-
Εκει ειναι και ο Βανιας με τις μπουγάτσες?
Note 3 and Tapatalk
-
Διαιτολογικο Κέντρο έχει γίνει πλέον.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Απέναντι από τον ΟΣΕ δεν είναι ο θείος Βάνιας;
Εγώ μιλάω για πιο δυτικά. Στο 'καινούριο' σταθμό των ΚΤΕΛ -
Α ναι τα κτελ πηγαν σε ενα στρογγυλο κτήριο πιο εξω απο την πολη. Εγω θυμομουν τα παλια κτελ. Σορρυ..υγ πειραχτηρι
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Α ναι τα κτελ πηγαν σε ενα στρογγυλο κτήριο πιο εξω απο την πολη. Εγω θυμομουν τα παλια κτελ. Σορρυ..υγ πειραχτηριNote 3 and Tapatalk
Ρε συ Geo! 13 χρόνια έχει που μετακόμισαν!
Και τα ονομάσαμε και 'ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' σετάκι με το 'ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'.
Πρώτη φορά τα βλέπω από ψηλά. Δεν κακό το κτήριο! -
Σωστα!!! Επι εποχες στρατου εζησα τα παλια κτελ (1999)
Επι εποχες πρωην εζησα τα καινουρια..
και μετα επιβιβαση σε ταξακι ή στο 30 31 δεν θυμαμαι..ενα κοκκινο ηταν...κατεβαινα Κωνσταντινουπολεως και τσουπ Γαμβετα...Και φθασαμε -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εκει ειναι και ο Βανιας με τις μπουγάτσες?Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σωστα!!! Επι εποχες στρατου εζησα τα παλια κτελ (1999)
Επι εποχες πρωην εζησα τα καινουρια..
και μετα επιβιβαση σε ταξακι ή στο 30 31 δεν θυμαμαι..ενα κοκκινο ηταν...κατεβαινα Κωνσταντινουπολεως και τσουπ Γαμβετα...Και φθασαμεΓαμβέττα που κοντά έμενες;
-
Και Ηλιαδος νομιζω..Ειχε μια εθνικη εκει κοντα..Και εναν μασουτη απο πανω...
Δεν θυμαμαι νουμερο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και Ηλιαδος νομιζω..Ειχε μια εθνικη εκει κοντα..Και εναν μασουτη απο πανω...Δεν θυμαμαι νουμερο
Πες τι φαγάδικα είχε κοντά και θα καταλάβουν τα παιδιά !
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και Ηλιαδος νομιζω..Ειχε μια εθνικη εκει κοντα..Και εναν μασουτη απο πανω...Α ήσουν από την άλλη μεριά. Εγώ έμενα κοντά στην Μπότσαρη επί της Γαμβέτα. Γύρω στα 500 μέτρα μας χώριζαν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και Ηλιαδος νομιζω..Ειχε μια εθνικη εκει κοντα..Και εναν μασουτη απο πανω...
Δεν θυμαμαι νουμερο
To γυράδικο Pepper και ο Γιώργος/Κοντέσσα για σουτζουκάκια trademark. Αν και εγώ πιστεύω ότι θα είχε κάνει και μια βόλτα από/με τη Γόνδολα.
Κόκκινο 31 το 1999; Geo F1 μάλλον τα ποστ τα βλέπει η γυναίκα σου και τροποποιείς πληροφορίες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και Ιλιαδος νομιζω..Ειχε μια εθνικη εκει κοντα..Και εναν μασουτη απο πανω...
Γραμμή 31, στάση Κυβέλεια, μπουγάτσες 'Σερραίος'
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κόκκινο 31 το 1999; Geo F1 μάλλον τα ποστ τα βλέπει η γυναίκα σου και τροποποιείς πληροφορίες.
οχι βρε τα μπερδεψες!!!
Το 1999 ημουν φανταρος στο κιλκις και λεγαμε για τα κτελ..Τοτε δεν την ηξερα την ex..Απο 2002 εως 2004 ημουν τακτικος πανω με το κοκκινο 31...>
Γραμμή 31, στάση Κυβέλεια, μπουγάτσες 'Σερραίος'
Σταση κυβελεια??Ποπο κατι θυμαμαι τωρα..Εγω θυμομουν μια ευζωνων σταση..Ειχε και το παρκακι εκει απεναντι
εκει δεν ειχε πολλα φαγαδικα νομιζω..Η και να ειχε ειχε πολλα φυλαδια για παραγγελειες...Παντως προτιμουσα τις βολτες στην πολη για φαγητο στον Πινακα νομιζω και Αθωνος..
