-
η γραμμη θεσσαλονικης -αθηνας λογω εξαγορας της ολυμπιακης απο την ετζιαν ειναι αποτελεσμα εξορθολογισμου των εξοδων της εταιρειας...
η αρνηση (πολιτικη ? συντεχνιακη ?) του διπλασιασμου των δρομολογιων των τουρκικων αερογραμμων εκτος απο την εκπληξη μονο θυμο μπορει να προξενησει στην ευκαιρια της πολης να δημιουργησει, επι τελους, συνθηκες τουριστικου προορισμου.
η πολη μας δεν μπορει να συγκριθει με μια Φλωρεντια ή Βαρκελωνη...αλλα εχει τα φοντα (ιστορια, αρχαϊκα και βυζαντινα μνημεια, κλπ) ωστε μαζι με την χαλκιδικη το καλοκαιρι, να ανασανει οικονομικα... -
o Γιάννης (ο μπουταρης ντε) ωρες ωρες μαλακίζεται. Ναι μεν, έχει δίκιο οτι εμεις βγαίνουμε χαμένοι που δεν έρχονται τα μεμέτια... αλλα κάτσε ρε μεγαλε... απο πίσω υπάρχει μια διμερης συμφωνία και επίσης η Aegean με ανακοινωση της βάζει τα πράγματα στην θέση τους... Δεν θα μας παιξει μονοτερμα η Turkish... μην χέσω.
@Vice: αυτό με το καλοκαίρι που ανέφερες με χαλνάει... κανονικά θα επρεπε να επιδιώκουμε τουρισμό ολο τον χρόνο... αλλα με τόσο μυαλο κάτοικοι και αυτοδιοικηση... μας σώζουν μονο οι παραλίες (για ποσο ακομα). Τι να πας να δεις στην Χαλκιδική τον χειμωνα άλλωστε. Τα γκρεμουλια, τα μισοκτισμένα κτίρια, την εικονα εγκατάλειψης στα πάντα (και στα κοαλα). Κανεις δεν προκειται να ερθει για να δει τα χάλια μας.
-
Έχουμε κάποια πρόταση για φτηνό πάρκινγκ μεταξύ Τσιμισκή, Εγνατίας, Αγίου Δημητρίου στο ύψος της Βενιζέλου?
Παρασκευή απόγευμα με Κυριακή μεσημέρι. Και έξω το αφήνω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ελεγχόμενη στάθμευση. Τι ώρα λήγει την Παρασκευή και τι ώρα το Σάββατο; Αφαιρούνται πινακίδες ή γλιτώνουμε με μια 'απλή' κλήση (η οποία ανέρχεται στο ποσό των ... )?Ευχαριστώ!
-
Το Σάββατο είναι ως τις 3 και αν δεν είσαι ιδιαιτέρως απρόσεκτος δύσκολα θα τη φας. Την Παρασκευή όπως και τις άλλες καθημερινές είναι μέχρι τις 9. Τις πρωινές ώρες πέφτουν κλήσεις, τα απογεύματα χλωμό το βλέπω. Στη θέση σου θα έψαχνα πάνω από τα Λαδάδικα που έχει μερικά στενά off duty.
Φτηνά πάρκινγκ δεν ξέρω να σε πω.
-
9 με 4 στη χανθ που είναι στην είσοδο Τσιμισκή κάνει 6Ε το σύνολο, εννοείται οτι περπατάς δέκα λεπτά,αν δε καίγεσαι είναι καλή λύση,απο κει και πέρα προς Αγίου Δημητρίου αν βρεις κάτι για να το έχεις έξω,η κλήση ήταν 40Ε αν θυμάμαι καλά και αρκεί να σαι γκαντέμης
sent under heavy fire
-
Αν παρκάρει δηλαδή σε σημείο με ελεγχόμενη στάθμευση ποιός θα τον γράψει; Η δημοτική αστυνομία;
Για πάνω από την Εγνατία αν αποφύγει τον άξονα της Αριστοτέλους (μέχρι ύψος Αγίου Δημητρίου) δεν θα έχει πουθενά πρόβλημα (αρκεί βέβαια να έχει θέσεις για παρκάρισμα ).
