-
Στο Auris απόσο θυμάμαι, με το που καθίσει κάποιος στο κάθισμα συνοδηγού, το λαμπάκι 'airbag off' σβήνει και εάν δε φορέσει ζώνη, αναβοσβήνει συνέχεια το αντίστοιχο και κάνει θόρυβο!
Τώρα να φτάσει στο παρμπριζ φορώντας ζώνη μου ακούγεται λίγο φιδίσιο:)
Για το 1.4 ή 1.6 μιλάμε? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Υπάρχει αυτοκίνητο που ο αερόσακος να απενεργοποιείται αυτόματα εάν ο οδηγός δεν φοράει ζώνη;
Σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα υπάρχει αισθητήρας ζώνης συνδεδεμένος με τον αερόσακο. Αν η ζώνη δέν είναι τοποθετημένη, ο αερόσακος είτε δέν ανοίγει καθόλου, είτε ανοίγει με διαφορετικό χρονισμό ωστε να μειωθούν οι πιθανότητες τραυματισμού.
Mπα, δεν είναι στάνταρ αυτό. Τα δύο στάδια που έχουν πολλά αμάξια αφορούν στην σφοδρότητα της σύγκρουσης.
-
Για βοηθήστε φίλοι μου!
Ο κολλητός έχει μια Κορόλλα του 04 (Ε12) και ψάχνει να αλλάξει αμορτισέρ. Έχει τα της μάνας του τώρα και έχει βάλει τα ελατήρια της Τσπορ 1.8.Θέλει λοιπόν κάτι λίιιιγο πιο σκληρό απ το υπάρχον αλλά όχι λύσεις τύπου τραπέζι. Ενδεικτικά τα δικά μου τα μπιλστάιν Σπριντ τού φαίνονται κούτσουρο...
Για μαύρα Μπιλσταιν τι λέτε; Κάτι τέτοιο, ή σε Κόνι, βοήθεια!
Θενξ!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Για βοηθήστε φίλοι μου!
Ο κολλητός έχει μια Κορόλλα του 04 (Ε12) και ψάχνει να αλλάξει αμορτισέρ. Έχει τα της μάνας του τώρα και έχει βάλει τα ελατήρια της Τσπορ 1.8.Θέλει λοιπόν κάτι λίιιιγο πιο σκληρό απ το υπάρχον αλλά όχι λύσεις τύπου τραπέζι. Ενδεικτικά τα δικά μου τα μπιλστάιν Σπριντ τού φαίνονται κούτσουρο...
Για μαύρα Μπιλσταιν τι λέτε; Κάτι τέτοιο, ή σε Κόνι, βοήθεια!
Θενξ!
Koni Sport (τα κίτρινα) τα οποία είναι ρυθμιζόμενα.
-
Τς τς τς
Αυτό θα πει εξυπηρέτησις...10 λεπτά μόνο!
ΟΚ είναι ρυθμιζόμενα, το ξέρω, όμως γνωρίζεις πόσο 'μαλακή' είναι η...μαλακότερη ρύθμιση;τώρα για τιμές θα ψάξω στο ιντερδίκτυο
-
Τα ελατήρια από το TSport έχουν μηδαμινή διαφορά από τα μαμά ελατήρια. Εγώ έχω τα TTE που είναι και για τα μαμά αμορτισέρ και είναι μια χαρά. Χαμήλωσε 3 cm και έφυγαν οι τεράστιες κλήσεις που είχε το αυτοκίνητο στις στροφές. Αν αλλάξει αμορτισέρ ακόμη καλύτερα.
Ρίξε μια ματιά στο http://www.corollaclub.com
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
και παλι δε γινεται ρε γαμωτο.. εκτος αν ... αποκεφαλιστηκε...
το auris εχει ΠΟΛΥ μακρια κονσολα για να φτασει να χτυπησει το κεφαλι στο παρ-πριζ σε οποιοδηποτε σημειο... το εχουν οι γονεις μου και το εχω οδηγησει πολλες φορες.. δε νομιζω να υπαρχει ποτε ενδεχομενο, δεμενος να φυγεις! η μονη πιθανοτητα ειναι να χωθηκε πουθενα απο κατω, αλλα και παλι, λογω προσκρουσης εικαζω πως το παρ πριζ θα ειχε θρηματιστει πριν φτασει να χτυπησει το κεφαλι...καλά αυτο με το παρπριζ ειναι λεπτομερια. Ο αεροσακκος γιατι δεν άνοιξε μου λες εμένα;
Οι ζωνες εχουν σφιξει;
-
Οδήγησα το αυτοκίνητο με τα άλλα ελατήρια και υπάρχει μια μικρή διαφορά. Κάπως περιορισμένες κλισεις και σε διαδοχικές στροφές δείχνει λίγο πιο στιβαρή αίσθηση...Αλλά ψιλοπράγματα όντως
Τα ελατήρια δε θέλει να τ αλλάξει. Γενικά δεν ψάχνει για χαμηλώματα και τα λοιπά. απλά η διαδρομή κόρινθπς-Ερμιόνη που κάνει συνεχώς έχει πάρα πολλές στροφές (όχι σα το Πήλιο βέβαια.. ) και θέλει κάτι πιο...διασκεδαστικό (σε λογικά πλαίσια)
Στο κλαμπ κοίταξα αλλά επικρατεί ένας χαμός εκεί μέσα...υπάρχουν μπόλικοι 'fast and furious'...
