-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ρε μαγκες ποια ονοματα θα σκασουν μυτη στα μπουζουκια στις γιορτες στην πολη μας?Να μην έρθει κανένας. Έξω από την πόλη οι μπουζουκερί
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να μην έρθει κανένας. Έξω από την πόλη οι μπουζουκερί
...και τα γηπεδα... Παιζει ο Αρης και δεν υπαρχει ελευθερη θεση παρκινγκ σε ακτινα 2χλμ...
-
πλέον δεν αφήνουν αμάξι μέσα στο πανεπιστήμιο όλο το 24άωρο και όχι μόνο μέχρι τις 3.
-
ρε μαγκες ποια ονοματα θα σκασουν μυτη στα μπουζουκια στις γιορτες στην πολη μας?
Να μην έρθει κανένας. Έξω από την πόλη οι μπουζουκερί
Ο κοσμος θελει μπουζουκι
Εξω οι ξενερωτοι απο το φορουμ -
Πανμέγιστο ζώο χάραξε με κλειδιά όλη την πλαϊνή πλευρά από το suzukάκι μου
Υπάρχει κανένα μαγαζί να το πάω παιδιά να το κάνουν ή πάει αντιπροσωπεία για βάψιμο?
Δεν είναι να πάρει κανείς αμάξι καλύτερα να αγοράζουμε χρέπια
-
Κριμα ρε Κωνσταντινε,καινούριο αμαξακι.
-
Άσε Ανδρέα
-
Πανμέγιστο ζώο χάραξε με κλειδιά όλη την πλαϊνή πλευρά από το suzukάκι μουΜη το βάψεις, θα το επιδιορθώσεις βάφοντας μόνο τη γρατζουνιά με οδοντογλυφίδα. Δυστυχώς θα φαίνεται αλλά όχι πολύ.
Που έγινε αυτό;
-
Σε ένα στενό απέναντι από το σπίτι μου Λεωνίδα (κάθετη στην Εθν. Αντίστασης / Καλαμαριά). Από πίσω μέχρι εμπρός
-
Ακριβως αυτο... αμα δεν εχεις γκαραζ δικο σου, δεν αξιζει να παρεις καλο αμαξι, δεν αξιζει να παρεις κατι που θα σου αρεσει, γιατι θα το κλαις.
Καρκινο, Καρδια και Εγκεφαλικο στον φουστη που στο χαραξε...
-
Αμα πετυχω κανεναν απο δαυτους να καταστρεφει ετσι αυτοκινητο, δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω...
Λυπαμαι πολυ φιλε μου...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πλέον δεν αφήνουν αμάξι μέσα στο πανεπιστήμιο όλο το 24άωρο και όχι μόνο μέχρι τις 3.Και τα Σαβ/κα. Έχουν ξεφύγει τελείως....
Τις προάλλες κατεβαινα για διάβασμα βιβλιοθηκη με ένα φίλο μου (Κυριακή απόγευμα μιλάμε τώρα) και επειδή δεν είχε σηματάκι μας έκαναν ολόκληρο σκηνικό.
Περιττό να πω ότι τους πηρε και τους σήκωσε. Λες και ήμασταν τίποτα άσχετοι.... Του λέω σε μια φάση του τυπά: 'Δηλαδή τι καταλαβαίνεις τώρα? Να ανέβουμε μέχρι την Αγ. Δημητρίου και να μπούμε απο το ΑΧΕΠΑ? Αυτό θες?'
Έλεος... Πότε θα μάθουν να κοιτάνε την ουσία και όχι τον τύπο????
-
Όταν λέτε ότι δεν αφήνουν, δεν αφήνουν να μπεις χωρίς σηματάκι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν λέτε ότι δεν αφήνουν, δεν αφήνουν να μπεις χωρίς σηματάκι;Ναι αυτό ακριβώς...
-
Καιρός ήταν. Τα Σαββατοκύριακα όμως γιατί να το κλείνουν και να μην επιτρέπουν είσοδο για παρκάρισμα;
-
Πανμέγιστο ζώο χάραξε με κλειδιά όλη την πλαϊνή πλευρά από το suzukάκι μουΥπάρχει κανένα μαγαζί να το πάω παιδιά να το κάνουν ή πάει αντιπροσωπεία για βάψιμο?
Chips Away λιγο πριν την Γρηγοριου Ε΄ οπως παμε απο τη Δελφων για κεντρο. Ακουσα οτι κανουν καλη δουλεια αλλα δεν ξερω ποσο θα σου στοιχησει. Παντως θα ειναι αρκετα φθηνοτερο απο βαψιμο...
-
Καλα,κ αυτοι μη νομιζεις οτι ειναι φθηνοι!Κανονικα παιρνουν 70-90 ευρω τη γρατζουνια,αλλα στην περιπτωση σου επειδη δεν εχεις εναλλακτικη(πρεπει να βαψεις ολοκληρη μερια διαφορετικα)μαλλον θα σε συμφερει περισσοτερο να το πας σε αυτους...Εμενα για δυο μικρες γρατζουνιες στο πισω φτερο(η μια γυρω στους 7 ποντους κ η αλλη γυρω στους 4)μου ειχαν πει 90 ευρω!Κανουν καλη δουλεια παντως!
-
Nα τους καεί το βίντεο konstantinosV!!
Καλά ξεμπερδέματα! -
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την συμπαράσταση και τη βοήθεια. Εκεί θα πάω τελικά όπως είπατε θα κάνω. Εμείς να είμαστε καλά και όλα γίνονται απλά ώρες ώρες το μυαλό κολλάει με την κακεντρέχεια ορισμένων.
-
Περαστικά Κωνσταντίνε... Αν πας, κάνε και μια ενημέρωση μετά γιατί με ενδιαφέρει... Εκτός αν έρθω και εγώ.
Posts προς Θεσσαλονικείς