-
Μπορείς να ξεκινήσεις όπως λέει ο χάρτης σου και μετά να κινηθείς λίγο βόρεια προς το κιόσκι, το Φιλίππειο, τον Άγιο Βασίλειο (εκκλησία) κλπ. για να γυρνάς κιόλας. Πολύς κόσμος περπατάει εκεί, δεν θα νιώσεις άβολα καθόλου. Έχει ποδηλάτες, σκυλοβόλτες, ζευγάρια, είναι αρκετά ωραία. Φαίνεται έντονα η παρουσία του δρόμου και του κόσμου.
Εναλλακτικά, αλλά πιο μακριά από εκεί που μένεις, λεωφορείο 14, στάση Γηροκομείο ή Βαρνάβα και μπαίνεις από την γέφυρα της περιφερειακής που υπάρχει πριν τα Κωνπολίτικα. Επίσης κυκλοφορεί κόσμος αρκετός και μπορείς να πας ξανά προς βόρεια και να αρχίσεις επιστροφή ή προς νότια και να πας προς το Τσέπιτς Κίσλα που είναι η περιοχή που φαίνεται ρυμοτομημένη πάνω από το τούνελ. Εκεί μπορείς να κινηθείς προς τη θέση Αμυγδαλιές (παλιά -μέχρι 2005 περίπου που το περπατούσα τακτικά- το ρυάκι ενωνόταν με το ρέμα Πασχάλη, δηλ. μαιευτήριο Γένεσις χοντρικά) ή προς τα πάνω προς Ασβεστοχώρι. Πολύς κόσμος ειδικά τα απογεύματα, όσο ξεμακραίνεις όμως αδειάζει. Ειδικά προς Ασβεστοχώρι μόνο εντουράδες θα δεις.
Αν ήθελες να κάνεις χαρντκοριά περπάτημα, θα πρότεινα Προφήτη Ηλία πάνω περίπου από την Εξοχή. Έχει θέα top of the world, λίμνες κλπ. και ένα εκκλησάκι στην κορυφή.
-
R>e: Posts προς Θεσσαλονικείς
Νέα δημοσίευσηαπό jtblaster » 09/04/13 9:53
Γιατί θελεις να το κλείσουν δεν έχω καταλάβει ακόμα, αλλά δεν πειράζει...
βρε εγώ είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά,δεν λέω εγώ 'θέλω'!!! Απλα το γενικό προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη έχει υποβαθμισμενο ρόλο..Αν ένας Έλληνας θέλει βιζα για ΗΠΑ,θα πρέπει να κλεισει ραντεβού στη Πρεσβεία στην Αθήνα.Ακόμα και οι υπηρεσίες που παρέχει για τους Αμερικανούς υπηκόους είναι περιορισμενες..Εξάλλου οι αυθεντικοί Αμερικανοί που ζουν στη Βόρεια Ελλάδα είναι λίγοι.Οι περισσότεροι με Αμερικάνικο διαβατήριο είναι Ελληνο-Αμερικάνοι.Τζάμπα το εμπορικό κέντρο 'Πλατεία' στο οποίο στεγάζεται,γίνεται κατάληξη πορειών και τόπος συγκρούσεων με την αστυνομία μεχρι που έβαλαν τα στόρια και ησύχασαν...
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εδώ στην Θεσ/νίκη μαγαζί για ηχοσύνολα αυτοκινήτου ραδιο CD κ.λ.π
εκτός από τον Παπανδρέου κι έναν ακόμα στη Ν. Εγνατία, ξέρουμε κανέναν άλλον;Είναι και ο Σακατζίδης στης Λαμπράκης τα στενά, ο οποίος από αποτέλεσμα 2-3 φορές που τον επισκέφθηκα είναι μια χαρά (και 1 φορά και παραπάνω από μια χαρά ) αλλά το μπλα-μπλα του πρέπει να είσαι λαογράφος περιηγητής για να το αντέξεις. Ο ορισμός του γραφικού κατοίκου της περιοχής. Δεν τον προτείνω.
