-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μου θύμησες τα μαγνητοφωνημένα μηνύματα της forthnet όταν περίμενα με τις ώρες στην αναμονή: Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο internet, παρακαλώ απευθυνθείτε στο site μας... )... Βέβαια, το ότι το πρόβλημα συνήθως ήταν ότι ΔΕΝ μπορούσα να μπω στο internet ήταν μικρής σημασίας λεπτομέρεια...Ελπίζω να μην πάθατε τίποτα από τα νερά...
Mια η citroen μια η 4νετ μάλλον εσύ είσαι περίεργος
Κωνσταντίνεεεεε
Κασσάνδρα είμαι. Θα τηλ. τον φύλακα να πεταχτεί να δει.
Θενξ -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μου θύμησες τα μαγνητοφωνημένα μηνύματα της forthnet όταν περίμενα με τις ώρες στην αναμονή: Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο internet, παρακαλώ απευθυνθείτε στο site μας... )... Βέβαια, το ότι το πρόβλημα συνήθως ήταν ότι ΔΕΝ μπορούσα να μπω στο internet ήταν μικρής σημασίας λεπτομέρεια...
Ελπίζω να μην πάθατε τίποτα από τα νερά...
Κωνσταντίνεεεεε
ΘενξΚαπιταλιστες...τς τς τς
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πρόσεχε τι λες, γιατί απ' ότι φαίνεται έχω την αύρα του Μητσοτάκουλα μου φαίνεται τώρα τελευταία και κάτι με ωθεί να σου ευχηθώ κάτι για το σουτζούκι σου...
ΘενξΚαπιταλιστες...τς τς τς
Μεγαλοδικηγόροι παιδάκι μου... τι να πεις... Χώρια που θα δηλώνει κάτω από το αφορολόγητο είμαι σίγουρος...
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κωνσταντίνεεεεε
Θενξchecked. Όλα καλά, κυρίως τα υπόγεια που είναι επίφοβα.
Ξεριζώθηκαν πεύκα έμαθα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ενδιαφέρον.....θα παρευρεθώ...
http://www.autobusinessreview.gr/pdf/7th AABCen.pdfΠήγες; Κάτι ενδιαφέρον/συγκλονιστικό/περίεργο; Στο site δεν υπάρχουν ακόμα τα πρακτικά.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κωνσταντίνεεεεε
Θενξchecked. Όλα καλά, κυρίως τα υπόγεια που είναι επίφοβα.
Ξεριζώθηκαν πεύκα έμαθα.
Της πουτ@νας έγινε. Σήμερα κόψαμε ένα κυπαρίσσι 9 μέτρα, που κόντευε να γκρεμίσει την καλύβα του γείτονα. Έσπασε ένας ευκάλυπτος, που έπεσε σε μια ελιά... Και λύγισαν καμιά 20ρια λεμονοκυπάρισσα. Διαλύθηκε ο κήπος του ξενοδοχείου
Τουλάχιστον δεν έπεσαν σε γύρω σπίτια. Γενικά σήμερα άκουσα πολλές περιπτώσεις ζημιών σε σπίτια και τουτου. Εντωμεταξύ χθες στο καφενείο τους έλεγα, βάλτε τα αμάξια στην παραλία όσοι δεν έχετε γκαράζ. Στ'αρχίδι@ τους. Πρέφα και τσιπουρα... Και σήμερα κάποιοι κλαίνε. -
Το καραβάνι του vivapalestina βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Για πληροφορίες επισκεφθείτε το vivapalestina.org ή καλύτερα πηγαίνετε στην παραλία και μιλήστε με τους ανθρώπους στα ασθενοφόρα με τις Αγγλικές και Παλαιστινιακές σημαίες. Στις φωτό (πολύ πρόχειρες, σόρρυ) οχήματα από Ουαλλία, Αγγλία & Ιρλανδία. -
αμα τα φορτηγά δεν έχουν μέσα όπλα και σκοπό να εξαφανίσουν κάθε ισραηλινό που θα σταθεί εμπόδιο τζάμπα βενζίνες καίνε
είχε και κάτι ιστιοφόρα
-
Είχε σήμερα κάποιον αγώνα με ιστιοφόρα; Στη Νίκης, είχε πολλά αραγμένα.
-
Σήμερα το πρωί στον περιφερειακό λόγω χαμηλής ορατότητας, είχαμε τα γνωστά alert...
'Χαμηλή Ορατότητα!'
Και μετά από λίγο κάτι που με έκανε να γελάσω πολύ...
