-
abc
-
Γυρνούσα σήμερα το βραδάκι από Ξάνθη και μέχρι εκεί που τελειωνει η εγνατία στην ασπροβάλτα κανένα προβλημα.
Από εκεί και πέρα μέχρι το φανάρι του Σταυρού έκανα 50 λεπτά!!!
ΜΑ ΕΛΕΟΣ!!!από το φανάρι μέχρι την ρεντίνα σταθερά με 50-60χλμ και μετα κανονικά...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nissan Sunny με 8 άτομα στοιβαγμένα έχετε δεί? Εγώ είδα χτές...Καλά εννοείται οτι κανένας δεν φόραγε ζώνηΔεν ήμουν εγώ! Θα φορούσαν ζώνη όλοι!!!
Καλές οι περαίες και οι νέοι επιβάτες και οι ηράκλειες και οι καλλικράτειες για καφεδάκι, αλλά θάλασσα δεν έχουν. Αν θέλω να κυκλοφορώ με ουρά δεινοσαύρου σε λίγους μήνες, βουτάω και στο Λ.Πύργο!
Αν ξεκινήσεις για χαλκιδική πιο νωρίς και φύγεις πιο νωρίς (ή αρκετά πιο αργά), πρόβλημα δεν υπάρχει νομίζω...Εμένα μου αρέσει να ξεκινάω πολύ νωρίς, για να έχω τη δυνατότητα να φτάσω γρήγορα στο 2ο πόδι. Καλός και ο εσωτερικός δρόμος (Πολύγυρου), αλλά δεν σε γλιτώνει από τη Νικήτη, που είναι κλασικότατο μποτιλιάρισμα και μέχρι την νέα οδό Γαλάτιστας, σου βγαίνει η ψυχή.
-
Η Καλλικρατεια έχει πάρει και γαλάζια σημαία, μιλάω για την παραλία στα Γεωπονικά
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεύτερο πόδι,μέσω Πολυγύρου
Δύο φορές όλες κι όλες μέχρι σήμερα,έτυχα σε μποτιλιάρισμα
Πήγα προχθες για Ουρανούπολη απο τον καινουριο τον δρόμο και έβλεπα αυτοκίνητο καθε 5-10 λεπτά!!! Ασε που η διαδρομή δεν παίζεται. Αν δεν περνούσε και σε 2 σημεία μεσα απο χωριά...
se poio kainourio dromo anaferesai file?
oxi avton pou paei mesw arnaias??alla se enan pou pernaei mesa apo kati xwria kai se kapoia stigmi ginetai misi lwrida gia 2 amaksia? -
Ε, ναι, λίγο παρακάτω γίνεται καινούριος.
Εγώ ως Ιερισσιώτης, τον προτιμώ γιατί δεν έχει ποτέ κίνηση. (Βέβαια, αν τον συζητάμε εδώ όλο και λίγο θ' ανέβει )
Δεν είναι χειρότερος από τον άλλο εκτός από εκείνο το σημείο έξω από τα Βράσταμα που όντως γίνεται στενός, αλλά ποτέ δεν βρίσκεις αμάξι απέναντι. -
Ρε πλάκα κάνω για τις ουρές!!! Η θάλασσα και των γεωπονικών και των μυκονιάτικων και των παραλιών της Σωζόπολης είναι υποδεέστερες κατά τη γνώμη μου από τις επόμενες της χαλκιδικής. Η Βεριά (που πλέον είναι αναγνωρισμένη βυζαντινή τοποθεσία) είναι μια εξαίρεση. Πολύ καλή θάλασσα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ε, ναι, λίγο παρακάτω γίνεται καινούριος.
Εγώ ως Ιερισσιώτης, τον προτιμώ γιατί δεν έχει ποτέ κίνηση. (Βέβαια, αν τον συζητάμε εδώ όλο και λίγο θ' ανέβει )
Δεν είναι χειρότερος από τον άλλο εκτός από εκείνο το σημείο έξω από τα Βράσταμα που όντως γίνεται στενός, αλλά ποτέ δεν βρίσκεις αμάξι απέναντι.Σ αυτόν αναφέρομαι. Για ιερισσό - ουρανούπολη με γρηγορη οδηγηση νομίζω πως είναι καλή περίπτωση. Προσοχή σε ένα cooper works και σε ενα ασημί touran που πάνε με όσα απο αυτόν τον δρόμο!!
-
ρε σεις...εγινε κανενα ατυχημα στο καρφουρ τωρα τελευταια?
-
Εννοείς μέσα στο χώρο του καρφουρ----- >πάρκινκγ;
-
ξερω και γω? απλα μου ειπε καποιος οτι εγινε θανατηφορο πριν μερες....εκει...γιαυτο ρωταω...
-
Τις προαλλες βρεθηκα για ενα τριημερο στη Στρατωνικη κ οφειλω να πω οτι οι διαδρομες στην γυρω περιοχη ειναι μαγικες!Μεσα στο πρασινο,με ωραια στροφιλικια κ ικανοποιητικη ασφαλτο!Ειδικα η καταβαση μεχρι το Στρατωνι ειναι τρελα!!!
-
Άνοιξε από την Παρασκευή πλήρως ο δρόμος στο ύψος της Σωζόπολης. Επειδή όμως είναι μόνο το μισό δεξί ρεύμα στρωμένο με νέα άσφαλτο, μην κολλάτε πολύ στους μπροστινούς (ειδικά σε περίπτωση βροχής) γιατί με ανόμοια άσφαλτο και τόσο χώμα στο δρόμο, σε φρενάρισμα σας βλέπω να τραβάτε βιντεάκι με μπάντες ανάλογες του MX-5!
