-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εναλλακτική διαδρομή για ΚΤΕΛ Χαλκδικης: Έρχεσαι από Αθήνα, τρως μια ψιλοπίκρα στο λιμάνι, μπαίνεις στη Νίκης, τρως δεύτερη πίκρα, μπαίνεις στη Μ. Αλεξάνδρου (εδώ συνήθως δεν έχει πίκρα) συνεχίζεις στην Ανθέων (νυν Παπανδρέου) όπου τρως την 3η πίκρα αλλά για λίγα λεπτά, στρίβεις αριστερά στον δρόμο της Νομαρχίας (Πλούτωνος, πανάθεμα το όνομα της οδού που βρήκαν να χτισουν το ανάκτορο του Παναγιώταρου), κόβεις στη μέση την Όλγας και συνεχίζεις ευθεία προς Αγ. Ελευθέριο και φτάνεις στο φανάρι που είναι για διασταυρωση με Βούλγαρη. Στρίβεις αριστερά στην Βούλγαρη και φτάνεις μέχρι την διασταύρωση με Εγνατία. Εκεί πας δεξιά και μπαίνεις στο δρόμο για Μουδανιά. Μετά είναι όπως τα είπαν τα παιδιά πιο πάνω.
ΥΓ: Το άνωθεν, αφιερωμένο σε adis και monf430
Αυτό ακούγεται δύσκολο, φαίνεται πιο δύσκολο και στην πράξη είναι ΠΟΛΥ δύσκολο....
i remember...
-
διόδια στην εξωτερική περιφερειακή
http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=55
(μόλις μου έκοψε τα πόδια... )
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
διόδια στην εξωτερική περιφερειακήhttp://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=55' target='_blank' target='_blank
Να μείνουν ησυχοι... ΔΕΝ θα τους προτιμησουμε!
πλεον θα αρχισω να βαζω στο GPS να τα αποφευγει.... βλέπω έχουν σκοπό να τα φυτέψουν κατα μήκος της Εγνατιας....
-
κοίτα, δεν έχω πρόβλημα με τα διόδια, είναι ο μόνος ελληνικός δρόμος (δεν ξέρω τι παίζει με την Αττική οδό) που πραγματικά τα αξίζει!!
αλλά στον περιφερειακό;;
και 3 διόδια στη σειρά;; (Μάλγαρα, Θεσσαλονίκης, Νυμφόπετρας) -
κοίτα, δεν έχω πρόβλημα με τα διόδια, είναι ο μόνος ελληνικός δρόμος (δεν ξέρω τι παίζει με την Αττική οδό) που πραγματικά τα αξίζει!!αλλά στον περιφερειακό;;
και 3 διόδια στη σειρά;; (Μάλγαρα, Θεσσαλονίκης, Νυμφόπετρας)Εχεις λαθος... για τον δρόμο ηδη φορολογούμαστε! Δεν μου αρεσει η ιδεα καθόλου .-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
διόδια στην εξωτερική περιφερειακή
http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=55' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Να μείνουν ησυχοι... ΔΕΝ θα τους προτιμησουμε!
πλεον θα αρχισω να βαζω στο GPS να τα αποφευγει.... βλέπω έχουν σκοπό να τα φυτέψουν κατα μήκος της Εγνατιας....
με την υποθαλάσσια (αν και εφόσον γίνει) θα έχουμε διόδια και εκεί, πιθανό να μπουν και διόδια στο κέντρο (αλα Λονδίνο) να φύγουμε από αυτή την κωλοπόλη να ησυχάσουμε! Όσο πάει, τόσο περισσότερο με απωθεί η Θεσσαλονίκη... Πότε θα φτάσει σε σημείο που θα φύγω να δω...
-
αλλά στον περιφερειακό;;
και 3 διόδια στη σειρά;; (Μάλγαρα, Θεσσαλονίκης, Νυμφόπετρας)Το Μάλγαρα-Νυμφόπετρα είναι σχετικά λογική απόσταση αυτοκινητόδρομου ανάμεσα σε 2 σταθμούς.
Αλλά όπως λες κι εσύ, όχι και στον περιφερειακό! Αν γίνει έτσι, όλοι θα πηγαίνουν από τον εσωτερικό περιφερειακό...
-
Μπραβο τους!Αιντε παλι απο κεντρο κ παλιο περιφερειακο...
