-
Ο χρήστης c.dendrinos έγραψε:
Ε όπως και να το κάνουμε οι 'Αυστριακοί' είναι λίγο περίεργοι!
Ναι, ειμαστε αλλα κανουμε τρομερο σπεντζοφαι (Μη λυποθιμησεις απο τις λιγουρο-σκεψεις, ε; )
Προτείνω Hotel Kritsa ακριβώς κάτω από τον Πλάτανο. Αν και ο καιρός το επιτρέψει.
Καλό και αυτό...αλλά καλύτερο ακόμα ενα εστιατόριο στον δρόμο προς Χάνια...που είναι λίγο κάτω από τον δρόμο!!Δεν θυμάμαι επωνυμία!!
Ωραίο σπετζοφάϊ!!!! -
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ 9 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 100% , ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΛΕΙΣΕΙ 9ΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΤΑΡΙΑ???ΛΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΕΝΤΖΟΦΑΙ/ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ/ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ/ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ???
-
Προτείνω Hotel Kritsa ακριβώς κάτω από τον Πλάτανο. Αν και ο καιρός το επιτρέψει.Ξερεις πολλα εσυ Εχει και μεσα αλλα βεβαια ο πλατανος ειναι ολα τα λεφτα!
Κουκο το εχεις στο Ταβερνοραμα αυτο;
Επισης υπαρχουν και οι Ορτανσιες του Βροντη στο Κατω Κατηχωρι και το βραδακι ποτο στο Λαγηνι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Προτείνω Hotel Kritsa ακριβώς κάτω από τον Πλάτανο. Αν και ο καιρός το επιτρέψει.
Ξερεις πολλα εσυ Εχει και μεσα αλλα βεβαια ο πλατανος ειναι ολα τα λεφτα!
Επισης υπαρχουν και οι Ορτανσιες του Βροντη στο Κατω Κατηχωρι και το βραδακι ποτο στο Λαγηνι
Εχω ήδη κάνει τις παρατηρήσεις μου κε Πόλμαν!!
1986...Αρχοντικό Κανταρτζή...Μήνας του μέλιτος!! -
Σε λίγο θα κλείσω 2η χρονια στα μέρη σας και κάτι έχω μάθει, αλλά αυτά που λες τώρα δεν τα ξέρω. Ευκαιρία!
-
Σε λίγο θα κλείσω 2η χρονια στα μέρη σας και κάτι έχω μάθει, αλλά αυτά που λες τώρα δεν τα ξέρω. Ευκαιρία!
Πως και δεν τρέχεις βρε τρελέ?
Θες να ανέβουμε με το 205 να σε σκίσουμε? -
Ïé Óïõñäïé èá êáíïõí áðåëáóç
-
Ο χρήστης jimos έγραψε:
Οι Σουρδοι θα κανουν απελασηναι ναι, η απέλαση των Απάτσι... ε ρε θα μας πάρουν χαμπάρι και αυτοί που δε μας ξέρανε....
κάτσε να σου στείλω το κινητό μου για να κάνουμε κερκίδα
-
Ο χρήστης DrPal έγραψε:
Πως και δεν τρέχεις βρε τρελέ?
Θες να ανέβουμε με το 205 να σε σκίσουμε?Να ανέβετε να πιούμε κανα κρασάκι. Τα άλλα άσ'τα επί προσωπικού, δεν θέλω να σε εκθέσω...
Πάντως υπόσχομαι κόντρα όταν επιστρέψω.Πάρε τηλ ή στείλε pm
-
Ανταποκριση απο Πορταρια!
Ωραιος καιρος, πολυ καλη παρεα, πολλα αξιολογα περασματα και φυσικα ολα τα λεφτα τα ζουζουνια που μαζεψε απο τη γειτονια του ο Γιωργος Κοσμοπουλος. Μια μεγαλη παρεα απο πιτσιρικαδες (ντυμενοι στα χρωματα της cosmos rally και των ανθρωπων που τη στηριζουν) με το πανο τους και τεραστια ορεξη να δουν, να ρωτησουν, να φωτογραφησουν, ακομη και να σχολιασουν στριψιματα! Ενας τοσο ευχαριστος πονοκεφαλος για τον Γιωργο, τον Κωστη και τα υπολοιπα μελη της ομαδας που τα συνοδευαν και μια καλη αφορμη για οσους βρεθηκαν κοντα να χαμογελαμε αισιοδοξοντας για το μελον.
Στα καθαρα αγωνιστικα, τα περασματα απο Λαμπρο Κυρκο, Ευσταθιου και Μπουραθανοσοπουλο ηταν τα καλυτερα στο ματι, ενω τα στριψιματα των Κατσιμη και Ζουμπερη (παιδι του Colin McRae Rally προφανως) ηταν τρομοκρατικα Ειχαμε και μερικα εβγα (σπουδαιοτερο αυτο του Ροκου, πααααει η Αλφα) αλλα ευτυχως ελειψαν τα χοντρα.
