-
Το 157 ανακαινίστηκε πρόσφατα. Έχω φάει εκεί αρκετές φορές και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ελαφρύς γύρος και νόστιμος. Κάθε Δευτέρα νομίζω πως έχει προσφορά 1 + 1 δώρο.
-
Πορεια σημερα, οποτε ρωταω το φιλτατο αστυνομικό που ειναι η πορεια με το σκουτερ!
Απαντάει πανω στη Εγνατια κ θα στριψει Αριστοτέλους! Το γραφω κ περναω ολη τη Εγνατια χωρις δειγμα πορείας (ουτε το τελος της ειδα καν) κ ακομα συνέχιζαν τη κρατουσαν κλειστή (οταν έφτασα σπιτι ειδα οτι επιτελούς την ειχανε ανοιξει)!
Αντανακλαστικά η αστυνομια οχι αστεία (κ μην ακουσω οτι θα περνουσε πιο μετα πορεια γιατι το ξαναλεω μετα άνοιξέ κ δεν περασε αλλη πορεία)
-
Δεν φτάνει που σου άνοιξαν δρόμο, ολόκληρη Εγνατία άδειασαν για πάρτη σου λες και είσαι ο Σαμαράς, και παραπονιέσαι από πάνω;
-
χλιδή λεμε, αλλα χανει τη ουσία του αν δεν είναι πιχτρα
-
Καθυστερημένοι όλοι σήμερα. Κλείσανε και Εγνατία και Τσιμισκή, τραγικοί άνθρωποι και πάνω απ'όλα καθυστερημένοι όλοι τους. Μόνη τους έγνοια η ταλαιπωρία των συμπολιτών τους.
ΕΔΙΤ: Αναφέρομαι σε 'διαμαρτυρόμενους' και αστυνομία προφανώς.
-
Mπουρδέλο έγινε το κένρο την ώρα της πορείας. Έλεος και αυτοί, γιατί δε μαζεύονται κατευθείαν στο ΥΠ.Μακ.Θράκης να κλείνει μόνο η Αγ.Δημητρίου και να μην ταλαιπωρούμαστε όλοι.
-
Μα είναι και αυτός ένας από τους λόγους της πορείας.
Να αναστατωθεί έστω και λίγο η ζωή των 'βολεμένων'. Απλά την πληρώνουν όλοι -
Τελειως ηλιθια λογικη. Αν θελουν να κανουν ζωντανη την παρουσια τους ας κυκλωσουν το υπουργειο και να να κανουν καθιστικη διαμαρτυρια. Παρελυσε το κεντρο για 3-4 ωρες γιατι? Για να 'ακουστουνε'? Απο ποιον? Χεστηκε και ο υπουργος και ο πρωθυπουργος και ολοι τους. Ο μλκς ο djalma απλα εκοβε βολτες με την βαλιτσα του.
-
Πεσατε απο τα σύννεφα φαντάζομαι! Πρωτη φορά συμβαίνουν τετοια πράγματα ...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τελειως ηλιθια λογικη. Αν θελουν να κανουν ζωντανη την παρουσια τους ας κυκλωσουν το υπουργειο και να να κανουν καθιστικη διαμαρτυρια. Παρελυσε το κεντρο για 3-4 ωρες γιατι? Για να 'ακουστουνε'? Απο ποιον? Χεστηκε και ο υπουργος και ο πρωθυπουργος και ολοι τους. Ο μλκς ο djalma απλα εκοβε βολτες με την βαλιτσα του.Και γιατί να τους νοιάξει ένας μαλάκας με βαλίτσα που τους έχει γραμμένους; Καλά κάνουν και σε καψονάρουν. Όσο νοιάζεσαι εσύ για κάποιους συμπολίτες σου που τους στέλνουν να σπουδάσουν στις Σέρρες στα καλά καθούμενα, άλλο τόσο τους νοιάζει εκείνους η βαλίτσα σου παρτάκια.
-
Προφανώς ο σκοπός τους είναι να ενημερώσουν. Αλλά τον Νεοέλληνα, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τον 'αγχώσεις', αν δεν τοα χαλάσεις λίγο τη ρουτίνα του. Είπαμε δεν έχουμε παιδεία, πολιτική κουλτούρα και απουσιάζει οποιδήποτε κοινωνική ευαισθησία για το πρόβλημα του διπλανού μας. Για αυτό και οι απεργοί-διαμαρτυρόμενοι κλπ επιλέγουν αυτήν την οδό. Το 'καλά κάνουν και σε καψονάρουν', είναι τουλάχιστον ατυχές.
Το να μην ασχοληθείς ούτε 5 λεπτά με το πρόβλημα, και να τους κράζεις μόνο γιατί ξεβολέυτηκες είναι εξίσου λυπηρό. -
Τους ακούει όμως κανένας;
Λύνεται κάποιο πρόβλημα με τις πορείες;
Τους ακούει όποιος πραγματικά είναι να τους ακούσει (υπουργεία κλπ.);
Στρέφουν τον υπόλοιπο κόσμο προς το πρόβλημά τους ώστε να τον έχουν μαζί και όχι αντίπαλο;
Μήπως οι πορείες κάθε δύο ώρες τέσσερις φορές την εβδομάδα έχουν στην πραγματικότητα εκμηδενίσει τη δύναμη της πορείας;
Δεν είμαι καθόλου αντίθετος στη διαμαρτυρία αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει αποτελεσματικότητα άξια λόγου στο συγκεκριμένο στυλ. Ούτε η τηλεόραση δεν ασχολείται καλά-καλά.
