-
Πάρτε σκουτεράκι καλοί μου άνθρωποι. Με αυτό έχω ξεχάσει πότε νευρίασα τελευταία φορά. Θα είστε και πιο ανεκτικοί μετά με τις κοπέλες σας, γιατί αν εκνευρίζεστε στο δρόμο μετά πάτε σπίτι βλέπετε τις κοπέλες και στην παραμικρή γκρίνια τρελένεστε και τα όργανα αρχίζουν...
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
0.949 εβαλα σε ΕΚΟ στην Πολιχνη!!την καταλληλη στιγμη επεσε η βενζινη!αυριο φευγω Λιμνη Πλαστηρα,οποτε 600χλμ πανε ελα!
By the way, εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη ταβερνα στη Λιμνη?ή και κατι αλλο?Εννοείται θα κάνεις το γύρο της λίμνης.... Όντως όπου και να πας είναι πολύ ωραία. Απο φαϊ άλλο τίποτα! Στα κοψίδια φημιζόμαστε, αλλά μπορείς να χτυπήσεις και πεστροφούλα....
Για καφεδάκι μπορείς να πας στον ξενώνα Ναϊαδες προς Νεοχώρι μεριά ή πλαζ Λαμπερού. Είναι τόσα που δεν ξέρω τι να σου πρωτοπροτείνω.
Καλά να περάσεις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί είναι κωλοταρίφες. Δεν παλεύεται άλλο ρε πστ μου, δεν παλεύεται. Ψάχνω το τηλ της τροχαίας στο νετ, αλλά λάθος το έχουν. Να πάρω στο 100 άραγε; Δεν θελω να το επιβαρύνω κιόλας με μη-life threatening κλήση.Αν τους πεις στο 100 πως εχεις παρει δικανο και πας να σκοτωσεις ταριφες... θα ειναι life threatening Αν και βασικα μαλλον θα σε αφησουν να το κανεις....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάρτε σκουτεράκι καλοί μου άνθρωποι. Με αυτό έχω ξεχάσει πότε νευρίασα τελευταία φορά. Θα είστε και πιο ανεκτικοί μετά με τις κοπέλες σας, γιατί αν εκνευρίζεστε στο δρόμο μετά πάτε σπίτι βλέπετε τις κοπέλες και στην παραμικρή γκρίνια τρελένεστε και τα όργανα αρχίζουν...
Μα και εγώ που δεν έχω σκουτεράκι (και ούτε πρόκειται να πάρω) δεν έχω νευριάσει ποτέ.
Έχεις αυτόματα εσύ, δεν πιάνεσαι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πάρτε σκουτεράκι καλοί μου άνθρωποι. Με αυτό έχω ξεχάσει πότε νευρίασα τελευταία φορά. Θα είστε και πιο ανεκτικοί μετά με τις κοπέλες σας, γιατί αν εκνευρίζεστε στο δρόμο μετά πάτε σπίτι βλέπετε τις κοπέλες και στην παραμικρή γκρίνια τρελένεστε και τα όργανα αρχίζουν...Μα πλέον ούτε καν με δίκυκλο παλεύεται η κατάσταση!
Εσύ SV2 και να κολλάς στην κίνηση, τουλάχιστον βρίσκεσαι σε ευχάριστο περιβάλλον . Εκτός και αν μιλάμε για το ...Marbella combi!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι μπουρδέλο που είναι η πόλη ρε σεις; Η εγνατία από βαρδάρη και ανατολικά κλειστή από αστυνομία, τι έγινε; Φυσικά εκτροπή όλη η κίνηση από παραλία, και της πουτ@νας το κάγκελο.Eιχαν πορεια στην εγνατια.
Περνάω κι εγώ καθε μέρα απ' τη Ζέρβα και σκέφτομαι τα ίδια.
Χτες την κατέβαινα και μετά από 700 ζιγκ-ζαγκ μ' έπιασε το φανάρι της Γεωργίου, κι απ' τα νεύρα μου άρχισα να βρίζω μόνος μέσα στο αμάξι.Τέρμα το αμάξι για τη χειμερινή σεζόν, από τον Μάιο και πάλι.
Και η καλοκαιρινη σεζον παλι δεν ειναι για αυτοκινητο.Με ολες αυτες που φοραν κατι καυτα σορτσακια αντε να μπορεσεις να κοιταξεις στον δρομο σου.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΥΓ: Πάντα απορώ, γιατί τα ταξί κάνουν πιάτσα στη Ζέρβα κι όχι μπροστά στα Goody's που έχει εσοχή.
Στη προκειμένη περίπτωση δε φταίνε οι ταρίφες... εκεί έχει ταμπέλες για πιάτσα... τα ζώα που παρκάρουν στη πιάτσα φταίνε..
