-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και μέσα σ' όλα ο $#@%^&&$ ο από πίσω να κορνάρει! Να πάω ΠΟΥ ΡΕ %^$%&^.Να τους γράφεις. Σήμερα στο κέντρο μεγάλο μερσεντές κόρναρε συνέχεια γιατί στα στενά του κέντρου ήταν σταματημένο φορτηγό και περνούσαν όλοι σιγά σιγά. Πέρασα και γω κλείνοντας καθρέφτη και έμεινε ο ...κορνάρων με τη κόρνα στο χέρι - δεν χωρούσε.
Μετά δε κόρναρε, έμεινε εκεί και περίμενε
-
Ξέρετε κανέναν πιο σύντομο δρόμο για να κατεβαίνω από τον περιφερειακό στο 424; (το παλιό έτσι; )Nαι.-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ξέρετε κανέναν πιο σύντομο δρόμο για να κατεβαίνω από τον περιφερειακό στο 424; (το παλιό έτσι; )
Nαι.-
Με πμ, αν γίνεται, να μη μαθευτει.
-
Eκεί μένω εγώ ρε! Περνάς από την γειτονιά μου;
-
Δεν αντελήθφης ένα Punto χωρίς ESP στη Λαχανά ρε dino;
Πώς θα έστριβε χωρίς ESP άραγε...;
-
Στη Λαχανά χωρίς esp δεν στρίβει. Εγώ δόξα τω θεώ, τώρα τελευταία έχω την τελευταία έκδοση του ζωντανού esp, οπότε κάτι καταφέρνω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eκεί μένω εγώ ρε! Περνάς από την γειτονιά μου;Όλοι οι γείτονες εδώ
-
Ποιά είναι η Λαχανά;
Εγώ ανακάλυψα το πάρκινγκ απέναντι απ' το 424 και έχω βρει τη χαρά μου. Παλιότερα πάρκαρα χαμηλά κάτω στην Καυτατζόγλου (νομίζω), δίπλα στο αναγειρόμενο δημαρχείο. Αλλά εκεί πλέον σπανίζουν οι θέσεις.Είναι το πιο κοντινό δωρεάν πάρκινγκ προς το κέντρο (σιγά μην έχει θέσεις στο ΑΠΘ) και μένει και ένας φίλος μου εκεί δίπλα, που τον επισκέπτομαι.
-
Aκριβώς κάτω από το πάρκινγκ. Καλά, όχι ακριβώς, αλλά λίγο διαγώνια.
Αμα δω μαυρο πούντο εκεί, ..
Ακούς εκεί, να μας παίρνετε και τις θέσεις.
tsouffff, πού;
-
Καλά που κατάλαβες ότι Λαχανά εννοούμε δρόμο της Θεσσαλονίκης και όχι το Λαχανά στο δρόμο για Σέρρες (popol@re θυμάσαι;;; )!
Είναι δυο στενά μακριά από το καταπληκτικό προσφάτως ανακαλυφθέν πάρκινγκ! Στο οποίο φυσικά καθημερινή μέχρι τις 2.30 περίπου δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις να βρεις...την πατούσα τακτικά εκεί με το Πανεπιστήμιο...παρ'όλα αυτά το πρόβλημα λύθηκε! Σταμάτησα να πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο!
Στο ΑΠΘ υπάρχουν θέσεις μετά από τις 3-3.30 και αν δεν δουλεύει η αγορά είναι ακόμα καλύτερα για απόγευμα. Ωστόσο, έχω ακούσει πολλά για βράδια μέσα στο ΑΠΘ που δεν ξέρω αν αληθεύουν...
-
Ποιά είναι η Λαχανά;
Εγώ ανακάλυψα το πάρκινγκ απέναντι απ' το 424 και έχω βρει τη χαρά μου. Παλιότερα πάρκαρα χαμηλά κάτω στην Καυτατζόγλου (νομίζω), δίπλα στο αναγειρόμενο δημαρχείο. Αλλά εκεί πλέον σπανίζουν οι θέσεις.Είναι το πιο κοντινό δωρεάν πάρκινγκ προς το κέντρο (σιγά μην έχει θέσεις στο ΑΠΘ) και μένει και ένας φίλος μου εκεί δίπλα, που τον επισκέπτομαι.
το πιο αχρηστο ποστ του 2006...
δε μας ειπες τι τρως πριν πας βολτα και τι παπουτσια φορας...
εκει που βρωμα ο βοθρος παρκαρεις?
-
Δεν πέφτω στο επίπεδό σου ΡΕ!
