-
-
Γιατί τους δώσαμε Ποντιακά ονόματα
Στο Κillkiss είμαστε? -
Κανονίστε να έρθω πάνω και να του πω
3 σουβλάκια γύρο απ όλα και ένα κρεμ μπριλέ
και να χαθεί η μπάλα τελείωςΕπίσης θέλουμε χώρο στάθμευσης. Φθάνεις και έχουν διπλώσει οι πάντες ενώ εγω ψάχνω για 'κανονική θέση'!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κανονίστε να έρθω πάνω και να του πω
3 σουβλάκια γύρο απ όλα και ένα κρεμ μπριλέdhl και πακέτο πίσω
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μιλάμε τρώς 3 πίτες γύρο και ένα καζαν ντιπι και έφυγες για μπουζούκιαΜετά τους γύρους θα είσαι πολύ δημοφιλής με όποια μιλάς στα μπουζούκια - δεν θα καταλαβαίνει ότι έρχεσαι από γυράδικο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μιλάμε τρώς 3 πίτες γύρο και ένα καζαν ντιπι και έφυγες για μπουζούκια
Μετά τους γύρους θα είσαι πολύ δημοφιλής με όποια μιλάς στα μπουζούκια - δεν θα καταλαβαίνει ότι έρχεσαι από γυράδικο.
Τρώνε και οι γυναίκες!!
Τι μου θύμισες τώρα μεγάλα γλέντια
Εμείς κάποτε κάναμε κάτι καταδρομικές touring (10 - 15 άτομα ζευγάρια και μη) με το εξής πρόγραμμα!
-Άδεια από δουλειά και Ύπνος μέχρι το μεσημέρι
-Αναχώρηση από Αθήνα 6μμ
-Τέμπη βενζίνες (τελέφωνο για τσεκάρισμα στο τραπέζι)
-Σολομωνίδης (γύρους - καζαν ντιπι κλπ)
-Μπουζούκι μέχρι πρωίας
-Πατσας Τσαρουχας
-Πρωινό καφέ στην Αριστοτέλους
-Τσουρέκια και αναχώρησηΤώρα που γεράσαμε βάζουμε διανυκτέρευση
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γειά σου σουβλακομάνα Σαλόνικα!Εμεις οι από Αθήνα τρώμε Βαρδάρη στην γωνία, είναι must σαν το Τερκενλη. Είναι λίγο μάχιμο το σημείο βέβαια, συναντάς τα πάντα!
Αλλιώς, Αρετσού σε ένα που είναι στην κάτω πλευρά του δρόμου προς την θάλασσα. Σε αυτόν βέβαια γίνεται το κλασσικό μπέρδεμα με τις πίτες και τα καλαμάκια
παντού γίνεται το μπέρδεμα που λες...απλά ίσως στον Βαρδάρη δεν δίνουν σημασία γιατί είναι πιο 'τουριστικό' το μέρος...Ο Σολωμονίδης στην Κρήνη έχει από τους χειρότερους γύρους...Για τον Βαρδάρη δεν χρειάζεται να σου πω καν εννοείται...
-
Ο χρήστης argic έγραψε:
να ρωτησω κατι.....
που μπορει κανεις να εμπιστευθει τα δερματινα καθισματα του αυτοκινητου για καθαρισμό???
εχουμε αποψη???εχω υποψη ενα μαστορα στη γειτονια μου
προσωπθκη εμπειρεια δεν εχω,αλλα τον εμιστευονται πολλοι ιδιοκτητες ακριβων αυτοκινητων(S3,A4T,Ferrari,Porshe)για δωσε στοιχεια pls
ειναι ενα μαγαζι στη σε ενα δρομο παραλληλο της μαργαροπουλου,πισω απο τον σιδηροδρομικο σταθμο θεσσαλονικης
ειναι undercover μαγαζι,το δουλευει μονο αυτος που το εχει,με επιμελεια και μερακι,δεν εχει βιτρινες και μπλιμπλικια εξω αλλα μαλλον κανει καλη δουλεια αν κρινω απο το πελατολογιο του
τονιζω δεν εχω προσωπικη εμπειρεια,ουτε υποψη τις τιμες του ανθρωπου,απλα ριναι στη γειτονια και βλεπω τα αμαξια που περνανε απο το χερι του -
Θέλω να αγοράσω ένα τριβείο να τρίψω 3 πόρτες και μετά να περάσω βερνίκι.
