-
Ηδη γίναν οι πρώτοι βανδαλισμοί...
Χτες το βράδυ το γέμισαν με graffity και αυτές τις μουντζουρο-υπογραφές...
Τελικά ο κάθε λαός πέρνει αυτό που του αξίζει.... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Και από εμάς (βασικό) και από το τι συντήρηση θα πέφτει.
Πράγματι. Και από τη συντήρηση αλλά ΚΑΙ από εμάς. Φοβάμαι όμως ότι πάλι θα τα κάνουν χάλια με τα σπρέϋ μερικά καλοαναθρεμμένα καλόπαιδα.
Τώρα teri γιατί γκρινιάζεις και γίνεσαι μίζερος...
Υ.Γ. Το δήμαρχο όπως και τον νομάρχη δεν τους πάω μία και ας προέρχομαι από τον ίδιο πολιτικό χώρο. Θεωρώ ότι η πόλη έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να λύσει από το να ξοδεύονται χρήματα για ανάπλαση παραλίας κλπ λατερνίστικα εφέ. ΩΣΤΟΣΟ αφού έγινε καλώς έγινε (δεν πήγα ακόμα να το δω αλλά ακούω καλά λόγια). Έχεις κύριε ένσταση απέναντι σε κάτι, απέναντι λ.χ. στην πολιτική του δημάρχου, του πρωθυπουργού, του γείτονα? Καλά κάνεις και έχεις...αλλά τί σου φταίει το έργο αυτό και πας και το χαλάς? Γιατί ρε φίλε το βρωμίζεις? Μάλλον γιατί αυτά σου έμαθαν από το σπίτι σου, από το σχολείο από όοοοολα αυτά που απαρτίζουν την κοινωνία μας , τις (σχεδόν ανύπαρκτες) υποδομές μας.
Δεν αλλάζουμε παιδιά...κόπροι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αγκαζέ, με τον Βαρδάρη να 'ξυρίζει' ρε? Δεν παίζει.
Για να πάω από το Μακεδονία Παλλάς μέχρι τον Πύργο μου έφευγε η ψυχή!Όταν φυσάει και είμαι με το ποδήλατο στη παραλία, από το Μέγαρο μέχρι το κέντρο με χίλια ζόρια πιάνω τα 17-20Km/h. Στην επιστροφή χτυπάω 40άρες με άνεση!
Λες;Καλα ρε...το Norma μου βάζεις από όλο το Στρασβούργο
Έλα ντε! Η Βασιλέως Ηρακλείου είναι καλύτερη!
-
Tροχαιο πριν απο λιγο στην Παπαναστασιου.3 αυτοκινητα πρεπει να χτυπησαν.Ενα Audi A3,ενα ταξι Octavia και μια Mercedes C Coupe.H Μercedes ηταν χτυπημενη στο αριστερο φτερο και προφυλακτηρα,το ταξι σταματημενο μπροστα της και λιγο πιο διπλα το Α3 και ενα περιπολικο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αγκαζέ, με τον Βαρδάρη να 'ξυρίζει' ρε? Δεν παίζει.
Για να πάω από το Μακεδονία Παλλάς μέχρι τον Πύργο μου έφευγε η ψυχή!Όταν φυσάει και είμαι με το ποδήλατο στη παραλία, από το Μέγαρο μέχρι το κέντρο με χίλια ζόρια πιάνω τα 17-20Km/h. Στην επιστροφή χτυπάω 40άρες με άνεση!
Πώς και δεν σε έχω πετύχει ποτέ;
Έχει πλάκα πάντως όταν έχει αέρα, τρελό ζόρι. Μια φορά με το που έφτασα μέγαρο και πήγα να γυρίσω, γύρισε και ο αέρας. 0-2 -
Ρε παιδιά θέλω να ανέβουμε ένα ΣΚ να μας ξεναγήσετε στον Περιφερειάκο.
Τι έγινε πάλι?
Καραμπόλες λέει χθες λόγω βροχής... μετά λόγω όμιχλης
ζημιές, τραυματίες, καθυστερήσεις κλπ κλπ....
μα καλα δεν μπορεί να βρεθεί μια λύση? -
Τι λύση να βρεθεί, ξοφλημένος δρόμος είναι. Φταίμε και εμείς οι οδηγοί βέβαια, αλλά και ο δρόμος είναι ΓΤΠ.
-
O παλιοδρομος αυτος θα ηταν πολυ καλυτερος αν ειχε μια ΛΕΑ
Πολλα μποτιλιαρισματα γινονται επειδη χρησιμοποιουνται ολες οι λωριδες,μολις η δεξια μπλοκαρει(βλαβη,ατυχημα,φορτηγα μεγαλα που πανε με 15 χιλιομετρα)τα αυτοκινητα της δεξιας προπσαθουν αναρχα να μπουνε στην μεσαια,δημιουργωντας στρουθοκαμηλισμο της κινησης,πολλες φορες ακομα και ατυχηματαβεβαια δεν ειναι μονο η ελλειψη ΛΕΑ το προβλημα αλλα συντελει σε μεγαλο βαθμο στην δημιουργια του
-
Ναι η ΛΕΑ φταίει...
