-
Να γκρεμίζανε και κάποια απο τα σαπια κτηρια με τα γραφεία/βιοτεχνίες γυρο απο την πλατεία Χρημ. και πέριξ δεν θα χαλούσε κανένα νομίζω.
Θα μπορούσε να είναι και γαμώ τις γειτονιές για να μένεις κάποιος.
-
λιμανι, μετρο, αεροδρομιο, ΔΕΘ........νιος ημαν και γερασα.....
-
μιλησε και ο μπεμπεκος και ειπε την λεξη : ΜΠΑ ΜΠΑ.
-
έχει πάει κανείς πρόσφατα Πολύχρονο(χαλκιδική) να μας πει κάνα τηλέφωνο από καλό δωμάτιο?
-
εχεις Pm
-
Κι εγώ θέλω
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εχεις Pmσ' ωραίος...
-
τελικα αυτες οι πινακιδες με την αναφορα θερμιδων ειναι κατι ντουζινες.
χθες ειδα μια στην αρχη παυλου-μελα πισω απ' την αγιασοφια, μητροπολεως-βενιζελου και αμυνης εξω απ'τη βιβλιοθηκηη παρομοια που βαλανε εκει που δενουν τα καραβομπαρα με τις χωρες και τις αποστασεις τους
πονταρω πως θα μεινει μιση μεσα στη χρονια -
Απέναντι από τη Φιλοσοφική γράφει: Αρχαία Αγορά 935 μέτρα. Στη γωνία Αγ.Σοφίας και Φιλίππου (βαριά 100 μέτρα από την Αρχαία Αγορά) γράφει: Φιλοσοφική 650 μέτρα
-
σοφιας & φιλιππου με αρχαια αγορα ειναι 220-230 μετρα.
ε, με μια στροφη παραπανω βγηκε το 935 -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απέναντι από τη Φιλοσοφική γράφει: Αρχαία Αγορά 935 μέτρα. Στη γωνία Αγ.Σοφίας και Φιλίππου (βαριά 100 μέτρα από την Αρχαία Αγορά) γράφει: Φιλοσοφική 650 μέτραΕ, καλά, δεν έχεις πετύχει πινακίδες σε δρόμο που ενώ πηγαίνεις στον προορισμό σου, αυτός φαίνεται να απομακρύνεται;;; Νομίζω είχε κάτι τέτοιες προς Σέρρες παλαιότερα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απέναντι από τη Φιλοσοφική γράφει: Αρχαία Αγορά 935 μέτρα. Στη γωνία Αγ.Σοφίας και Φιλίππου (βαριά 100 μέτρα από την Αρχαία Αγορά) γράφει: Φιλοσοφική 650 μέτραλογω μονοδρομων....
υπαρχει σαιτ που εχει τα δρομολογια με τους σκυλοπνιχτες για περαια...?
-
Εδώ Στέφανε: http://www.activistis.gr/2014/05/blog-post_2876.html
-
ευχαριστω....αυριο σκεφτομαι να παω τσαρκα τον παιχταρά.....και να θυμηθω τα νιατα μου...
-
αλλαξαν:
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
χθες ειδα μια στην αρχη παυλου-μελα πισω απ' την αγιασοφια, μητροπολεως-βενιζελου και αμυνης εξω απ'τη βιβλιοθηκη+grossa (14 14αδες σύμφωνα με τον Αστερίξ)
Είναι και δημοφιλές photo moment αυτές τις μέρες.Τι έργα κάνουν αυτά τα ΣΚ στην Χαλκιδική; Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση από κίνηση; Εσάς που κάνατε τα μπανάκια σας ρωτάω.
-
Εκεί που γινεται το καινούργιο κομμάτι έχει μόνο έργα. Σπάσιμο μεγάλο είναι οι κορινες που βάζουν για την διαπλάτυνση ενός απο τα δυο ρεύματα στο πρώτο πόδι. Δυο ΣΚ πριν που είχα πάει εγώ μόνο στις κορινες υπήρξε θέμα λόγω κατσιβελιας στην τοποθέτηση που την διόρθωναν εκείνη την στιγμή
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
χθες ειδα μια στην αρχη παυλου-μελα πισω απ' την αγιασοφια, μητροπολεως-βενιζελου και αμυνης εξω απ'τη βιβλιοθηκη+grossa (14 14αδες σύμφωνα με τον Αστερίξ)
Είναι και δημοφιλές photo moment αυτές τις μέρες.Τι έργα κάνουν αυτά τα ΣΚ στην Χαλκιδική; Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση από κίνηση; Εσάς που κάνατε τα μπανάκια σας ρωτάω.
Μέχρι και στην Κάτω Τούμπα τοποθετήθηκαν τέτοιες πολυπινακίδες, αν και για τους τουμπιώτες δεν παρέχεται πρόβλεψη θερμίδων.
-
Εκεί έχει πρόσληψη θερμίδων όταν σταματήσεις για γύρο.
-
Επειδη με βγάλανε υπερβολικό τζογο (με υποσημείωση για τα σινεμπλοκ που ειχα αλλάξει πρόσφατα ) στο δεξί ψαλίδι, αλλα πηγαίνοντας σε συνεργειο τις προηγούμενες μερες που το βαλαμε στο μηχάνημα αλλα δε βρηκε ουτε λιγο τζογο μπερδεύτηκα λιγο! Μαλιστα μπήκα κ εγω απο κατω κ με έδειξε οτι δεν εχει καθόλου τζογο !
Τη κανω τωρα, εχουμε κανένα καλο μάστορα για τετοια θέματα (Vag ειναι αλλα δε νομιζω να παιζει ρολο για το ψαλίδι)! Πολυ μπέρδεμα η κατάσταση!
(μηπως επηρέασε οτι πολυ πιθανόν δειχνει λάθος το κομφλερ μας κ τα λαστιχαν ειχα λιγο παραπάνω αερα, +0.4 bar)
Καμια προταση - ιδεα γιατι πραγματικά ειμαι
Posts προς Θεσσαλονικείς