κατ ουσίαν έχεις δίκιο για τις φοβίες. Ολες αυτές οι φοβίες (μη μου κλέψουν το παιδί στο Ster, μη μου κλέψουν την τσάντα όσο είμαι σταματημένος στο κόκκινο, μη μου ανοίξουν το σπίτι όσο θα λείπω στη Χαλκιδική...), ανεξάρτητα του πόσο ανταποκρίνονται σε πραγματικούς κινδύνους (και σε τελική ανάλυση σε συνδιασμό με τους ίδιους τους κινδύνους) ειναι ένα μέρος του τιμήματος να μένει κανείς σε μεγαλούπολη (έναντι τίνος ανταλλάγματος αλήθεια;)
Γι'αυτό κι εγώ που μένω επαρχία έχω την πολυτέλεια να λέω ένα 'ας πρόσεχες'... (αναφερόμενος στις φοβίες και προφανώς όχι σ'αυτούς που παθαίνουν στην πραγματικότητα κάτι) -
αυτή η ιστοία με τα όργανα μου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη μαλακία
γιατρός δεν είμαι αλλά δεν νομίζω μεταμοσχεύσεις να γίνονται τόσο απλά -βρήκα ένα νεφρό και το βάζω-
νομίζω??
-
δλδ πιστεύεις οτι δεν γίνεται παράνομο εμπόριο οργάνων; Μπορεί και να μην γίνεται, δεν ξέρω, αλλά αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο δε νομίζω να μπορούσε να γίνει με άλλον τρόπο...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτή η ιστοία με τα όργανα μου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη μαλακίαγιατρός δεν είμαι αλλά δεν νομίζω μεταμοσχεύσεις να γίνονται τόσο απλά -βρήκα ένα νεφρό και το βάζω-
νομίζω??
Βρίσκεις ένα νεφρό. Το που θα το βάλεις, θα το βρεις αργότερα. Ζήτηση υπάρχει μεγάλη, προσφορά μικρή.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δλδ πιστεύεις οτι δεν γίνεται παράνομο εμπόριο οργάνων; Μπορεί και να μην γίνεται, δεν ξέρω, αλλά αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο δε νομίζω να μπορούσε να γίνει με άλλον τρόπο...σε επίπεδο επιλέγω σε ποιον θα μεταμοσχεύσω συγκεκριμένο όργανο ή σχετικά με προτεραιότητες κλπ ή στη διαθεση των διαθέσιμων οργάνων μπορεί να γίνονται πράγματα αλλα ΔΕΝ μπορώ να ξέρω και ΔΕΝ ξέρω τι παιζεται
σκεπτόμενος οτι τα όργανα δεν μπορούν να διατηρηθούν (νομίζω ΔΕΝ ξέρω) για μεγάλο διάστημα και το οτι μεταμοσχεύσεις δεν γίνονται από τον κάθε τυχαίο με χαρτί γιατρού + οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα πετύχει + τα περί ιστοσυμβατότητας κλπ το σκηνικό πιάνω ένα παιδάκι το σφαζω με συνοπτικές διαδικάσίες και πουλάω τα οργανα μου φέρνει πιο πολυ σε σενάριο ταινιας τρόμου παρά σε κάτι το εφικτο
οπως ξαναείπα γιατρός δεν είμαι και το σκεπτικό μου μπορέι να είναι εντελώς λάθος
κάποιος πιο σχετικός με το αντικέιμενο ισως μπορει να το αναλύσει
-
Φίλοι ερχόμουν τώρα από περιφερειακό από ανατολικά προς δυτικάκι είχε απίστευτο μποτιλιάρισμα στην ανηφόρα του Α. Παύλου.Όλοι σταματούσαν και κοιτούσαν στην άλλη πλευρά.
Στο αντίθετο ρέυμα, δλδ από δυτικά προς ανατολικά ένα μεγάλο άσπρο λεωφορεία του Κριεζή, ίσως λόγω βροχής είχε βγει από το δρόμο, είχε σπάσει τις μπαριέρες προς την έξω πλευρά κι ειχε έρθει κάθετα στο δρόμο. Μιλάμε οι μπαριέρες του είχαν κάνει το κάτω μέρος σουρωτήρι. Δεν το συζητάω για το κομφούζιο σε εκείνο το σημείο, η ουρά έφτανε στον κόμβο της Νεάπολης. ελπίζω να μην έπαθε κανείς τίποτα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ε πές ετσι
Η ειρωνια αλλου σε παρακαλω πολυ...!
Αυτο μου ειπαν, αυτο μετεφερα και το συγκεκριμενο ατομο που μου το ειπε το εμπιστευομαι... Δεν γνωριζω την υπαρξη του παραπανω hoax αλλα το σεναριο ειναι πληρως πραγματοποιησιμο!!Τελοσπαντων, συγνωμη για την παραπληροφοριση (αν ειναι πραγματι παραπληροφορηση!)
-
ε πές ετσι
Η ειρωνια αλλου σε παρακαλω πολυ...!
Αυτο μου ειπαν, αυτο μετεφερα και το συγκεκριμενο ατομο που μου το ειπε το εμπιστευομαι... Δεν γνωριζω την υπαρξη του παραπανω hoax αλλα το σεναριο ειναι πληρως πραγματοποιησιμο!!Τελοσπαντων, συγνωμη για την παραπληροφοριση (αν ειναι πραγματι παραπληροφορηση!)
συγνώμη για την ειρωνία ειλικρινά
αλλά την έχω ακούσει τόσες φορες αυτή την ιστορία που εχω σιχαθεί
Posts προς Θεσσαλονικείς