-
Ναι, νομίζω οι περισσότεροι ποδηλατόδρομοι είναι διπλής κατευθύνσεως....
-
-
-
διπλής κατεύθυνσης
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
διπλής κατεύθυνσηςστο τελος με τοσα ποδηλατα σε αυτους τους ποδηλατοδρομους θα χρειαστει να βαλουμε και μινι φαναρια....
ΓΙΑ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ
-
- σταντάκια για φραπεδιά
Πλάκα πλάκα έχω δει αρκετούς με ποδήλατα. Μακάρι να αυξηθούν
-
Εγώ ψάχνω να βρω τιμή στην Ελλάδα για ένα μικρό ποδήλατο που είδα στην Ισπανία και μου άρεσε. Έσπαγε στην μέση και το κουβαλούσες άνετα σε ένα λεωφορείο (η ανηφόρα μέχρι το Επταπύργιο είναι δύσκολη...). 159€ έκανε εκεί που το είδα στην Ισπανία αλλά δεν είδα καμία άλλη πληροφορία. Γνωρίζει κανείς τίποτα??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
διπλής κατεύθυνσης
στο τελος με τοσα ποδηλατα σε αυτους τους ποδηλατοδρομους θα χρειαστει να βαλουμε και μινι φαναρια....
ΓΙΑ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ
... Θα παρκάρουν δε στην άκρη του δρόμου και έτσι θα δούμε τους δημοτικούς αστυνομικούς να κυνηγάνε ... ποδήλατα!
Εκείνο που θα ήθελα σαν επόμενο έργο ... να βάλουν υπόστεγα πάνω απο τους ποδηλατόδρομους για σκιά και προστασία απο τη βροχή!
-
τρελη γλιτσα χθεσ το βραδυ κατα τις 4.30 το βραδυ οταν αρχισε να ψιχαλιζει, οι δρομοι μας ξεφτιλιζουν οτι λαστιχο και να υπαρχει πανω στο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τρελη γλιτσα χθεσ το βραδυ κατα τις 4.30 το βραδυ οταν αρχισε να ψιχαλιζει, οι δρομοι μας ξεφτιλιζουν οτι λαστιχο και να υπαρχει πανω στο αυτοκινητο!Δοκιμασε Saver και θα σωθεις
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εγώ ψάχνω να βρω τιμή στην Ελλάδα για ένα μικρό ποδήλατο που είδα στην Ισπανία και μου άρεσε. Έσπαγε στην μέση και το κουβαλούσες άνετα σε ένα λεωφορείο (η ανηφόρα μέχρι το Επταπύργιο είναι δύσκολη...). 159€ έκανε εκεί που το είδα στην Ισπανία αλλά δεν είδα καμία άλλη πληροφορία. Γνωρίζει κανείς τίποτα??Μάλλον τα Dahon θα λές..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τρελη γλιτσα χθεσ το βραδυ κατα τις 4.30 το βραδυ οταν αρχισε να ψιχαλιζει, οι δρομοι μας ξεφτιλιζουν οτι λαστιχο και να υπαρχει πανω στο αυτοκινητο!
Δοκιμασε Saver και θα σωθεις
τοτε σωσον κυριε τον λαον σου...
υγ.επειδη τα φορεσαν μερικες φατσες εδω μεσα και κανουν προπαγανδα δε σημαινει οτι τρωμε κουτοχορτο...γιαυτο ΚΚΕ
-
@tsoufff
thanks αν και οι τιμές δεν με τρέλαναν!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
η καλυτερη λυση δεν ειναι να πεζοδρομηθει το κεντρο..αλλα να πεζοδρομηθουν οι γυρω δρομοι!!ωστε κανεις να μην μπορει να μπει στο κεντρο κ οι κατοικοι του κεντρου να κανουν γυρους μονοι τους ανενοχλητοι!!κ να σταθμευουν οπου θελησουν!
Όλοι ξέρουμε ότι όποιοσδήποτε μπορεί να μπει σε ένα πεζόδρομο. Η μόνη αποτελεσματική και μακροπρόθεσμα βιώσιμη λύση είναι να ξαναχτίσουμε τα βυζαντινά τείχη, και χωρίς πύλες αυτή τη φορά!
Και snipers ανά 15 μέτρα πάνω στα τείχη για να μην μπαίνουν ιδέες σε μερικούς...
BTW, σήμερα το πρωί απόλαυση ο περιφερειακός... εγώ και άλλοι 4-5 ταλαίπωροι που δουλεύουμε εκτός ήμασταν μόνο... ΜΩΤ κάπου στα 100-110...
-
Σωστός, κι εγώ κατέβηκα με το αμάξι και πάρκαρα μπροστά στο Social(μέγας κάγκουρας), ψυχή δεν υπήρχε, αλλά 1.75 ο καφές ως τις 11.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σωστός, κι εγώ κατέβηκα με το αμάξι και πάρκαρα μπροστά στο Social(μέγας κάγκουρας), ψυχή δεν υπήρχε, αλλά 1.75 ο καφές ως τις 11.ΥΓ
Η Φ/Γ 'Σπέτσες' F-453 στο λιμάνι μας. -
Πως είναι δυνατό ρε γμτ να καταφέρνουμε 10 αυτοκίνητα σε δρόμο με 3 λωρίδες να δημιουργούμε κίνηση...
Απάντηση: Φορτηγό που κινείται με 50 στη δεξιά λωρίδα => Φορτηγό που κινείται με 51 στη μεσαία => 8 αυτοκίνητα με 52 στην αριστερή και κανένας πούστης να μην πατάει γκάζι να περάσει για ν' ανοίξει ο δρόμος!!!!! Και φυσικά κανένας να μην κάνει δεξιά όταν επιτέλους τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας και περάσει...
Δεν μιλάω για αυτοκινητιστική παιδεία, μιλάω για κοινή λογική!
-
Μην πίνεις πολύ καφέ πειράζει τα νεύρα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην πίνεις πολύ καφέ πειράζει τα νεύρα+1
-
φέρτε τον εδώ να οδηγήσει να καλμάρει
(άσε που να θέλει να πιει και καφέ δε θα βρίσκει )
Posts προς Θεσσαλονικείς