-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Δεν έχω διαμορφωμένη άποψη για τα σύγχρονα αστικά της Θεσσαλονίκης,
ο,τιδήποτε αυτόματο με αφήνει αδιάφορο. Από ακουστικής άποψης τα
Σκάνια κάτι λένε και τα τελευταία Β10Μ παραπέμπουν με τον ήχο τους σε
ωραίες εποχές που όμως πέρασαν. Τα αγαπημένα μου αστικά στη
Θεσσαλονίκη ήταν τα 'ΝΑΡ', Β10Μ MarkIII, 12μετρα με 6άρι μηχανικό
κιβώτιο, που ανέβαιναν στο Πανόραμα αρχές δεκαετίας 90. Πόρωση... Που
να είχαν και 12άρι κιβώτιο!@χριστάρα73: τι εννοείς;
Η πλάκα πήγαινε στον Τσαρδα λάθος σβησιμο. Είναι ικανοί να τα ανακατασκευάσουνε τα παλιά και να τα ρίξουν στην κυκλοφορία όπως είχε γίνει κάποτε με κάποια αστικά που ήταν στην γραμμή 30. Μετά από λίγο καιρό το πάτωμα είχε ανοίξει στην μέση και σχεδόν έβλεπες τον δρόμο. Μιλάω για αρκετά χρόνια πίσω.
-
το Casa φέτος έχει απαίσιο κόσμο.
καμιά σχέση με ότι γινόνταν τα προηγούμενα έτη
-
Για πρωτοχρονια νομιζω οτι η αποκαλυψη φετος ηταν το kitsen που ειχε πολυ ωραιο κοσμο και ηταν ασφυκτικα γεματο μεχρι τις 5 που εκατσα
-
Perasa από το Λιμάνι χθες κατα τις 12 αλλά να σασ πω την αλήθεια δεν με εντυπωσιασε ουτε ο κοσμος του αλλά ουτε το μαγαζι
-
Τsardas, ο republic δεν είχε πάρτυ εκεί; Πέρασα κατά τις 5 να δω κάτι φίλες .
doom1983, κατά τις 3 που πήγα εγώ είχε πολύ καλό κόσμο.
Βάζει πολύ καλή μουσική γενικά, αλλά όταν ήρθε ο Κανάκης κατά τις 5, μας ψιλογείωσε, γιατί το γύρισε σε beatια. Είδε ότι ξενερώσαμε, έβαλε ροκιές, και μετά στις 7 ξανά beat, οπότε και την κάναμε.
-
Μπελεροβιος drdino;
-
Όχι τόσο, περισσότερο Αερόβιος (σαν μικρόβιο ακούστηκε αυτό ), αλλά πηγαίνω 5-6 φορές τον μήνα με κάτι γνωστές μου.
Αλλά σε σχέση με το goldfish, πολύ καλύτερο πιστεύω...
-
Ρωταω επειδη τα τελευταια 18 (περιπου) χρονια πηγαινω εκει (οχι ομως τωρα τελευταια), κατα περιοδους καθημερινα με πολλα μπουκαλια στο ενεργητικο μου
-
Α, μάλιστα. Ποιο μέρος έχτισες εσύ;
Ωραία είναι, το αποφεύγω βέβαια σαββατόβραδα, γιατί δεν δίνουν ρεξόνα στην είσοδο.
Αλλά μαζεύει ωραίες γυναίκες...
-
Σπεσιαλιτε μου ηταν να πηγαινω ΣΚ για εναν καφε στις 3-4 και να φευγω στις 9 μπουσουλωντας
Αλλα οντως λεει να πας μονο οταν εισαι φρη γι'αυτο και πλεον παω σπανια
-
Ναι, δεν λέει...μια φορά πήγα συνοδευόμενος, και έφαγα παντοφλιές...
-
Που είναι αυτό το Bel Air;
Το kitchen bar είναι και για καφέ ή μόνο για φαγητό; Έχει θέα προς το λιμάνι; -
Το Γκολντφισ κατα τις 2 που περασα,μετα το λιμάνι δεν είχε τιποτα αξιολογο.Μετα κατευθύνθηκα για Σαρκ στην Σοφουλη αλλά και εκει φεν έπαιζε κάτι.Τελικα στις 4 περασα από το κρεβατάκι μου όπου έκατσα μέχρι τις 9
φίλε Dirdino το λιμάνι είχε μεγαλο σε ηλικια κόσμο,μέσος όρος τα 30 και κατι μέχρι τις 01.30 που ήμουν για αυτό και δεν μου άρεσε (εγω είμαι 23)
Κοράλι παιζει κατάσταση το χειμωνα?Γιατι μονο καλοκαιρι πηγαινω ,
Πάντως είναι οξύμωρο οτι το κοράλι μια τρυπα είναι γεματο πάντα και το διπλανο ωραιο μαγαζι και πάντα άδειο
Αυτοι που έχουν το Κοράλι έχουν και το Γκολνφις? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Που είναι αυτό το Bel Air;
Το kitchen bar είναι και για καφέ ή μόνο για φαγητό; Έχει θέα προς το λιμάνι;To bel air είναι δίπλα στο goldfish, στην Βογατσικού.