Τα νεοτερα ειναι οτι αυριο δε θα τρεξει ο Σωτηρχος, ενω και ο Καιτατζης αντιμετωπισε προβληματα στο δευτερο ανεβασμα. Οι κλασεις με το μεγαλυτερο ενδιαφερον απο οτι φαινεται θα ειναι οι Ν1, Ν3, Ε10 και Ε11.
-
Μολις επεστρεψα απο την πορταρια οπου παρακολουθησα εναν ομορφο αγωνα με πολυ ωραιο καιρο και καλο συναγωνισμο αλλα δυστυχως οι τοπικες αρχες με μια απαραδεκτη κινηση τους με επεισαν να μην ξαναεπισκεφτω το πανεμορφο βουνο των κενταυρων. Αφου το χωριο της Πορταριας γεμισε με θεατες και ο ενθουσιασμος ηταν μεγαλος κατα την επιστροφη μας απο την ειδικη εγω και περιπου αλλοι 50 οδηγοι παρατηρησαμε οτι ειχαμε κληση για παρανομο παρκαρισμα και καλουμασταν να πληρωσουμε απο 65 ευρω ο καθε ενας. Να σημιωσω οτι δεν υπηρχε πουθενα ουτε χωρος για παρκαρισμα που να μην ειναι πιασμενος μιας και ο κοσμος ηταν παρα πολυς. Επισης πουθενα δεν υπηρχε ταμπελα που να απαγορευει το παρκαρισμα και οι κλησεις ειχαν πανω την δικαιολογια της παρεμπόδισης της κυκλοφοριας. Το πιο γελιο απο ολα ηταν οτι οταν παρκαραμε τα αυτοκινητα μας εκει υπηρχαν πανω απο 4 αστυνομικοι που μας παρακολουθουσαν και κανενας τους δεν μας εκανε την παραμικρη υποδειξη οτι ενοχλουμε την κυκλοφορια. Ντροπη και ξεφτυλλα για τις τοπικες αρχες. Καιρος να πληρωσουμε την Ολυμπιαδα θα μου πειτε. Τρομερη κινηση ενισχυσης του τοπικου τουρισμου. Κυριολεκτικα περιμεναν ολοι να παρκαρουμε να παμε να παρακολουθησουμε την αναβαση και κατα την διαρκεια της εδωσαν κλησεις στους παντες. Ντροπη.
-
Oi topikes arxes htan gia ta mpaza. Mish wra meta thn lhksh twn dokimastikwn kai prospa8ontas na mazepsoyme to forthgo kai ta 3 agwnistika me ta opoia symmethxe h omada moy erxete enas asteratos kai fwnazei apo thn ntoyntoyka: An den exete fygei se 10 8a bebaiw8ei parabash Den dinw shmasia kai synexizw na mazeyw..... Skaei meta apo 3 lepta kai me to yfos toy m@m@w leei:
DEN AKOYSATE TI EIPA PRIN H 8ELETE NA SAS KANW NA PLHRWSETE 167 EYRO KLHSH?
Eytyxws me krathsane na mhn toy ormhksw....Allo aparadekto ths lesxhs htan oti den dwsane warm up thn kyriakh to prwi, kai oi krites na mhn symmorfoyn ton kosmo opoy den den arghse na ginei to atyxyma me toys dyo 8eates ek twn opoiwn o enas efage mia tampela ths troxaias sto kefali, emena na ksyrizw kyriolektika ena krith sthn K12 se epafh moy me stylo ths deh kai polla alla eytrapela
A.Annivas
P.S. Mhn ksexasw tis klhseis poy fagane apo to limeniko 2 ntalikes poy meteferan agwnistika kai htan parkarismenes pisw apo ayth ths ELPA(xwris na empodizoyn) poy metfere ta istorika mono.... Oi ypoloipoi den exoyme psyxh?
-
Τα αποτελέσματα.
-
Για μισο γιατι θα με τρελανετε.
Που εφαγαν οι νταλικες κληση απο το λιμενικο; Στο Βολο; Που ακριβως;
Επειτα που ειχατε παρκαρει το φορτηγο; Φανταζομαι στο δρομο που ηταν τα πιτς αλλα που ακριβως;Σχετικα με το παρκαρισμα στην Πορταρια, ξερετε ειναι χωριο. Προφανως δεν εχει νοημα να υπαρχουν πινακιδες σε οποιο (απιθανο σημειο) θα μπορουσαν να παρκαρουν αυτοκινητα. Μπορεις και εσυ φιλε μου να πεις που ακριβως το ειχες αφησει, γιατι εκτος απο εσας τους 50 ειχαν παρκαρει ενας θεος ξερει ποσοι αλλοι και δεν ειχαν κανενα προβλημα.
