-
Μπά βαριέμαι ρώτα και τον φίλο σου με το Clio
Και είναι ΤΟ (,) και οχι Η (,) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προσεξτε αυτες τις μερες...ολο στουκες βλεπω...
Εσύ σταμάτα να κυκλοφορείς, το ξέρουμε ότι εσύ τις προκαλείς με τις κόντρες που βάζεις.
βρε πανε με το καροτσακι του σουπερ μαρκετ καμια βολτα...
Που να σε περάσει ο funky σε κόντρα που θα κάνετε με τα κλιό σας ρε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γερή στούκα χθες κατά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου ενώνεται ο δρόμος της Χαλκιδικής με την Περιφερειακή προς Δυτικά...
ο πατέρας φίλου μου οδηγεί μπορντώ Cayenne turbo
μπόρεσες να συγκρατήσεις πινακίδες;
αν ναι, pm me please.Όχι δυστυχώς, φίλε μου ast...τα αυτοκίνητα είχαν μεγάλες ζημιές (δεν ξέρω αν όταν πέρασα εγώ είχαν μαζέψει και άλλα αυτοκίνητα ή τραυματίες), αλλά δεν νομίζω ότι σε αυτά που είδα θα υπήρχαν μεγάλα προβλήματα τραυματισμών.
Αυτός ήταν τελικά. Τραυματίες δεν υπήρχαν κι ήταν ευθύνη του άλλου, άρα τον πληρώνει. Θενξ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προσεξτε αυτες τις μερες...ολο στουκες βλεπω...
Εσύ σταμάτα να κυκλοφορείς, το ξέρουμε ότι εσύ τις προκαλείς με τις κόντρες που βάζεις.
βρε **πανε **με το καροτσακι του σουπερ μαρκετ καμια βολτα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπά βαριέμαι ρώτα και τον φίλο σου με το Clio
Και είναι ΤΟ (,) και οχι Η (,)πως λεγεται ξερεις...χρησιμοποιησε το!!!
δεν εχω φιλο με κλιο...ολοι απολαμβανουν τον TU του psa...
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 393#668393
Για το άλλο είπαμε βαριέμαι -
Μεθαύριο ξεκινάει η Έκθεση...
παρακαλώ εκφράστε τους προβληματισμούς κ τις ανησυχίες σας
-
Με προβληματίζει έντονα ότι θα έχει κίνηση μέχρι και στο μπάνιο του σπιτιού μου...
ast
Αν έμαθες τι παίχτηκε, πες μας...ψιλομυστήριο το είδα εγώ από το πού ήταν χτυπημένα! Αφού είναι όλοι καλά (το ασθενοφόρο προς τι; ), πάλι καλά... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Που να σε περάσει ο funky σε κόντρα που θα κάνετε με τα κλιό σας ρε.Αυτό είναι βεβαιότητα, φίλε kid...Ειδικά αν ο δρόμος έχει και καμιά στροφή...
By the way, το Clio μου είναι καλύτερο από του Άδη!
-
Απο που θα μαθουμε ποτε και ποιοι δρομοι θα κλεισουν για τους χαλιφηδες, ε συγγνωμη, τους εκλεγμενους αντιπροσωπους μας που ερχονται για να μας σωσουν παλι φετος ηθελα να πω...
-
Βαλε ολοι να'σαι μεσα. Εγω που μενω στο κεντρο-κατακεντρο θα ειμαι 3 μερες ελευθερος πολιορκημενος
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Από την Κυριακή το βράδυ, μέχρι εχτές την Τρίτη το βράδυ δύο ατυχήματα μετά το Τούνελ προς Φοίνικα.
Σχεδόν στο ίδιο σημείο, αυτό το μέρος πρέπει να είναι καταραμένο, η άσφαλτος είναι καινούργια, ορατότητα υπάρχει, όχι ότι είναι και τέλειος δρόμος, αλλά τα ατυχήματα σε συτό το μέρος είναι υπερβολικά, κα΄τι πρεπει να γίνει.ma den einai kati to idiaitero...symfwna me tin troxaia 3 atiximata simvainoun KATHIMERINA se meso oro stin perifereiaki...o logos? Mono enas: taxytita
Διαφωνώ!
'Απόσταση ασφαλείας'
xxxmmmm...den exei logiki avto...min trexeis poly gia na sou ftasei i apostasi mprosta otan frenareis...
... Δηλαδή πιστεύεις ότι το 110 στον περιφερειακό είναι υπερβολική ταχύτητα (σύμφωνα με την τροχαία είναι); Προσωπικά θεωρώ ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνο το ότι, ακόμα και σε στιγμές που αναγκαστικά όλοι πάνε με 60-70 λόγω κίνησης ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς δεν αφήνει μία λογική απόσταση... Όπως είπε και ο φανταστικός mirage (ξέρει αυτός...) άμα είσαι προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, είτε με 70 πας είτε με 140 την έχεις πατήσει...
