-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
αυτην την στροφή πιο τη σχεδίασε έτσι:Ο Herman Tilke;
ΙΜΟ σε τέτοια στενά δεν έχει ιδιαίτερη αξία η ποδηλατολωρίδα. Έτσι κι αλλιώς τα αυτοκίνητα με 20-30 πάνε εκεί, δεν είναι σαν τους μεγάλους οδικούς άξονες. -
Το parking του νέου Δημαρχείου δεν είναι ακόμα ανοικτό για το κοινό. Υπάρχει ωστόσο μία σπουδαία εξέλιξη: άρχισε να λειτουργεί το ρολόι του Δημαρχείου, δείχνει μάλιστα τη σωστή ώρα!
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Το parking του νέου Δημαρχείου δεν είναι ακόμα ανοικτό για το κοινό. Υπάρχει ωστόσο μία σπουδαία εξέλιξη: άρχισε να λειτουργεί το ρολόι του Δημαρχείου, δείχνει μάλιστα τη σωστή ώρα!θα το ρυθμισε φαινεται και το μεγαλο μυαλο που επαναπρογραμματισε τα φαναρια της παραλιακης....
-
Μπορει να μου θυμισει καποιος πως λεγεται και που ειναι το εστιατοριο στο Πανοραμα που ψηνονται τα κρεατικα στην πυροπλακα?προσφατες εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα το ρυθμισε φαινεται και το μεγαλο μυαλο που επαναπρογραμματισε τα φαναρια της παραλιακης....Σε μπλοκάρουν για να μη μαζεύονται όλοι στην Ανθέων.
Τελικά είναι χειρότερα; -
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Μπορει να μου θυμισει καποιος πως λεγεται και που ειναι το εστιατοριο στο Πανοραμα που ψηνονται τα κρεατικα στην πυροπλακα?προσφατες εντυπωσεις?Δίπλα από την Εθνική Τράπεζα στα αριστερά μετά το Αστυνομικό Τμήμα, λέγεται El Toro, είναι πολύ φαντεζί το 1,5-3 λεπτο που ψήνεις αλλά μη σνομπάρεις και τις κανονικές μερίδες που έχει και είναι αρκετά μεγάλες.
@leonp
Πάλι κολλάει η Ανθέων, αν και τις τελευταίες μέρες η παρουσία Τροχαίων στην πόλη στις δύσκολες διασταυρώσεις είναι φανερή. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
θα το ρυθμισε φαινεται και το μεγαλο μυαλο που επαναπρογραμματισε τα φαναρια της παραλιακης....
Σε μπλοκάρουν για να μη μαζεύονται όλοι στην Ανθέων.
Τελικά είναι χειρότερα;πρωτα απο ολα πλεον σε πιανουν σχεδον ΟΛΑ τα φαναρια και κατα δευτερων ειναι θεμα χρονου να γινει ατυχημα μπροστα στο μακεδονια παλλας....
-
Αν δεν στρίβουν με τις πάντες τα διάφορα μικρομεσαία με πολλαπλούς συνδέσμους, ειδικά σε 1.8 κινητήρες...δεν θα γίνει ατύχημα!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα το ρυθμισε φαινεται και το μεγαλο μυαλο που επαναπρογραμματισε τα φαναρια της παραλιακης....
Σε μπλοκάρουν για να μη μαζεύονται όλοι στην Ανθέων.
Τελικά είναι χειρότερα;πρωτα απο ολα πλεον σε πιανουν σχεδον ΟΛΑ τα φαναρια και κατα δευτερων ειναι θεμα χρονου να γινει ατυχημα μπροστα στο μακεδονια παλλας....
δεν ηταν ρυθμισμενα σε πρασινο 60χλμ/ω?
τελευταια που περασα με τετοια ταχυτητα εφτασα μεχρι Ανθεων ανετα, Κυριακη κατα τις 7:30 το απογευμα
αν θες να πηγαινεις με αρκετα παραπανω τοτε εισαι φρενα-εκκινηση,
το κανα παλια πριν μυριστω το πρασινο 60 και ηταν τζαμπα ταλαιπωρια
ατυχηματα γινοταν παντα εκει, ολοι πανε με γραμμες
-
αν πιασετε την ιδανικη ταχυτητα V δε θα χετε κανενα προβλημα..
-
Mε αυτήν πάει ο τράγος?
-
Δεν περνιέται πλέον με 60 η παραλιακή. Από πράσινο Λευκού Πύργου, σταματάς σίγουρα στο φανάρι της πεζογέφυρας. Και έχει πλάκα να βλέπεις 10-15 αυτοκίνητα μπροστά σου σε κάθε φανάρι σταματημένα, μια και η Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει πολλή θέα μπροστά. Η Ανθέων φυσικά πάλι πήχτρα!
Ρυθμίστηκε μάλλον χτες το φανάρι στην Κατσιμίδη και δεν μπλοκάρει στο Παπάφειο. Δεν ξέρω τι γίνεται στη Λαμπράκη όμως.
@kon5
Ο τράγος έβγαινε από φανάρι Καραϊσκάκη από στάση και προλάβαινε το φανάρι της Καλλιδοπούλου. Σκέψου ταχύτητα που χρειάζεται. -
-
Οι κόκκινες πλάκες αντιστοιχούν στον ποδηλατόδρομο (λογικά..) ...
Η σκιά είναι από το περίπτερο απέναντι από το Γ.Γεννηματάς. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο ποδηλατόδρομος συνεχίζει με το ίδιο πλάτος μπροστά από το περίπτερο το οποίο περίπτερο καλύπτει το υπόλοιπο πεζοδρόμιο ... Και οι πεζοί προφανώς θα πετάνε ...!
-
Μήπως να μη δίναμε τις πληροφορίες για το περίπτερο σε δημόσιο forum;
-
-
Γιατί βρε τι έχει το συγκεκριμένο; Επειδή κάηκε μερικές φορές λέτε ή, εγώ η αθώα περιστερά, αγνοώ κάποια κρίσιμη λεπτομέρεια;
-
Ποιο κάηκε βρε? Το περίπτερο που είπα? Πότε? Είχε καεί πιο κάτω ένα από την πλευρά του Γεννηματάς, μήπως το μπερδεύεις με εκείνο..? Και στην ανάρτησή μου δεν νομίζω να είπα κάτι κακό για το περίπτερο...
-
Το μπέρδεψα με αυτό που είναι λίγο πιο κάτω από την είσοδο της Φιλοσοφικής και που είχε καεί πέρυσι το Δεκέμβρη.....
-
Όχι όχι, εκείνο έχει φτιαχτεί ξανά . Ήταν μιας γιαγιάς και την βοήθησαν να το ξαναφτιάξει αναρχικοί στην ιδεολογία όμως, όχι σαν τα καλόπαιδα που σπάνε τα πάντα(...).
Posts προς Θεσσαλονικείς