-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νοιάστηκε κάποιος για τους χώρους στάθμευσης της πόλης και δεν πήρα πρέφα; Δημαρχείο χρειαζόταν η Θεσσαλονίκη...Αφού μόλις χτιστεί και πάνε όλες οι υπηρεσίες του Δήμου εκεί, θα δεις, η πόλη θα ανασάνει...Κάτι άκουσα ότι θα μετονομαστεί σε Παρίσι της Ν.Α. Ευρώπης...
Ε, σωστά! Πρέπει ο θρόνος του Πρίγκηπα της Θεσσαλονίκης να στεγάζεται σε ένα κτήριο της προκοπής...
Σε μεταφέρω εδώ γιατί το θέμα είναι άλλο!
Από το Βονιφάτιο τον Μομφερατικό υπήρχε έντονη η ανάγκη στους κατοίκους της πόλης για νέο δημαρχείο. Ιστορικοί επιβεβαιώνουν ότι η έλλειψη ενός καλού δημαρχείου, σε περισσότερη ανοιχτωσιά και πιο κοντά στην avant-garde περιοχή της πόλης, ήταν αυτή που εμπόδισε τη μεταφορά της πρωτεύουσας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στην Θεσσαλονίκη.
Δεν φταίνει οι Αθηναίοι δηλάδή;
-
Τότε δεν υπήρχε Αθήνα, φίλε μου...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τότε δεν υπήρχε Αθήνα, φίλε μου...ειναι ψεμα...νομιζω οτι υπηρχε μια αναφορα σε ιστορικες πηγες..
το δημαρχειο μας μαρανε...εδω φευγει ο σαλπιγγιδης...
-
Τώρα που είπαμε Σαλπιγγίδης, τι προβλέπεται να γίνει με την Περιφερειακή; Ασφαλτόστρωση πλήρης φέτος το καλοκαίρι ή μόνο δυτικότερα του Καυτατζογλείου;
Το Παπαγεωργίου πάντως έχει γίνει ωραίο σημείο πλέον...
-
Θεωρητικά θα ασφαλτοστρωθεί όλη η Περιφερειακή...να δούμε πόσο θα κρατήσει η 'καινούργια' άσφαλτος.
Υ.Γ Έφυγε διακοπές ο άλλο και έπιασες το PC στα χέρια σου -
Πάντως οι καραμπόλες δεν μειώθηκαν μετά την ασφαλτόστρωση στην ανηφόρα του Παπαγεωργίου... Έχω δει 3-4 μέσα στη βδόμάδα (όλες φυσικά στην αριστερή λωρίδα) δηλαδή κάπου στο μέσο όρο... Πάντως αν και πάντα η πρώτη μου αντίδραση είναι να χλευάσω τους ηλίθιους που την πατάνε πάντα σ' εκείνο το σημείο, μετά σκέφτομαι πως στατιστικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πάθω κι εγώ εκεί...
-
Ο χρήστης alkoolouxos έγραψε:
Πάντως οι καραμπόλες δεν μειώθηκαν μετά την ασφαλτόστρωση στην ανηφόρα του Παπαγεωργίου...A...περίμενες να μειωθούν τα ατυχήματα και η μ@@@@α των οδηγών; Εγώ χάρηκα γιατί πλέον καταλαβαίνεις ότι το όχημα δεν πρόκειται να σου φύγει από τα χέρια με εκείνα τα λούκια στο δρόμο... Επίσης, γλιτώνουμε τον εκκωφαντικό θόρυβο κύλισης σε εκείνο το σημείο. Για να αποφύγουμε τα ατυχήματα σε εκείνο το σημείο, πρέπει να έχουμε ελικόπτερο της αστυνομίας (ή του Παλαιοκώστα) σαν μπαμπούλας...;
-
abc
-
News from the war: Άλλη μια μέρα οι Θεσσαλονικείς επισκέφτηκαν την Χαλκιδική...
-
Οι Sunday drivers θα ξαναχτυπήσουν ΚΑΙ σήμερα....το χειρότερο για μια ακόμα φορά θα είναι η επιστροφή όλων αυτών σήμερα το απόγευμα....Highway to Hell που λέει και το τραγούδι....
-
Είχαμε και μια χαρά φουρνιά Saturday drivers χθες! Όσοι κατέβουν, ας το κόψουν από παράδρομο Καλλικράτειας, γιατί η τεράστια κατηφορο-ανηφόρα δεν παλεύεται με τίποτα...
