-
ο γοριλακιας περναει εποχη φορμαρισματος γενικα..καμια σχεση οπως ειχε αρχισει..
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Σολωμονιδης χαλια παιδιά, ειχα ενα φιλο που έκοβε γύρο κ μου ελεγε οτι έβγαζε σπυράκια στα χέρια από το κρέας,τι σόι κριτήριο είναι αυτό;
-
Aν για σενα δεν ειναι κριτήριο για το τη κρέας βάζει, φάε ελεύθερα! Αν κ ειμαι σίγουρος το στομάχι σου θα εχει αλλη άποψη!
-
Οσον αφορα τον ΕΤΕΚΑ,εμεν το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει ζεστο νερο,σε ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ ανωτερο του Wash park...
Οσον αφορα τα γυραδικα,ανατολικα προτιμω (και μαλιστα συχνα) το Devido..Καλος γυρος,οχι κορυφη αλλα τις περισσοτερες φορες ωραιος...Το Markis οταν ειχα πρωτο δοκιμασει μου αρεσε,μετα χαλασε...το Food plaza δεν καταλαβα που ειναι...
Δυτικα γυρο απο Γυραδικο Club στην Π.φανερωμενη,Μικ Μακ επταπυργιου και Nik στην Πολιχνη..
Επισης στην Πολιχνη για σουβλακια-σουτζουκακια αξιζει πολυ ενα μικρο μαγαζι κατω στο τριγωνο ,Ο Στελιος... -
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
το Food plaza δεν καταλαβα που ειναι...http://www.inmenu.gr/index.php?Datain=91&LID=1 έχει και χάρτη.
Στη πλατεία Σκρα στην Αρετσού. -
μιας και έχουμε πιάσει τα φαγιά:
μου παν για καλό κινέζικο απέναντι από το residents, ισχύει; -
και δε παιρνουμε καναν κινεζο να τον μαγειρεψουμε..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μιας και έχουμε πιάσει τα φαγιά:
μου παν για καλό κινέζικο απέναντι από το residents, ισχύει;ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ
ούτε και σε μένα άρεσε, μέχρι που δοκίμασα στα υπαίθρια μαγαζάκια στο camden
-
Επειδή Camden έχουμε και εδώ στη Θεσσαλονίκη (ναι, είναι η περιοχή γύρω από το Residents) δοκίμασε και πες μας αν όντως επιβεβαιώνουν τη φήμη.
Residents; Πας εκεί;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Residents; Πας εκεί;
Όχι, έχω περάσει την τρυφερή ηλικία των 18
-
Το θέμα είναι μην έχεις περάσει στους τρυφερούς ανδρικούς κώλους.
-
α, δεν ήξερα ότι είναι τοιούτο το μαγαζί
μια φορά μπήκα και ήταν τίγκα στα 18χρονα, αγοράκια και κοριτσάκια, και έφυγα -
Μπορούμε να πάμε μαζί.
-
δεν ξερω τι λετε, στο ρεσιντεντς πηγαινα αρκετα παλιοτερα, πριν γινει mainstream, με γκόμενα. παρέες με τρυφερά πόδια δεν είχα.
Ο ετεκας θα μπορουσε να ριξει λιγο χρημα στις υποδομες του και να γινει τζετ, αλλα εγω διαπιστωνω μετα λυπης οτι δεν υπαρχει γενικοτερη διαθεση για το κατι παραπανω απο τα μαγαζια αυτα.
-
Πάντως ο ΕΤΕΚΑς μου είπε ότι πρόσφατα φτιάξαν τα πιεστικά τους για να δίνουν μεγάλη πίεση, μέχρι πρότινος ήταν και αυτά 'ψόφια'......
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το θέμα είναι μην έχεις περάσει στους τρυφερούς ανδρικούς κώλους.χαχαχα residents και κυριως το διπλανο το allos mondos ειναι all time classic gay friendly στην θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης ExwFerrariEnzo έγραψε:
Το θέμα είναι μην έχεις περάσει στους τρυφερούς ανδρικούς κώλους.
χαχαχα residents και κυριως το διπλανο το allos mondos ειναι all time classic gay friendly στην θεσσαλονικη
Νομιζω οτι το παρεξηγησατε το residents, σε κεινη τη γειτονια ειναι το allos mondos και dont tell mama τα gay friendly και απο σποντα το residents μαζευει οτι περισσευει απ τα τριγυρω. Σε καμια περιπτωση δεν το λες gay bar.(οχι βεβαια οτι συχναζει εκει και ο μητσος ο χασαπης...)
-
να ρωτησω κατι.....
που μπορει κανεις να εμπιστευθει τα δερματινα καθισματα του αυτοκινητου για καθαρισμό???
εχουμε αποψη??? -
Παιδια καποιο μαγαζι στο κεντρο για παπουτσια asics (αρκετα σχεδια αν υπαρχει) ;
Πηγα intersport και σε 2-3 στην ναβαρινου και δεν βρηκα κατι .
-
Ο αδελφός ερχόμενος από Χαλκιδική χτύπησε ένα γατί. Παρόλο που τα χλμ δεν ήταν πολλά 80 πρπ. η ζημιά ήταν καλούτσικη. Ξεκούμπωσε ο προφυλακτήρας, έσπασε ένα μικρό κομμάτι του στην γωνία κάτω, ξήλωσε το προστατευτικό του φανού ομίχλης, έσπασε το παγούρι και ξηλώθηκε το εσωτερικό πλαστικό προστατευτικό του εμπός δεξιού θόλου. Αναμένουμε το κοστουμάκι τώρα. Θα πάει σε μαστορα και όχι στην toyota βέβαια. Αν έχουμε κανένα υπόψιν πείτε να αρχίσουμε την έρευνα
Posts προς Θεσσαλονικείς