Δεν υπάρχει πιο γλιντζας και παραμυθας απο αυτον τον ανθρωπο στον τομέα του.Εκτος απο τα ψεμματα του και τις αερολογιες του και η δουλεια του ειναι παρα πολυ μετρια ποιοτικα. Εχω βαλει ενα συναγερμο απο αυτον και δεν ξαναπατησα ποτε. Πολυ μετρια εγκατασταση, σε ιδιο αμαξι ιδιος συναγερμος ειχε περαστει με πολυ περισσοτερο προσοχη (τακτοποιημενα καλωδια, μηδενικες τρυπες).
Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι κατα την διαρκεια που περνουσε το συναγερμο ενα παλικαρι. εμπαινε και εβγαινε απο τις πορτες του μαγαιου ,φυσουσε ,ξεφυσουσε και μονολογουσε οτι αρωστησαν 2 τεχιτες του και αυτην την στιγμη εχει μονο ενα να δουλευει τα αμαξια και για το λογο αυτο η εγκατασταση καθυστερει. Ειχε πει σε 2 ωριτσες θα ειναι ετοιμο το αμαξι, το εποιασε 10.00 το πρωι και το ειχε ετοιμο με το κλεισιμο του μαγαζιου. Εκτοτε καθε καθε φορα που περνουσα απο εκει ειχε μονο αυτο το παλικαρι , το Γιαννη να δουλευει. Ο ιδιος ο Σακαντζιδης δεν μπορουσε να συνδεσει ουτε ενα ραδιοσιντι σε καποιο αλλο αμαξι ενος φιλου μου.Πονταρει στην πολυ καλη βιτρινα του μαγαζιου του, στην τοποθεσια και στα επιμελως αραδιασμενα κυππελα που εχει σε ενα ραφι.Του ριχνω τεραστιο ακυρο απο ποιοτητα και θεμα αξιοπιστιας
-
και η ταμειακή του έχει πρόβλημα πολλές φορές και οι αποδείξεις βγαίνουν από βδομάδα...νομίζω ότι έχει τη πρώτη ταμειακή με χρονοκαθυστέρηση
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και η ταμειακή του έχει πρόβλημα πολλές φορές και οι αποδείξεις βγαίνουν από βδομάδα...νομίζω ότι έχει τη πρώτη ταμειακή με χρονοκαθυστέρησηΕμενα μου ειχε κοψει αποδειξη χωρις καν να τον πω και ολοκληρη,ολο την αξια του συναγερμού. Επισης ο χωρος πωλησεων ηταν συνεχως υπο ανακαινιση, οσες φορές ετυχε να παω ειχε τις ιδιες ταλαιπωρημενες γυψοσανιδες και καλωδια να κρεμονται. Υπαρχει και ο αδερφος του, στην Εγνατία πάνω ,κοντα στο 424 αλλα πρεπει να ειναι στα μαχαιρια. Εκεινος φαινοταν πιο πειστικος για την δουλεια του αλλα νομιζω ηταν λιγακι πιο ακριβος σε τιμες.
Για να ειναι καποιος μόνιμος πελάτης του 2 πράγματα πρέπει να ισχύουν
α) Να είναι μεχρι 22-23 χρονών, να ξοδεέυι τα λεφτά του μπαμπά και να τρωει το παραμύθι του (δυστυχώς όταν πέρασα το συνεγερμό ανήκα σε αυτη την κατηγορία)
β) Να είναι παιδικοί φίλοι από παλιά και να του κάνει καλύτερες τιμέςΚαμιά αλλα κατηγορία καταναλωτή δεν πρέπει να τον προτιμάει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και η ταμειακή του έχει πρόβλημα πολλές φορές και οι αποδείξεις βγαίνουν από βδομάδα...νομίζω ότι έχει τη πρώτη ταμειακή με χρονοκαθυστέρησηΑυτό το ποστ, με την απάντησή του...
Εμενα μου ειχε κοψει αποδειξη χωρις καν να τον πω και ολοκληρη,ολο την αξια του συναγερμού.
Γιατί να μη σου κόψει; H ταμειακή είναι απλός εκτυπωτής, ουδεμία σχέση έχει με εφορίες κλπ.
Επισης ο χωρος πωλησεων ηταν συνεχως υπο ανακαινιση, οσες φορές ετυχε να παω ειχε τις ιδιες ταλαιπωρημενες γυψοσανιδες και καλωδια να κρεμονται.