Χώρια αυτό το απίστευτο που κάθε φορά που γίνεται ατύχημα έχουμε μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα γιατί όλα τα μοσχάρια κόβουν να δουν τι έγινε...
Άσχετο... Προχθές, όχι μόνο είχε γίνει ατύχημα στο ρεύμα προς δυτικά, λίγο μετά τη διασταύρωση για Τριανδρία, αλλά και λίγο πριν το τούνελ έπιασε φωτιά η νησίδα... Αποτέλεσμα; Όποιος πήγαινε δυτικά εκείνη την ώρα έφαγε κάτι απίστευτα μποτιλιαρίσματα...
Όσο για την έκθεση... Ποια έκθεση... Και χωρίς την έκθεση στο κέντρο γίνεται της πουτ....ς. Άμα αρχίσει και η έκθεση, καλύτερα να το κλείσουμε το κέντρο, τουλάχιστον να μην ταλαιπωρούμαστε... Θα ξέρουμε... Για τις μέρες της έκθεσης το κέντρο είναι απροσπέλαστο! Και επισήμως...
Κάτι έλεγαν να την στείλουν στη Σίνδο... Τι γίνεται μ' αυτό;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κάτι έλεγαν να την στείλουν στη Σίνδο... Τι γίνεται μ' αυτό;;;Με εκανες και γελασα, να'σαι καλα
Περι Σινδου, ΕΞΠΟ 2008 και του ρολου του φτερωτου βλαχοδημαρχου ας πει κανας αλλος, εγω βαριεμαι. Το μονο που θα πω ειναι οτι με αυτα που εκανε σε οποιαδηποτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ΠΟΛΙΤΕΣ και οχι υπηκοους δε θα τολμουσε να περπατησει οχι να βγει απο την πρωτη Κυριακη. -
... Δηλαδή πιστεύεις ότι το 110 στον περιφερειακό είναι υπερβολική ταχύτητα (σύμφωνα με την τροχαία είναι); Προσωπικά θεωρώ ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνο το ότι, ακόμα και σε στιγμές που αναγκαστικά όλοι πάνε με 60-70 λόγω κίνησης ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς δεν αφήνει μία λογική απόσταση... Όπως είπε και ο φανταστικός mirage (ξέρει αυτός...) άμα είσαι προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, είτε με 70 πας είτε με 140 την έχεις πατήσει...Χώρια αυτό το απίστευτο που κάθε φορά που γίνεται ατύχημα έχουμε μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα γιατί όλα τα μοσχάρια κόβουν να δουν τι έγινε...
+1000 και στα 2
Όσο για την έκθεση... Ποια έκθεση... Και χωρίς την έκθεση στο κέντρο γίνεται της πουτ....ς. Άμα αρχίσει και η έκθεση, καλύτερα να το κλείσουμε το κέντρο, τουλάχιστον να μην ταλαιπωρούμαστε... Θα ξέρουμε... Για τις μέρες της έκθεσης το κέντρο είναι απροσπέλαστο! Και επισήμως...
Δεν ξερω τι εννοεις 'στο κεντρο γινεται της πουτιγκας'*, εγω ξερω οτι οταν εχει εκθεση γινεται χαμος...
Να το κλεισουν τελειως για τα ΙΧ τις ημερες των εγκαινιων δεν θα ηταν λαθος, αλλα καλυτερα μην τους βαζεις ιδεες...- αυτο δεν εννοουσες;
-
Από την Κυριακή το βράδυ, μέχρι εχτές την Τρίτη το βράδυ δύο ατυχήματα μετά το Τούνελ προς Φοίνικα.
Σχεδόν στο ίδιο σημείο, αυτό το μέρος πρέπει να είναι καταραμένο, η άσφαλτος είναι καινούργια, ορατότητα υπάρχει, όχι ότι είναι και τέλειος δρόμος, αλλά τα ατυχήματα σε συτό το μέρος είναι υπερβολικά, κα΄τι πρεπει να γίνει.ma den einai kati to idiaitero...symfwna me tin troxaia 3 atiximata simvainoun KATHIMERINA se meso oro stin perifereiaki...o logos? Mono enas: taxytita
Διαφωνώ!
'Απόσταση ασφαλείας'
xxxmmmm...den exei logiki avto...min trexeis poly gia na sou ftasei i apostasi mprosta otan frenareis...
... Δηλαδή πιστεύεις ότι το 110 στον περιφερειακό είναι υπερβολική ταχύτητα (σύμφωνα με την τροχαία είναι); Προσωπικά θεωρώ ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνο το ότι, ακόμα και σε στιγμές που αναγκαστικά όλοι πάνε με 60-70 λόγω κίνησης ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς δεν αφήνει μία λογική απόσταση... Όπως είπε και ο φανταστικός mirage (ξέρει αυτός...) άμα είσαι προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, είτε με 70 πας είτε με 140 την έχεις πατήσει...