Ποιό μαγαζί έχει καλές τιμές? Από μάρκα να φανταστώ bosch? -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ποιό μαγαζί έχει καλές τιμές? Από μάρκα να φανταστώ bosch?το πρακτικερ βγαζει καλες προσφορες ανα περιοδους στα εργαλεια ερασιτεχνικης χρησης
ριξε μια ματια στο ηλεκτρονικο φυλαδιο αλλα και σε αντιστοιχα σαιτ με online τιμες -
Ευχαριστώ αύριο θα περάσω από πράκτικερ.
Ωραία η έξοδος απόψε
Στο πάρκινγκ του assos odeon κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωϊ το κόστος είναι 5 ευρώ. Απο το να κάνεις άδικα γύρους μέχρι να βρεις νομίζω πως αξίζει.
-
Χτες βράδυ κατά τις 2 παρά υπερ-μπλόκο στο κλασσικό σημείο που τελειώνει η Τ. Οικονομίδη στην Καλαμαριά, λίγο πριν βγει η κίνηση στην Πλούτωνος.
Ήμουν από αυτούς που δεν τους σταμάτησαν, αλλά μέτρησα τουλάχιστον 5 σταματημένους ταυτόχρονα και τουλάχιστον άλλους τόσους μπάτσους με φακό να κάνουν νόημα στους τριγύρω μου.
Εγώ πως και πέρασα
-
Σε είδαν με τη στολή που φορούσες και είπαν να μη σου χαλάσουν τη βραδιά!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε είδαν με τη στολή που φορούσες και είπαν να μη σου χαλάσουν τη βραδιά! -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ποιό μαγαζί έχει καλές τιμές? Από μάρκα να φανταστώ bosch?το πρακτικερ βγαζει καλες προσφορες ανα περιοδους στα εργαλεια ερασιτεχνικης χρησης
ριξε μια ματια στο ηλεκτρονικο φυλαδιο αλλα και σε αντιστοιχα σαιτ με online τιμεςπέρνα και μια βόλτα από Leroy Merlin...πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση και ποικιλία...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ήμουν από αυτούς που δεν τους σταμάτησαν, αλλά μέτρησα τουλάχιστον 5 σταματημένους ταυτόχρονα και τουλάχιστον άλλους τόσους μπάτσους με φακό να κάνουν νόημα στους τριγύρω μου.
Εγώ πως και πέρασαΣε ακολούθησαν κρυφά, για να τους οδηγήσεις στον Παλαιοκώστα..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε είδαν με τη στολή που φορούσες και είπαν να μη σου χαλάσουν τη βραδιά! -
Ωραίο μαγαζί το spiti mou. Διακόσμηση, μουσική (απ αυτή που δεν βάζω ποτέ σπίτι αλλά γουστάρω έξω) - έπαιζε φουλ βινύλιο , ΑΛΛΑ
κακό σέρβις (γίνεται με 2 σερβιτόρους τόσος κόσμος)
τρισάθλιες γκόμενες -
Απλό μυστικό για μπλόκα ταχύτητας και αλκοόλ. Ειλικρίνεια. Και ειδικά στο αλκοτέστ!!!! Στην αρχη σε κοιτάν περίεργα μετά σου χαρίζουν πολλά αν όχι όλα. Εκτός αν είσαι εντελώς σκνίπα.
Posts προς Θεσσαλονικείς