-
To forthgo htan parkarismeno ston dromo twn pits, kolhmeno parallhla sthn mpariera kai se ey8eia......
Eksw apo to limani opy htan ta parkarismenh kai h ntalika ths elpa....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
To forthgo htan parkarismeno ston dromo twn pits, kolhmeno parallhla sthn mpariera kai se ey8eia......Δηλαδη απειλησε ολα τα φορτηγα που ηταν παρκαρισμενα στα πιτς;
Eksw apo to limani opy htan ta parkarismenh kai h ntalika ths elpa....
Πολυ απλα στο λιμανι απαγορευεται η σταθμευση εκτος του παρκινκ. Τωρα το γιατι δεν εγραψαν τη νταλικα της ΕΛΠΑ το φανταζομαι και το φανταζεσαι
-
[\Δηλαδη απειλησε ολα τα φορτηγα που ηταν παρκαρισμενα στα πιτς;NAI
Πολυ απλα στο λιμανι απαγορευεται η σταθμευση εκτος του παρκινκ. Τωρα το γιατι δεν εγραψαν τη νταλικα της ΕΛΠΑ το φανταζομαι και το φανταζεσαι
Ma htan kai alla ekei opws kai kapoies alles ntalike kai otan ksefortwsame phrame kai thn adeia enws limenikoy na thn afhsoyme ekei....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
[\Δηλαδη απειλησε ολα τα φορτηγα που ηταν παρκαρισμενα στα πιτς;
NAI
Η αληθεια ειναι οτι ο δρομος εξυπηρετει πολλα λεωφορεια και νταλικες και με το ενα ρευμα κατελημμενο τα πραγματα ειναι δυσκολα. Ομως ολοι οι κατοικοι εχουμε αποδεχτει οτι ενα διημερο το χρονο θα ταλαιπωρηθουμε για κατι που αφηνει χρημα στην περιοχη και σε τελικη αναλυση σε πολλους απο εμας αρεσει. Τωρα αν τροχαια και λεσχη δεν μπορουν να συνενοηθουν ή η λεσχη δε μπορει να κοινοποιησει στους οδηγους και τις ομαδες τις αποφασεις της τροχαιας τοτε τι να πω.
Παντως θα τον δικαιολογουσα αν τα φορτηγα ηταν παρκαρισμενα στα σημεια των πιτς που ηταν πανω στις φουρκετες και τις τυφλες στροφες. Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω.Ma htan kai alla ekei opws kai kapoies alles ntalike kai otan ksefortwsame phrame kai thn adeia enws limenikoy na thn afhsoyme ekei....
Σας εδωσε τετοια αδεια; Μεγαλη τιμη, Βολιωτης σπανια εχει τετοια χαρα
Σας σταματησαν (το φορτηγακι της ομαδας) και στην εθνικη κοντα στην Αθηνα ή ειδα λαθος; -
Α και κατι που ξεχασα σχετικα με τους κριτες. Η αληθεια ειναι οτι φετος ειχαμε περισσοτερο κοσμο απο ποτε. Οπως ειναι φυσικο απο τη στιγμη που στα καλα σημεια για παρακολουθηση ξεφυτρωνουν συνεχως σπιτια, οι θεατες μαζευονται ολο και περισσοτερο σε συγκεκριμενα στεκια. Ετσι λοιπον φετος στη ρεματια μετα το τελος της ευθειας εγινε το αδιαχωρητο και δυστυχως αρκετοι καθισαν τοσο στην κορυφη της στοφης οσο και στα λαστιχα της εξοδου. Οι κριτες προσπαθησαν πολλες φορες να τους μετακινησουν αλλα αυτοι πολυ απλα τους εγραφαν.
Το πιο εξωφρενικο ειναι οτι δεν μετακινηθηκαν ουτε αφου το 106 του Παπαδοπουλου εχασε το φρεναρισμα και εσκασε στο χαντακι (περασε με το ζορι μισο μετρο διπλα τους). Το ερωτημα ειναι τι μπορει να κανει ενας κριτης οταν ο θεατης ειναι απλα ανεγκεφαλος...
-
... Το ερωτημα ειναι τι μπορει να κανει ενας κριτης οταν ο θεατης ειναι απλα ανεγκεφαλος...Ο κριτής ενημερώνει τον αλυτάρχη και ο αλυτάρχης σταματάει τον αγώνα μέχρι ο κόσμος να τοποθετηθεί σε ασφαλή σημεία!
Κάνουμε/νε πολλές εκπτώσεις σε θέματα ασφαλείας τελευταία και με προβληματίζει!
ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