-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.Δεν τολμούσατε να τον πολεμήσετε επί ίσοις όροις όταν είχε τα γαλόνια και σας είχε γίνη ξήγα.
Πλαίσιο;
-
παιζει κατι εξω απο το κιτσεν-μπαρ....? εθεαθησαν περιπολικα πυροσβεστικο και ασθενοφορα μπροστα στο μαγαζι....!!!
-
Μήπως είναι ο κουπεας στην πόλη μας;
Sent from Corsair's brick
-
Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ., επρόκειτο για ιερέα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στην προβλήτα α' του λιμανιού.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άντρας -που ήταν υπέρβαρος- παραπάτησε και έχασε την ισορροπία του, με συνέπεια να πέσει στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί που τον ανέσυραν από τα νερά, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 26χρονος ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε στο νοσοκομείο.
Οι λιμενικές αρχές διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. -
Εχει κανεις αποψη ή γνωμη για τη waterland; Πηγε ο μικρος σε ενα waterpark στη Δραμα και τωρα με εχει πρηξει.
-
Είχα πάει τελευταία φορά πριν από καμιά 10-15ετία... Καλά ήταν.
Πήγα και πέρισυ για κάποιον γάμο, αλλά αρχές άνοιξης, πριν ανοίξει, οπότε οι πισίνες ήταν άδειες...
Σε φώτισα...
Δική μου ερώτηση: Ψάχνω γρύλο για αλλαγή τροχών για τη Νίτσα (τον δικό μου τον τραυμάτισε θανάσιμα ένας μηχανικός... ). Χρειάζομαι ακριβώς τον εργοστασιακό, γιατί ταιριάζει ακριβώς στη θήκη που έχει το αμάξι. Πήρα την αντιπροσωπεία και μου είπε 50 ευρώ . Ξέρουμε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά PSA σε καλές τιμές;;;; Είχα ακούσει για ένα κάπου στη Θέρμη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Θα δω την απάντηση, συγνώμη εκ των προτέρων αν δεν απαντήσω, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει γ@μηθεί ο Δίας και τρέχω ολίγον σαν τον ομοφυλόφιλο...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Είχα πάει τελευταία φορά πριν από καμιά 10-15ετία... Καλά ήταν.Πήγα και πέρισυ για κάποιον γάμο, αλλά αρχές άνοιξης, πριν ανοίξει, οπότε οι πισίνες ήταν άδειες...
Σε φώτισα...
Δική μου ερώτηση: Ψάχνω γρύλο για αλλαγή τροχών για τη Νίτσα (τον δικό μου τον τραυμάτισε θανάσιμα ένας μηχανικός... ). Χρειάζομαι ακριβώς τον εργοστασιακό, γιατί ταιριάζει ακριβώς στη θήκη που έχει το αμάξι. Πήρα την αντιπροσωπεία και μου είπε 50 ευρώ . Ξέρουμε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά PSA σε καλές τιμές;;;; Είχα ακούσει για ένα κάπου στη Θέρμη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Θα δω την απάντηση, συγνώμη εκ των προτέρων αν δεν απαντήσω, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει γ@μηθεί ο Δίας και τρέχω ολίγον σαν τον ομοφυλόφιλο...
κανει και απο άλλα μοντελα;Ανακυκλωση;
-
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7 ... rgopoulou/
-
Δεύτερο γραφείο; Μηπως είχε φτιαξει και πυρηνικό καταφύγιο;
Sent from Corsair's brick
-
ειχε αναφερθει εδω μεσα για το μινι σπιτακι παντως....
-
πως τα φερνει η ζωη.....απο πριβε δημαρχειο με γκαρσονιερα....στα καγγελα χωρις μπανιερα.....
και κατι, που λιγο πολυ το ξερουμε.....αλλα εχει σημασια να το ακουμε και εκ των εσω....
Η Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να αποκτήσει μετρό πριν από το 2020 ή και το 2023, «όσο καλά και να πάμε από εδώ και πέρα και όποιον σταθμό και να καταργήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος των Σωματείου Εργαζομένων, Χάρης Κυπριανίδης.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει κανεις αποψη ή γνωμη για τη waterland; Πηγε ο μικρος σε ενα waterpark στη Δραμα και τωρα με εχει πρηξει.Ωραία είναι φίλε. Αξίζει μια επίσκεψη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tι να πω... δεν ξέρω. Πιθανότατα... Τι εννοείς ανακύκλωση;
Τα έπιπλα του δωματίου του ιπτάμενου που ξήλωσε ο Μπουτάρης κόστισαν κάπου 140-150χιλιάρικα...
Μαζί με μία αίθουσα συνεδριάσεων κόστισαν κάπου 290-300 χιλιάρικα...
Φυσικά δεν υπήρχε πουθενά παρατυπία...
-
Τα έπιπλα του δωματίου του ιπτάμενου που ξήλωσε ο Μπουτάρης κόστισαν κάπου 140-150χιλιάρικα...
Μαζί με μία αίθουσα συνεδριάσεων κόστισαν κάπου 290-300 χιλιάρικα... :
και τι τα εκαναν τώρα;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει κανεις αποψη ή γνωμη για τη waterland; Πηγε ο μικρος σε ενα waterpark στη Δραμα και τωρα με εχει πρηξει.Να πας, θα περάσει καλά κι ο μικρός κι εσύ
(με τις άλλες μαμάδες)πως τα φερνει η ζωη.....απο πριβε δημαρχειο με γκαρσονιερα....στα καγγελα χωρις μπανιερα.....
Μερικά μύρια ευρώ απαλύνουν τον πόνο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαζί με μία αίθουσα συνεδριάσεων κόστισαν κάπου 290-300 χιλιάρικα... :
και τι τα εκαναν τώρα;
Χαχα!!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Τα πήρε ο ποπολαρος ως αμοιβή για τον αγώνα που έκανε μέχρι τώρα
-
Tι να πω... δεν ξέρω. Πιθανότατα... Τι εννοείς ανακύκλωση;
ανακυκλωση οχημάτων.Εκει που πετανε τα τρακαρισμενα κλπ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει κανεις αποψη ή γνωμη για τη waterland; Πηγε ο μικρος σε ενα waterpark στη Δραμα και τωρα με εχει πρηξει.ισως ειναι το καλυτερο waterpark στην Ελλαδα.
Το μεγαλυτερο ειναι σιγουρα.
Πηγα πριν 2 καλοκαιρια με τα παιδια και απο τοτε με εχουν ζαλισει ποτε θα ξαναπαμε.
Μαλιστα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου εχω και το αντιτιμο γιατα εισιτήρια που μου εδωσαν απο το χαρτζηλικι τους.
Απλα δεν προλαβαινω να παω καποιο Σαββατο.Το θεμα ειναι ποσο καλη συντήρηση κανουν, τελευταια φορα ειχα καποια θεματακια με τα ενωματα σε καποιες τσουληθρες.
Μπονους οι Ρωσιδες μαμαδες με τα στρινγκ
και κατι που βρηκα εντελως τυχαια.
Προκειται για το σχολειο που πηγαινα Λύκειο, ακριβως κατω απο το Γεντι κουλε.
Πανω σε νεκροταφείο ήμασταν γι'αυτο ήμαστα 'ανήσυχοι'
http://1lyk-sykeon.thess.sch.gr/autosch ... u-sxoleiou -
Είδα σήμερα καινούργιο Audi a5 με πινακίδα ΝΖΝ.....
Σωστοοοοος
Posts προς Θεσσαλονικείς