-
Εχεις δίκιο. Καλύτερα είναι να κάνουν όλοι μαζί tweet στον υπουργό
-
Και άντε τις κάνουν, γιατί τις κάνουν σε ώρα αιχμής??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και άντε τις κάνουν, γιατί τις κάνουν σε ώρα αιχμής??Και ποτε να τις κανουν;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μήπως οι πορείες κάθε δύο ώρες τέσσερις φορές την εβδομάδα έχουν στην πραγματικότητα εκμηδενίσει τη δύναμη της πορείας;
Λές και αμα κατέβαινε περισσότερος κόσμος θα άλλαζε κάτι.
Βέβαια αν τα πουτανογεννηματα που ταλαιπωρούν τόσο κόσμο είχαν μυαλό θα είχαν καταλάβει πως λειτουργεί το κρατος/νομοι/εκλογές κλπ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ποτε να τις κανουν;
Πρωί πριν τις 10, ή μεσημέρι μετά τις 5 θα ήταν πιο βολικές ώρες για να μην δημιουργείται μπάχαλο. Επίσης τουλάχιστον για Θεσσλονίκη δε νομίζω να υπάρχει λόγος να περιφέρονται σε όλους τους δρόμους. Συγκέντρωση είτε στην Αγ.Δημιτρίου ή Αριστοτέλους και από κατευθείαν επάνω.
Σκοπός είναι η διαμαρτυρία ή το μπάχαλο?? Επιπλέον η διαμαρτυρία είναι ένας λαϊκός τρόπος έκφρασης, μέρος της δημοκρατίας. Η δημοκρατία όμως ορίζει ότι δεν κάνεις τίποτα που να ενοχλεί τον διπλανό σου. Από τη στιγμή που τα κάνουν όλα μπουρδέλο αυτό δε το θεωρώ διαμαρτυρία.
Προσωπικά είμαι υπέρ των πορείων των φοιτητών του ΤΕΙ γιατί είναι τραγικό αυτό που τους κάνουν, αλλά άμα αρχίσουν διαμαρτυρίες σε όλη τη Θεσ/νικη θα αρχίσω να είμαι κατά. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και ποτε να τις κανουν;
Πρωί πριν τις 10, ή μεσημέρι μετά τις 5 θα ήταν πιο βολικές ώρες για να μην δημιουργείται μπάχαλο. Επίσης τουλάχιστον για Θεσσλονίκη δε νομίζω να υπάρχει λόγος να περιφέρονται σε όλους τους δρόμους. Συγκέντρωση είτε στην Αγ.Δημιτρίου ή Αριστοτέλους και από κατευθείαν επάνω.
Σκοπός είναι η διαμαρτυρία ή το μπάχαλο?? Επιπλέον η διαμαρτυρία είναι ένας λαϊκός τρόπος έκφρασης, μέρος της δημοκρατίας. Η δημοκρατία όμως ορίζει ότι δεν κάνεις τίποτα που να ενοχλεί τον διπλανό σου. Από τη στιγμή που τα κάνουν όλα μπουρδέλο αυτό δε το θεωρώ διαμαρτυρία.
Προσωπικά είμαι υπέρ των πορείων των φοιτητών του ΤΕΙ γιατί είναι τραγικό αυτό που τους κάνουν, αλλά άμα αρχίσουν διαμαρτυρίες σε όλη τη Θεσ/νικη θα αρχίσω να είμαι κατά.Εισαι υπερ οσο δεν σε ταλαιπωρουν δηλαδη; Κατανοητό ,ειδικα απο την στιγμη που βρισκεις δικαια τα αιτηματα τους, αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι και εγωιστικό ;
-
Γιατί είναι εγωιστικό?? Δέχομαι να κάνουν μια πορεία και να κλείσει κάποιος δρόμος (αναγκαστικά) αλλά το να περιφέρονται γιατί θα πρέπει να μου αρέσει??
Σκοπός είναι να ακουστεί η φωνή τους εκεί που πρέπει(κυβέρνηση μέσω υπουργείων), όχι σε μένα και στους υπόλοιπους που ουδεμία σχέση έχουν με την κυβέρνηση. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τελειως ηλιθια λογικη. Αν θελουν να κανουν ζωντανη την παρουσια τους ας κυκλωσουν το υπουργειο και να να κανουν καθιστικη διαμαρτυρια. Παρελυσε το κεντρο για 3-4 ωρες γιατι? Για να 'ακουστουνε'? Απο ποιον? Χεστηκε και ο υπουργος και ο πρωθυπουργος και ολοι τους. Ο μλκς ο djalma απλα εκοβε βολτες με την βαλιτσα του.
Και γιατί να τους νοιάξει ένας μ@λ@κ@ς με βαλίτσα που τους έχει γραμμένους; Καλά κάνουν και σε καψονάρουν. Όσο νοιάζεσαι εσύ για κάποιους συμπολίτες σου που τους στέλνουν να σπουδάσουν στις Σέρρες στα καλά καθούμενα, άλλο τόσο τους νοιάζει εκείνους η βαλίτσα σου παρτάκια.
Πρωτον, σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο. Δευτερον, εσενα ρε **μαλακα **ποιος σου ειπε οτι δεν ειχα ΚΑΙ δουλειες? Ε? Δεν το ξερα οτι θα αυτο λεγεται ξεβολευμα. Θα πρεπει δηλαδη στον αγωνα ΣΑΣ να κανω ΕΓΩ θυσια? Αυτο δεν ειναι εγωιστικοτατο? Τι στον πουτσο εχεις στο μυαλο σου?
Στην τελικη ας τις κανουν Κυριακή τις πορειες, βεβαια τοτε θα τους χαλασουνε τον Κυριακατικο καφε
Posts προς Θεσσαλονικείς