-
Ε, μη μου το χαλάς κι εσύ
Η ταριφες φταίνε ΠΑΝΤΑ
(πινακίδα, ε; δεν το είχα δει. ) -
Και πάλι, οι ταρίφες φταίνε εν μέρη. Ας φωνάξουν τροχαία να τα γράφει συνέχεια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όντως. Παίζει στο Λόλα (ή κάπως έτσι).
http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/214701.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankhttp://uk.youtube.com/watch?v=O_7kL7gVX ... re=related' target='_blank
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Χτες το βράδυ κάποιος αφού χτύπησε κάτι κάδους 20 μέτρα πιο μακριά και γέμισε με μαύρα τζάμια το δρόμο, ήρθε και έπεσε (αυτός ή άλλο αμάξι που έσπρωξε) πάνω στη κολώνα του καταστήματος. Ξεφλούδισε και το καημένο το δεντράκι (έχει και ροδιά στο χώμα ακριβώς δίπλα στο κορμό).Πάλι καλά που χτύπησε τη κολώνα του καταστήματος και δεν έσπασε τη βιτρίνα.
(στο λιμάνι, η γωνία πριν τα μπακαλιαράκια)φιλος μου ,που δουλευει στο μπαρακι Λιμανι,ακουσε το μπαμ μεσα στο μαγαζι
απο οτι ειπε ενα μπλε σκοντα,αφου εκανε σπαραλια 2 αλλα σταθμευμενα,τελειωσε την πορεια του εκει στο μαγαζι -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πάρτε σκουτεράκι καλοί μου άνθρωποι. Με αυτό έχω ξεχάσει πότε νευρίασα τελευταία φορά. Θα είστε και πιο ανεκτικοί μετά με τις κοπέλες σας, γιατί αν εκνευρίζεστε στο δρόμο μετά πάτε σπίτι βλέπετε τις κοπέλες και στην παραμικρή γκρίνια τρελένεστε και τα όργανα αρχίζουν...εσεις παιρνετε σκουτερακια και γλιτωνετε απο την κινηση αλλα και σπατε τα νευρα ολων μας ετσι οπως χωνεστε απο παντου,πακεταδες,κουριερ,ανθοπωληδες,
Πολλοι δε εχουν ξεφυγει,καβαλανε πεζοδρομεια για να ξεφυγουν απο το μποτιλιαρισμα,τα αφηνουν οπου βρουν πανω στα πεζοδρομεια,κλεινουν τις διαβασεις για να βγουν μπροστα απο τα αυτοκινητα
γενικα η συμπεριφορα των αναβατων μικρων δικυκλων ειναι απαραδεκτη
τουλαχιστον γλιτωνουμε απο τα αυτοκινητα τους
φανταζεστε πως συμπεριφερονται στο δρομο οταν οδηγουν το αυτοκινητο τους? -
Δεν είναι όλοι έτσι. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί.
-
H πλειοψηφία είναι όμως έτσι Κωνσταντίνε...
-
Οι περισσότεροι ναι, όχι όμως όλοι. Ιδίως οι ντελιβεράδες είναι πλέον πολύ επικίνδυνοι και παραβιάζουν σχεδόν κάθε ερυθρό σηματοδότη, μπαίνουν αβέρτα σε μονόδρομους με φουλ γκάζια.
Σήμερα επέστρεφα από Γιαννιτσά και πήρα όλο τον περιφερειακό από δυτικά μέχρι Φοίνικα. Πήγαινα με 90 κολλημένος λόγω καμερών. Μερικοί πηγαίναν πλακωμένοι. Όταν θα αρχίσουν να έρχοναται τα φιρμάνια όλοι θα πηγαίνουμε τραινάκι
-
για τους οδηγους αυτοκινητων μπορουνε να σχυριστουμε οτι ενα 70% κινειται στο δρομο χωρις να εχει στο νου τις βασικους κανονες τοσο του ΚΟΚ αλλα οσο και του σεβασμου προς τους αλλους και ενα 30 να κινειται λογικα και νομιμα
Οσον αφορα τους αναβατες μικρων δικικλων,σκουτερ και μηχανων χαμηλου κυβισμου το ποσοστο των ηλιθιων αναβατων ανερχεται στο 95%
το ποσοστο ανεβαζουν βεβαια πολυ τα 16 χρονα με τα φτιαγμενα μηχανακια,παπακια,
αλλα και οι δηθεν δικηγοροι,ασφαλιστες,πωλητες,διαφημιστες που λογω lifestyle πρεπει να καβαλανε Τmax και Varadero -
Και γω χασοδίκης είμαι αλλά μέχρι 150άρι μπορούσα να πάρω. Παραπάνω δεν υπάρχει σάλιο λολλλλ
-
οι καμερες στον περιφερειακο στα ποσα ειναι ρυθμισμενες?
λογικα πρεπει να δινουν ενα περιθωριο 20-30 χιλιομετρων νομιζω -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
οι καμερες στον περιφερειακο στα ποσα ειναι ρυθμισμενες?
λογικα πρεπει να δινουν ενα περιθωριο 20-30 χιλιομετρων νομιζωαμα δίνουν μόνο τόσο 'αερα' την κατσαμε την βαρκα κυριολεκτικα....
Εγω παντως παω οπως πηγαινα... δηλαδη αναλογα με τις επικρατουσες συνθηκες. Αμα αρχισει να βρέχει πολυ απλά δεν θα ξαναπεράσω απο περιφερειακο.
-
Δλδ πόσο αέρας θέλεις να δώσουν; 150; Του θάνου τόσο είχε νομίζω, κάπου στα 112-115;
Posts προς Θεσσαλονικείς