-
Είναι πραγματικά απίστευτο πως κάποιος μπορεί να κάνει 20 posts για να πείσει ότι οι νέοι των 25 χρονώ θα πρέπει να διασκεδάζουν και να μην γκρινιάζουν για τα διπλοπαρκαρισμένα μπροστά στο Coral, αλλά να μην ενοχελείται καθόλου πως διασκέδαση για αυτόν είναι ένα ακριβοπληρωμένο ποτό στο όρθιο, στριμωγμένος σε ένα πλακάκι πεζοδρομίου...
Επειδη αναφερεσαι σε μενα θα σου πω οτι 1ον δεν ξες τι σημαινει διασκεδαση για μενα οποτε σε παρακαλω μην κρινεις για να μην κριθεις!2ον δεν επιασες καθολου το νοημα των ποστ που εκανα οποτε αστο...
Οφσετ συνεχιζω να συμφωνω μαζι σου!
-
Kαι γω είμαι αργόσχολος, αλλά δεν γουστάρω να ταλαιπωρούνται όλοι οι άλλοι για την πάρτη μου...
-
Kαι γω είμαι αργόσχολος, αλλά δεν γουστάρω να ταλαιπωρούνται όλοι οι άλλοι για την πάρτη μου...
Τι εννοεις?για εξηγησε...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
+1
τι εννοείς κύριος; Εξηγήσου, αλλιώς βγάλε τον κιθαρίστα από το άβατάρ σου και βάλε τον πάσχο.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Προσωπικά με φτιάχνει να βλέπω το κοραλ και το μαστ να μαζεύουν ενα νταβαντούρι μέχρι απέναντι,τη βρίσκω να βλέπω Ζ4 και 911 διπλοπαρκαρισμένα έξω απο τα στέκια,γουστάρω να βλέπω πίτα το σοσιαλ και ας πρέπει να διασχίσω το δρόμο απο την άλλη πλευρά.
Και γω (ο αργόσχολος) γουστάρω να βλέπω θέαμα απ' το μπαλκόνι μου. Οπότε θα σκάψω ένα μεγάλο λάκκο, θα τον γεμίσω νερό και θα αράξω φραπεδάτος στο μπαλκόνι να βλέπω περάσματα αλα wrc.
Η ίδια λογική ακριβώς! Επειδή εμένα (τον αργόσχολο στις 12 το βράδυ) δεν με χαλάει να ναι ο δρόμος κλειστός, δεν πρέπει να γκρινιάζει κανείς.
-
Καλα Χαρουλη και γαμω τα παραδειγματα! Πως το σκεφτηκες??
-
Κλασσικη νοοτροπια Ελληνα/Θεσσαλονικιου!Παραβιαζει την προτεραιοτητα σου,τον βριζεις,σε βλεπει οτι τον βριζεις κ μετα σου πουλαει τσαμπουκα οτι θα κατεβει κατω κ θα σε δειρει... Ευγε!!! Ειναι τυχαιο αραγε που η λεξη ντεμεκ βγηκε στη Θεσ/κη;;;
Ας πιασουμε κ κατι αλλο ομως,αφου ειναι προφανες οτι ο,τι κ να λεμε εμεις οι κακομοιροι που υπομενουμε τον στ'αρχιδισμο τον συμπολιτων μας αυτοι δεν καταλαβαινουν τπτ...ρε παιδια οι γυναικες εχουν κατι με την παραχωρηση προτεραιοτητας;;;Ειναι πραγματικα ελαχιστες οι φορες στα 7 περιπου χρονια που οδηγαω που θυμαμαι μια γυναικα να μου παραχωρει προτεραιοτητα!Δεν πα να'χει,μετα απο τη διασταυρωση απο την οποια βγαινω,ουρα ποσων αυτοκινητων μεχρι το φαναρι,δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει να βγω απο το στενο!Τις προαλλες ειχα βγει σχεδον μεχρι τη μεση του δρομου(αφου προηγουμενως ειχα δει οτι εχει μπει κοκκινο οποτε δε θα καθυστερησω καποιον) κ παλι δε με αφησε αλλα επιταχυνε για να σταματησει δυο μετρα μετα στο φαναρι!!! Τι σκατα,αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα ομορφιας Οπως εμεις οταν παει να περασει κανα ωραιο μωρο το δρομο αμεσως σταματαμε ενω αν ειναι κανα μπαζο δε δινουμε δεκαρα! Τοσο χαλιας ειμαι;;;;;;;; -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Κλασσικη νοοτροπια Ελληνα/Θεσσαλονικιου!Παραβιαζει την προτεραιοτητα σου,τον βριζεις,σε βλεπει οτι τον βριζεις κ μετα σου πουλαει τσαμπουκα οτι θα κατεβει κατω κ θα σε δειρει... Ευγε!!! Ειναι τυχαιο αραγε που η λεξη ντεμεκ βγηκε στη Θεσ/κη;;;
Ας πιασουμε κ κατι αλλο ομως,αφου ειναι προφανες οτι ο,τι κ να λεμε εμεις οι κακομοιροι που υπομενουμε τον στ'αρχιδισμο τον συμπολιτων μας αυτοι δεν καταλαβαινουν τπτ...ρε παιδια οι γυναικες εχουν κατι με την παραχωρηση προτεραιοτητας;;;Ειναι πραγματικα ελαχιστες οι φορες στα 7 περιπου χρονια που οδηγαω που θυμαμαι μια γυναικα να μου παραχωρει προτεραιοτητα!Δεν πα να'χει,μετα απο τη διασταυρωση απο την οποια βγαινω,ουρα ποσων αυτοκινητων μεχρι το φαναρι,δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει να βγω απο το στενο!Τις προαλλες ειχα βγει σχεδον μεχρι τη μεση του δρομου(αφου προηγουμενως ειχα δει οτι εχει μπει κοκκινο οποτε δε θα καθυστερησω καποιον) κ παλι δε με αφησε αλλα επιταχυνε για να σταματησει δυο μετρα μετα στο φαναρι!!! Τι σκατα,αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα ομορφιας Οπως εμεις οταν παει να περασει κανα ωραιο μωρο το δρομο αμεσως σταματαμε ενω αν ειναι κανα μπαζο δε δινουμε δεκαρα! Τοσο χαλιας ειμαι;;;;;;;;το χειρότερο είναι ότι δεν κάνουν ΠΟΤΕ ενα νόημα για ευχαριστώ
κατα γενική ομολογία στη Θεσσαλονίκη μπορεί να είμαστε μπουρδέλο κ ο καθένας να παρκάρει όπου γουστάρει αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι οδηγοί* σέβονται ο ένας τον άλλον!!