Λολ, αυτό είναι στάνταρ! Προφανώς σιγομουρμουρίζει όλη μέρα αντί να κάνει την ανακαίνιση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
και η ταμειακή του έχει πρόβλημα πολλές φορές και οι αποδείξεις βγαίνουν από βδομάδα...νομίζω ότι έχει τη πρώτη ταμειακή με χρονοκαθυστέρηση
Αυτό το ποστ, με την απάντησή του...
Εμενα μου ειχε κοψει αποδειξη χωρις καν να τον πω και ολοκληρη,ολο την αξια του συναγερμού.
Γιατί να μη σου κόψει; H ταμειακή είναι απλός εκτυπωτής, ουδεμία σχέση έχει με εφορίες κλπ.
Δεν το εποιασα αυτο το τελευταιο που λες.
-
Τι εννοείς ότι η ταμιακή δεν έχει σχέση με εφορίες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι εννοείς ότι η ταμιακή δεν έχει σχέση με εφορίες;εαν δεν ειναι δηλωμενη (πιθανον να εχει λογω αντικειμενου χειρογραφο μπλοκ αποδειξεων) κοβεις οτι θελεις, εφ' οσον δεν υπαρχει περιπτωση (και σε δηλωση να μπει) να ελεχθει...
-
Αν δεν είναι δηλωμένη είναι νόμιμη;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν είναι δηλωμένη είναι νόμιμη; -
-
Θα έλεγα οτι ειναι πολυ τραβηγμενη παραβαση, να εχεις ψευτικο φορολογικο μηχανισμο στημενο στο καταστημα. Αλλα σε αυτό το τριμπούρδελλο κρατος όλα ειναι πιθανά.
Πρόσφατα στην Euromedica στο Ποσειδωνιο, συγγενής μου αφού πλήρωσε ολες τις εξετάσεις με το παραπάνω θα έλεγα,με αποδείξεις κτλ πριν φυγει δίνει και 100αρικο μαυρο χρημα στο γιατρό που τις εκτέλεσε. Όταν ζήτσε απόδειξη και για αυτο το 100αρικο η απάντηση της γραμματείας της κλινικής, εμεις δεν γνωρίζουμε τίποτα ,συνενοήθείτε με τον γιατρό κτλ,κτλ.Επεσαν κατι γαλλικα σε υπεύθυνους και γραματείες αλλα αφου ειναι νονοί της υγείας όλοι εκί μεσα και δεν τους ελέγχει κανένας τι να καταλάβουν με μια μικρή φασαρία -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Θα έλεγα οτι ειναι πολυ τραβηγμενη παραβαση, να εχεις ψευτικο φορολογικο μηχανισμο στημενο στο καταστημα. Αλλα σε αυτό το τριμπούρδελλο κρατος όλα ειναι πιθανά.
Πρόσφατα στην Euromedica στο Ποσειδωνιο, συγγενής μου αφού πλήρωσε ολες τις εξετάσεις με το παραπάνω θα έλεγα,με αποδείξεις κτλ πριν φυγει δίνει και 100αρικο μαυρο χρημα στο γιατρό που τις εκτέλεσε. Όταν ζήτσε απόδειξη και για αυτο το 100αρικο η απάντηση της γραμματείας της κλινικής, εμεις δεν γνωρίζουμε τίποτα ,συνενοήθείτε με τον γιατρό κτλ,κτλ.Επεσαν κατι γαλλικα σε υπεύθυνους και γραματείες αλλα αφου ειναι νονοί της υγείας όλοι εκί μεσα και δεν τους ελέγχει κανένας τι να καταλάβουν με μια μικρή φασαρίακαι ορθά παρεπεμψαν στον γιατρό. Δεν τα έδωσε στην κλινική! Στον γιατρό τα έδωσε! Πως ειναι δυνατόν να έχεις απαίτηση να κόψει καποιος αλλος την απόδειξη? Και τεσπα... πως θα ηταν μαυρο το 100ρικο αν ηταν αποδειξάτο?