Δεν μου είπατε όμως...με βολεύει να βγαίνω απ' την έξοδο του Αγιου Παυλου;
-
κανεις το γυρο αλλα ειναι πιο ελευθερος ο δρομος...και πανω απο το καυταντζογλειο μπορεις να πας αμα στριψεις δεξια μετα το φαναρι καθως κατεβαινεις απο τη νορμαλ εξοδο...
υγ. για να πεσεις θα πρεπει να υψωθεις...
-
funky, εγώ λαχανά μένω ρε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
funky, εγώ λαχανά μένω ρε!I know! Τυχαία νομίζεις ότι το ανέφερα;
tzigierocharmadak_me_xtypiti66
Επιλογές...-
Έξοδος Αγίου Παύλου, με κατέβασμα στο κέντρο μέσω Αγίου Παύλου ή τεσσαράκοντα εκκλησιών. Η δεύτερη επιλογή ενέχει τον κίνδυνο να δεις το φάντασμα του mirage να ίπταται πάνω από γαλλικά αυτοκίνητα.
-
Έξοδος Καυταντζογλείου (κέντρο) και στροφή ακριβώς πάνω από το Καυτατζόγλειο. Συνέχεια είτε μέσω 3ης Σεπτεμβρίου είτε λίγο από 40 εκκλησιές και διέξοδος από το ΑΠΘ για να γλιτώσεις μποτιλιάρισμα ακόμα περισσότερο. Τελική προσέγγιση μέσω Εγνατίας.
-
Έξοδος Καυταντζογλείου (κέντρο) και αναμονή μέχρι να φτάσεις στην Λαμπράκη από την οποία και θα συνεχίσεις για το πολυπόθητο 424. Καλό θα ήταν να έχεις ξυριστική μηχανή μέσα στο αυτοκίνητο, με πρίζα 12V για να μην φτάσεις στο 424 ή στον φίλο σου (; ) σαν τον 'Ναυαγό'. Η στροφή Κατσιμίδη-->Λαμπράκη απαγορεύεται και πρέπει να στρίψεις ένα στενό πριν δεξιά, αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα σαν αυτά των εγγυήσεων αυτοκινήτου.
-
Από την έξοδο Καυταντζογλείου στρίβεις δεξιά στην Αγίου Δημητρίου και στο πρώτο άνοιγμα αριστερά. Βρίσκεσαι σε κάτι στενά τα οποία είναι πίσω από τη ΣΣΑΣ, απέναντι δηλαδή από το 424. Συχνά έχει αρκετά πάρκινγκ εκεί και δεν είναι 5 λεπτά από τον τελικό προορισμό σου.
Η πρώτη επιλογή είναι λίγο κύκλος, αλλά γλιτώνεις το αέναο περίμενε. Φυσικά σε μη μποτιλιαρισμένες καταστάσεις, δεν αξίζει. Η 2η επιλογή είναι αρκετά 'μάγκικη' και μπορεί να μην πάρεις καν μυρωδιά από κίνηση. Το κόλπο όμως είναι να είναι μετά από τις 3 τις καθημερινές, ώστε να μπορείς να διασχίσεις το ΑΠΘ και να βρεθείς με αριστερή στροφή στην Εγνατία. Η 4η είναι σχετικά καλή γιατί βρίσκεις και πάρκινγκ.
-
-
Η 1η με την επιλογή 40 churches ενέχει κίνδυνους- περα του κύκλου που αν δεν έχει κίνηση είναι χαζομάρα να τον κάνεις- να βρεθείς κολλημένος απο σταματημένο όχημα, και φυσικά Τρίτη πρωΐ δεν την συνιστώ αφού λόγω λαϊκής αγοράς μάλλον χρόνο χάνεις άσε που πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις.
Εγώ θεωρώ καλύτερες τις 2 και 4 με την 2 να είναι βέλτιστη σε ώρες μη αιχμής γιατί καμιά φορά υπάρχει πρόβλημα. Αλλά η επιλογή 2 σε περίπτωση μποτιλιαρίσματος στην Γ Σεπτ σε οδηγεί εύκολα στην 4 απλά στρίβεις αριστερά στην Αγίου Δημητρίου -
-
To parking στην Πολυτεχνική....μέσα?
Προτεινόμενη θέση, ρε Βασίλη να τους βγάλεις το λάδι θέλεις τους ανθρώπους Εκτός αν μιλάμε για τώρα που έχουν κλείσει οι σχολές -
αν βρουν κάπου πιο κοντά ας μου πούνε κ μενα
τα αγαθά κόπης κτόνται (το σκότωσα ορθογραφικά;; ) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αν βρουν κάπου πιο κοντά ας μου πούνε κ μενα
τα αγαθά κόπης κτόνται (το σκότωσα ορθογραφικά;; )do you copy?
Posts προς Θεσσαλονικείς