*εξαιρούνται οι ταρίφες κ οι γυναίκες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...στο κατω κατω αντιγραφουν τη νοοτροπια των πατεραδων τους...Aπό τα πιο σωστά πράγματα εδώ μέσα, και απορώ πώς το είπες εσύ!
In short η δική μου άποψη: Καταφανής παρανομία που εμποδίζει έστω και ΕΝΑΝ συνάνθρωπο, ενώ θα μπορούσε με ελάχιστη προσπάθεια να αποφευχθεί καλό είναι να αποφεύγεται. Αν δεν μπορεί να αποφευχθεί (για 1002 λόγους, δίκαιους ή άδικους), τουλάχιστον μη ζητάμε και τα ρέστα...Είναι τουλάχιστον προκλητικό να ενοχλώ τους υπόλοιπους, πρωί μεσημέρι βράδυ για να πιω τον καφέ μου ή το ποτό μου. Το να κράζω κιόλας, ενώ οι τροχαίοι δεν μου κόβουν πρόστιμο ή οι άλλοι οδηγοί δεν μου κόβουν καθρέπτες, φτερά και πόρτες είναι τουλάχιστον για ξύλο...
-
Τα διαβασα μαζεμενα και δεν πιστευω στα ματια μου! Η μαλακια σπαει καρυδια πλεον, αλλα δε βαριε, δυστυχως εχω αρχισει να το συνηθιζω δυστυχως. Θα μου λυσετε καποιες αποριες μονο;
- Τι ειναι το Κοραλ;
- Εχει κανεις σκεφτει οτι το κεντρο εχει και μονιμους κατοικους; Που αρρωσταινουν, γεννανε, πεθαινουν, βιαζονται, αργουνε, οπως ολος ο κοσμος;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα διαβασα μαζεμενα και δεν πιστευω στα ματια μου! Η μαλακια σπαει καρυδια πλεον, αλλα δε βαριε, δυστυχως εχω αρχισει να το συνηθιζω δυστυχως. Θα μου λυσετε καποιες αποριες μονο;- Τι ειναι το Κοραλ;
- Εχει κανεις σκεφτει οτι το κεντρο εχει και μονιμους κατοικους; Που αρρωσταινουν, γεννανε, πεθαινουν, βιαζονται, αργουνε, οπως ολος ο κοσμος;
Έλα τώρα, μην γίνεσαι μίζερος. Άσε μας να διασκεδάσουμε.
-
Ρε το Κοραλ θα μου πεις τι ειναι; Σοβαρα δεν ξερω. Το Οn the road και τον Ηλιο μονο ξερω πλεον (αντε και το Μπελαιρ)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε το Κοραλ θα μου πεις τι ειναι; Σοβαρα δεν ξερω. Το Οn the road και τον Ηλιο μονο ξερω πλεον (αντε και το Μπελαιρ)Το κοράλ είναι ένα μαγαζί στην αρχή της Νίκης, στο λιμάνι κοντά, το οποίο στα ντουζένια του μάζευε τρελό κόσμο, δίπλα και πάνω στους κάδους σκουπιδιών και στα παρκαρισμένα.
-
Πρεπει να το βλεπω οταν παω στην Πρωτοπορεια. Αυτο ειναι;
-
Υπαρχει λογος ειρωνειας ντινο???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Υπαρχει λογος ειρωνειας ντινο???
Διατυπώνω άποψη που εκφράστηκε εδώ μέσα, η οποία ταυτόχρονα φέρει και το επιχείρημα με το οποίο το διπλαπαρκάρισμα και η καθυστέρηση που συνεπάγεται αυτού δικαιολογείται.
-
Απλα καταλαβαινω οτι απο οσους απαντησατε σε αυτα που ειπα κανεις δεν καταλαβε αυτο που ειπα!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
2. Εχει κανεις σκεφτει οτι το κεντρο εχει και μονιμους κατοικους; Που αρρωσταινουν, γεννανε, πεθαινουν, βιαζονται, αργουνε, οπως ολος ο κοσμος;Πρέπει να μάθεις τα ωράρια που έρχεται και φεύγει ο κόσμος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρεπει να το βλεπω οταν παω στην Πρωτοπορεια. Αυτο ειναι;Ναι το πρώην 'κομμώσεις Palais'
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πρεπει να το βλεπω οταν παω στην Πρωτοπορεια. Αυτο ειναι;
Ναι το πρώην 'κομμώσεις Palais'
Και εσύ σε αυτές έκανες βαφή πριν την αποστολή;
Posts προς Θεσσαλονικείς