-
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο οτι δεν σκέφτεσαι εκείνη την ώρα τι να κάνεις. Το 99% των οδηγών θα κοίταγε πως να τον αποφύγει!!!
Πάντως καλό είναι και να ψυχολογούμε και τον άλλο οδηγό καθαρά για λόγους ασφάλειας δικίας μας. -
Μάρτυρες υπήρξαν 5. είδαν το περιστατικό αλλά δεν μπόρεσαν να δουν τις πινακίδες του. Και όντως εκείνη την ώρα προσπαθείς να αποφύγεις. Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί αν τον άφηνα να με εμβολίσει.....
Ευχαριστώ ρε παίδες για το ενδιαφέρον και θα ψάξω και στο τηλέφωνο που μου στείλατε μήπως βρω κάτι απο την εταιρεία.
-
Είμαι από τον Ωρωπό!Ομολογώ πως δεν υπάρχει κάποιο αλμέρα όπως το περιέγραψες εδώ στην περιοχή!Άλλωστε δεν ξέρουμε αν και ο ίδιος ερχόταν στην περιοχή(μπορεί να μπήκε απλά για να την γλυτώσει)!Αν πέσει κάτι στην αντίληψη μου εννοείτε πως θα ενημερώσω!Θα ψάξω μήπως είναι μέλος σε κανα club για τον ήχο(έγινε στην περιοχή τέλη Αυγούστου διαγωνισμός ήχου και είπες πως είχε αυτοκόλλητα magic sound)!Πάντως είναι δύσκολο να εντοπήσεις ένα αυτοκίνητο αν δεν ξέρεις την περιοχή που συχνάζει!Αυτό που έχει όμως σημασία είναι πως εσύ είσαι καλά!
-
Ο χρήστης talaiporimeni έγραψε:
Μάρτυρες υπήρξαν 5. είδαν το περιστατικό αλλά δεν μπόρεσαν να δουν τις πινακίδες του. Και όντως εκείνη την ώρα προσπαθείς να αποφύγεις. Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί αν τον άφηνα να με εμβολίσει.....Ευχαριστώ ρε παίδες για το ενδιαφέρον και θα ψάξω και στο τηλέφωνο που μου στείλατε μήπως βρω κάτι απο την εταιρεία.
Πρέπει εσύ ή όποιος πάρει να μιλήσει με σοβαρό ύφος γιατί ο άλλος μπορεί να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και να μην πει τίποτα.
Ας πει ας πούμε ότι είναι ο δικηγόρος που μιλάει ώστε να ψαρώσει λίγο ο άλλος…
-
Αν το μαγαζί είναι από Θεσσαλονίκη, το πιθανότερο είναι να είναι από την εκεί περιοχή και το Αλμέρα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν το μαγαζί είναι από Θεσσαλονίκη, το πιθανότερο είναι να είναι από την εκεί περιοχή και το Αλμέρα.Σχεδόν σίγουρο δηλαδή...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν το μαγαζί είναι από Θεσσαλονίκη, το πιθανότερο είναι να είναι από την εκεί περιοχή και το Αλμέρα.Θα το κοιτάξω....
-
Θα έχω και εγώ το νου μου! Ανκυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, δεν θα τη γλιτώσει...μπορεί να έχω μυωπία, αλλά αυτοκίνητο που έχει κάνει λαδιά δεν μου ξεφεύγει εύκολα...
-
Μιας και το βρήκα τυχαία το θέμα...
Μάλλον δεν έγινε τίποτα τελικά και το Almera δεν βρέθηκε ε;
Αν βρείς το δίκιο σου, ψάξε και για το δικό μου.....