Το πολύ επιτακτικό μήνυμα:
'ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΡΑ!!!'(Το μόνο που έλειψε ήταν να πει το μήνυμα:
Μειώστε Ταχύτητα ΤΩΡΑ, να μην σας γ...σω!!) -
Ο χρήστης BILL-3 έγραψε:
Σήμερα το πρωί στον περιφερειακό λόγω χαμηλής ορατότητας, είχαμε τα γνωστά alert...
'Χαμηλή Ορατότητα!'
Και μετά από λίγο κάτι που με έκανε να γελάσω πολύ...
Το πολύ επιτακτικό μήνυμα:
'ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΡΑ!!!'(Το μόνο που έλειψε ήταν να πει το μήνυμα:
Μειώστε Ταχύτητα ΤΩΡΑ, να μην σας γα...σω!!)Παντως τα μηνυματα και ενημερωμενα και χρησιμα ειναι.
-
Σ'αυτό συμφωνούμε απόλυτα...
Το συγκεκριμένο πρώτη φορά το είδα όμως και ήταν κορυφαίο!!
-
αυτοι οι ηλεκτρονικοι πινακες υπο την παρουσα μορφη/υλοποιηση ειναι πεταμενα λεφτα! Δλδ, σκασαμε δεν ξερω και γω ποσα χιλιαρικα για να μας λεει 'φορατε ζωνες', 'το οριο ειναι 90', 'ολισθηρο οδοστρωμα'...
Δεν ξερω... αυτα τα βλεπω και μονος μου... δεν χρειαζομαι την ταμπελα! Απο τους πινακες αυτους περιμενω να δω αυτο που ΔΕΝ ξερω!
Anyways, πιστευω να αξιοποιηθουν καλυτερα στο μελλον... αν ποιο χρησιμο θα ηταν μια υλοποιηση για TMC να λαμβανουμε στα SATNAV.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Παντως τα μηνυματα και ενημερωμενα και χρησιμα ειναι.
Μμμμ... δεν ξέρω... κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι...
Πχ, το μήνυμα για τη χαμηλή ορατότητα ως αστείο το βλέπω, μιας και το βλέπουμε ότι έχει χαμηλή ορατότητα και εν πάσει περιπτώσει, εάν η ορατότητα είναι αρκετά καλή για να το δούμε από μακριά, ε, μάλλον είναι αρκετά καλή και για οδήγηση...
Επίσης, στο ρεύμα προς ανατολικά, η πινακίδα είναι ΜΕΤΑ το σημείο που συνήθως φρακάρει (στο Παπαγεωργίου), άρα δεν βοηθάει πολύ αν περνάς από κάτω της με 0,0003 χαω...
Άλλες φορές βέβαια βοηθάνε... όταν πχ σου λέει ότι 2 χλμ πιο κάτω έχει μποτιλιάρισμα.... Αλλά αν είσαι στο Παπαγεωργίου και σου λέει ότι στον κόμβο Τριανδρίας έχει κίνηση και θέλεις να πας Καλαμαριά, τι ακριβώς να κάνεις;;;; Απλά θα τη φας...
Πιο λογικό θα ήταν να βρίσκονται πριν την είσοδο στον Περιφερειακό (πχ στο Δερβένι)...
-
Αν και το έχεις το δίκιο σου Corsair μου, θαρρώ πως ορισμένες φορές τα μηνύματα είναι άκρως κατατοπιστικά και κινούνται προς την κατεύθυνση που λες...
π.χ: Χθες το απόγευμα διάβαζα: Αναμείνατε μεγάλες καθυστερήσεις μετά την Ευκαρπία.
Χαλασμένος σηματοδότης στην διασταύρωση της Μακρυγιάννη.
κλπ, κλπ.Και άλλα πολλά αντίστοιχα που κατά καιρούς έχουμε δει...
'Ακινητοποιημένο όχημα στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος...'
'Κλειστή λωρίδα, λόγω έργων, κλπ..'Εdit: Συμφωνούμε με το post του markvag...
-
Εχετε δικιο Μαρκο και Κορσα εδω στον Περιφερειακό όταν έχει κίνηση αντι να σου λέει 'μποτιλιάρισμα σε 3 χλμ σου λέει', 'κίνηση πιο κατω κλειδώστε το και πάρτε το ελικόπτερο' και άλλα τετοια χρήσιμα. Εννοείται οτι χτες που χιόνιζε μας ευχόταν 'καλώς ήρθε το πρώτο χιόνι' και όχι 'ολισθηρό οδόστρωμα προσοχή, διεξάγεται αποπαγοποίηση'.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
καλώς ήρθε το πρώτο χιόνι'Πλάκα κάνεις...
-
Ο χρήστης BILL-3 έγραψε:
καλώς ήρθε το πρώτο χιόνι'
Πλάκα κάνεις...
-
Tρόμαξα...
Posts προς Θεσσαλονικείς