Το kitchen bar είναι για καφέ-ποτό-φαγητό. Είναι μέσα στο λιμάνι και έχει θέα στην θάλασσα.
Το Γκολντφισ κατα τις 2 που περασα,μετα το λιμάνι δεν είχε τιποτα αξιολογο.Μετα κατευθύνθηκα για Σαρκ στην Σοφουλη αλλά και εκει φεν έπαιζε κάτι.Τελικα στις 4 περασα από το κρεβατάκι μου όπου έκατσα μέχρι τις 9
φίλε Dirdino το λιμάνι είχε μεγαλο σε ηλικια κόσμο,μέσος όρος τα 30 και κατι μέχρι τις 01.30 που ήμουν για αυτό και δεν μου άρεσε (εγω είμαι 23)
Κοράλι παιζει κατάσταση το χειμωνα?Γιατι μονο καλοκαιρι πηγαινω ,
Πάντως είναι οξύμωρο οτι το κοράλι μια τρυπα είναι γεματο πάντα και το διπλανο ωραιο μαγαζι και πάντα άδειο
Αυτοι που έχουν το Κοράλι έχουν και το Γκολνφις?Στο σαρκ είχε και χορό ο σύλλογος αποφοίτων του ανατόλια, αλλά φυσικά και δεν πήγα, αν και είχα μια πρόσκληση. Κρεβατάκι είναι ό,τι καλύτερο κατά την γνώμη μου για πρωτοχρονιά. Προτιμώ να βγαίνω όλες τις άλλες μέρες και να αράζω την παραμονή, αλλά η παρέα έχει άλλη άποψη.
Το λιμάνι νωρίς από ότι μου είπαν ναι, είχε μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, αλλά κατά τις 3 που πήγα και εγώ είχαν έρθει αρκετές παρέες από φοιτήτριες. Και εγώ 22 είμαι.
Κοράλ εγώ δεν πηγαίνω ποτέ των ποτών! Δεν πολυπάω το στυλ, όπως και του goldfish, τουλάχιστον έτσι όπως έχει γίνει...
Άσχετομ το skybar έγινε το jazzanova;
-
Πριν κανα 2 χρονια στο Γκολντφις γινοτανε χοντρο παιχνιδι.Πολλες ωραιες ΔΑΠιτογκόμενες με τρελο ντυσιματάκι σε φτιαχνανε για τα καλά.
Τώρα έχει και κοράλι και Μa place και έχουμε διασπορα από γκομενεςπολλα χρονια έχω να παω στα φοιτητοστεκια Παπαγαλος και τα διπλανα ροκάδικα στη ναυαρινου
παρεες από φοιτήτριες στο λιμάνι τόσο αργά?που κρυβονται πιο νωρις ρε φίλε.Που θα τις ξετρυπωσουμε?
Για αυτο γουσταρω κομοτηνη η χαρα του Ελληνα φοιτητή.Γυναίκες παντου και πάντα οτι ωρα και να βγεις εκτος από την Δευτερα αργα το Βραδυ -
Ωπ, σωστός! Κομοτηνή-Θέατρο. Ο παράδεισος του αρσενικού φοιτητή.
Δεν ξέρω που ήταν πριν, είναι καλό ερώτημα. Την επόμενη φορά θα χωθώ και θα ρωτήσω.
Πού να δεις που πριν 2 βδομάδες είχα πάει στο Πόλις, που είχε Σάλσα, για να παρακολουθήσω μια φίλη μου να χορεύει...
Π Α Ν Ι Κ Ο Σ.-
-
Πολις ποιο είναι αυτό?
-
Ένα συνεδριακό κέντρο μωρέ, προς Ταγαράδες, μετά την waterland...
-
Σιγα μην είναι και εκκλησια
Με ποιανεις αδιαβαστο.Δεν το ξερω ,για πες -
Συνεδριακό κέντρο είναι, αλλά από ότι κατάλαβα από το ντεκόρ, παίζουν δεξιώσεις γάμου εκεί.
Η σχολή χορού έκανε εκδήλωση εκεί, που οι μαθητές χόρευαν σάλσα, και μπορούσες και εσύ να χορέψεις κτλ. Χαβαλέ δλδ. Εγώ πήγα χύμα στο κύμα, αλλά μου πετάχτηκαν τα μάτια...
Posts προς Θεσσαλονικείς