Σήμερα, ζώο με Astra Cabrio με πινακίδες Πιερίας, εξ Αυστραλίας ορμώμενος και με την κλασσική ανώνυμη γκόμενα δίπλα του, στο ύψος Ν. Ρυσίου επεχείρησε με αριστερό φλας να προσπεράσει - με τοιχίο δίπλα του - τον μπροστινό του στην αριστερή λωρίδα! Πάνω που άρχισα να χαχανίζω, μαζεύεται με πολύ άτσαλη κίνηση, φρενάρει, φρενάρει και ο από πίσω, και τα επόμενα δύο αυτοκίνητα (που φυσικά πήγαιναν κολλητά) καραμπολιάστηκαν μπροστά στα μάτια μου και μου πέταξαν και κάτι φανάρια στο αυτοκίνητο κατά τη σύγκρουσή τους. Ο υπαίτιος για όλα μαζί με τον από πίσω του έκαναν μπανάκι στα Ν. Πλάγια χωρίς ίσως να καταλάβουν τι συνέβη...
Το Jazz (μπροστά) δεν έπαθε λίγα πράγματα στην ουρά του και το πίσω αυτοκίνητο το βλέπω για κάνα χιλιάρικο ζημιά στο χαλαρό...
-
Γιατί ρε παιδιά, ενώ τα έργα πεζοδρομίου στην Όλγας μετά την Παρασκευοπούλου έχουν τελειώσει, η αριστερή λωρίδα ειναι σε αχρειστεία λόγω των αμμόλοφων;;;
-
Γιατί ρε παιδιά, ενώ έχουν αρχίσει να τρυπάνε το πεζοδρόμιο κάτω από το σπίτι μου από τις 24/4 ακόμα δεν έχουν τελειώσει;
Rocsta, η απάντηση στα ερωτήματά μας βρίσκεται στο 'γιατί είσαι στην Ελλάδα'!!!
-
ειναι που ολοι ξερουν να τα πηγαινουν...
-
Περισσότερα από 110 τροχαία, με 15 νεκρούς και 244 τραυματίες, σημειώθηκαν το 2005 στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι τα τέλη Ιουλίου του 2006 σημειώθηκαν 59 τροχαία με 5 νεκρούς και 83 τραυματίες.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οφείλονται σε κατασκευαστικά λάθη και στις συνεχείς αλλαγές στην κλίση του οδοστρώματος.
Σύμφωνα με τα Νέα, από τα ατυχήματα αυτά εκτιμάται ότι το 30% αφορά το σημείο του τούνελ, σημείο που έχει απασχολήσει έντονα τους επιτελείς της Τροχαίας, αλλά και την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τα κατασκευαστικά λάθη.
«Προσπαθούμε να επιτηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερο την περιφερειακή. Είναι ένας δρόμος με συνεχείς αλλαγές κλίσεων και είναι ένας λόγος παραπάνω για να τηρείται απαρέγκλιτα το όριο ταχύτητας που είναι 90 χιλιόμετρα» υποστηρίζει ο υποδιευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Κολτσίδας.
ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΝ ΩΡΑ....
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΩ
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΠΟΥ ΖΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩΕγώ που δεν είμαι (είμουν) Θεσσαλονικιός ένα έχω να πώ.
Ήρθα και έμεινα Θεσ/νίκη (για καλά) λόγω σπουδών, ερχόμενος από το νότο (Καλαμάτα).
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλάβω, πως 1.000.000 άνθρωποι μπορούν τόσα χρόνια να συμπεριφέρονται
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ανεχόμενοι τόσα ανόητα προβλήματα, τόσες υποσχέσεις τόσων κυβερνήσεων
και τόσες μπαρούφες χωρίς να βγαίνουν στο δρόμο να φωνάξουνΦαντάζεστε τόσο κόσμο στο δρόμο, με πολύχρωμα πολυκομματικά πανώ?
Αντίθετα βγαίνουν μόνο τα ζώα για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
Συγνώμη που το λέω αλλά ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ KAI KANENAΣ ΑΛΛΟΣ
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Συγνώμη που το λέω αλλά ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ KAI KANENAΣ ΑΛΛΟΣ1000%
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΠΟΥ ΖΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩΕγώ που δεν είμαι (είμουν) Θεσσαλονικιός ένα έχω να πώ.
Ήρθα και έμεινα Θεσ/νίκη (για καλά) λόγω σπουδών, ερχόμενος από το νότο (Καλαμάτα).
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλάβω, πως 1.000.000 άνθρωποι μπορούν τόσα χρόνια να συμπεριφέρονται
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ανεχόμενοι τόσα ανόητα προβλήματα, τόσες υποσχέσεις τόσων κυβερνήσεων
και τόσες μπαρούφες χωρίς να βγαίνουν στο δρόμο να φωνάξουνΦαντάζεστε τόσο κόσμο στο δρόμο, με πολύχρωμα πολυκομματικά πανώ?
Αντίθετα βγαίνουν μόνο τα ζώα για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
Συγνώμη που το λέω αλλά ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ KAI KANENAΣ ΑΛΛΟΣ
Οι Θεσσαλονικείς δεν φταίνει για τίποτα! Για όλα φταίει το αθηναΐκό κατεστημένο!
Posts προς Θεσσαλονικείς