Ευχαριστώ πάντως
-
Να κοιτάξει λίγο προς Kayaba μεριά τι αμορτισέρ 'βελτιωτικά' βγάζει. Όντας η εταιρεία που προμηθεύει την TOYOTA με αμορτισέρ κάτι παραπάνω θα ξέρει: http://www.kayaba.co.uk/kayabaeurope/products/index.html
Εγώ έχω τα AGX που είναι ρυθμιζόμενα εξωτερικά (δεν χρειάζεται σήκωμα/λύσιμο το αυτοκίνητο) και είμαι ικανοποιημένος.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
(όχι σα το Πήλιο βέβαια.. )Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα Κύριε Δικαστά!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Να κοιτάξει λίγο προς Kayaba μεριά τι αμορτισέρ 'βελτιωτικά' βγάζει. Όντας η εταιρεία που προμηθεύει την TOYOTA με αμορτισέρ κάτι παραπάνω θα ξέρει: http://www.kayaba.co.uk/kayabaeurope/products/index.htmlΕγώ έχω τα AGX που είναι ρυθμιζόμενα εξωτερικά (δεν χρειάζεται σήκωμα/λύσιμο το αυτοκίνητο) και είμαι ικανοποιημένος.
+1
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
(όχι σα το Πήλιο βέβαια.. )
Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα Κύριε Δικαστά!
Η δημοσιοποίηση πμ απαγορεύεται από τον κανονισμό;
-
Καλησπέρα.
Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν για το Ε12 τα bilstein όχι τα απλά τα μαύρα, αλλά τα sport που είναι για μαμά ύψος. Τα έχουμε βάλει σε αυτοκίνητα της οικογένειας και το κέρδος ήταν αυτό ακριβώς, δηλαδή ελαφρώς καλύτερη αίσθηση, χωρίς χαμηλώματα και κοπανήματα. Αλλιώς ας δοκιμάσει τα kayaba που προανέφεραν οι προλαλήσαντες προηγουμένως στις δημοσιεύσεις πιο πάνω.
fast and furius το corollaclub; μας πληγώνεις
(κλασσική απάντηση fast and furius τύπου: αν έχει λεφτά για ξόδεμα Tein basic. Σετ ελατήρια αμορτισέρ τοποθετημένα γύρω στα 800ευρώ - τα λεφτά που θα πουλήσει τα ελατήρια από το TS. Μπορεί να έχει ελάχιστο χαμήλωμα, πολύ πιο άνετη από bilstein sprint και θα νομίσει πως άλλαξε αυτοκίνητο )
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Καλησπέρα.Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν για το Ε12 τα bilstein όχι τα απλά τα μαύρα, αλλά τα sport που είναι για μαμά ύψος.
Κάτι υπάρχει
http://tpauto.gr/store/comersus_viewIte ... oduct=2603' target='_blankfast and furius το corollaclub; μας πληγώνεις
Ε καλά μη το παίρνεις προσωπικά
(κλασσική απάντηση fast and furius τύπου: αν έχει λεφτά για ξόδεμα Tein basic. Σετ ελατήρια αμορτισέρ τοποθετημένα γύρω στα 800ευρώ - τα λεφτά που θα πουλήσει τα ελατήρια από το TS. Μπορεί να έχει ελάχιστο χαμήλωμα, πολύ πιο άνετη από bilstein sprint και θα νομίσει πως άλλαξε αυτοκίνητο )
ε δεν είναι και τόοοσο μεγάλο ποσό τα 800 για ολόκληρο σετ... -
Ρώτησα κάποιο γνωστό μου τι αμάξι θέλει να πάρει επειδή θέλει να αντικαταστήσει την Celica που έχει και μου είπε πως περιμένει την καινούργια Celica που θα κυκλοφορίσει του χρόνου και θα είναι 1800cc υβριδική με 250 άλογα!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ρώτησα κάποιο γνωστό μου τι αμάξι θέλει να πάρει επειδή θέλει να αντικαταστήσει την Celica που έχει και μου είπε πως περιμένει την καινούργια Celica που θα κυκλοφορίσει του χρόνου και θα είναι 1800cc υβριδική με 250 άλογα!!
ναι,γιατί μας έχει συνηθίσει στα θαύματα η toyota...
-
Τελικά εκείνο το άουρις με τον 2,2 ντίζελ και τους πολλαπλούς τι έγινε; Το πήρες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τελικά εκείνο το άουρις με τον 2,2 ντίζελ και τους πολλαπλούς τι έγινε; Το πήρες;δεν μου το δίνουν
-
test drive??
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
test drive??λες να υπάρχει για test drive??
TOYOTA FORUM