-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Υπάρχει εξτρά χρέωση από και προς αεροδρόμιο. Στην οποία μέσα ήταν οι βαλίτσες. Πλέον χρεώνουν ΚΑΙ το αεροδρόμιο ΚΑΙ την ΚΑΘΕ βαλίτσα χώρια.... Πάλι όμως είναι πολύ φθηνά σε σχέση με εξωτερικό...Στο Παρίσι παίζει και να είναι φτηνότερα πλέον. Και δεν κάνω πλάκα
-
η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Θεσ/νίκης στο διαστημα απο 03 έως 10/01/2011 έκοψε 1165 πρόστιμα για παρανομη σταθμευση και αφαιρεσε 75 ζεύγη πινακίδων...
-
Eίναι και ο ποπολάρος μέσα σε αυτούς
-
Πάνω από 1.100 κλήσεις σε μία εβδομάδα για παράνομο παρκάρισμα
Για μέτρα που φτάνουν έως τον δακτύλιο και την απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. «Εκτός από τις κλήσεις σκεφτόμαστε τις δαγκάνες και την αλλαγή του προστίμου σχετικά με τα διπλοπαρκαρισμένα. Το αυτοκίνητο δεν ευθύνεται μόνο για το κυκλοφοριακό, αλλά και για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Σκεφτόμαστε τον δακτύλιο και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Είναι μέτρα που παίρνονται σε όλες τις χώρες».
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι και ο ποπολάρος μέσα σε αυτούς -
Ο δακτύλιος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε πόλη. Να προστεθούν και μερικά ακόμα χρέπια που θα κινούνται στο κέντρο. Η απαγόρευση φαντάζει καταπληκτικό μέτρο μπροστά στο δακτύλιο και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Για τον αριθμό των κλήσεων, δεν έχω να πω κάτι. Μακάρι να αποδώσει ο έλεγχος αποτρεπτικά και όχι εισπρακτικά και κυρίως το μη σβήσιμο κλήσεων.
Προσωπική μου άποψη είναι να φροντισθεί η απρόσκοπτη διαδρομή των λεωφορείων παντού και πάντα (including λεωφορειολωρίδα ΣΚ) και η ρύθμιση των φαναριών που είναι μπουρδελική. Τσαμπατζήδικες λύσεις που μαζί με το κυνήγι του διπλοπαρκαρίσματος μπορούν να αποσυμφορήσουν την κατάσταση. Επίσης, δεξί μπακ (που να μπορεί να παίζει και αριστερά) της προκοπής στον ΠΑΟΚ που να μην τραυματίζεται.
Στις πιο ακριβές λύσεις θα πρόσθετα την εναρμόνιση τιμών πάρκινγκ με την πραγματικότητα.
-
μακαρι οι κλησεις να αυξηθουν για τους παπαρες που παρκαρουν ΟΠΟΥ γουσταρουν και πραγματικα ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!!
-
Και εμείς πως θα πάμε σπίτια μας ???
-
Δεν σε ενοχλεί ο ποπολάρος. Στο κάτω-κάτω ούτε καν Θεσνικιός δεν είναι.
-
ευκαιρια να μετακομισεις....
-
Να σε πώ δεν είναι κακή ιδέα ...
Αλλά μάλλον θα μετακομίσω στο κέντρο άλλης πόλης ...
-
Στην Τρίπολη πάντως κάνει κρύο, μην την προτιμήσεις. Και ας έχει BILL και πεζόδρομο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στην Τρίπολη πάντως κάνει κρύο, μην την προτιμήσεις. Και ας έχει BILL και πεζόδρομο.Σιγα το κρυο.
-
Υγρασία... το ξέρω το κρύο της Τρίπολης έχω φυλάξει και σκοπιά ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Υγρασία... το ξέρω το κρύο της Τρίπολης έχω φυλάξει και σκοπιά ...Για πες!12ο ή 124;
-
124 ασφαλώς αγαπητέ Bill 124 ΠΜ
-
124 ασφαλώς αγαπητέ Bill 124 ΠΜΑποκλειεται.Εδω ειναι η 124 ΠΒΕ
(σιγα μην ηταν Πτερυγα Μαχης ) -
Φαντάσου ούτε τι είναι δεν ξέρω !!!
Άξιος σμηνίτης !!!
-
Φαντάσου ούτε τι είναι δεν ξέρω !!!Άξιος σμηνίτης !!!
Σειρα;Βλεπω οτι ειμαστε κοντα σε ηλικια
Β95 εγω. -
Γ 2000 bill εδώ αλλά το άργησα λιγάκι .... λόγω παρατεταμένων σπουδών σε Ελλάδα και Αγγλία το '74 είμαι ...
Posts προς Θεσσαλονικείς