-
Να οδηγούσαν και μερικοί από αυτούς! Και όλοι να μην πάθαιναν το κλασικό αμόκ 'πάμε με 80 όλοι, τι να κάνω για να ξέχωρίσω; Θα αλλάζω λωρίδες χωρίς φλας και θα κολλάω στο μπροστινό μου για να φρενάρει και να γονατίζω τα μακφέρσον'!
-
Να οδηγούν τουλάχιστον στην λωρίδα τους και όχι στην μεσή δεξιάς και αριστερής με 60χλμ
A να φοράνε και καμιά ζώνη....
Υ.Γ Και ο παράδρομος την Καλλικράτειας δεν είναι λύση, άλλη σκοτώστρα και εκείνη, άσφαλτος γυαλί, τυφλές στροφές με ανάποδες κλίσεις και βέβαια η χαρούμενη φουρνιά οδηγών πάνε κομμάτια και έχουν κατεβάσει και καμια 10αρια μπύρες ( μισόλιτρες εννοείται ).
Και ακόμα δεν μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι. -
για τον παράδρομο: ενώ είναι δύο κατευθύνσεων, οι βιαστικοί νομίζουν ότι είναι δυο λωρίδες και μιας κατεύθυνσης, για αυτό προσοχή αν κινείστε ανάποδα από τον πολύ κόσμο.
Χθες Subaru M80, Passat και μια Corolla πήγαιναν 110-120 στην αντίθετη λωρίδα για κάνα 3-4 λεπτά.
Όσο για την άσφαλτο-γυαλί... Να χαρούμε και εμείς με τα προσθιοκίνητα!
-
Σωστός ο Νάσος αλλά η κατάσταση έτσι έχει...και βασικά κάθε πέρσι και καλύτερα.
Όσο για την χαρά των προσθιοκίνητων....πολλές φορές καταλήγει σε ατυχήματα αρκετά σοβαρά μάλιστα.
Nissan Sunny με 8 άτομα στοιβαγμένα έχετε δεί? Εγώ είδα χτές...Καλά εννοείται οτι κανένας δεν φόραγε ζώνη -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σωστός ο Νάσος αλλά η κατάσταση έτσι έχει...και βασικά κάθε πέρσι και καλύτερα.Λογικά σε λίγα χρόνια πάντως θα αρχίσει να αναστρέφεται η κατάσταση. Τί να πω ρε γμτ;;;; Πολλή ταλαιπωρία για ένα μπανάκι, ακόμα μεγαλύτερη για να βγεις το βράδυ Καλλιθέα
-
Δεύτερο πόδι,μέσω Πολυγύρου
Δύο φορές όλες κι όλες μέχρι σήμερα,έτυχα σε μποτιλιάρισμα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεύτερο πόδι,μέσω ΠολυγύρουΔύο φορές όλες κι όλες μέχρι σήμερα,έτυχα σε μποτιλιάρισμα
Πήγα προχθες για Ουρανούπολη απο τον καινουριο τον δρόμο και έβλεπα αυτοκίνητο καθε 5-10 λεπτά!!! Ασε που η διαδρομή δεν παίζεται. Αν δεν περνούσε και σε 2 σημεία μεσα απο χωριά...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεύτερο πόδι,μέσω Πολυγύρου
Δύο φορές όλες κι όλες μέχρι σήμερα,έτυχα σε μποτιλιάρισμα
Πήγα προχθες για Ουρανούπολη απο τον καινουριο τον δρόμο και έβλεπα αυτοκίνητο καθε 5-10 λεπτά!!! Ασε που η διαδρομή δεν παίζεται. Αν δεν περνούσε και σε 2 σημεία μεσα απο χωριά...
Μπορείς άμα θέλεις,να περπατήσεις και τίς ασφάλτινες Ε.Δ. τού ΔΕΘ,να σταματήσεις για καφεδάκι σε Αρναία ή Πολύγυρο (μιλάμε για δροσιά μέσα στο κατακαλόκαιρο),αρκεί να είσαι αποφασισμένος για λίγα παραπάνω χιλιόμετρα
Και το δεύτερο πόδι,είναι έτη φωτός μπροστά -
Συμφωνώ αλλά αρχίζει να γεμίζει και αυτό...
Ελπίζω να μην ζήσουμε οι φανατικοί του ( εδώ και χρόνια το επισκέπτομαι ) στιγμές 'Καλιθέας' και στο δεύτερο πόδι.....
Posts προς Θεσσαλονικείς