Να βαλουν διοδια σε ολο το κομματι βεροια,Γρεβενα,Ιωαννινα το βρισκω κατανοητο(ασχετα αν πληρωνουμε ηδη ενα σωρο φορους) αλλα οχι κ στον περιφερειακο!Ελεος πια!Δηλ για να βγει κανεις απο τον εξωτ.περιφερειακο στην εθν.οδο Θεσ/κης-Αθηνων ποσες φορες θα πληρωνει διοδια;
Τουλαχιστον,απ'οτι φαινεται την υποθαλασσια θα τη γλιτωσουμε... -
Ρε παιδες τελικα δε καταλάβα σε ποιο σημειο του περιφερειακου θα ειναι τα διοδεια?Αν υποθεσουμε οτι ο περιφερειακος ειναι απο τη γεφυρα σταυρουπολης μεχρι γεωργικης σχολης δε μπορω ναν φανταστω καπου αναμεσα διοδεια,α ειναι και πρωι μη βαρατε αμα ειπα καμμια μπουρδα
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Ρε παιδες τελικα δε καταλάβα σε ποιο σημειο του περιφερειακου θα ειναι τα διοδεια?Αν υποθεσουμε οτι ο περιφερειακος ειναι απο τη γεφυρα σταυρουπολης μεχρι γεωργικης σχολης δε μπορω ναν φανταστω καπου αναμεσα διοδεια,α ειναι και πρωι μη βαρατε αμα ειπα καμμια μπουρδαεξωτερική περιφερειακή ρε!!
ανάμεσα στον κόμβο των Διαβατων κ του Τιταν
-
Και πότε με το καλό μας έρχονται τα διόδια στην Εγνατία;
Για τα 300 χλμ Αλεξ/πολη-Θεσ/νίκης προβλέπονται:
Θεσσαλονίκης (A/K Ιωνίας_Κ2 - A/K Ευκαρπίας_Κ4)
Νυμφόπετρας (A/K Προφήτη - A/K Bαϊχωρίου)
Παγγαίου (A/K Ορφάνιου - A/K Μουσθένης)
Νέστου (A/K Χρυσούπολης - A/K Βανιάνου)
Ξάνθης (A/K Βαφέικων - A/K Ιάσμου)
Κομοτηνής (A/K Κομοτηνής Ανατ. - A/K Μέστης)Πάνε καλά ρε;
-
Το θέμα είναι το «ανοικτό» σύστημα συλλογής διοδίων που θα ισχύει ... όπως ισχύει και στην εθνική οδό.
Απο την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Ηγουμενίτσα τα 700 περίπου χιλιόμετρα και με τις τιμές που ακούγονται θα χρειάζεται μια μικρή περιουσία και με τα καυσιμα μαζί κλπ θα συμφέρει περισσότερο με το αεροπλάνο.
Γιατί δεν έφτιαξαν το σύστημα με τα διόδια σε κάθε είσοδο και την χρέωση ανάλογα με τον προορισμό.
Σίγουρα ... μάλλον μας περιμένουν 'δυσάρεστες' εκπλήξεις όταν ξεκινήσουν να χρεώνουν ... έναν δρόμο που ήδη έχει εγκαινιαστεί 500.000 φορές, έχει ήδη πληρωθεί έμμεσα απο τους έλληνες πολίτες 500.000 φορές ... -
περιορισμος μετακινησεων...
-
Ξέρουμε ποιός φέρνει eibach;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρουμε ποιός φέρνει eibach;http://www.koni.gr
ΚαταστήματαΒορ. Ελλάδος: Κων/πολεως 152, 54249 Θεσ/νικη
Τηλ. 2310315356 - 2310320822 Fax. 2310311388 -
Δε θα βρεις εκει τις καλυτερες τιμες ομως...για το κιτ 1130 της koni μου ζητουσε καπου 700+ευρω χωρις τοποθετηση κ τελικα εγω το εβαλα με 600ευρω(με τοποθετηση)!!!Υπαρχουν απειρα μαγαζια που φερνουν eibach,κανεις μια ερευνα αγορας κ πας στο φθηνοτερο...
-
Το θέμα είναι πως σε 2 που ρώτησα που φέρνουν θεωρητικά, για το 307 από ότι κατάλαβα δεν μπορούσαν. Τι να πω... Θα κάνω μερικές ακόμα κρούσεις και βλέπουμε.
-
Στη Μαρτιου εχει ενα καταστημα που βαζει ζαντες και νομιζω(90%)οτι βαζει και τετοιες αναρτησεις.Το μαγαζι λεγεται Traffic,περνα καμια βολτα μπας και εχει τιποτα.
-
Γιαβόλ!
έντιτ: τώρα που το θυμήθηκα, σας λέει κάτι το Ακρίτας; Φέρνει KW αυτός.
-
Αρκετή κίνηση στην επιστροφή από Χαλκιδική, 1-2 χαζες καραμπόλες, αρκετοί καραγκιόζηδες που πήγαιναν τάπα στην ΛΕΑ. Η αστυνομία άφαντη κλασσικά.
Posts προς Θεσσαλονικείς