-
Να σας ξενερώσω λέγοντας πως δεν ενθουσιάστηκα καθόλου από την ταινιούλα;
Όμως το μέγεθος της οθόνης, η ποιότητα της εικόνας και ο ήχος είναι απίστευτα High End. Καλύτερο απ' οτιδήποτε έχετε δει μέχρι τώρα σε κινηματογράφο.
Βασικά όπως και να έχει, πάτε μια βόλτα εάν μπορέσετε για να στηρίξετε το ΝΟΗΣΗΣ που έχει οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό...
-
ναι παιδια ο εξομοιωτης και κυριως το πλανηταριο λενε, μια καλη ιδεα ειναι να πατε με την παρεουλα σας κυριακη πρωι πλανηταριο ... μετα, καφεδακι.
-
Σήμερα κατά τις 5:30 καραμπόλα στον περιφερειακό (τι πρωτότυπο!). Στο ρεύμα προς δυτικά, ~200 μέτρα πριν την έξοδο για Πανόραμα/Πυλαία. 3 ή 4 αυτοκίνητα, στην άκρη. Το ατύχημα πρέπει να έγινε στην αριστερή λωρίδα αν κρίνω από τα σπασμένα τζάμια κάτω, και αιτία το tailgaiting αν κρίνω ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ . Η ουρά έφτανε μέχρι το Carrefour! Πάλι εξασκηθήκαμε στη διήθηση...
Πιο μετά, στην Ερμού πέτυχα 911 Carerra με πινακίδες Μασσατσούτσες 'HALARA'
-
μασσατσούσετς (πως λεμε πογραδετς) ντιουντ οχι μασσα ... τσούτσες
-
Ξεκινάει το φεστιβάλ κινηματογράφου όποιος ενδιαφέρεται και του αρέσει η όλη φάση αν θέλει πάμα παρέα. Γενικά μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες στο φεστιβάλ. Θα περάσω να πάρω το πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σήμερα κατά τις 5:30 καραμπόλα στον περιφερειακό (τι πρωτότυπο!). Στο ρεύμα προς δυτικά, ~200 μέτρα πριν την έξοδο για Πανόραμα/Πυλαία. 3 ή 4 αυτοκίνητα, στην άκρη. Το ατύχημα πρέπει να έγινε στην αριστερή λωρίδα αν κρίνω από τα σπασμένα τζάμια κάτω, και αιτία το tailgaiting αν κρίνω ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ . Η ουρά έφτανε μέχρι το Carrefour! Πάλι εξασκηθήκαμε στη διήθηση...Πιο μετά, στην Ερμού πέτυχα 911 Carerra με πινακίδες Μασσατσούτσες 'HALARA'
Κλασσικό σημείο για ατύχημα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γενικά μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες στο φεστιβάλ.το φεστιβαλ καλο ειναι... οι ταινιες του ομως
-
Απλά δεν είσαι καλλιεργημένος...
-
Ο κορσαιρ κατάλαβε με δυσκολία το νοημα του die hard4 και θα μας πει και για το φεστιβάλ κινηματογράφου.
Εγώ ψήνομαι για την ταινία του Wes Anderson στο κλείσιμο. Ελπίζω να μην είναι πολυ αργά η προβολή γιατί θα έχω ταξίδι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά δεν είσαι καλλιεργημένος...Θα παω να παρω απο του Ροζουλη ενα τρακτερ McKormic να με καλλιεργησω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γενικά μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες στο φεστιβάλ.
το φεστιβαλ καλο ειναι... οι ταινιες του ομως
Ναι έχει μερικές που είναι για ύπνο αλλά έχει πολλές που σε βάζουν σε σκέψη, σε προβληματίζουν, σε κάνουν ίσως λίγο πιο άνθρωπο. Μακρυά από τις κλασσικές αμερικανιές δλδ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο κορσαιρ κατάλαβε με δυσκολία το νοημα του die hard4 και θα μας πει και για το φεστιβάλ κινηματογράφου.Yippie kay yay mothefucka
-
charmak66
πάμε -
Για πότε λέτε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για πότε λέτε;Την άλλη κυριακή. Λέω να κατέβω θεσ/νιλη το άλλο σ/κ, αν μπορέσω να τα συνδυασω θα ναι καλά.
-
όποτε την έχει. 16 ξεκινάει Κωνσταντίνε http://www.filmfestival.gr/
-
Αν πάτε, πείτε και σε με...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κλασσικό σημείο για ατύχημαΗ ειρωνία είναι ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο έχει παλιότερες ροδιές κάτω Και ύστερα μιλάμε για ανάποδες κλίσεις και ύπουλες decreasing radius στροφές...
@ ShyTestosterone: σωστή παρατήρηση αλλά εντελώς εκτός πνεύματος.
-
Σήμερα που έπλυνα το αυτοκίνητο, ε, βέβαια, έπρεπε να βρέξει!
Δε βαριέσαι.
-
Για να μην έχεις ανάλογα προβλήματα βλέπε πρώτα εδώ http://www.meteo.gr και μετά ρώτα αν ο funky πάει για πλύσιμο... αφού αντλήσεις τις πληροφορίες σου και όλα πάνε καλά μπορείς να το πλύνεις έπειτα
Posts προς Θεσσαλονικείς