Οι γιατροί στις κλινικές, δεν ειναι ολοι μισθωτοι εργαζόμενοι της κλινικης, αλλα και εξωτερικοι συνεργατες... δλδ ελευθεροι επαγγελματιες και κόβουν κανονικα αποδειξεις με το μπλοκάκι τους.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πρόσφατα στην Euromedica στο Ποσειδωνιο, συγγενής μου αφού πλήρωσε ολες τις εξετάσεις με το παραπάνω θα έλεγα,με αποδείξεις κτλ πριν φυγει δίνει και 100αρικο μαυρο χρημα στο γιατρό που τις εκτέλεσε. Όταν ζήτσε απόδειξη και για αυτο το 100αρικο η απάντηση της γραμματείας της κλινικής, εμεις δεν γνωρίζουμε τίποτα ,συνενοήθείτε με τον γιατρό κτλ,κτλ.Επεσαν κατι γαλλικα σε υπεύθυνους και γραματείες αλλα αφου ειναι νονοί της υγείας όλοι εκί μεσα και δεν τους ελέγχει κανένας τι να καταλάβουν με μια μικρή φασαρίακαι ορθά παρεπεμψαν στον γιατρό. Δεν τα έδωσε στην κλινική! Στον γιατρό τα έδωσε! Πως ειναι δυνατόν να έχεις απαίτηση να κόψει καποιος αλλος την απόδειξη? Και τεσπα... πως θα ηταν μαυρο το 100ρικο αν ηταν αποδειξάτο?
Οι γιατροί στις κλινικές, δεν ειναι ολοι μισθωτοι εργαζόμενοι της κλινικης, αλλα και εξωτερικοι συνεργατες... δλδ ελευθεροι επαγγελματιες και κόβουν κανονικα αποδειξεις με το μπλοκάκι τους.
Έτσι ακριβώς είναι. Οι γιατροί είναι εξωτερικοί συνεργάτες και τις αποδείξεις τους τις κόβουν από το δικό τους μπλοκάκι.
-
όταν κάποιος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική ,η κλινική κόβει απόδειξη μόνο για τα νοσήλια και τις εργ.εξετάσεις?Οι ιατροί κόβουν ξεχωριστή αποδειξη για την παροχή των υπηρεσιών τους?
-
Δε παιζει ρολο αν οι γιατροι ειναι ''υπαλληλοι'' της κλινικης (υπαρχει κατι τετοιο?) ?.
Σε χειρουργειο που ειχα κανει,ξεχωριστα συνεννοηθηκαμε με την κλινικη και ξεχωριστα με το γιατροΕκεινος τοτε απλα ηρθε στην κλινικη να κανει το χειρουργειο και απλα συνεργαζοταν με τη συγκεκριμενη κλινικη με την εννοια οτι μπορουσε να το κανει οπουδηποτε το χειρουργειο,ομως τη συγκεκριμενη σου προτεινε. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
όταν κάποιος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική ,η κλινική κόβει απόδειξη μόνο για τα νοσήλια και τις εργ.εξετάσεις?Οι ιατροί κόβουν ξεχωριστή αποδειξη για την παροχή των υπηρεσιών τους?αναλογα με την κλινικη, αναλογα με τις επιλογες του καθενος σε γιατρους κλπ... Δεν υπάρχει κανονας.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δε παιζει ρολο αν οι γιατροι ειναι ''υπαλληλοι'' της κλινικης (υπαρχει κατι τετοιο?) ?.
Σε χειρουργειο που ειχα κανει,ξεχωριστα συνεννοηθηκαμε με την κλινικη και ξεχωριστα με το γιατροΕκεινος τοτε απλα ηρθε στην κλινικη να κανει το χειρουργειο και απλα συνεργαζοταν με τη συγκεκριμενη κλινικη με την εννοια οτι μπορουσε να το κανει οπουδηποτε το χειρουργειο,ομως τη συγκεκριμενη σου προτεινε.αν ο γιατρος ειναι υπαλληλος της κλινικης... η κλινικη θα σου κοψει την αποδειξη για τις υπηρεσιες του. Αν ο γιατρος ειναι πχ της επιλογης σου που χειρουργει σε συγκεκριμένες κλινικες... τοτε για τις υπηρεσιες του, τον πληρωνεις απευθειας αυτόν, και η κλινικη θα σου κοψει αποδειξη για τα δωματιο, τα υλικα, φαρμακα, κλπ...
Κατανοητο?
Posts προς Θεσσαλονικείς