-
Εγω παλι καταλαβα την στροφη κατω απο το σπιτι μου... (μερα παρα μερα εχουμε ατυχημα!)
Και εκει ειναι Express Service αλλα σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για τα ΙΑΤΡΕΙΑ!!
Μετα την Γενικη Κλινικη, ακολουθει η δελεαστικη ευθεια μπροστα απο το Ποσειδωνειο, ακολουθει μια υπουλη δεξια καμπη οποου οποιος αδαης μπει με αρκετα χιλιομετρα και αφησει το γκαζι η ακομα χειροτερα πατησει λιγο το φρενο ψαχνει τον κωλο του (ελαχιστα κολωνακια εχουν μεινει ορθια εκει!)... Αν καταφερεις να στριψεις και απο αυτη την στροφη τοτε φτανεις σε... 'αδιεξοδο'! Αριστερη στροφη 90 μοιρων, με παρκαρισμενα αριστερα και δεξια και οδοστρομα γυαλι...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΧΩΜΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΙΤΣΑ!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΒΤW να σας πω σε ένα club μια φορά μου έρχεται ένας τυπάς και μου λέει τι ομάδα είσαι????? Ρε @@@στη λέω που με κατάλαβε ότι δεν είμαι από δω??? (Του είπα και εγω ΠΑΟΚ φυσικά και συνεχίσαμε ήσυχα την βραδιά μας )Την επόμανη φορά που θα σε ρωτήσει κάποιος τι ομάδα είσαι μην ψαρώσεις και πες του ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ!!! ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ?
Δεν κινδυνεύεις καθόλου γιατί η κοτούλα η κακόμοιρη θα κακαρίσει και
θα πάει στο κοτέτσι ή θα πέσεις σε ΑΡΕΙΑΝΟ και θα πιεις και τζάμπα μπύρα -
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
ΒΤW να σας πω σε ένα club μια φορά μου έρχεται ένας τυπάς και μου λέει τι ομάδα είσαι????? Ρε @@@στη λέω που με κατάλαβε ότι δεν είμαι από δω??? (Του είπα και εγω ΠΑΟΚ φυσικά και συνεχίσαμε ήσυχα την βραδιά μας )
Την επόμανη φορά που θα σε ρωτήσει κάποιος τι ομάδα είσαι μην ψαρώσεις και πες του ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ!!! ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ?
Δεν κινδυνεύεις καθόλου γιατί η κοτούλα η κακόμοιρη θα κακαρίσει και
θα πάει στο κοτέτσι ή θα πέσεις σε ΑΡΕΙΑΝΟ και θα πιεις και τζάμπα μπύραΈτσι!!!!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εγω παλι καταλαβα την στροφη κατω απο το σπιτι μου... (μερα παρα μερα εχουμε ατυχημα!)
Και εκει ειναι Express Service αλλα σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για τα ΙΑΤΡΕΙΑ!!
Μετα την Γενικη Κλινικη, ακολουθει η δελεαστικη ευθεια μπροστα απο το Ποσειδωνειο, ακολουθει μια υπουλη δεξια καμπη οποου οποιος αδαης μπει με αρκετα χιλιομετρα και αφησει το γκαζι η ακομα χειροτερα πατησει λιγο το φρενο ψαχνει τον κωλο του (ελαχιστα κολωνακια εχουν μεινει ορθια εκει!)... Αν καταφερεις να στριψεις και απο αυτη την στροφη τοτε φτανεις σε... 'αδιεξοδο'! Αριστερη στροφη 90 μοιρων, με παρκαρισμενα αριστερα και δεξια και οδοστρομα γυαλι...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΧΩΜΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΙΤΣΑ!!!
εκεί που ήταν ένα μπουζουκτσίδικο πιο παλιά?
-
Ακομα ειναι... Λιγα μετρα πριν την στροφη των 90 μοιρων!
-
Λοπον μαγκες σε λιγο ολοι οι Σαλονικιοι θα κυκλοφορουμε με το 'αστερι'.....