Χώρια αυτό το απίστευτο που κάθε φορά που γίνεται ατύχημα έχουμε μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα γιατί όλα τα μοσχάρια κόβουν να δουν τι έγινε...
Άσχετο... Προχθές, όχι μόνο είχε γίνει ατύχημα στο ρεύμα προς δυτικά, λίγο μετά τη διασταύρωση για Τριανδρία, αλλά και λίγο πριν το τούνελ έπιασε φωτιά η νησίδα... Αποτέλεσμα; Όποιος πήγαινε δυτικά εκείνη την ώρα έφαγε κάτι απίστευτα μποτιλιαρίσματα...
Giati to rwtas?
Nai, simfwna me tin troxaia ta 110xlm einai POLLA...den exeis dei tis fwtizomenes pinakides mpenontas kai vgenontas apo to tounel pou grafoun 90???? -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με εκανες και γελασα, να'σαι καλα
Περι Σινδου, ΕΞΠΟ 2008 και του ρολου του φτερωτου βλαχοδημαρχου ας πει κανας αλλος, εγω βαριεμαι. Το μονο που θα πω ειναι οτι με αυτα που εκανε σε οποιαδηποτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ΠΟΛΙΤΕΣ και οχι υπηκοους δε θα τολμουσε να περπατησει οχι να βγει απο την πρωτη Κυριακη.File Greo, simfwnw pws o dimarxos tis Thessalonikis den antapokrinetai stis anages tis polis alla to forum den einai politiko....Ekfraseis opws 'vlaxodimarxos' den tairiazoun toulaxiston edw, giati an vgei o allos na ton yperaspistei tha arxisei politiki syzitisi xwris telos kai orio...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν ξερω τι εννοεις 'στο κεντρο γινεται της πουτιγκας'*, εγω ξερω οτι οταν εχει εκθεση γινεται χαμος...
Να το κλεισουν τελειως για τα ΙΧ τις ημερες των εγκαινιων δεν θα ηταν λαθος, αλλα καλυτερα μην τους βαζεις ιδεες...- αυτο δεν εννοουσες;
-
της πουτίγκας... κορυφαίο...
Εννοώ ότι Δευτέρα κατά τις 8:30 με 9 το βράδυ έχασα πόση ώρα στο κέντρο, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο...απλά, είχε κίνηση, σε τελείως άσχετη ώρα... Φαινόμενο που συναντίεται όλο και πιο συχνά πλέον...
Όσο για το κλείσιμο του κέντρου, ούτως ή άλλως στην πράξη κλειστό θα είναι... δεν θα κινείται τίποτα...
Αν όμως κλείσει το κέντρο, θα έχουμε μποτιλιάρισμα λίγο πιο έξω... άρα προτείνω να απαγορευθεί εντελώς η κίνηση ΙΧ (αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ τα ταξί!!!!) στο πολεοδομικό συγκρότημα για όσο διαρκεί η έκθεση. Έτσι θα δημιουργήσουμε μία ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ πόλη, που όλοι μας θα μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε ώρα και στιγμή. Και αν αυτό αποδειχθεί πετυχημένο, δηλαδή νεκρώσει εντελώς η οικονομία της πόλης, τότε προτείνω το μέτρο να παραταθεί! Για μία Θεσσαλονίκη χωρίς αυτοκίνητα και μόλυνση. Θεσσαλονίκη - Ανθρώπινη πόλη... Ψηφίστε με!!!!!
(μόνο να γελάμε μπορούμε με τα χάλια μας...)
@greo: Δυστυχώς ο φτερωτός δεν είναι ο μόνος... Και στη Θεσσαλονίκη έχουμε αντίστοιχα μπουμπούκια (νομάρχης, δήμαρχος Καλαμαριάς - 8 χρόνια το απόλυτο τίποτα... είτε είχαμε δήμαρχο είτε δεν είχαμε, το ένα και το αυτό...) και το ακόμα χειρότερο είναι ότι έχουμε τέτοια μπουμπούκια και στο κοινοβούλιο και το ακόμα χειρότερο ότι τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά...
-
μποτιλιαρισμένο κέντρο...
μποτιλιαρισμένος περιφεριακός...με λίγα λόγια ξεχάστε την μετακίνηση από δυτική προς ανατολική Θεσσαλονίκη κ το αντίστροφο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μποτιλιαρισμένο κέντρο...
μποτιλιαρισμένος περιφεριακός...με λίγα λόγια ξεχάστε την μετακίνηση από δυτική προς ανατολική Θεσσαλονίκη κ το αντίστροφο
Mην το λες... Αν δουλεύεις ανατολικά και ζεις δυτικά, δεν έχεις πρόβλημα γιατί συνήθως πας ανάποδα στην κίνηση.
Απο ανατολικά για κέντρο ρε παιδιά ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!!! -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν δουλεύεις ανατολικά και ζεις δυτικά, δεν έχεις πρόβλημα γιατί συνήθως πας ανάποδα στην κίνηση.+1
Posts προς Θεσσαλονικείς