Πάντως στην περιοχή μου (Ροτόντα) έχω χρόνια να δω να γράφουν. Εκείνο το σηματάκι τζάμπα το έχω κολλημένο στο παρμπρίζ
-
Υπάρχει κατάστημα που μπορώ να πάω με την κάρτα μνήμης από την ψηφιακή και σε μηχάνημα να επιλέξω και να εκτυπωσω ΜΟΝΟΣ μου τις φωτογραφίες που θέλω;
-
Στο Mediamarkt και στο Public υπήρχαν σίγουρα αυτά τα σταντ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.
-
ναι θυμάμαι κάποια περίοδο είχαν γίνει μόδα και υπήρχαν ακόμα και σε όλα τα Γερμανός!
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν σίγουρα πλέον πουθενά; -
Χτες απόγευμα κατά τις 7 οι τροχαία πάντως έκοβε κλήσεις στην Παύλου Μελά. Οπότε μην ξεθαρρεύεται ( γιορτές και Bonus ) έρχονται
-
Γελάει ο κάθε πικραμένος με τις νέες λεωφορειολωρίδες στην Λ.Στρατού!
Eιλικρινά πιστευανε ότι αν βάψεις με κίτρινο χρώμα μια λωρίδα στον δρόμο φτιάχνεις λωρίδα για ΜΜΜ; -
-
επιτελους
-
Θα συνεχίσει με την λευκή.....(Lambo)
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Γελάει ο κάθε πικραμένος με τις νέες λεωφορειολωρίδες στην Λ.Στρατού!
Eιλικρινά πιστευανε ότι αν βάψεις με κίτρινο χρώμα μια λωρίδα στον δρόμο φτιάχνεις λωρίδα για ΜΜΜ;Άκυρη η λεωφορειολωρίδα σαν την Ανθέων και κυρίως την Εθνικής Αντιστάσεως; Γιατί καθημερινή που την είδα/είδαμε την Στρατού, τα λεωφορεία πήγαιναν γ@#$$%ς.
Σήμερα, ο κόσμος στο κέντρο ήταν 3πλασιος από ό,τι σε τυπική καθημερινή Κυριακή με καλό καιρό. Τα κατά 50% ανοιχτά μαγαζιά πούλησαν αρκετές σακούλες από όσο είδα αλλά πιο ενδιαφέρον ήταν το κλείσιμο της Νίκης. Μόνη ένσταση ότι δεν υπήρχαν μερικοί τροχαίοι να ρυθμίζουν την κυκλοφορία στις μεγάλες οδούς (Εγνατία, Μητροπόλεως, Ερμού) όπου η κίνηση ήταν λίιιιγο φορτική ακόμα και στις 4 το απόγευμα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μόνη ένσταση ότι δεν υπήρχαν μερικοί τροχαίοι να ρυθμίζουν την κυκλοφορία στις μεγάλες οδούς (Εγνατία, Μητροπόλεως, Ερμού) όπου η κίνηση ήταν λίιιιγο φορτική ακόμα και στις 4 το απόγευμα.Απορρίπτεται η ένσταση. Φωτο οι τροχαίοι βγήκαν να ξηλώνουν πινακίδες από supercar στο κέντρο ... αρα υπήρχαν!
-
Ε, εντάξει, αφού έπεσε η ταξική κλήση, θα κάνω γαργάρα το μισάωρο από Συγγρού-Σιντριβάνι.
-
Ε, εντάξει, αφού έπεσε η ταξική κλήση, θα κάνω γαργάρα το μισάωρο από Συγγρού-Σιντριβάνι.χαζευες βιτρινες γι αυτο....
-
Άκυρη η λεωφορειολωρίδα σαν την Ανθέων και κυρίως την Εθνικής Αντιστάσεως; Γιατί καθημερινή που την είδα/είδαμε την Στρατού, τα λεωφορεία πήγαιναν γ@#$$%ς.
-
http://www.thestival.gr/society/item/13 ... noikiastis
Posts προς Θεσσαλονικείς