Μολις σημερα ειδα εξω απο τοαμαξοστασιο Σταυρουπολης τα νεα διπλα λεοφωρεια μαρκας Mercedes σε χρωματισμους αναλογους των διπλων Volvo.
Ηδη η πρωτη παρτιδα περιμενει να αναλαβει στο αμαξοστασιο.Δεν αισθανεσθε πιο 'χαι'(βανια) τωρα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
- Από την έξοδο Καυταντζογλείου στρίβεις δεξιά στην Αγίου Δημητρίου και στο πρώτο άνοιγμα αριστερά. Βρίσκεσαι σε κάτι στενά τα οποία είναι πίσω από τη ΣΣΑΣ, απέναντι δηλαδή από το 424. Συχνά έχει αρκετά πάρκινγκ εκεί και δεν είναι 5 λεπτά από τον τελικό προορισμό σου.
Η 4η είναι σχετικά καλή γιατί βρίσκεις και πάρκινγκ.
Ειδικά καθημερινές μετά τις 3 και (κυρίως) ΣΚ. Μόνιμη επιλογή μου για παρκάρισμα όταν είναι να κατέβω στο ΠαΜακ ή εκεί κοντά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
[/b]
**γ)**Πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομοκρατικά, μπορείς να κυκλοφορείς και με πινακίδες Υ και Ζ!
Με Υ και Ζ δεν ξέρω, ίσως με Ι** να μην έχει πρόβλημα λόγω των leasing αυτοκινήτων....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
**γ)**Πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομοκρατικά, μπορείς να κυκλοφορείς και με πινακίδες Υ και Ζ!
Με Υ και Ζ δεν ξέρω, ίσως με Ι** να μην έχει πρόβλημα λόγω των leasing αυτοκινήτων....
Για τα εταιρικά έλεγα, τα οποία δεν είναι μόνο Ι**, όπως λέει και ο sv2! Δεν βλέπεις πια σπασμένα αυτοκίνητα εύκολα...
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μολις σημερα ειδα εξω απο το
αμαξοστασιο Σταυρουπολης τα νεα διπλα λεοφωρεια μαρκας Mercedes σε χρωματισμους αναλογους των διπλων Volvo.
Ηδη η πρωτη παρτιδα περιμενει να αναλαβει στο αμαξοστασιο.Δεν αισθανεσθε πιο 'χαι'(βανια) τωρα;
Μήπως είδες πόσα ήταν και τι αριθμούς κυκλοφορίας είχαν;
Λεωφορεία με αστέρι είχε η Θεσσαλονίκη από τότε που όλοι όσοι γράφουν
στο τόπικ αυτό ήταν αγέννητοι. Τα τελευταία που κυκλοφορούσαν ήταν
συναρμολογημένα από την ΕΛΒΟ γύρω στο 90 και αποσύρθηκαν τέλη του
04-αρχές του 05. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μολις σημερα ειδα εξω απο το
αμαξοστασιο Σταυρουπολης τα νεα διπλα λεοφωρεια μαρκας Mercedes σε χρωματισμους αναλογους των διπλων Volvo.
Μήπως είδες πόσα ήταν και τι αριθμούς κυκλοφορίας είχαν;
Λεωφορεία με αστέρι είχε η Θεσσαλονίκη από τότε που όλοι όσοι γράφουν
στο τόπικ αυτό ήταν αγέννητοι. Τα τελευταία που κυκλοφορούσαν ήταν
συναρμολογημένα από την ΕΛΒΟ γύρω στο 90 και αποσύρθηκαν τέλη του
04-αρχές του 05.Είσαι θεός... Αυτά είναι ανακατασκευασμένα
-
Το 1991 είχαν συναρμολογηθεί τα τελευταία αστέρια και προσωπικά πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα λεωφορεία που κυκλοφόρησαν.Μπορεί απο ποιότητα κατασκευής να μην έλεγαν πολλά αλλά ήταν θηρία,όπως τα ΜΑΝ του Σφακιανάκη που κυκλοφορούν ακόμη.Τα καινούργια Βόλβο τα θεωρώ μεγάλες απάτες.Μόνο εμφάνιση έχουν.
