-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
φέρτε τον εδώ να οδηγήσει να καλμάρει(άσε που θέλώ να πιώ καφέ δε βρίσκώ )
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην πίνεις πολύ καφέ πειράζει τα νεύραΔΕΝ πίνω καφέ, ΠΟΤΕ!!!! Με πειράζει στο στομάχι ακόμα και η μυρωδιά του!
φέρτε τον εδώ να οδηγήσει να καλμάρει
(**άσε που να θέλει να πιει και καφέ δε θα βρίσκει **)
Παράδεισος!!!!! Κλείνω εισητήρια!!!!
Άσχετο, σήμερα έπρεπε να γίνει επειγόντως μία δουλειά στην τράπεζα και δεν υπήρχε κανένας να πάει. Σημειωτέον, για να πάς από τη δουλειά στην τράπεζα πρέπει να διασχίσεις έναν ωραίο επαρχιακό καμμιά 15-20χλμ με στροφές (σε αρκετά σημεία με φρεσκοστρωμένη άσφαλτο πλέον), ο οποίος λόγω της ημέρας δεν προβλέπονταν να έχει κίνηση...
Έχοντας να διαλέξω μεταξύ αυτής της κουραστικής διαδρομής (ξέρετε τώρα... έρημος επαρχιακός δρόμος με στροφές... πφ... χάλια... ) και μίας βαρετής ώρας στο γραφείο, καταλαβαίνετε ότι με μισή καρδιά είπα 'Ωχχ... εντάξει μωρέ... πάω εγώ... '
Γύρισα πολύ γρήγορα όμως...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΔΕΝ πίνω καφέ, ΠΟΤΕ!!!! Με πειράζει στο στομάχι ακόμα και η μυρωδιά του!Ούτε εγώ πίνω καφέ, αλλά μου αρέσει πολύ η μυρωδιά του.
-
coffee addicted
-
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πλακωθούμε σε ξεχωριστό θέμα οι αντικαφιστές με τους καφιστές. Ξέρετε, να βριστούνε μάνες κλπ.
-
Mα τί καμμένος παπάς
Ρε τράγο θα σε δούμε σε καμιά συνάντηση?
-
Αν δεν βρούμε ποιος έρχεται και γεμίζει με ΜΠΙτονάκι βεντζίνη το κλιό, όχι.
Υ.Γ. Σοβαρά τώρα, αν θέλετε Πέμπτη απόγευμα.
-
Παρασκευή?
Καλά περίμενε να βγάλουμε άκρη τώρα -
Πηγαινοντας για Σινδο βλεπω τις περισσοτερες διαφημιστικες πινακιδες σπασμενες/κομμενες κλπ.
ξερουμε κατι για τα αιτια ; -
Λοιπόν, πρόσεξα ότι στην Αγ. Δημητρίου τουλάχιστον, όπου είχαμε την αντικατάσταση των κολονακίων που οριοθετούσαν τους ποδηλατόδρομους, από τα μεγαλύτερα αλλά χαμηλότερα πλαίσια μαυρου πλαστικού, υπήρξε μια εξέλιξη.
Τα τελευταία επέτρεπαν τα αυτοκίνητα να τα καβαλάνε και να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο. Έχει όμως αρχίσει η τοποθέτηση κανονικών σιδερενιων κολονακιων στο πεζοδρόμιο κάνοντας αδύνατη την αναβαση του αυτοκινήτου σε αυτό. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πλακωθούμε σε ξεχωριστό θέμα οι αντικαφιστές με τους καφιστές. Ξέρετε, να βριστούνε μάνες κλπ.Μπα, όταν πίνει ο άλλος καφέ δίπλα μου δεν επηρεάζεται η υγεία μου.
Αν δεν βρούμε ποιος έρχεται και γεμίζει με ΜΠΙτονάκι βεντζίνη το κλιό, όχι.
Πρόσεξε μην τυχόν αντί να στο γεμίσει, το περιλούσει με βενζίνη!
-
Χάρη θα του κάνει
-
Ντατς τρου.
Ζορζ, δεν έχεις δει άνθρωπο να επηρεάζεται πραγματικά από καφεϊνη. Μην το πας μόνο στο τσιγάρο, εδώ υπάρχει θέμα που μαλώσαμε για κολωνάκια σε αίθουσα αναμονής. Τα Γερμανικά όμως ήταν καλύτερα, ό,τι και να λέμε.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:hmmm:coffee addicted
Καϋμένε μου... σε λυπάται η ψυχή μου...
@φανκυπαπά: Εγώ πρέπει να βρω ποιος είναι αυτός που μου μηδενίζει τον μερικό χιλιομετρητή στη Νίτσα, γιατί τις προάλλες τον βρήκα στο μηδέν, ενώ είχα κάνει περίπου μισό ρεζερβουάρ... Κωλοηλεκτρονικά!!!
Αν μηδενίσει βέβαια και ο ολικός δεν θα έχω τόσο πρόβλημα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
:hmmm:
coffee addicted
Καϋμένε μου... σε λυπάται η ψυχή μου...
Άστα αυτά παντρεμένε εγκάθετε . Επειδή δεν έχετε χρόνο εσείς οι είλωτες να απολαύσετε με την ηρεμία σας ένα καφεδάκι ψάχνετε χίλιες δύο δικαιολογίες
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άστα αυτά παντρεμένε εγκάθετε . Επειδή δεν έχετε χρόνο εσείς οι είλωτες να απολαύσετε με την ηρεμία σας ένα καφεδάκι ψάχνετε χίλιες δύο δικαιολογίεςα) ΠΟΤΕ στη ζωή μου δεν ήπια καφέ, εκτός από μία φορά που κόντεψε να μου βγάλει το μέσα έξω...
β) Απολαμβάνουμε με ηρεμία άλλα πράγματα ΑΦΟΥ κοιμηθεί το μωρό.
γ) Μέχρι να κοιμηθεί το μωρό απολαμβάνουμε οικογενειακή ζωή και γυμναστική (τρέξιμο )...
δ) Δεν έχω τίποτα να βάλω, αλλά μία θέση δεν είναι πλήρης αν δεν έχει τουλάχιστον 4 σημεία! -
1-2 καφεδάκια την ημέρα μια χαρά είναι...
Όχι βέβαια φραπέ και νες. Πέρασαν εκείνες οι εποχές της αθωότητας
Και εννοείται ότι το πρωί μια χαρά ξυπνάς χωρίς καφέ, εκτός αν πίνεις 4 ή 6 ή 8 καφέδες την ημέρα οπότε τον χρειάζεσαι συνέχεια.
Το θέμα γίνεται σιγά σιγά
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Το θέμα γίνεται σιγά σιγά
Α όλα και όλα αδελφέ.
Posts προς Θεσσαλλλονικείς και να μην έχει καφεδιά δεν γίνεται -
Εδώ άλλοι είναι Θεσσαλονικείς και δεν πίνουν καθόλου καφέ...
Πλάκα με κάνεις;
Posts προς Θεσσαλονικείς