Εντυπωση που ειχε κανει μια φορα που ειχαμε βγει αργα και στον γυρισμο σταματησαμε σε ενα γυραδικο που εφτιαχνε τυλιχτα γιγαντες!!!!
Γαμω την διαιτα μου γαμω!
-
Τυλιχτά γίγαντες;Εφτιαχνε και με φακές;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α ήσουν από την άλλη μεριά. Εγώ έμενα κοντά στην Μπότσαρη επί της Γαμβέτα. Γύρω στα 500 μέτρα μας χώριζαν.
Φλασια!! εκει κοντα ειχε ενα μικρο γωνιακο κομμωτηριο που το ειχε ενας η μια που ειχε συγγενια με εναν απο τους Μικρο
Ωραια χρονια..Ανεμελα..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Α ήσουν από την άλλη μεριά. Εγώ έμενα κοντά στην Μπότσαρη επί της Γαμβέτα. Γύρω στα 500 μέτρα μας χώριζαν.
Φλασια!! εκει κοντα ειχε ενα μικρο γωνιακο κομμωτηριο που το ειχε ενας η μια που ειχε συγγενια με εναν απο τους Μικρο
Ωραια χρονια..Ανεμελα..
...... με μαλλιά
-
εχεις οιστρο Μπιλλ!!!
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Όχι λέγεται επιλογή.
Sent from Corsair's brick
Και παροχή υπηρεσιών.
Ο χασάπης πηγαίνει στην χονδρική, διαλέγει το φθηνοτερο κρέας και το φέρνει δίπλα στο σπίτι σου.Όποιος θέλει ψωνίζει από τον χασάπη της γειτονιάς του ή επιλέγει να πάει μέχρι την κεντρική αγορά και εκεί να διαλέξει αυτός το κρέας που νομίζει ότι είναι καλό.
fixed
Κατσικάκι γάλακτος στο καπάνι απο 5,30 μέχρι 7,30 ευρό, στα κρεοπωλεία 9,90. Είναι αισχροκέρδεια ή όχι?
Η μικρή μου ιστορία έχει ως εξής. Πέρυσι παρήγγειλα απο τον χασάπη της γειτονιάς κατσικάκι γάλακτος στην γνωστή ακριβή τιμή. Πηγαίνοντας να το παραλάβω το Μ. Σάββατο διαπίστωσα ότι αυτό που παρήγγειλα απλά δεν υπήρχε κ με 'βόλεψε' με κρέας μεγαλύτερου κατσικιού. Καμμία σχέση. Φέτος είπαμε με την γυναίκα μου να μην την ξαναπατήσουμε κ βλέποντας τις διαφημίσεις των μεγάλων μάρκετ με τις φτηνές τιμές, είπαμε να δοκιμάσουμε εκεί. Άδικος κόπος, οι χαμηλές τιμές ήταν για ΠΟΛΥ περιορισμένες ποσότητες και δεν υπήρχε τίποτα. Κι έτσι βρέθηκα στο Καπάνι. Εχτές λοιπόν υπήρχαν εκατοντάδες για να μην πώ χιλιάδες αμνοερίφια για πούλημα σε καμμιά εικοσαριά κρεοπωλεία που μπορεί να μην έχουν γυαλισμένα πατώματα κ σούπερ βιτρίνες αλλά είναι καθαρά κ περιποιημένα. Όπως κινδυνεύει το μαγαζί του χασάπη της γειτονιάς αν πουλήσει σόλες για μπριζόλες το ίδιο ισχύει κ στο Καπάνι. Και οι 'Καπανιτζήδες' κ οι της γειτονιάς αγοράζουν απο τον χονδρέμπορο γύρω στα 4 ευρό (εκτιμώ) κ οι μέν πουλάνε 6,5 οι δε 10. Αυτό πιστεύω λέγεται αφ' ενός αισχροκέρδεια, αφ' ετέρου ως πελάτες δεν την ψάχνουμε κ εκεί πατάνε οι της γειτονιάς. Στο Καπάνι πλήρωσα 37 κ στης γειτονιάς θα πλήρωνα 60.