-
Τα Merc ήταν αθάνατα όλοι οι οδηγοί έχουν να λένε για την παροιμοιώδη αξιοπιστία τους και το πάτημα τους. Μεγαλύτερη απάτη από τα minibus Irisbus/Iveco δεν υπάρχει, μονίμως κάτι χαλάει, μέσα είναι κλειστοφοβικά και δεν έχουν καθόλου δυνατό μοτέρ.
-
Δεν έχω διαμορφωμένη άποψη για τα σύγχρονα αστικά της Θεσσαλονίκης,
ο,τιδήποτε αυτόματο με αφήνει αδιάφορο. Από ακουστικής άποψης τα
Σκάνια κάτι λένε και τα τελευταία Β10Μ παραπέμπουν με τον ήχο τους σε
ωραίες εποχές που όμως πέρασαν. Τα αγαπημένα μου αστικά στη
Θεσσαλονίκη ήταν τα 'ΝΑΡ', Β10Μ MarkIII, 12μετρα με 6άρι μηχανικό
κιβώτιο, που ανέβαιναν στο Πανόραμα αρχές δεκαετίας 90. Πόρωση... Που
να είχαν και 12άρι κιβώτιο!@χριστάρα73: τι εννοείς;
-
Φίλε thaliarque έχεις πόρωση με τα παλιά λεωφορεία αν κρίνω και απο το αβαταρ.Τα πρόλαβα τα Β10Μ,ΝΑΡ στα τελευταία τους(2001-2003,4)γιατί ήρθα τότε Θεσ/νίκη,αλλά δεν τα έζησα στην καλή τους εποχή.
Εν τω μεταξύ μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ για φωτογράφιση κανένα Ο 302 αραγμένο?Ή εν κινήσει?Στείλε πμ. -
Καλη χρονια σε όλους και ιδιαιτερα στους Σαλονικιους
Τι λεει που το γλεντησατε χθες?
Εγω την εβγαλα σε σπιτι φίλου
Θελαμε να παμε στον Βασιλακη στην Πύλη αλλά δεν βρισκαμε τραπεζακι ακομα και μια βδομαδα πριν που πηραμε τηλεφ
Μια βολτα που καναμε κατα τις 5 στην πολη είχε αρκετη κινηση και δυστυχως πολλους που κάνανε οτι λαλακια τοθς ερχόταν στο δρομο -
Εγώ μέχρι τη 1μιαμιση σπίτι, μετά πήγα Λιμάνι, και μετά Bel Air... Δεν είχε πολύ κόσμο φέτος πάντως. Τι διάλο, όλοι κάζα πήγαν;
Στο Λιμάνι πάντως είχε καλό κόσμο...
-
ΚΑΖΑ δεν έχω πατήσει φετος καθόλου .Τι παιζει ,έχει γυναίκες μέσα ή είναι ξιφασκια από άντρες???Βέβαια έρχομαι λίγες φορες στην πόλη(μια φορα στο δίμηνο)και όταν ερχομαι πάω μουζουκια
Ωραιο το προγραμμα στα Αστρα που πηγα πριν απο μια βδομαδα -
Κάζα το είχα απορρίψει εξαρχής από πέρσι, που κάνανε 45 λεπτά κάτι φίλοι μου να μπούνε. Όπως και να έχει, αλλάξαν διαρρύθμιση, και χωράει λιγότερους φέτος. Οπότε λίγο παστό θα είχε...
Τώρα αν παίζαν ξιφασκία, δεν ξέρω. Στα παραλιακά, δεν είχε και πολλές από όσο έμαθα. Kiss fish-Λιμάνι καλά ήταν, το ίδιο και bel air... -
To casa είναι ΓΤΠ!!
Πρέπει να άλαξε διεύθυνση και έγινε ντεκαντανς νο2
Posts προς Θεσσαλονικείς