-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εγιναν αρκετες καραμπολες εχθες στην περιοχη... εχει κανεις να αναφερει κατι???Αυξημένη κίνηση λόγω έκθεσης + κακές καιρικές συνθήκες*κουλαμάρα = καραμπόλες
Τρία αυτοκίνητα στο δρόμο Πυλαίας - Πανοράμαρος έξω από τον Άγιο Λουκά βγήκαν offline.
-
Mιας και σε κάθε ΔΕΘ παρακολουθώ τις εξαγγελίες για την Θεσ/νίκη, σε αυτή επειδή η μπάλα ήταν αλλού δεν ειπώθηκε τίποτα, αλλά το πιο χαριτωμένο που διάβασα προ καιρού είναι ότι σε περίπτωση που δεν κατασκευαστεί η υποθαλάσια θα πρέπι να αποζημιωθούν οι ανάδοχες εταιρείες με περίπου 100εκ. Euro για το απάσιμο της σύμβασης.
Fανταστείτε τώρα τι θα μπορούσε να έχει ήδη δημιουργηθεί με αυτά τα 100εκ σε άλλα έργα της πόλης.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εγιναν αρκετες καραμπολες εχθες στην περιοχη... εχει κανεις να αναφερει κατι???Σήμερα στα πρωινάδικα έλεγε για χθες ... στην οδό Λαγκαδά, στο Δερβένι κλπ.
Από 3 έως και 11 αυτοκίνητα.Χθες βράδυ πάντως κατα την επιστροφή μου απο Εγνατία και Εθνική Οδό ... πολλά ζώα είχαν βγει στους δρόμους.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Αυξημένη κίνηση λόγω έκθεσης + κακές καιρικές συνθήκες*κουλαμάρα = καραμπόλες
Τρία αυτοκίνητα στο δρόμο Πυλαίας - Πανοράμαρος έξω από τον Άγιο Λουκά βγήκαν offline. -
Νεα προσθηκη στο site του ΟΑΣΘ που δειχνει ανα πασα στιγμη την θεση των αστικων !
http://www.oasth.gr/tools/lineVehs.php
Εντυπωσιακο και ιδιαιτερα χρησιμο για οσους κινουνται με αστικα.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Νεα προσθηκη στο site του ΟΑΣΘ που δειχνει ανα πασα στιγμη την θεση των αστικων !http://www.oasth.gr/tools/lineVehs.php
Πάρα πολύ καλό.
Μια ενδιαφέρουσα extension θα ήταν η αποστολή με SMS των 2 επόμενων αστικών σε κάποια στάση. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Νεα προσθηκη στο site του ΟΑΣΘ που δειχνει ανα πασα στιγμη την θεση των αστικων !http://www.oasth.gr/tools/lineVehs.php
Πολύ καλό και ακριβές ως προς την ένδειξη της θέσης του λεωφορίου.
-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τελικά δεν άντεξε και πολύ. Εδώ το κολωνάκι κόπηκε και τα αμάξια παρκάρουν επάνω, δίπλα στην οδοντιατρική.
Επειδή δεν έχω περάσει πρόσφατα απο εκεί ... Δηλαδή τώρα με τα κολωνάκια είχαν καταργήθεί και τα παρκαρισμένα που ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο επί της Αγ. Δημητρίου (ΑΧΕΠΑ, οδοντιατρική κλπ)?
Πήγε κανείς στη ΔΕΘ να μας πει αν έχει κανένα αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον? (Νέα μοντέλα, εταιρίες κλπ).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νεα προσθηκη στο site του ΟΑΣΘ που δειχνει ανα πασα στιγμη την θεση των αστικων !
http://www.oasth.gr/tools/lineVehs.php
Πάρα πολύ καλό.
Μια ενδιαφέρουσα extension θα ήταν η αποστολή με SMS των 2 επόμενων αστικών σε κάποια στάση.Αυτό όμως θα απαιτούσε MMS.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πήγε κανείς στη ΔΕΘ να μας πει αν έχει κανένα αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον? (Νέα μοντέλα, εταιρίες κλπ).Έχει κάτι κλασσικά (και μια Citroen CX!), κλασσικά στρατιωτικά, κινέζικα και ένα σύλλογο Mustang (με ένα μελαχρινάκι ). Αυτά στα πολύ γρήγορα, έψαχνα να βρω ανοιχτή έξοδο για να φύγω και ήταν οι πορείες απ'έξω.
Αυτό όμως θα απαιτούσε MMS.
Γιατί; Αφού το σκέτο κείμενο είναι επαρκές γι αυτή τη πληροφορία. Την ίδια δουλειά όμως κάνουν και οι ηλεκτρονικές πινακίδες.
-
Στη φωτογραφία ο δρόμος που περνάει ανάμεσα στο Πολυτεχνείο και τη βιβλιοθήκη.
Διπλής κατεύθυνσης. Τα παρκαρισμένα (λόγω ΔΕΘ) είναι έτσι ώστε να μην χωράνε 2 αυτοκίνητα για καμιά 100 μέτρα.
Τα σκηνικά όπου συναντιούνται πολλά αυτοκίνητα και από τις δύο μεριές μούρη με μούρη και δεν ξέρουν πως να ξεμπλέξουν, πάμπολλα.
Τα συγχαρητήρια μου.Το βάζω και στα ζώα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιατί; Αφού το σκέτο κείμενο είναι επαρκές γι αυτή τη πληροφορία. Την ίδια δουλειά όμως κάνουν και οι ηλεκτρονικές πινακίδες.
Τα 2 αστικά που λέει ο μιράγκε πώς θα τα μετατρέψεις σε κείμενο; Δεν χωράνε άνθρωπέ μου!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα 2 αστικά που λέει ο μιράγκε πώς θα τα μετατρέψεις σε κείμενο; Δεν χωράνε άνθρωπέ μου!
Χωράνε
Οι πινακίδες όμως δεν είναι μέσα στο σπίτι σου/δουλειά σου ή όπου αλλού και δεν υπάρχουν σε όλες τις στάσεις -
Θα μαι στην έκθεση σήμερα με συμφορουμίτη. Όποιος θέλει, ας ρίξει σύρμα!
-
Πού την θυμήθηκες αυτήν
Έχω να πάω 3 χρόνια -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα μαι στην έκθεση σήμερα με συμφορουμίτη. Όποιος θέλει, ας ρίξει σύρμα!
Η εμποροπανήγυρις του Αγίου Μάμα μακράν καλύτερη....
Τόσο χάλια;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:
Πού την θυμήθηκες αυτήν
Έχω να πάω 3 χρόνιαΔεν πρόλαβα να παώ και ήθελα ρε γμτ.
Πάντως λέγεται οτι το σουβλάκι πήγε στα ύψη φέτος. Ελπίζω τα βρακιά και λοιπά είδη προικός να κρατήθηκαν σε λογικές τιμές -
Ενδιαφέρεσαι να φτιάξεις προίκα μιραζούκο;
-
Όλα τα λεφτά ήταν οι πάγκοι με τις κασσέτες (πάνε και αυτές ) με κάθε είδους λαϊκές επιτυχίες και όχι μόνο και παραδίπλα πουλούσαν τρακτέρ
Posts προς Θεσσαλονικείς