Αν δεν υπάρχει πλαφόν τιμή (υπάρχει?), έχουμε ελεύθερο εμπόριο και ο καθένας βάζει την τιμή που θέλει.
Και συγκρίνεις μια σκοτεινή τρύπα στο Καπάνι που μυρίζει αίμα στην κεντρική αγορά και μια μπουτίκ κρεάτων με γυαλισμένα πατώματα?!Cosneeeee το τερματισες.....
στο καπανι εχει μεγαλα εβραικα νοικια
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Όχι λέγεται επιλογή.
Sent from Corsair's brick
Και παροχή υπηρεσιών.
Ο χασάπης πηγαίνει στην χονδρική, διαλέγει το φθηνοτερο κρέας και το φέρνει δίπλα στο σπίτι σου.Όποιος θέλει ψωνίζει από τον χασάπη της γειτονιάς του ή επιλέγει να πάει μέχρι την κεντρική αγορά και εκεί να διαλέξει αυτός το κρέας που νομίζει ότι είναι καλό.
fixed
Κατσικάκι γάλακτος στο καπάνι απο 5,30 μέχρι 7,30 ευρό, στα κρεοπωλεία 9,90. Είναι αισχροκέρδεια ή όχι?
Αν δεν υπάρχει πλαφόν τιμή (υπάρχει?), έχουμε ελεύθερο εμπόριο και ο καθένας βάζει την τιμή που θέλει.
Και συγκρίνεις μια σκοτεινή τρύπα στο Καπάνι που μυρίζει αίμα στην κεντρική αγορά και μια μπουτίκ κρεάτων με γυαλισμένα πατώματα?!Cosneeeee το τερματισες.....
στο καπανι εχει μεγαλα εβραικα νοικια
Η μικρή μου ιστορία έχει ως εξής. Πέρυσι παρήγγειλα απο τον χασάπη της γειτονιάς κατσικάκι γάλακτος στην γνωστή ακριβή τιμή. Πηγαίνοντας να το παραλάβω το Μ. Σάββατο διαπίστωσα ότι αυτό που παρήγγειλα απλά δεν υπήρχε κ με 'βόλεψε' με κρέας μεγαλύτερου κατσικιού. Καμμία σχέση. Φέτος είπαμε με την γυναίκα μου να μην την ξαναπατήσουμε κ βλέποντας τις διαφημίσεις των μεγάλων μάρκετ με τις φτηνές τιμές, είπαμε να δοκιμάσουμε εκεί. Άδικος κόπος, οι χαμηλές τιμές ήταν για ΠΟΛΥ περιορισμένες ποσότητες και δεν υπήρχε τίποτα. Κι έτσι βρέθηκα στο Καπάνι. Εχτές λοιπόν υπήρχαν εκατοντάδες για να μην πώ χιλιάδες αμνοερίφια για πούλημα σε καμμιά εικοσαριά κρεοπωλεία που μπορεί να μην έχουν γυαλισμένα πατώματα κ σούπερ βιτρίνες αλλά είναι καθαρά κ περιποιημένα. Όπως κινδυνεύει το μαγαζί του χασάπη της γειτονιάς αν πουλήσει σόλες για μπριζόλες το ίδιο ισχύει κ στο Καπάνι. Και οι 'Καπανιτζήδες' κ οι της γειτονιάς αγοράζουν απο τον χονδρέμπορο γύρω στα 4 ευρό (εκτιμώ) κ οι μέν πουλάνε 6,5 οι δε 10. Αυτό πιστεύω λέγεται αφ' ενός αισχροκέρδεια, αφ' ετέρου ως πελάτες δεν την ψάχνουμε κ εκεί πατάνε οι της γειτονιάς. Στο Καπάνι πλήρωσα 37 κ στης γειτονιάς θα πλήρωνα 60. (Ακόμα δεν έμαθα να κάνω παράθεση.....)
Posts προς Θεσσαλονικείς