Και στην Μουδανιών-Θεσ/νίκης που έχει,είδαμε πόσο πουτάνα την έχουν κάνει που μπαίνουν και βγαίνουν... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παιδιά θέλω να ανέβουμε ένα ΣΚ να μας ξεναγήσετε στον Περιφερειάκο.αδελφέ σου έχω τον καλύτερο ξεναγό http://www.youtube.com/watch?v=UF-Rocoes9k
-
Ρε παιδιά θέλω να ανέβουμε ένα ΣΚ να μας ξεναγήσετε στον Περιφερειάκο.
αδελφέ σου έχω τον καλύτερο ξεναγό http://www.youtube.com/watch?v=UF-Rocoes9k' target='_blank
πάντως αν κρίνω από το πως γυαλίζει ο δρόμος και αντανακλά τα φώτα πρέπει να είναι super παγορδόμιο
-
Από τα λίγα...Όταν δε, βρέχει, μετατρέπεται και σε ποτάμι σε ορισμένα σημεία ( περνάς με 50 και υπάρχει φόβος υδρολίσθησης ) ενώ πέρσι τον χειμώνα το κλού ήταν η λίμνη έκπληξη στην δεξία λωρίδα εξόδου του Περιφερειακού που έστελνε για κανα 2μήνο σε κάθε βροχή αυτοκίνητα εκτός δρόμου. Μιλάμε για εξαιρετικό δρόμο...
-
Βάλε και το ότι οι περισσότεροι κινούνται με 100+ km/h και απόσταση μισό μέτρο από τον μπροστινό τους και οι καραμπόλες δικαιολογούνται απόλυτα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Βάλε και το ότι οι περισσότεροι κινούνται με 100+ km/h και απόσταση μισό μέτρο από τον μπροστινό τους και οι καραμπόλες δικαιολογούνται απόλυτα.Μισό μέτρο?
15 εκατοστά μάξιμουμ -
Τώρα με τις κάμερες να δεις πώς θα πηγαίνουν όλοι. Ίσως είναι και καλύτερα στην τελική.
-
Τώρα με τις κάμερες να δεις πώς θα πηγαίνουν όλοι. Ίσως είναι και καλύτερα στην τελική.
-
Τώρα με τις κάμερες να δεις πώς θα πηγαίνουν όλοι. Ίσως είναι και καλύτερα στην τελική.Ναι, το είδαμε! Μέση ταχύτητα στη κατηφόρα (Πυλαία) μπροστά στη κάμερα: 80.
Μέση ταχύτητα μπαίνοντας στο τούνελ: 95!
Μέση ταχύτητα κατηφορίζοντας μετά το τούνελ (στο ύψος της εξόδου Κωσταντινουπολίτικα): 110!
(τα θαυμαστικά είναι για επιφώνημα, όχι παραγοντικό)Τα συγχαρητήρια μου στους υπεύθυνους, κατάφεραν να μειώσουν τη ταχύτητα διεύλευσης στην ιδιαίτερα επικίνδυνη κατηφορική ευθεία. Πες μου έναν λόγο που δεν έβαλαν τη κάμερα στην είσοδο του τούνελ.
-
Για να δουλεύουν και οι οδικές
-
Τώρα με τις κάμερες να δεις πώς θα πηγαίνουν όλοι. Ίσως είναι και καλύτερα στην τελική.110-120 σταθερά (ΟΛΑ τα αμάξια)
90 στα σημεία με τις κάμερες...μιλάμε για τραγικό μέτρο!!
ξαναχαράξτε τονedit mod mirage δεν νομίζω οτι χρειάζεται να βρίζεις edit mod mirage(ναι, ξέρω σηκώνει τεράστια συζήτηση)...βάλτε ΛΕΑ...και καινούργιο ασφαλτοτάπητα και βγάλτε ολες τις κάμερες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λύση να βρεθεί, ξοφλημένος δρόμος είναι. Φταίμε και εμείς οι οδηγοί βέβαια, αλλά και ο δρόμος είναι ΓΤΠ.Σε ένα ατύχημα υπάρχουν 3 παράγοντες, ο οδηγός, το αυτοκίνητο και ο δρόμος... μόνο το ένα έχει λογική (ή θα έπρεπε να έχει)... Ποιος φταίει;;;
Ναι είναι κωλόδρομος, αλλά 1000% φταίμε οι οδηγοί... Οδήγηση χωρίς αποστάσεις, κανένας στη δεξιά λωρίδα, ταχύτητες ότι νά'ναι (τι δουλειά έχεις ρε μπάρμπα με 50 στον περιφερειακό;;;;; )...
BTW τα 100 για ποιο λόγο είναι πολλά στο τούνελ;;;
Posts προς Θεσσαλονικείς